8 Olika Sorters Tjejer Du Kommer Att Möta När Du Dejtar

Hur olika alla tjejer du har varit med kan verka vara, är det väldigt troligt att du har rört dig mot samma tjej om och om igen. Alla tjejer har sina särdrag men typen är antagligen mer eller mindre densamma. Du har hittat din säkra zon och anstränger dig inte särskilt mycket för att komma ut ur den.

Du väljer antagligen alltid att ta dig an en tjej du redan känner där du vet vad du kan förvänta dig. Även om detta ger dig något av en fördel innebär det också att du hela tiden måste möta samma hinder som fick dina tidigare dejtingäventyr att ta slut på de sätt de gjorde. Även om alla personer har sin unika uppsättning egenskaper, kan vi alla generaliseras och placeras i vissa fack.

Om du förstår de vanligaste typerna av kvinnor, och erkänna deras egenskaper, kommer du att kunna undvika relationer som är förutbestämda att sluta illa. Å andra sidan kan man också upptäcka att vissa andra typer är ett bättre val, eftersom de har dolda fördelar som förs fram i ljuset först efter en viss period av dejtande.

I den här artikeln kommer vi att ta en titt på en populär titel från Vin Di Carlo som kallas Pandoras ask. Han delade in kvinnor i 8 olika typer som stämmer överens med typer som du kan hitta i tidningsartiklar och i diskussioner på forum.

Dessa är:

  1. Playern
  2. Den Sociala Fjärilen
  3. Den Hoppfulla Romantikern
  4. Askungen
  5. Private Dancer
  6. Förförerskan
  7. Finsmakaren
  8. Den Moderna Kvinnan

Naturligtvis kommer vissa personlighetsdrag att blandas och nästan ingen tjej passar strängt i endast en kategori. Det är dock säkert att säga att de kommer att matcha det tillräckligt för att du ska kunna förutse om de verkligen är det bästa sättet för dig att investera din tid och ansträngning på.

Utan vidare, låt oss se vilka 8 typer av tjejer du möter när du dejtar.

1. Playern

Den första (och inte den bästa) typen av tjej du kommer att träffa när du dejtar är playern. Precis som namnet antyder är denna tjej en player. Enkelt uttryckt – hon förstår spelet och använder det för att leda killar till gilla henne. Hon är särskilt angelägen om att spela sitt spel med ”snälla killar” eftersom de är mer benägna att ge henne vad hon behöver mest – validering.

Med detta i åtanke är det inte svårt att dra slutsatsen att hennes retande inte kommer att sluta med verklig speltid i slutändan – eftersom att sex inte är en prioritet för henne. Det är därför du ofta ser henne omgiven av manliga vänner som hon förmodligen aldrig planerar att dejta, men som ger henne den uppmärksamhet hon behöver.

Du kommer förmodligen att behöva arbeta hårt tills du avslöjar hennes sanna värde och personlighet eftersom hon döljer det mesta av det under ytan. Hon uttrycker inte sina känslor så enkelt som andra kvinnor gör och hon brukar försena den sexuella relationen för att känna att hon fortfarande är i kontroll.

Vilken typ av killar gillar hon?

Playern är en idealist som alltid är ute efter ett perfekt förhållande. Det är därför det är svårt för henne att välja en man som hon kommer dejta, eftersom hennes lekfulla personlighet lockar många män. Men även om hon tror att hon vill vara i kontroll, letar hon faktiskt efter en man som kommer att förföra henne och slåss om henne. Å andra sidan vill hon inte tro att hennes man behöver henne mer än vad hon behöver honom, då hennes perfekta partner inte viker ned sig för hennes små spel.

Hur ska man närma sig henne?

Om du vill att playern ska välja dig och sluta spela svår att få måste du undvika att investera allt för mycket tid i att försöka få henne. Hennes största rädsla är att uppmärksamheten hon får när ni flirtar kommer försvinna så snart hon ligger med dig så du måste hålla på dig och inte ge henne för mycket av det i början. För att kunna skilja dig själv från hennes manliga vänner måste du kunna gå den fina linjen mellan inte klamra dig fast för mycket vid henne samtidigt som du också visar potentialen för en intim och romantisk relation. När du väl får henne kommer hon att börja testa dig om och om igen och du får inte ge efter. Få henne istället att tro att hon inte är den enda du dejtar samtidigt som du tystar alla tricks och spel hon försöker använda på dig.

