Ukrainska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Ukrainska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret Är Ja!… Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad Du Måste Göra.

Planerar du att åka till Ukraina?

Vem kan klandra dig min vän.Kolla bara in detta vackra exempel:

Otrolig, eller hur?

Det är ingen hemlighet att ukrainska tjejer är bland de snyggaste kvinnorna i världen (tillsammans med Ryska Kvinnor).Och det är därför MASSOR av män vill åka till Ukraina för att få en del av kakan… Eller för att skapa ett seriöst förhållande med en ukrainsk skönhet.

Oavsett vilka intentioner du har, kommer du nu att få lära dig i princip allt du behöver veta för att se till att din tid i Ukraina blir FANTASTISK.

För det första ska vi börja med att lista några av de övergripande sakerna som du måste känna till.Sedan går vi in på detaljerna.Där vi går igenom allt noggrant.

Låter det bra?Underbart, nu kör vi:

 • Ukrainska Kvinnor Är Otroligt Vackra
 • Ukrainska Tjejer Älskar Maskulina Män
 • De Är Kallare Än Tjejer I Väst
 • Dejtingkulturen Är Inte Lika Avslappnad
 • Du Kan Träffa Dem Nästan Överallt
 • Du Måste Vara Ihärdig
 • Ukrainska Tjejer Kommer Att Fråga Dig MASSOR Av Kuggfrågor
 • Ukrainska Kvinnor Är Väldigt Feminina

Ok… Nu när vi har klarat av dessa saker.Kan vi kanske gå in på detaljerna?

Hur lockar man EGENTLIGEN ukrainska tjejer?Vad bör du göra?

Nå min vän… Detta är inte så svårt som det verkar.Låt oss börja med:

1. Ukrainska Kvinnor Är Otroligt Vackra

Som tidigare sagt.De anses av många vara bland de vackraste kvinnorna i världen.

Och det är faktiskt inte någon överdrift.De ser faktiskt väldigt bra ut.

Och hur kommer det sig kan man fråga sig…

Det är helt enkelt bara deras kultur.De värderar sitt utseende VÄLDIGT högt.Det är så de har blivit uppfostrade.De vill vara feminina.

De tar hand om sig själva och försöker alltid att se så bra ut som möjligt, sminkar sig och klär sig så bra de bara kan.

De är också ganska olika.Visst, du kommer hitta massor av blondiner.Men det kommer att finnas många lika vackra brunetter och tjejer med svart eller rött hår.

När det gäller kroppsstrukturen är nästan alla tjejer i Ukraina smala och vältränade.Självklart finns det även tjejer med mer kurvor, men det är väldigt ovanligt.

Detta är en av anledningarna till att män runt om i världen är överens om att ukrainska kvinnor är bland de vackraste tjejerna i världen.

2. Ukrainska Tjejer ÄLSKAR Maskulina Män

Att vara utlänning är tyvärr inte längre lika attraktivt.Den senaste trenden är manlighet.

Och du borde definitivt lära dig att vara mer maskulin som man, oavsett om du ska till Ukraina eller inte.Det är en kvalitet som delvis har förlorats över tid och blir idag allt mer populär bland kvinnor.

Du måste vara den som bestämmer.Lär dig hur man är en gentleman, men också hur man för konversationen, mötet och tjejen.Du kommer att vara den som fattar besluten och hon kommer antingen att följa eller säga emot.

När du får en invändning är det i grund och botten hon som testar om du är den manliga mannen du försöker framstå att vara.

Det är vanligt, för idag har män har en tendens att agera tufft, men vet inte vad de ska göra när de sätts i rampljuset.

Den absolut VÄRSTA saken man kan göra i denna situation är att vara reaktiv och ursäktande.

Du ska visa att du är säker på din sak.Att göra ett drag är något som är normalt för dig.Du vill känna dig konstig över att hon ens avvisar dig.

Poängen jag försöker göra är denna: när du ger henne ett positivt tecken, genom att ta kommandot eller säga något djärvt.Tänker hon, om hon inte redan känner dig (och det gör hon inte) att hon antingen måste acceptera dig för den du är eller ifrågasätta det.Självklart kommer hon testa dig.

Hon kommer att göra det svårt för dig för att se hur du reagerar.Och det är faktiskt bra.Det innebär att hon bryr sig och vill lära sig mer.

Vad du måste göra är att fortsätta vara manlig.Om du gör det, kommer hon gilla dig ännu mer.

Om du ger efter för hennes försök och börjar bete dig som om det är något du vanligtvis inte gör … Tja, gissa vad.Du berättar för henne att det maskulina draget du precis gjorde inte alls var du.Detta förmedlar att du inte är den manliga mannen som du försöker framstå att vara.Det kommer att vara extremt avtändande för henne.

Det är oerhört viktigt att notera att du INTE vill vara ett svin.Att vara maskulin är inte samma sak som att vara en skitstövel.

 

3. Ukrainska Kvinnor Kan Vara Kalla

Nej, jag menar inte att deras skinn är gjort av is…

Vad jag menar är att ukrainska kvinnor inte gillar att spela, som till exempel amerikaner.

Om en ukrainsk tjej inte gillar dig kommer hon att nobba dig.På ett artigt sätt.Inget mer, inget mindre.

Och de kommer inte heller att vara särskilt öppna i början.Du kommer att behöva anstränga dig MYCKET för att få henne att lita på dig.

Det är en av anledningarna till varför ukrainska tjejer vanligtvis inte ligger med män som de just träffat eller som de inte riktigt känner (mer om det senare).

