13 Bästa Länderna För Att Träffa och Ragga Upp Vackra Kvinnor

Det är fantastiskt att resa och det är därför så många älskar att göra det. Du får besöka nya platser du aldrig har sett tidigare. Du får uppleva en annorlunda kultur. Du får träffa vackra kvinnor som inte är som de där hemma.

Vi är här för den där sista saken. Även om nästan alla länder kan säga bra saker om sin kultur eller landskap… Kan inte alla skryta om dess kvinnors skönhet.

Så låt oss gå in på det och utforska de 13 bästa länderna för att träffa och ragga upp vackra kvinnor. Listan kommer inte att vara i någon speciell ordning… Nummer 1 är lika bra som nummer 13, det är mer av en guide över länder man ”måste” besöka. Så sätt fast säkerhetsbältet, nu kör vi:

1. Polen

Polska tjejer är verkligen något speciellt. För det första har Polen en stor mångfald. Om du är van vid att bara träffa brunetter i Baltikum eller mestadels blondiner upp i norr, kommer Polen att ge dig allt. Det finns även ett par som är rödhåriga.

Men hårfärgen gör inte kvinnor söta… Det Polen erbjuder är mycket mer än mångfald av hårfärger, det erbjuder otroligt vackra, unga kvinnor, speciellt om du åker tid under universitetsterminerna (det är inte så många som stannar över sommaren), vilket jag rekommenderar!

Allt som allt är Polen ett otroligt land, mestadels på grund av dess kvinnors potential. Så Polen är helt klart ett av de bästa länderna för att träffa kvinnor. Verkligen värt ett besök.

2. Frankrike

Vi fortsätter på det europeiska spåret, härnäst kommer Frankrike. Jag är säker på att det inte kommer som någon överraskning för någon… Fransmännen är ju trots allt väldigt kända för sin romantik. Romantik och snusk.

Skämt åsido, Frankrike är ännu ett av de absolut bästa länderna för att träffa kvinnor och här är varför:

Många fransmän säger att Paris och resten av Frankrike är som två helt olika platser. Och man kan verkligen se skillnaderna. Parisare är otroligt reserverade och sofistikerade. Men utanför Paris är folk vilda och lite galna. Så det finns verkligen något för alla i Frankrike.

Oavsett om du letar efter en dam på gatan eller ett djur i sängen… Är Frankrike rätt plats för dig.

3. Italien

Italienska kvinnor är, enkelt uttryckt otroliga. De är vackra, eleganta och de letar efter kvalitativa män (det finns ett problem med män i Italien).

Vad jag menar är att de flesta italienska tjejerna är trötta på italienska män då de oftast är tråkiga och barnsliga. Du kommer att se massor av stiliga italienska män men av någon anledning vill deras kvinnor ha något mer.

Missförstå mig inte, du måste se bra ut om du ska få en italiensk tjej. Du kan inte gå runt i flip flops och t-shirt. Gör dig själv en tjänst och klä upp dig. Utöver det, var bara inte mammas lilla pojke så kommer det att gå bra (det är vad vi har hört… Jag har inte haft några problem, haha).

Hursomhelst, om du letar efter eleganta kvinnor som vet hur man klär sig (och klär av sig), är Italien ett måste. Det förtjänar helt klart sin plats på listan över de bästa länderna för att träffa kvinnor!

4. Tyskland

Ohh, blondiner och öl, öl och blondiner… Ohh Tyskland… Kända för sitt svårt uttalade och aggressiva språk, Tyskland är hemmet för massor med vackra kvinnor. Mestadels blondiner men nästan allt finns där då massor av turister reser till Tyskland.

Mer än så, tyskar är bland de trevligaste som finns. Jag vet, jag vet… Tyska låter som arga skrik, men lita på mig… Det är INTE så tyskar pratar. De är väldigt artiga och genuina.

Med det sagt… Tänk inte ens tanken på att dricka med en tysk tjej… Vad jag menar med det är att hon kommer att kunna dricka mycket mer än vad du klarar av. Kom ihåg att ha trevligt så kommer allt att gå bra.

Så om du i huvudsak letar efter blondiner (eller om du älskar öl), är Tyskland platsen för dig. Och det är bra att Tyskland bara råkar vara bland de bästa länderna för att träffa kvinnor.

5. Nederländerna

När vi talar om tyskar, de har många bra grannar men… Holländska tjejer sticker ut… MYCKET!