Fördelar med att Dejta Playern

Det finns en anledning till varför så många killar kretsar kring playern, det är utanför hennes spel. Hon är oftast väldigt attraktiv och spännande. Så snart du tränger igenom hennes mask kommer du att avslöja en charmig personlighet som har en hel del att ge. Dina vänner kommer beundra henne och avundas dig för att ha en ”perfekt tjej”. Om du visar dig vara den rätte för henne kommer du att kunna bryta hennes cykel av förförelse. Hon kommer då att tillgodose dina behov och visa dig det bästa av henne för att hålla dig kvar med henne. Om inte annat är playern en perfekt möjlighet till lärande för ditt spel och din form eftersom att hon hela tiden kommer att testa dig.

Nackdelar med att Dejta Playern

Även om hon helt säkert är värd att utforska anses inte playern vara en keeper av de flesta männen. Anledningen till detta är hennes ständiga sökande efter en perfekt man, vilket resulterar i att hon är mer benägna att byta partner. Om du inte uppfyller hennes förväntningar kommer hon att dumpa dig för en annan kille som hon tror är bättre.

Å andra sidan, om hon inte stannar med dig hon kan bli possessiv som ett resultat av hennes behov av validering. Även om detta kommer att få dig att känna dig behövd, kan det bli en förödande upplevelse om du inte förhindrar detta beteende från början. Hon kan försöka beröva dig på all din frihet och gråta om du väljer att göra något annat än vad hon väntade sig.

2. Den Sociala Fjärilen

Den sociala fjärilen är en kvinna som njuter av att socialisera med många personer och som enkelt skapar nya kontakter och förhållanden. Hon kallas även ofta för en ”festtjej” i ung ålder och hennes energiska och karismatiska personlighet gör henne ofta till festens livskälla. Å andra sidan är den största nackdelen med denna tjej hennes oförmåga att kunna utveckla djupa kontakter. I dejtingvärlden kommer hon att testa olika män och är mest sannolikt bli slampig. Hon är inte lika försiktiga i sin uppsyn som playern, och kommer sannolikt att ligga med dig bara för att du är sexig, rik eller självsäker. Detta gör henne till en ganska enkel match, men den verkliga utmaningen kommer när du vill behålla henne. Hon är oftast inte är redo för ett seriöst förhållande och kommer att hoppa till andra killar precis som hon hoppar mellan olika sociala grupper.

Vilken typ av killar gillar hon?

Den Sociala Fjärilen har ett par egenskaper som liknar de hon alfahanar, vilket gör henne skrämmande för många killar. Men hon letar dock inte efter någon som hon kan kontrollera. Hon letar snarare efter självsäkra, sexiga män som inte är rädda för att väcka uppmärksamhet i sociala situationer.

Hur ska man närma sig den Sociala Fjärilen?

Om du själv inte är en extrovert, är denna typ av tjej inte rätt val för dig. För att närma dig henne, måste du vara utåtriktad, självsäker och kunna slå henne i hennes spel. Hon behöver se din bästa sida när du är runt andra människor. Om hon är attraherad av dig kan hon vara den som närmar sig dig. Om du bara vill ligga med henne, behöver du bara visa värden som attraherar henne och dessa är framgång, självförtroende, ett ambitiöst tankesätt eller något annat som får dig att sticka ut. Å andra sidan kräver det mycket mer jobb för att behålla henne. Försök att ställa personliga frågor och komma in intima samtal som kan hjälpa henne att utveckla en djupare kontakt med dig.

Fördelar med att Dejta en Social Fjäril

Den Sociala Fjärilen verkar vara bäst på allt. Hon har många färdigheter, är vänlig, vacker och får huvuden att vändas vart hon än går. Du kommer att älska hennes sprakande personlighet och karisma och det kommer även dina vänner att göra. Om du själv är utåtriktat kommer hon att älska att ta med dig på alla sociala event, från fester till familjevent. Om du lyckas utveckla en djupare relation med henne, kan du räkna med att hon kommer att vara stödjande.  Några av den sociala fjärilens dåliga sidor försvinner i ett förhållande så att du kan räkna med att hon blir bättre efter en viss tid.

