Träffa & Dejta Tjeckiska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Tjeckiska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Sub headline: Svaret är ja! … Denna artikel kommer att lära dig allt du behöver veta.

Så du planerar att besöka Tjeckien och funderar på att ha lite kul medan du är där … Det är jättebra! Tjeckiska kvinnor är nämligen otroliga:

Men allt är inte solsken när det kommer till Tjeckien. Om du vill attrahera och förföra dessa vackra tjeckiska tjejer måste du ha en bra plan. Och mer än nästan varsomhelst annars i världen.

Varför? Eftersom några otäcka saker har förvandlat Tjeckien och viktigast av allt, dess kvinnor, till en mycket svår plats för dating. Jag ska berätta om det i denna artikel. Du kommer dessutom att lära dig hur man får bra resultat.

Så i denna artikel lär du dig allt du behöver veta och göra för att attrahera och förföra vilken tjeckisk tjej du vill. Först ska jag lista alla viktiga punkter som jag ska prata om. Efter det kommer jag att gå in lite mer på djupet på några av dessa saker.

Låt oss börja med listan:

  • Tjeckiska Kvinnor Är Väldigt Vackra Och Feminina
  • Tjeckiska Tjejer Är Trötta På Utlänningar
  • Datingscenen Är Förstörd
  • Det Bästa Är Att Ragga På Dagen (Hur Man Landar Tjeckiska Tjejer)
  • Var Man Ska Åka Och Hur Man Förbereder Sig

Okej, nu när det är avklarat, låt oss gå vidare till köttet av artikeln:

1. Tjeckiska Kvinnor Är Väldigt Vackra Och Feminina

Jag är ganska säker på att de flesta av er har sett tjeckiska tjejer tidigare i era liv. Och jag är inte säker eftersom jag antar att de finns överallt eller eftersom alla har varit i Prag någon gång (det är ganska orealistiskt för mig att anta det). Det beror på att porrindustrin det är otroligt välutvecklad. Men vi pratar mer om det lite senare. Nu pratar vi om deras skönhet.

Jag är ganska säker på att du vet hur vackra de tjeckiska tjejerna är. Och vad ska jag säga… De är verkligen otroligt vackra.

Men vet du vad, det är också otroligt feminina. Enligt mig är det den perfekta kombinationen. Eftersom feminin energi verkligen lockar maskulina män som mig. Och detsamma bör gälla för dig. Jag är säker på att du har upplevt det förut. Du kan inte säga vad det är, men vissa tjejer har bara den auran eller energin som du inte kan låta bli att lockas till. Det är troligen deras feminina energi. Och det är grymt.

Men varför är de så?

Ja, av en massa olika anledningar faktiskt. En sak är att tjeckiska tjejer vanligtvis bryr sig om sitt utseende. Det betyder att de antagligen går på gym och tränar. Och deras feminina energi: Familjen är vanligtvis väldigt viktig för tjecker. Det betyder inte att varje tjeckisk kvinna du möter vill bli någons fru. Det är bara det att de vanligtvis lägger mycket värde vid familjen och det gör dem väldigt feminina.

Och allt detta låter ganska bra, men det finns några problem som du kommer att stöta på. Det första är:

2. Tjeckiska Tjejer Är Trötta På Utlänningar

Jag säger inte att alla tjeckiska kvinnor hatar utlänningar. Långt ifrån det. Men Tjeckien är en otroligt populär destination för många människor. Och under åren har dessa personer förstört det.

Man kan speciellt se det i Prag. Stora grupper av britter, amerikaner, eller andra män som går på barer och klubbar. Där blir de otroligt fulla och raggar på tjeckiska tjejer

Och det är värre än någonsin. Situationen har kommit till en punkt där tjeckiska kvinnor ignorerar och undviker dig så snart du närmar dig dem om du är lite full. Och vem kan klandra dem. Fulla killar ropar hela tiden efter dem överallt. Så de flesta av dem vill inte vara med om det längre.

Det är en av de största anledningarna till varför datingscenen är förstörd i Tjeckien. Låt oss prata lite mer om detta:

3. Datingscenen Är Förstörd


Ok så åt ena handen har vi fulla utlänningar som skriker efter tjejer och som till och med ibland är aggressiva när de närmar sig tjejer. För att inte nämna att dessa killar har bilden av att tjeckiska tjejer är otroligt lätta att få i säng.

Men varför är det så?

Nåväl, som jag nämnde tidigare är porrindustrin väldigt välutvecklad. Utöver det finns även prostitution. Fråga vemsomhelst som har varit i Tjeckien om vad han tycker om tjeckiska tjejer.

De kommer antingen att säga att kvinnorna är väldigt lätta att få i säng eller att de alla är prostituerade och porrstjärnor. Och det är så långt från verkligheten som man kan komma.

Men vad vet utlänningar? Inget annat. De tror därmed att de kan köpa alla tjeckiska kvinnor. Så är det bara inte. Men då ingen förstår bättre, kommer de bara att fortsätta tro det.

Och det är därför det har blivit så dåligt nu.

