Hur Man Enkelt Vinner En Tjejs Hjärta (25 Tips Till Framgång)

Dating har aldrig varit och kommer aldrig att bli superlätt. Många killar kan sympatisera med tanken att en tjej som de gillar inte verkar förstå eller rakt av nekar deras närmanden, samtidigt som andra killar inte kan hitta självförtroende till att ens agera på deras känslor.

Oavsett vad kan det vara svårt att räkna ut hur man ska närma sig en tjej och få henne att förstå. Det kan även intyga att uppfattningen om att det är svårt att läsa damer. Men visste du att det finns lösningar på dessa dilemman? Förr eller senare kommer du till slut att landa henne och vara på väg att planera din första date!

1. Var Inte Desperat

Många killar inser inte att de framstår som väldigt desperata när de gillar en tjej mycket. Det är så fel! Tjejer gillar inte att bli pressade. Agera aldrig agera desperat! Var bara cool. Jaga henne men var lugn. Jag har hört många roliga historier om vissa killar som cyber-stalkar tjejer som de gillar. Förstår du hur jag menar? Gör inte det. Träffa henne på ett normalt sätt, presentera dig själv, få henne att känna sig som att du inte bara är intresserad av hennes vackra utseende eller hennes paket.

2. Krama ut allt självförtroende du har

Jag vet, du har redan försökt men försök mer grabben! Tjejer älskar det när en kille visar att han verkligen försöker göra sitt bästa, även om han stammar när han pratar. I hemlighet vill de veta hur långt du är villig att pusha dina gränser. Det är inte så att de vill göra det svårt för dig, utan de vill bara vara säkra på att du är ”mannen” som stolt kan visa upp henne för hans familj och vänner. Dessutom är det väldigt attraktivt när en kille visar självförtroende.

Så hur utvecklar du ditt självförtroende? Bekämpa negativa tankar. Det är inte lätt men ta små steg om du måste så kommer hon säkert uppskatta dina ansträngningar allt eftersom att hon ser att du blir någon som hon vill ha.

3. Glöm aldrig att vara en gentleman

Ingenting slår att vara en gentleman när det kommer till att få en plats i en tjejs hjärta. I själva verket borde inte att vara en gentleman bara komma upp när du vill imponera på en tjej, detta bör även vara en livslång attityd som varje man bör ha. Även när ni bara håller på att lära känna varandra och inte dejtar ännu är detta något som du kan börja med. Grundläggande artighet som att öppna dörren för henne eller att inte låta henne gå på trotoarsidan mot gatan är bara några av de fina saker du kan göra för henne. När du är en gentleman får det henne att känna sig säker och hon kommer att se på dig som någon hon kan lita på.

4. Var generös med komplimanger

Men inte för mycket heller! När hon säger att hon känner sig mindre attraktiv när du ser henne i en gammal t-shirt och mjukisar, se till att berätta för henne att hon fortfarande är väldigt vacker. Och det handlar inte bara om hur hon ser ut utan till och mer om små saker som inte är så lätta att se. Du inser att hon har för vana att bita sig i läpparna när hon koncentrerar sig, tala om för henne hur bedårande det är! Var ärlig med dina komplimanger så kommer du säkert fiska fram ett blygt leende från henne när hon njuter av din komplimang.

5. Lyssna på vad hon säger

Bara så att du vet kan en tjej förstå om du lyssnar uppmärksamt även när du inte vet vad som helst vad hon talar om. Speciellt när du tar initiativ till att ta upp något som hon sa i en av hennes historier vid ett senare tillfälle, då kommer hon att vara superglad över att hon fick en kille som faktiskt (och slutligen) lyssnar på henne. Tro mig, du hamnar direkt långt framför alla andra killar som hon har dejtat tidigare. Detta ger dig även ett sätt till att lära känna henne bättre och att använda vad du vet när hon till slut blir din flickvän. Du kommer alltid leta efter hennes favoritblommor i blombutiken när du vill överraska henne med en bukett.

6. Få henne att skratta

När ni båda är gamla och skrynkliga tar bandet ni har byggt under åren övertag över att ha en ung och skrynkelfri hud och färgat hår. När hon känner sig nere och du kan få henne att skratta (bonus om du kan få henne att gapskratta), kommer hon att känna att hon alltid vill ha dig i närheten för att få henne på bättre humör. Det är mycket mer värdefullt än alla andra materiella saker eftersom sann attraktion handlar mer om saker som man känner och inte vad man kan se.

7. Var ärlig

Även om du ännu inte sätter ett namn på dina “arrangemang”, var noga med att lägga alla dina kort på bordet om du bara träffar henne eller om du fortfarande träffar några andra personer. På det sättet är ni två tydliga med vad ni är för varandra och kommer att kunna hantera olika känslor som bubblar upp på det lämpligaste sättet. Tjejer såras mest när de får reda på något ut om dig och du har sagt det motsatta. Det är bättre att vara ärlig från början än att få reda på det senare. De kommer säkert att uppskatta att du är man nog att berätta sanningen (även om det ibland kan skada).