Nackdelar med att Dejta en Social Fjäril

Deras extroverta personligheter gör sociala fjärilar mycket attraktiv för män, vilket lätt kan få henne hoppa till en annan kille. Hon kommer att förvänta sig en hel del från dig, och kommer alltid att jämföra dig med andra män i gammal god ”grannens gräs är grönare” stil. Om du inte är utåtriktad kommer hon lätt ta kontroll över din relation och kommer sannolikt att ständigt överväldiga dig med nya sociala evenemang och gäster. Hon kommer inte att sluta att förföra andra killar medan hon är i en relation med dig, vilket kommer att vara väldigt utmanande för ditt självförtroende.

3. Den Hoppfulla Romantikern

Bland alla de ”moderna oberoende tjejerna” finns det fortfarande hoppfulla romantiker, kvinnor som väntar på sin riddare i skinande rustning med vem de kommer att ha en fantastisk tid med. Den hoppfulla romantikern är feminin, vacker och undergiven och hon söker en långvarig relation med en omtänksam romantisk man. Dessa tjejer gillar dock snälla killar eftersom de också är ute efter skydd och känslomässig stabilitet. På grund av deras naturliga undergivna natur har hoppfulla romantiker ofta låg självkänsla vilket gör dem blyga och osäkra. Eftersom hon verkar bräcklig en klar motsats till manlighet anses hon vara en sällsynt pärla och är avgudad av män.

Vilken typ av killar gillar hon?

Den hoppfulla romantikern söker en känslomässigt stabil alfahane som kommer att få henne att känna sig speciell och älskad. Även om det är romantik hon letar efter, söker hon sig också mot män som visar egenskaper hos en perfekt make och far. Hennes dröm är en man som är säker, kan skydda henne både fysiskt och känslomässigt och är redo att ta rollen som ledaren.

Hur ska man närma sig henne?

Den Hoppfulla Romantikern är inte något för one night stands. Om du sköter dina kort rätt kan du få henne i säng men så snart som hon ligger med dig kommer hon att känna en stark tillhörighet till dig. Dessa tjejer brukar inte hoppa i säng med dig så fort du träffar dem. Om du vill förföra henne måste du visa dig själv som en stark, självsäker och maskulin man som också ibland är redo att visa sin milda sida. Eftersom hon sannolikt har låg självkänsla fungerar komplimanger särskilt bra på henne.

Fördelar med att Dejta en Hoppfull Romantiker

Den Hoppfulla Romantikern letar endast efter kärlek och sexuell njutning från en man, vilket gör henne till ett perfekt val för ett fast förhållande. Om du visar att du är den rätta för henne kommer hon aldrig att vara otrogen mot dig och hon kommer att älska dig mer än någon annan typ på denna lista. Dina vänner och familj kommer att stödja din relation med henne eftersom hon kommer att visa alla egenskaper hos en traditionell undergiven hustru. Ditt hem kommer alltid att vara rent, lunchen kommer att vara lagat och allt annat kommer att vara omhändertaget.  Hon är klok, en god lyssnare och kommer att stödja dig när du behöver henne som mest

Nackdelar med att Dejta en Hoppfull Romantiker

Om du inte är ute efter ett seriöst förhållande, kan du snubbla på en del drama med den här tjejen, särskilt om du har legat med henne. Hon tar dejting på stort allvar och gråter ofta och känner sig förtvivlad om du inte uppfyller hennes förväntningar. Eftersom hon saknar självförtroende behöver hon ständigt uppmuntran av din kärlek till henne. Å andra sidan räknar hon med att du ska vara extremt säker, så du kan känna ett behov av att dölja dina känslor och oro när du är omkring henne. Du måste vara på topp, hela tiden bevisa din dominans både i sovrummet och i det offentliga, vilket ibland kan bli tröttsamt om du bara vill luta dig tillbaka och koppla av.

4. Askungen

Askungen är vanligtvis otroligt attraktiv och sexig samtidigt som hon är klok och utåtriktad. Hon är feminin, bra i sängen, och klarar av att ha en fast relation. Jämfört med andra typer, kan man säga att hon är en kombination av den sociala fjärilen och den hoppfulla romantikern. Det betyder att hon har en passionerad och vild sida, samtidigt som hon är undergiven och vårdande. Som ett resultat tenderar hon att hamna i relationer för snabbt som vanligtvis slutar med att hon är förtvivlad och ännu mer osäker med killar i framtiden.