Men vad kan du göra? Du ser bättre ut än alla dessa fyllon som inte kan ragga, så hur raggar du upp tjeckiska kvinnor?

Låt oss prata om det:

4. Det Är Bäst Att Ragga På Dagen

Ok, jag ska berätta detta redan nu, det kommer att gå bäst för dig om du går fram till tjejer på dagen. Men varför är det så? Varför rekommenderas det inte att ragga på natten?

Jo, jag berättade ju för dig om alla fulla turister som plågar Tjeckien. Det sker mestadels på natten, när dessa personer går ut för att bli fulla. Så redan från början kommer du att stöta på tjejer som är otroligt trötta på män och som inte vill ha något med dem att göra.

Ett annat problem är att även om dessa killar inte erbjuder så mycket i fråga om konkurrens, är de fortfarande VÄLDIGT många. Du kommer att upptäcka att förhållandet mellan män och kvinnor på i stort sett alla barer och klubbar är oförskämt. Det går ungefär 10 killar på varje singeltjej. Och det är förskräckligt.

Det är därför du vill undvika att ragga på natten.

Ragga på dagen då? Varför är det så överlägset?

Ja, en sak är ju att antingen så raggar du på natten, online eller på dagen. Du har inte så många val hursomhelst (jag ska prata mer om att ragga online snart). Med det sagt, är raggning på dagen väldigt bra. Du bör inte diskvalificera det.

Och hur raggar man på dagen då? Det är faktiskt ganska enkelt. Allt du behöver göra är att gå till rätt ställen och använda rätt tillvägagångssätt. Vi har pratat om de ”fulla männen som plågar” men dessa killar går bara ut på natten till barerna och klubbarna. Så för att särskilja dig från denna obehagliga grupp, bör du gå till de platser där dessa killar inte är.

Och vilka är då de dessa ställen? Butiker, gallerior, sidogator, parker, kaféer, etc.

Alla vanliga platser som du skulle ragga på i andra länder/städer.

Gå bara till dessa platser och se dig omkring. Hitta en söt och vacker tjeckisk tjejer och gå fram till henne. Kom ihåg att du redan gör bättre saker än 90% av din ”konkurrens”. Det kommer att gå bra för dig, oroa dig inte.

Du kan ragga direkt eller indirekt, men min erfarenhet säger mig att ett direkt tillvägagångssätt vanligtvis är mycket bättre. Se bara till att hon inte placerar dig i samma grupp som de obehagliga männen vi har pratat om. Om du är rädd för det, berätta då bara för henne att du inte är full och att du tycker att hon är vacker så du kom fram för att säga hej.

Och sedan då? Tja, om du inte är full så är halva slaget vunnet. Nu måste du bara övervinna stereotypen av den ”kåta utlänningen”. Du måste visa henne att inte du är i Tjeckien att få billiga prostituerade (och att du inte heller ser på henne som en prostituerad). Så hur gör man det? Enkelt, börja bara prata om det uppenbara…

Du är ju en turist. Uttryck hur upphetsad du är över att vara på en ny plats. Berätta för henne hur mycket du gillar att resa (eller vad du nu gör). Berätta för henne om några häftiga saker du lärt dig om Tjeckien. Och fråga henne om henne. Kom ihåg, du sa till henne att hon är vacker, hon vet att du är där för henne. Ställ kvalificerande frågor.

Fråga om saker som du gillar med kvinnor. Gillar du kvinnor som går till gymmet? Fråga om hon går på gym. Om hon gör det, berätta hur mycket du beundrar folk som jobbar på sig själva. Om hon inte gör det så är det ok, men skämta om vilket dåligt par ni skulle vara.

Vad du vill göra är att göra interaktionen rolig, lättsam och intressant. Stick ut från resten av turisterna genom att faktiskt bry dig om landet du är i och dess kultur. Jag kommer att prata lite mer om det senare.

Men kom även ihåg hur man faktiskt stänger affären. En interaktion kommer inte att vara i 7 raka timmar (vanligtvis), så den tar slut vid något tillfälle. Se till att den slutar på topp. För att göra det bör du antingen föreslå en omedelbar date eller ta hennes nummer.

En omedelbar date är det bästa som kan hända. Det innebär i princip att ni två gå på en date där och då. För att göra det måste du lära dig hennes logistik för stunden. Är hon stressad och på väg någonstans eller har du stannat henne på gatan? Det kommer inte att hända, ta hennes nummer istället. Alternativt närmar du dig henne i parken, där hon bara tar det lugnt och läsa en bok eller något? Där har hon antagligen lite tid över. Du kan föreslå en kaffe på det närmaste caféet om det går bra och hon är din typ (och om du är hennes, haha).

Men om hon är upptagen och du måste få hennes nummer då? Hur gör man det? Berätta bara för henne att hon verkar vara cool eller trevlig person och att du skulle vilja träffa henne igen. Om du kan planera en dejt med henne redan där och då är det ännu bättre. Och för dessa planer behöver du hennes nummer, så hon kommer såklart att ge det till dig.

