Träffa & Dejta Ungerska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera En Ungersk Tjej Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna Artikel Kommer Att Lära Dig Exakt Allt Du Bör Hålla Utkik Efter

Så du planerar din nästa resa och du kommer på att du aldrig har varit i Ungern. Du bestämmer dig för att det kommer att bli nästa ställe och går online för att hitta lite information om landet.

Naturligtvis är du intresserad av de ungerska kvinnorna. Och det är därför du är här (antar jag). Och eftersom jag är här för att berätta allt om de fantastiska tjejerna i Ungern, låt oss inte slösa mer tid och komma till saken. Och ta en titt på saken, jag menar:

I denna artikel ska jag börja med att lista allt du behöver veta om ungerska kvinnor. Sedan går jag in på detaljerna. Och utan vidare:

  • Ungerska Kvinnor Är Otroligt Vackra
  • Ungerska Tjejer Är De Vänligaste Varelserna På Jorden
  • De Verkligen Älskar Utlänningar (Med Några Undantag)
  • Nattlivet Är Verkligen Fantastiskt
  • Ett Par Ord Om Att Ragga På Dagen och Online Dating
  • Hur Man Förbereder Sig För Ungern

Ok, nu när det är avklarat är det enda som återstår att bara bryta ner all information och gå in på djupet. Och låt mig säga er, efter den här artikeln, kommer du att ha all den kunskap du behöver för att locka och förföra vackra ungerska tjejer (precis som utlovats av titeln, haha). Så låt oss komma igång:

1. Ungerska Kvinnor Är Otroligt Vackra

Grejen med Ungern är att folk är väldigt olika. Och när det kommer till kvinnor kommer du antagligen att hitta alla sorters vita kvinnor som finns.

Du kommer att se gott om blondiner, rödhåriga, brunetter, konstiga och annorlunda, och slutligen (men absolut inte minst) massor av svart- och mörkhåriga tjejer.

Det är otroligt om du är ett fan av något specifikt (även om majoriteten av kvinnorna kommer att ha brunt eller svart hår) eftersom du troligen hitta den i Ungern.

Och medan mångfald är trevligt och så, finns det även andra skönhetstecken som folk letar efter. Och män är i allmänhet överens om att kroppstypen är något som är viktigt. Med det är jag glad att kunna berätta att du kommer älska Ungern. Det beror på att dess kvinnor erbjuder några av de bästa kropparna som finns. Den genomsnittliga kvinnan har en fin smal kropp, fina bröst och en fast rumpa. Det är som i himlen. Det finns så klart även andra kroppstyper. Vad jag menar är att om du gillar kurviga tjejer så kommer du att hitta det.

Som en sidoanteckning, det finns också en del oattraktiva och feta kvinnor, men så är det överallt, så vi kommer att inte prata om det mer.

Okej, landet som är fullt av vackra kvinnor, vad mer kan jag berätta om dem? Tja, vad sägs om detta:

2. Ungerska Tjejer Är Bland De Vänligaste Varelserna I Världen

Så är det bara. Deras kultur är väldigt vänlig. De nobbar dig aldrig på ett otrevligt sätt. Bara ett artigt nej eller något liknande. Tyvärr känns även det då de har varit sååå trevliga under hela interaktionen.

Men hur vänliga är ungerska kvinnor egentligen? Tja, de är otroligt glada hela tiden. De kommer troligen att le mycket. De kommer att gilla det när du närma dig dem och inte skjuta bort dig eller ge dig skit för det. De kommer inte heller att känna sig som att det är något konstigt som pågår, och det syns.

I grund och botten är det en otroligt trevlig upplevelse att närma sig ungerska flickor oavsett om de är intresserade av dig eller inte.

Ovanpå det, är de i samklang med sin sexualitet. De kommer gärna att ge dig deras nummer om de gillar dig. Inte bara det, de kommer även att visa otroligt starka tecken under hela konversationen. De avslutar även sina interaktioner med pussar och kramar på kinderna (ibland, och ibland lite mer).

Varför de är så trevliga och vänliga? Jag vet inte riktigt. De bara är det. Min ödmjuka åsikt är att det är helt fantastiskt.

Lita på mig på den här, du kommer absolut att älska ungerska tjejer enbart på grund av sin vänlighet. Och om du inte gör det är det förmodligen något fel på dig.

Slutligen, jag tror att jag bör nämna att det kan finnas en hel del turister som du i landet. Se upp för dessa då de inte kommer att vara lika vänliga och artiga som lokalbefolkningen. Jag nämner detta eftersom det kan hända och du inte kommer att förvänta dig det.

Men lika mycket som du kommer att älska ungerska tjejer, kommer de kanske älska dig ännu mer. Det är på grund av att:

3. Ungerska Kvinnor Verkligen Älskar Utlänningar

Med ett par undantag som jag kommer att nämna senare.

Och detta är lika fantastiska nyheter för dig som för alla andra. Eftersom detta innebär att du sannolikt har det lättare med dem, vilket är riktigt bra. Men, det kommer alla andra turister som du också att ha.