Vilken typ av killar gillar hon?

Askungen älskar att vara förälskad och den första, passionerade delen av ett förhållande. Hon vill ha en självsäker man som alltid kommer att försöka att hålla saker spännande för henne. Hon förväntar sig att hennes man tar ledningen och att han inte förlorar sin passion och tillgivenhet mot henne efter den inledande fasen av förhållandet. Om hennes man inte ger henne vad hon vill kommer hon att sluta känna sig kär och kan hoppa till en annan man som väcker dessa känslor i henne.

Hur ska man närma sig henne?

På ett sätt gick Askungen aldrig vidare från vad kärlek var på gymnasiet. Därför behöver du inte agera ointresserad av henne, visa henne snarare henne din romantiska sida. Push-pull tekniken kan hålla henne intresserad. Enkelt uttryckt, måste du alltid göra det spännande för henne, både i sovrummet och när man går på dejt. Eftersom en hel del män närmar sig henne måste du visa din kreativa sida och hur du skiljer dig från alla andra killar.

Fördelar med att Dejta Askungen

Askungen är klok, feminin och angelägen om att uppleva nya saker. Hon kommer att njuta av att lära sig från dig och delar gärna med sig av sina hobbies. Hon är karismatisk i sociala evenemang så att dina vänner kommer att älska henne, och hon älskar att experimentera i sängen. Om hon ser att du skiljer dig från andra killar kommer hon att visa liknande egenskaper som den hoppfulla romantikern, genom att ta hand om dig och stödja dig i allt som du gör.

Nackdelar med att Dejta Askungen

Eftersom hon var besviken med mycket i hennes liv kommer Askungen att förvänta sig mycket från dig. Hon kommer att vara en perfekt tjej i de första månaderna samtidigt som du måste anstränga dig lite för att behålla henne i detta skede efter en viss tid. Om du inte visar tillräckligt tillgivenhet till henne kan hon söka validering hos andra män. 

5. Private Dancer 

Private Dancer liknar på många sätt playern eftersom att hon också är mystisk, selektiv och omgiven av manliga vänner. Den stora skillnaden är att hon inte är en idealist utan en realist. På utsidan verkar hon oskyldig och tillbakadragen, medan hon verkligen är passionerad på insidan. Även om hon tenderar att vara ”en av grabbarna” och inte gillar tjejigt drama, kommer bara öppna upp sig för ett fåtal lyckliga män. Anledningen till det är att hon vill skydda sig från sorg, och hon brukar testa dig innan ni går in i någon djupare relation.

Vilken typ av killar gillar hon?

Private Dancer har en realistisk syn på livet, vilket innebär att hon förstår att hon inte kommer att hitta en felfri man. Men hon vill investera i en relation med en intelligent och seriös man som inte bara älskar henne för hennes sensuella yttre utan även för vem hon är på insidan. Således vill hon ha en man som hon kan tala med och som kommer att visa ett intresse och förståelse för hennes personlighet.

Hur ska man närma sig henne? 

Private Dancer visar inte direkt sina känslor så du bör också ta det lugnt och stabilt. När du närmar dig henne kommer hon att njuta av konversation och att lära sig mer om dig innan hon delar med sig av sig själv. Hon är väldigt passionerad så hon kommer att förvänta dig att vara attraktiv och sexig samt intelligent och klok. Eftersom Private Dancer vanligtvis är karriärorienterade, kommer hon välja män som är över hennes sociala status, så måste du visa för henne att du är högre upp på stegen än henne.

Fördelar med att Dejta en Privat Dancer

En bra sak med Private Dancer är att hon inte blir känslomässigt fäst som andra kvinnor blir så du kan njuta av tillfällig sexuell relation. Med tid, när hon blir kär i dig, kommer hon att börja avslöja gömda saker om sig själv, detta kommer att se till att du är fortsatt intresserad av henne. Att ta hand om andra ligger i hennes natur och hon kommer att förvänta sig att bidra till det finansiella, sexuella och alla andra aspekter. Hon kommer inte att tvinga dig att vara romantisk eller alltför känslomässig, och eftersom hon hade många manliga vänner i det förflutna kommer hon sannolikt att accepteras i din grupp av vänner.