Och när du sms:ar ska du se till att hon kommer ihåg dig (hon lämnar kanske ut sitt nummer till många killar) och att du får ut henne på en date så snabbt som möjligt. Du vill nämligen inte sms:a onödiga saker eftersom det bara kan förstöra dina chanser ännu mer. Det du bör göra är att läsa av hur hon svarar.

Om hon ignorerar dig, försök inte få till en dejt, visa henne bara coola eller roliga saker som du hittar och vad du tycker om dem. Det gör du för att få henne att engagera sig, eftersom du inte ber henne om något utan istället berikar samtalet.

Om hon svarar men gör det svårt för dig med konstiga frågor som du inte riktigt vet hur du ska besvara, innebär det att hon testar dig. Det är en bra sak eftersom det visar att hon är intresserad. Du bör bara svara på dem och låta saken bero. Alternativt kan du vända på steken och göra det svårt för henne.

Och om hon bara är trevlig mot dig? Ja, det är ännu bättre, men du vill (såklart) inte att konversationen blir rent platonisk. I detta läge bör du föra in lite sexualitet med sexuella kommentarer.

Om hon spelar med gillar hon verkligen dig och det är dags att bjuda ut henne på en date.

Och vad ska du göra på dejten?

Ok, du har gått fram till henne. Du har antingen fått med henne på en omedelbar date eller fått hennes nummer och senare, efter några sms, fått med henne på en date…Och nu då?

Ja, fortsätt bara interaktionen som vanligt. Fråga henne om henne. Fråga om landets kultur. Sådana saker. Kom även ihåg att eskalera. För in sexualitet i konversationen och se hur hon reagerar. Justera därefter. Glöm inte heller bort det fysiska. Vad jag menar är att du inte ska vara rädd för att röra vid henne. Du ska såklart inte överfalla henne. Säkerställ att du håller dig inom gränserna för vad hon är bekväm med.

Om du till exempel säger något roligt för att få fram en poäng, rör då vid hennes arm för en sekund. Och om du vill eskalera, kan du börja prata om vad hon har på sig och röra vid henne med ursäkten att känna på materialet, eller titta på hennes klocka, ringar, etc.

Efter det är det såklart dags att börja med lite mer intima beröringar och till och med kyssar. Men jag är säker på att du vet hur det går till.

Och om allt går bra kan ni alltid gå till ett annat ställe. Att ta med sin date till flera olika ställen är en bra ide. Det visar henne att du är trygg i dig själv och att du har gjort detta förut. Det gör henne även van vid att följa dig. Och vid något tillfälle kan du bjuda med henne hem till dig då hon verkligen måste se/göra något grymt som finns i ditt hus.

Och därifrån vet du nog vad du ska göra.

Och det är mer eller mindre det. Om du gör det kommer det att gå riktigt bra med de tjeckiska kvinnorna (och inte bara dem, haha). Men vad kan du göra för att få ett försprång i Tjeckien?

5. Var Man Ska Åka Och Hur Man Förbereder Sig För Tjeckien

Enligt mig är Prag den bästa staden du kan besöka i Tjeckien. Det är dit alla åker och det finns en bra orsak till det. Det finns även många tjeckiska tjejer, vilket är bra. I allmänhet kan det inte bli fel med Prag. Och med tanke på hur billigt det är i staden, finns det ingen anledning till att inte åka till Prag. Så åk dit bara.

Men vad kan du göra för att förbättra dina chanser med de vackra tjeckiska kvinnorna?

  • Online Dating – gå med på ett par datingsidor online en vecka eller två innan du landar i landet. På så sätt börjar du interagera med tjeckiska tjejer redan innan du är där. Det är bra då du får träning, lär dig nya coola saker och förhoppningsvis lyckas planera in några dejter för dina första dagar i landet. På så sätt har du ingen dötid när du kommer och börjar se dig omkring.
  • Lär Dig Språket – Du behöver inte vara flytande i tjeckiska för att attrahera och förföra tjejer. Lär dig bara några nyckelfraser och några som får dig att skratta. Genom att lära sig lite av språket kommer du att framstå som någon som inte är endimensionell. Du kommer att sticka ut från andra turister eftersom du faktiskt verkar bryr dig om landet och kulturen. När vi talar om det:
  • Lär Dig Om Kulturen – Det räcker med lite bara. Se till att du har något att prata om. Detta är bra för samtal, av uppenbara skäl. Återigen, att känna till vissa saker får dig att sticka ut från andra, eftersom att du bryr dig. Och om du fastnar i konversationen, kan du alltid be tjejen berätta lite mer om kulturen. Det är också ett bra sätt att få henne att prata mer.

Och det är allt jag hade i denna artikel. Nu vet du allt du behöver känna till för att åka till Tjeckien och börja attrahera och förföra dess vackra kvinnor.

Vad du än gör, kom bara ihåg att säga ett gott ord om mig till deras väninnor. Inget fel med lite uppskattning, visst har rätt, haha.

Lycka till och ha roligt!

Comments are closed.