Tack och lov har du ett försprång med den här artikeln och vet vad de ska göra, hur man gör det, och när man gör det (eller ja, du kommer att ha denna fördel en liten stund, haha).

Så, allt du behöver göra är att sätta lite mer uppmärksamhet på dig själv. För det första, klä dig bättre. Det finns massor av turister som åker till Ungern (eller var som helst egentligen) och som helt enkelt slutar bry sig om sitt utseende eftersom de inte är hemma. Var inte den snubben. Sätta på några snyggt sittande kläder, skaffa dig en snygg klocka eller några andra tillbehör och glöm inte hygien (Snääääla inte glöm hygien).

Gör detta och du kommer vara långt före ”konkurrenterna”. Men det finns andra saker som du också kan göra för att verka mer värdefull än dina jämlikar. Här är de:

Anpassa dig snabbt till det lokala livet. Vad jag menar med det är att inte dricka massor av alkohol, eftersom (som jag ska berätta mer ingående om senare), nattlivet är mycket, mycket längre här. Vilket innebär att du behöver visa rejäl disciplin med alkoholen.

Det är mestadels eftersom ingen kvinna gillar en berusad kille närmar sig henne med halvdana raggningsrepliker, att inte riktigt vet hur man går ordentligt (utan att nämna hur alkohol får din andedräkt att lukta bokstavligen som sopor ibland).

Och medan vi är på temat dricka, låt mig berätta varför ungerska kvinnor hatar brittiska killar. Brittiska män är nämligen ökända för deras svensexor (och inte bara i Ungern, de har förstört massor av europeiska länder). Jag är ledsen om du är britt, men du måste erkänna att ditt folk är bland de värsta när det kommer till turism och svensexor på helgen.

Vad jag menar är att brittiska killar ofta vill samlas och skaffa billiga flyg till något europeiskt land över helgen bara att åka dit och festa. Detta har blivit normen för dem vid det här laget. Men det har haft en enorm inverkan på en massa länder, inklusive Ungern. Dessa killar kommer nämligen att bli så full att de inte ens vet hur man andas. Och det är tidigt på kvällen. Sedan går de vidare och raggar på den lokala tjejerna med dåliga vitsar raggningsrepliker. Ibland gränsar det till trakasserier.

Självklart kommer kvinnor inte att bli smickrade eller njuta av detta. Det är därför ungerska kvinnor hatar brittiska killar. Och om du är brittisk, var inte sådär när du går fram. Om du är bekväm med att ljuga kan du alltid säga att du är från Australien eller något liknande. Eller så kan du bara säga sanningen och försöka förklara att du inte är som alla andra.

Enligt mig är det bästa här att inte säga var du kommer ifrån förens hon frågar- På så sätt kommer att hon få tid att upptäcka hur bra och ”icke-brittisk” du är.

Detta gäller faktiskt även för andra turister. Tro inte att du får lätta nummer och ragg bara för att du är utlänning. Var lite mystisk och låt hennes gissa var du kommer ifrån. Hålla interaktion igång och berätta senare var du kommer ifrån. Jag lovar att det kommer att vara otroligt.

Men jag tror att vi har pratat massor om detta ämne. Och eftersom jag nämnde att ragga på natten, tror jag att det blir en bra övergång till nästa avsnitt. Det vill säga:

4. Nattlivet Är Verkligen Fantastiskt

Okej, så jag nämnde hur ungerska utekvällar är längre. Tja, i själva verket är de myyyyycket längre.

Se, en typisk utekväll i Ungern börjar ca 20-22. Och i platser som Amerika där natten tar slut runt kl. 2, stänger klubbarna i Ungern kl. 4. Utöver det har barer och sådana ställen öppet till så sent som 6 på morgonen. Det är en väldigt lång tid under vilken du måste göra ditt bästa, inte bara med tjejerna, utan även alkoholdisciplinen.

Enligt min mening är det bäst att inte dricka alls (jag gör inte det), men det är bara dumt att tvinga folk. SÅ i fall att du är ok med lite alkohol och vill dricka, se mitt förslag som att vara ansvarig (lol, jag låter som min mamma, haha) och disciplinerad.

Vad jag menar är inte bli aspackad tidigt på kvällen. Drick istället lite hela kvällen. Inte tillräckligt för att nicka till, men inte så lite så att du inte känner något alls antar jag.

Men nog om råd om att dricka. Vi är på klubben eftersom att vi vill ha kul. Och vad roligare än få till det med en av dessa vackra ungerska tjejer där borta i baren?

Ok, allt du behöver göra är att gå fram till henne. Mitt vanliga tillvägagångssätt att att vara antingen direkt eller indirekt, men alltid med hög energi. Vad jag menar är att oavsett om du direkt lägger alla korten på bordet eller inte, är det bäst att gå fram med hög energi. Agera bara som en person som har väldigt kul. Dessutom bör ditt första mål vara att göra det roligt för henne och hennes grupp vänner (om hon inte är ensam).