Nackdelar med att Dejta en Privat Dancer

Private Dancer har ett par maskulina drag, som att hon hanterar sina känslor exceptionellt bra till skillnad från de flesta andra tjejer. Eftersom att hon bara kommer att öppna upp sig för att män som hon anser värdiga, kan du räkna med att hon kommer att testa dig en hel del i den inledande fasen. Du kommer också alltid att behöva visa sin bästa sida och fortsätta utvecklas med henne. Om du befinner dig i din låga fas för länge, skulle det inte vara förvånande om en privat Dancer hoppar till en annan kille. Hon är kunnig och karriärdriven så det kan vara svårt att hela tiden visa henne att du är ovanför henne på den sociala marknaden. Eftersom att hon är van vid att umgås med män, kan du då och då sakna hennes feminina sida.

6. Förförerskan

Precis som namnet antyder, är Förförerskan en tjej som älskar att förföra. Hon är självsäker, vacker och vet vad hon vill. Hon är inte ute efter en relation, snarare tenderar hon att bara fokusera på att ha sex. Därför tar hon ledarrollen i dejting och inleder vanligtvis sexuella förhållanden. För att nå sina mål kommer hon att använda alla typer av tricks, inklusive manipulation, övertygelse och öppet med hjälp av hennes kropp för att locka den man hon vill. En Förförerska vill kanske vid något tillfälle ha ett fast förhållande men hennes behov av uppmärksamhet och att flirta gör henne inte till en särskilt trogen partner.

Vilken typ av killar gillar hon?

Förförerskan kommer att flirta med en massa killar, av vilka de flesta faller för hennes spel. Även om hennes krav inte är så höga faller hon oftare för killar som är svåra att få. Medan social status och utseende är vad hon tydligen vill åt, är sanningen den att hon drömmer om en man som kommer att dominera henne och leda henne i en annan riktning.

Hur ska man närma sig henne?

Om sanningen skall fram, om en förförerska gillar dig – kommer hon att närma sig dig först. Du kan visa henne att du märkt henne med en enkel blick i hennes riktning så kommer hon att sköta resten. När hon närmar dig måste du visa henne att du vet vad hon gör och att du inte kommer att fastna i hennes nät. Så snart du har visat att du är mer kapabel än henne kommer hon gladeligen att gå med dig överallt.

Fördelar med att Dejta Förförerskan

Förförerskan är attraktiv, feminin och är oftast otroligt i sovrummet. Hon kommer att få dig att känna behövd och att dejta henne är väldigt passionerat och spännande.  Hon tar noga hand om sitt utseende så att synas med henne kommer att höja din status på den sexuella marknaden. Om du letar efter en tillfällig sexuell relation utan krav, är detta ditt bästa alternativ.

Nackdelar med att Dejta Förförerskan

Om du vill ha något mer än tillfälligt sex, är Förförerskan en typ som du bör undvika. Hon kommer inte att vara lojal och kommer att hoppa på första bästa kille hon träffar på en fest. Hon är självcentrerad och manipulativ och tenderar att presentera sig själv på ett sätt som kommer att locka dig snarare än att vara ärlig. Även om hennes kunskaper i sängen kan göra att du faller för henne, bör du inte lita på den här tjejen för något seriöst eller bli för känslomässigt involverad.

7. Finsmakaren

Finsmakaren är en oberoende, realistisk kvinna som är väldigt kapabel inom livets alla områden. I dejting är hon kräsen och vill att en man ska arbeta hårt för att få henne. Detta gör henne skrämmande för många killar, men när du väl förför henne – kommer hon att bli hängiven och investera sig själv i förhållandet. Hon blir väldigt fäst när hon har legat med dig, hon är därmed inte är det bästa valet för ett one night stand. Hon är därför försiktig och tror att endast speciella män förtjänar henne, och tenderar att hoppa från ett förhållande till ett annat.

Vilken typ av killar gillar hon?