8. Bästa vännen konceptet

Det är inte den så fruktade kompiszonen som alla killar vill undvika att hamna i. Innan du ens kan försöka vara hennes pojkvän, är det bättre att vara hennes bästa vän. Det hjälper er båda att känna er bekväma med varandra. Ni kan bonda över gemensamma intressen eller så kan ni visa varandra vad ni gör på helgerna och lära nya saker av varandra. Genom att börja som vänner tar ni bort lite av pressen för båda två eftersom att ni tar saker långsamt.

Hela den här tanken med ”vänner först” stöts faktiskt även av statistik! Men även när ni till slut dyker in i ett förhållande, se till att det går djupare än pojkvän-flickvän och behåll er vänskap som har sina rötter i att ni bryr er om varandra.

9. Lär känna hennes krets

Hon är inte den enda du behöver imponera på, du måste även imponera på hennes vänner. Vad du vill är att hon ska berätta om dig för hennes vänner att du är fantastisk – därav denna lista. Men det är inte slutet på det. De kommer att bevaka dig noggrant så du måste uppträda så bra du kan hela tiden. Allt du gör med henne, alla konversationer rapporteras helt säkert vidare till dem och deras kommentarer kommer helt klart att påverka din dams beslutsprocess för om hon ska säga jag till dig eller inte. Samla ihop självförtroendet och småprata när du ser henne med hennes vänner. Som de säger, varar första intrycket. Och det gör det definitivt.

10. Se till att göra din närvaro känd

Om du inte är den enda killen som flockas kring henne och du inte är så sugen på att tävla, kommer säkert att förlora. Det finns massor av sätt till att göra dig själv och dina avsikter kända utan att gå över linjen och framstå som obehaglig. Fråga henne lite nonchalant om hon vill ta en kopp kaffe och om hon nämner att hon är på väg någonstans kan du erbjuda att göra henne sällskap. Var inte påträngande när hon säger ”nej” eftersom att även om du vill att hon ska bli din flickvän, håller hon kanske precis på att lära känna dig och om du visar tålamod så kommer hon att känna sig bekväm.

11. Ibland måste du vara direkt

Ibland är du den som är rådvill och hon väntar bara på att du ska säga det. Så mycket som hon vill be dig förtydliga, tror vissa tjejer att killen ska göra det första draget och tills dess kommer hon inte att göra just det. Du kanske till och med får några tips här och där så vad väntar du på? Bjud ut henne. Det är då du till slut kommer att få ditt svar.

12. Rätta henne privat

Försök att prata bra om henne inför andra, inför hennes vänner, dina vänner eller till och med fullständiga främlingar. Det räcker långt. Missförstå mig inte, jag säger inte att du ska ljuga. Som vi har sagt tidigare, vara äkta.

13. Flexibilitet och kreativitet är viktigt

Du behöver inte vara en multimiljonär du kan vinna en tjejs hjärta. Gör dig av med den där mentaliteten omedelbart. Var kreativ och tänka utanför lådan! Att bjuda ut henne till fina vackra platser behöver inte vara dyrt alls! Överraskande picknicks, roliga presenter, resor, lär henne saker och så vidare. Var bara kreativ.

14. Få henne att spekulera

Var inte en kliché! Det är väldigt tråkigt för henne när det inte finns något nytt att se fram emot. Undvik det!  Få henne att gissa ditt nästa drag.

15. Dela några av dina erfarenheter med henne

Var inte rädd för att berätta mer om dig själv. Det spelar ingen roll om dina historier inte är flashiga eller spännande, om du brinner för något kommer hon att gilla att lyssna på att höra dig prata om det… Även om det är konstigt. Det handlar inte om innehållet i berättelsen, det handlar om leverans och vilka känslor du ger henne samtidigt som talar om det.

16. Lukta gott och ha en bra hygien

Att investera i en bra hygien är ett väldigt bra sätt till att få damerna. Kvinnor älskar killar med en kropp som luktar gott, det är nästan som att ha stora biceps.

Men samtidigt är det riktigt dåligt om du inte kan hålla en grundläggande hygien.

Det sägs att ett första intryck lämnar ett varande intryck, så varför inte göra det bästa möjliga intrycket genom att investera i deodoranter, kroppssprayer, parfym och bra hygien.

17. Var dig själv

Även om denna fras kan låta som en klyscha och överutnyttjas, ska du veta att det är det första steget till att vara med en tjej som du verkligen älskar.

Att acceptera att du antagligen inte är den coolaste killen i stan och att veta att det inte finns någon annan som är som du kommer att hjälpa dig att öka ditt självförtroende.

Att låtsas vara någon du inte är kan imponera på tjejen i början men det kommer aldrig att ge en äkta eller varaktig relation. Så tro på dig själv när du träffar henne och var också ärlig i det att du vill lära känna henne.

18. Blommor och presenter

Detta är inte något som är avgörande. Men vissa tjejer visar sin kärlek genom att ge presenter och genom att ta emot dem blir de kära i dig. Det behöver inte vara något som är dyrt eller unikt. Om du bara visar att du anstränger dig för att ge henne en present eller två rosor, kommer hon helt klart att älska det.