Här är bara några av de positiva sakerna som gör Nederländerna ytterligare ett av de bästa länderna att träffa kvinnor i:

Nederländerna är ett litet ställe, fyllt av fantastiska flickor, höga människor och massor av action. Jag menar, eftersom du bokstavligen kan gå från ena änden till den andra på ca 2 timmar (mer eller mindre)… Har du hela landet att leka med. Det är inte möjligt i andra, större länder och det är ett stort plus.

En sak är att online dating är otroligt eftersom alla är i närheten så har du massor med val. Och vilka otroligt vackra val det är… Jäklar, jag bara älskar Nederländerna… Jag har ett par vänner som pluggar och jobbar där och jag besöker dem då och då.

Och om du har en lugn och avslappnad livsstil så är det platsen för dig. Kolla definitivt in holländska tjejer, jag lovar att du inte kommer ångra det.

6. Ukraina

Seriöst… Ukrainska kvinnor är några av de vackraste i världen! Tillsammans med ryska tjejer (jag kommer till det.. Spoiler varning!) kommer du hitta otroliga skönheter i Ukraina.

Inte bara det, de är väldigt feminina, snälla, älskande…Verkligen riktigt fru-material. Det är fantastiskt.

Deras kultur är lite tungt på den monogama sidan, så det finns inte så stor chans till ett one night stand… Men det är inte omöjligt. Men det är inte något dålig med det om du letar efter något mer seriöst (och du vill investera tid och energi) är ukrainska kvinnor helt klart värt det!

När jag tänker på det, även om du inte gör det, föreslår jag fortfarande att du besöker Ukraina då det är ett av de bästa länderna för att träffa kvinnor.

7. Ryssland

När vi talar om Ukraina… Ryssland… Nästan exakt samma sak förutom större och med en mer blomstrande ekonomi.

Den största skillnaden är att tjejer i Ukraina kommer att vara vackra men blyga, medan de i Ryssland kommer att vara vackra och veta om det … och de kommer att använda det som ett vapen för att få ett övertag över dig. Det kan vara både och dåligt.

Till exempel, om du är rik, kan hon använda dig för pengarna … Men om du verkligen vinner henne, kommer hon att älska dig villkorslöst (som ukrainska tjejer). Med andra ord, om du är bra med kvinnor kommer du själv njuta en hel del av spelet i Ryssland … Eftersom det kommer att bli intressant, fram och tillbaka, som ett slags spännande ritual som ni båda utför … och vad som kommer efter det är helt klart värt det.

Så kolla in Ryssland då det helt klart är bland de bästa ställena för att träffa kvinnor!

8. Litauen

Om du föredrar att ragga på dagen över natten, kommer du antagligen att älska Litauen. Det är konstigt att det inte är så många som pratar om Litauen, de har ju fantastiska skönheter.

Och låt mig berätta något om Litauen och varför det är ett av de bästa länderna för att träffa kvinnor:

Kanske är det på grund av dess ganska dåliga nattliv. Men bortsett från det kommer du att träffa massor med ragg på dagen, till skillnad från länder där nattlivet är fantastiskt… Det är grejen med Litauen, du måste du vara aktiv på dagen. Gå till parker, kaféer, butiker… Vad som helst. Du kommer träffa vackra kvinnor och om du bara går fram till dem, är du redan långt före de vanliga killarna.

Det är inte allt… Online dating i Litauen liknar det i Nederländerna… Litauiska tjejer är otroliga och du kommer att märka hur lätt det är att få ett par matchningar som kan leda till dejter som kan leda till något annat.

Ge Litauen en chans, du kommer att älska det.

9. Tjeckien

Landet där nästan all porr kommer ifrån, eller hur? Inte riktigt…

Du har sett porr, jag har sett porr… Vi har alla gjort det och vi har alla märkt att det finns en massa tjeckiska tjejer i porren… Varför är det så?

Jo, prostitution ett problem där, men det är en av anledningarna till varför detta land är på listan … Av inte så uppenbara skäl … Låt mig förklara:

På grund av stigma runt porren i Tjeckien är tjejerna där trötta på alla dumma sexturister som ständigt visslar efter dem. Det är därför de blir väldigt imponerade när en anständig människa kommer fram till dem. Och jag antar att du inte är en sexgalen maskin som läser roliga artiklar på internet (du skulle förmodligen titta på porr hela dagen om du var det). Så du har redan klarat dig förbi det.

Utöver det är Tjeckiska tjejer otroligt vackra… Dessa två saker skapar en riktigt bra plats som du bör vilja besöka (återigen… Bara om du inte är en sexgalen maskin). Skämt åsido men Tjeckien är bland de bästa länderna för att träffa kvinnor av en anledning.

10. Thailand

När vi talar om sex… Thailand… Platsen dit turister åker av samma anledning… Och kommer undan med det… Och med massor av sex (och kanske könssjukdomar, men vi är såklart smartare än så).