Finsmakaren vill ha en seriös man som är redo att investera i ett fast förhållande. Hon attraheras även av men som behöver henne. Hon vill att män tar taktpinnen och närmar sig henne men hon avskyr simpla trick och tekniker. Hennes perfekta man är lojal och kommer att kämpa för henne.

Hur ska man närma sig henne?

Simpla trick kommer inte fungera på Finsmakaren eftersom att hon kommer att se rakt igenom dem. Hon är en intressant kontrast så du bör balansera mellan att skapa sexuell spänning och visa henne att du är intresserad av mer än att bara få henne i säng.

Fördelar med att Dejta Finsmakaren

Om du letar efter ett seriöst förhållande är Finsmakaren ett utmärkt val. Hon kommer att bidra till relationen och arbeta hårt för att ta hand om dig och förbättra ditt liv så mycket hon kan. Detta sprider sig från sovrummet till alla andra aspekter av livet, inklusive att ta hand om huset och bidra ekonomiskt. Eftersom hon är en realist behöver du inte stå ut med många tester och argument med henne, så länge du är lojal och investerar i relationen, precis som hon gör.

Nackdelar med att Dejta Finsmakaren

Finsmakaren är en intimitetsknarkare och blir väldigt fäst så snart du ligger med henne. Därmed kommer hon att förvänta sig att du tar allvarligt på förhållandet redan från början. Om du inte uppfyller hennes förväntningar kommer hon kanske ta upp en hel del argument med tanke på ”meningen med ert förhållande.” Det beteende kan vara tröttsamt och frustrerande, särskilt om du inte är redo för en långsiktig relation vid denna tidpunkt.

8. Den Moderna Kvinnan

Den Moderna Kvinnan är ambitiös, oberoende och älskar att dejta. Hon kan njuta av lösa förhållanden men är även redo för ett seriöst förhållande om rätt kille dyker upp. Hon är vanligtvis en typ A personlighet och har ett väldigt upptaget schema. Hon rör sig runt liknande män som också är framgångsrika, ambitiösa och högt upp på den sociala skalan. När hon väl är i ett förhållande kommer hon att investera i det men hon kommer även att förvänta sig mycket av dig vilket kan få henne att framstå som skrämmande för många killar.

Vilken typ av killar gillar hon?

Den Moderna Kvinnan är erfaren och lockar en hel del män. Hon är inte undergiven, så hon vill ha en man som kommer att respektera henne och samtala med henne eftersom de är på samma nivå. Hennes perfekta partner är framgångsrik, oberoende, ambitiös och känslomässigt stabil.

Hur ska man närma sig henne?

Om du vill närma dig den Moderna Kvinnan måste du kunna matcha hennes självförtroende. En rättfram metod kommer att fungera bäst eftersom att hon är öppen med sin sexualitet och förväntar sig detsamma från dig. Du bör visa intresse för hennes karriär och fritidsintressen, samtidigt som du delar dina egna ambitioner och prestationer.

Fördelar med att Dejta den Moderna Kvinnan

Den Moderna Kvinnan är karismatisk, kapabel, elegant och någon som du kan vara stolt över att vara med. Hon blir inte för fäst för tidigt så du kan njuta av en avslappnad relation utan att oroa dig för drama. Om ni hamnar i ett seriöst förhållande kan du förvänta dig att hon kommer att vara lojal och att hon investerar i ert förhållande. Hon kommer att hjälpa dig att växa i alla aspekter av ditt liv, genom att konsekvent driva dig till att bli bättre. Du kommer att ha din frihet, och hon kommer inte att tråka ut dig med ständiga samtal, tester eller något annat typisk beteende.

Nackdelar med att Dejta den Moderna Kvinnan

Den Moderna Kvinnan accepterar inte misslyckande och du måste hela tiden visa din bästa sida. Eftersom hon är oberoende kan du känna dig osäker, särskilt om du inte har byggt ett eget självförtroende. Om du är ute efter att vara den dominerande i ett förhållande, är hon inte det rätta valet eftersom hon vill bli behandlad som en jämlike. Hon kommer inte att prioritera dig hela tiden, och kommer inte få dig att känna dig behövd. Hennes höga förväntningar och engagemang i att arbeta och förbättra kan vara motbjudande och tröttsamt om du inte själv är i en liknande period i livet.

Comments are closed.