Och låt oss prata om detta. Vid något tillfälle vill du vara ensam med henne. Så att gå fram till henne när hon är ensam är bra (stalka bara henne inte hela natten och vänta på att hennes vänner ska lämna henne… det är läskigt och det vet alla, lita på mig… det finns även en massa killar som gör samma sak, var inte som dom). Men om hon är med kompisar och du bestämmer dig för att gå fram till hela gruppen, kommer du att behöva ”isolera” henne vid något tillfälle.

För att göra det måste du se till att hennes vänner gillar dig (det är viktigare att hennes vänner älskar dig än att hon gillar dig). Självklart måste du få henne att gilla dig åtminstone lite grann, men slutligen, i en miljö med i en grupp, avgör vännerna om du får lite ensamtid med henne eller inte. Så se till att du hamnar på deras goda sida.

Efter det ursäktar du dig själv och frågar om du kan få ”stjäla” henne för en sekund (med ett snett leende såklart). Alternativt kan du bara hitta på någon ursäkt om du inte är bekväm med sådana flirttekniker. Fråga henne om en dans eller en drink eller något annat.

Jag kommer anta att du inte är en komplett idiot när det kommer till sociala interaktioner. Så var bara normal när du är med tjejen. Flirta och om det känns rätt, kyss henne. Sådana uppenbara saker.

Till sist, då klubbarna stänger kl. 4, vill du inte försöka ragga för tidigt. Du vill inte heller ragga kl. 4. Detta då alla kommer att försöka lämna klubben och gå till närmaste snabbmat, det kommer att bli stökigt och inte alls sexigt (och du vill känna dig sexig när du raggar). En annan sak är att du inte heller vill vänta till tidig morgon. Det finns inget sexigt med morgonen. Fåglarna kvittrar och solen går upp. Det signalerar till alla att det är dags för frukost och att vila. Inte tid för att ligga med den sexiga främlingen.

Så spela dina kort rätt och planera din kväll. Mitt förslag är att du försöker ragga runt 03:30. Sent nog att hon inte missar festen och tidigt nog för de andra överväganden jag just nämnde.

Hur man raggar? Försök att få henne till en annan plats så att hon är bekväm med att gå till ställen med dig. Sedan kan du kanske berätta något intressant om din lägenhet för henne eller föreslå att ni tar ett glas vin eller något (se till att alltid ha gott om drinkar på ditt ställe).

Men hur är det på dagen då? Kan man få tjejer då? Ja, det kan du.

5. Ett Par Ord Om Att Ragga På Dagen och Online Dating + Hur Man Förbereder Sig För Ungern

Jag bestämde mig för att bunta ihop dessa två.

Ok, att ragga på dagen är ganska lätt. Du går helt enkelt bara fram till en tjej du gillar. Börja med ett enkelt ”hej” och sedan kan du fortsätta med antingen ett direkt sätt och säga att du är där för att du tycker om henne. Eller så kan du vara indirekt och fråga henne om något.

Allt som allt vill du spendera lite tid med henne och antingen gå på en omedelbar dejt (då ni direkt går på en dejt där och då) eller ta hennes nummer och planera en senare dejt. Det är allt.

För online dating, föreslår jag faktiskt att du använder det mycket. En sak som jag älskar att göra innan alla mina resor är att skapa konton för online dating på alla populära plattformar jag hitta (i landet jag reser till) och använda dem intensivt under vecka eller två innan jag ens kommer dit. På så sätt har jag några tjejer som jag kan träffa direkt. Dessutom kan de vara mina guider och visa mig runt. Dessutom kan de lära mig lite av språket, vilket är viktigt eftersom:

Att lära sig även lite av språket är en stor bonus. För det första visar det visar det att du bryr dig om landet (och dess invånare). Det också skiljer också ut dig från andra turister eftersom de flesta har stora egon och inte bryr sig om språket (eller kulturen). Du har därmed ytterligare en fördel över konkurrensen. Till sist, ditt uttal kommer att vara otroligt dåligt, och det är bra eftersom det troligen kommer att få lokalbefolkningen att skratta. Kom ihåg att det är avsikten som räknas.

En annan stor sak att göra innan du går är att lära dig lite om kulturen. På så sätt har du några samtalsämnen i fall att konversationen hackar upp sig. Dessutom kan du alltid be tjejen du är med att berätta mer om vissa saker eller även om de ens är sanna. Det är ett bra sätt att få henne att prata och delta i konversationen om något hon är säker på.

Och det var allt jag hade i denna artikel. Jag är säker på att om du behärskar dessa saker och förbereder dig precis som jag har sagt, kommer det att bli lätt för dig att locka och förföra de ungerska kvinnorna.

Slutligen skulle jag vilja be dig om en tjänst. Sprid helt enkelt budskapet om mig till tjejerna som du inte är intresserad av… Inte fel att visa lite uppskattning, eller hur?

Lycka till och trevlig resa.

Comments are closed.