Tricket med Thailand är att förstå i vilken del av landet du befinner dig i:

Är du i Pattaya – vara en fuckboy … agera som en sexturist och du kommer att ha stor framgång.

Är du i Bangkok eller någon annan storstad? – agera tvärtom … Var intresserad av kultur och landet så kommer du att vara långt före alla andra turister. Och oroa dig inte för thailändska män, thailändska kvinnor älskar västerlänningar, det är otroligt lätt.

Det enda du behöver vara medveten om är prostituerade (såvida du inte är där för dem) och ladyboys (såvida du inte är där för dem). Det är enkelt att handskas med de prostituerade.. Vara bara vaksam om det går för lätt. Ladyboys… Fråga bara… inget dåligt kan komma från det eftersom de inte blir förnärmade. De är ute efter för att ha kul med någon som tycker dem, så det är bättre för er båda om du inte gillar det… Var bara artig och bråka inte om det.

I alla fall… Thailand är helt enkelt ett av de enklaste och bästa ställena för att ragga upp och träffa kvinnor. Om du älskar asiatiska tjejer, bör du definitivt kolla in thailändska kvinnor.

11. Australien

En sak i taget… Åk hit under vintern (jag talar om december, januari etc.)… Då kommer du nämligen att åka från sommar till sommar, det är fantastiskt.

Bortsett från det (vilket naturligtvis är en stark säljande faktor), kommer du att träffa några av de mest jordnära tjejerna här i Australien. Söta, vackra, sexiga och avslappnade… Registrera mig nu.

Och kulturen är helt enkelt otrolig. Det hela är mycket exotiskt … Ett bra resmål även utan fantastiska kvinnor … De är bara körsbäret på toppen.

Och vilka läckra körsbär de är…. Ohh. Ett måste enligt mig, du bör helt klart överväga att åka till Australien…jag menar, det finns en anledning till att det är bland de bästa länderna för att träffa kvinnor.

12. USA

Du kanske redan är amerikan och bor här. Bra, du kan hoppa över det om du vill (eller gör inte det, USA är ett stort ställe, du kan resa till en annan stat eller något liknande).

Hursomhelst, det finns en anledning till varför alla pratar om USA… Och här är varför det är ett av de bästa länderna för att träffa kvinnor:

Allt finns verkligen i USA, och då menar jag allt. Du kommer att hitta en stor mångfald hos kvinnorna här. Blondiner, brunetter, rödhåriga, rosa-huvuden vadsomhelst… Vita, svarta, asiatiska, mexikanska, allt. Du kommer inte att bli besviken på mångfalden, det är säkert.

Och amerikanska kvinnor är bokstavligen några av bästa. Jag vet att stereotypen är en bitchig feminist, men det är inte normen … De flesta tjejerna är helt normala och jordnära, tro det eller ej (och några män föredrar bitchiga feminister, så det är det).

Allt som allt är USA troligen redan på din lista över länder som du ”måste” besöka”, men förhoppningsvis har det hoppat upp en eller två platser nu.

13. Brasilien, Colombia, och nästan hela Latinamerika

Latinamerika är bara… Exotiskt… Latinas är något helt annat. Härliga, lojala och heta som helvetet, dessa tjejer är helt enkelt otroliga. Du kommer aldrig att bli trött på en latina, det garanterar jag.

Med det sagt kräver de en hel del i underhåll. Du måste vara en alfahane mot dem. Och om du är det, kommer du att belönas på lämpligt sätt.

Mitt bästa råd är att vara aggressiv. Om hon gillar dig kommer hon att ge dig ett tecken, om du inte agerar snabbt, förlorar du henne för alltid. Precis så är det. SÅ AGERA.. Gå fram till henne och börja flirta från första meningen… Krångla inte till det.

Men allvarligt.. Latinamerika är hett och kryddigt (och då pratar jag inte om vädret och maten). Du måste vara snabb och agera som en alfahane.

Så om du gillar en passionerad tjej som kommer att göra ditt liv till ett lycksaligt helvete… Kan jag inte rekommendera Latinamerika mer. Brasilien och Colombia är i toppen, åk dit först. De (och hela Latinamerika) förtjänar verkligen en plats bland de bästa länderna för att träffa kvinnor.

Och det är allt mina herrar. Det är slutet på vår lista. Jag hoppas att du har plockat upp några (eller alla) av dessa destinationer och kan inte vänta på att bara ta en flygbiljett och åka till dessa fantastiska länder för att träffa några fantastiska kvinnor.

Hursomhelst, lycka till med dina planer.

Comments are closed.