19. Ord av bekräftelse

Detta liknar komplimanger… Men låt oss vara ärliga, hon har antagligen redan hört att hon är vacker en miljon gånger, och det den senaste veckan. Att ta saker ett steg längre skulle vara ord av bekräftelse. Om hon gör något bra, berätta för henne att hon är bra på det. Om hon kommer på något som du aldrig har tänkt på, tacka henne för det och påpeka hur smart hon är. I grund och botten handlar det om att ge henne komplimanger för saker som inte är så ytliga. Hon kommer att uppskatta det mycket!

20. Kroppslighet

Detta är ett känsligt även (ser du vad jag gjorde där, haha). Å ena sidan är det oerhört viktigt att vara mer fysiskt med tjejer. Å andra sidan kan det ibland vara olämpligt. Hur hanterar man detta på bästa sätt? – Börja långsamt och arbeta dig uppåt. Tänk dig att du pratar med en killkompis, om du vill få honom att förstå skulle du röra hans axel. Det är vad jag kallar ”vänlig beröring”, helt enkelt beröring mellan vänner. Gör också detta med tjejer i början.

När ni två är mer bekväma med varandra, börja röra henne mer med ursäkter. Saker som hennes örhängen, armband, tyget på hennes klänning … Om du kan, rör henne på hennes höft och gör det med en ursäkt (”jag gillar detta tyg, det ser bra ut på dig”), helt plötsligt är det inte konstigt längre.

Vid något tillfälle, bör du ha eskalerat tillräckligt (verbalt och fysiskt) för att gå vidare till nästa steg.

21. Gör saker med henne

Det är viktigt att faktiskt göra saker med henne. Dejtingprocessen är faktiskt inte ett utbyte av ord som leder till att ni två kommer att vara tillsammans. Det är ett förhållande (ungefär som det du har med vanliga kompisar) som behöver expanderas och förhoppningsvis leder till ett mer intimt. Så med tanke på detta, gör saker med henne.

Visst det är coolt och så att gå på dejter men att laga mat tillsammans, gå med hunden (eller katten), gå på gymmet… Vad som helst fungerar. Spendera bara lite mer tid tillsammans genom att göra aktiviteter så kommer ni att bygga ett starkt band.

22. Var skyddande

Detta är lite konstigt men jag är säker på att du har den här känslan inom dig (eller så har du inte det)… Känslan av att vilja skydda saker. Jag pratar inte om att skydda från fara… Mer som att vara en pelare som andra kan lita på. Tillförlitlighet, det är precis det. Och tjejerna ÄLSKAR det. Visa sina subtila tecken på att vara skyddande och hon kommer att känna sig mycket mer bekväm omkring dig. Saker som att fråga om hon kom hem säkert, eller att erbjuda att följa henne hem. Så länge som du inte är för påträngande med det och genuint känner så kommer hon att älska det.

23. Var inte rädd för att ta nästa steg

Jag har faktiskt kämpat mycket med det här i det förflutna. Jag gick på dejter, hade kul, eskalerade på rätt sätt och fick tjejen att gilla mig men sedan kändes det konstigt att kyssa henne. Det kändes som att tiden inte var rätt eller något liknande. Så gör inte det!

Om det känns som hon vill ha det, är chanserna goda att det är så. Leta efter ledtrådar som att hon biter i sina läppar, stirrar på dina och tittar bort (eller bara stirrar). Och ta chansen. Tjejer älskar män som tar första steget, så gör det. Och om du tycker att det är riskabelt … Är det oftast inte det. Försök att öva dig till att lägga märke till dessa ledtrådar (googla också för fler ledtrådar) och om du ser henne göra dem, tänker hon förmodligen också på att kyssa dig (ja, inte bokstavligt … omedvetet).

24. Ha dina egna mål

Som man bör till att börja med din tid vara dyrbar. Vi har inte råd att slösa bort tid på löjliga saker, vi behöver vara så bra som vi kan vara. Det är konstant förbättring (och tjejer kan inte låta bli att falla för det). Sätt upp dina mål och håll fast vid dem. Kvinnor är inte det viktigaste i våra liv… Och den du gillar kommer inte heller att vilja vara i mitten av ditt universum. Så fortsätt göra vad du gör istället för att hela tiden förhålla dig till henne.

25. Ha tålamod

Det är faktiskt ingen vits med att skynda på saker. Om du har dina mål som jag sa i föregående punkt, är denna klar. Sanningen är att hon inte vill bli påskyndad… Och inte du heller. Hon är inte den viktigaste delen i ditt liv och därmed kan hon vänta. Det visar henne massor av bra egenskaper om dig, men det ger henne även tid till att sätta saker i perspektiv. Om du vinner henne enbart baserat på känslor, kan det ske sprickor längre fram i tiden. Men om du även vinner henne genom att också göra vad du gör måste hon bestämma själv vad hon vill, vilket kommer att göra allt mycket smidigare. Det är bra för alla.

Comments are closed.