I grund och botten måste du bara vara beredd på lite kyla.Du måste vara den som för konversationen och som pratar mest.Och det är helt ok.Kom ihåg, hon gillar maskulina män…

Med det sagt kan du definitivt ge dig själv några extra poäng.

Du bör göra massor av saker.Först, klä dig snyggt.

De flesta turisterna åker utomlands och tror att de bara kan slappna av och fortfarande få tjejer, bara för att de inte bor där.

Var inte den snubben.Speciellt inte i Ukraina.

Du måste se till att du ser bra ut.Kostym är kanske lite för mycket, om du inte ska gå till ett luxuöst ställe, men en blazer eller en bra, snygg skjorta är inte att försöka för mycket.

Se till att du ser snygg och sexig ut.Tjejerna kommer att märka det.

Ha på dig snygga skor, matcha dem med ditt skärp, och se till att du har en fin klocka.Det finns inget som är mer stilfullt än en man som inte misslyckas med de grundläggande sakerna.

En annan STOR fördel är om du lär dig lite ryska.

Du behöver inte tala flytande.Du behöver bara visa henne att du bryr dig tillräckligt mycket.Även om hon skrattar åt att du saknar stavelser eller uttalar ord konstigt, kommer du att bygga stora mängder trivsel bara genom att försöka.

 

Så lära en mening eller två … Se till att du kan hålla en grundläggande konversation i en minut så kommer det att gå strålande.

Detta är inte bara bra för att bygga trivseln och ha kul.Det är också bra då ukrainska kvinnor inte kommer att ha den bästa engelskan.De yngre generationerna lär sig bättre, eftersom det blir mer och mer en norm, men du kan inte lita på det.

Tjejerna kommer också att vara extremt blyga om sina kunskaper i engelska, så det är viktigt att ge dem komplimanger för deras engelska för att uppmuntra dem att inte vara blyga.Du vill minska språkbarriären till ett minimum, inte förstärka dess negativa effekter, eller hur?

Slutligen försöker de flesta andra turister inte ens att lära sig ryska eftersom de bara känner sig överlägsna.

Var inte den killen, visa lite respekt, så kan jag lova att stora saker hända…

 

4. Ukrainska Tjejer Brukar Vanligtvis Inte Gå Med På Tillfälliga Ragg

Det beror faktiskt på deras kultur.De är bara väldigt tveksamma när det kommer till nya människor (därmed kylan) och brukar gå med på one night stands eller ha sex på första dejten.

Jag vill inte säga att det är omöjligt, men du måste bara vara mycket mer ihärdig.

Man kan säga att det är ytterligare ett test.Du måste förstå en sak, de vill inte ses som “lätta” och med det överflöd av män att välja mellan, behöver de inte fylla något tomrum.De kan ta sin tid på sig och kommer aldrig att vara utan förslag eller alternativ.

Det beror delvis på hur vackra de är.Och man kan inte klandra dem.Jag skulle inte bry mig speciellt mycket om en tjej om jag hade tusen till att välja på.Och detsamma gäller för dem.

Och du bör ha samma inställning.Det finns nämligen inget manligare än överflöd.En kvinna kan aldrig få en maskulin man att känna sig osäker.Han har ju alternativ.Jag säger inte att du ska ha förhållanden med hundra tjejer samtidigt, om inte det är vad du gillar att göra.

Vad jag säger är: ha förtroendet att oavsett vad som händer kan du locka en annan kvalitetstjej nästan omedelbart.Du bör inte bry dig om en tjej som lämnar dig, du fokuserar nämligen på viktigare saker.

Och det gör dig oerhört åtråvärd.Det är konstigt men det fungerar… Varför skulle en kvinna slå sig ner med någon som inte kan få någon bättre än henne?

Hon vill vinna.Hon vill känna att hon har vunnit jackpot i och med dig.Inte tvärt om.

Och det är därför som hon kommer att kolla dig för att se om du är den alfahanen, den manliga killen som du försöker framstå som.Och om du även visar de minsta tecken på att du inte är det … Kommer hon att diskvalificera dig och placerar dig i kompisträsket där du hör hemma (jag talar från personliga erfarenheter som du kan märka … Jag är säker på att du kan relatera, haha).

Men tillbaka till ukrainska tjejer och hur man får till det med dem…

Vad du kan förvänta dig är något som många kallar “Regeln om 3 dejter”.

I grund och botten kan du förvänta dig att få ihop det med en ukrainsk kvinna på den tredje dejten, förutsatt att du spelar dina kort rätt.

Vad jag menar är att du självklart behöver locka henne så att hon går på alla dessa dejter.Och självklart, om du lockar henne är det för att du är maskulin.Så, i den meningen leder du interaktionen och leder henne därmed till en plats där sex kan hända.

Missförstå mig inte nu.Du kan helt klart hitta tjejer som är lite mer lätta på foten.Det är bara inte normen i Ukraina.

Med det sagt…

5. Var Hittar Man Ukrainska Kvinnor

Det finns totalt fyra möjligheter till att närma sig och interagera med tjejer, oavsett var du är.

 • På dagen
 • På natten
 • Online
 • Inom umgängeskretsen

Umgängeskretsen är utesluten här såvida du inte planerar att stanna i Ukraina under en lång tid (över en månad).

Detta då en umgängeskrets är en grupp av vänner.Och du måste först få deras tillit.Detta går alldeles för långsamt i Ukraina då (som vi pratade om) folk är lite kallare.

Tyvärr är vanligtvis de bästa och vackraste tjejerna en del av dessa umgängeskretsar.Det innebär dock inte att du inte kan nå dem.Det betyder bara att de är svårare att nå fram till och brukar ha en pojkvän (som du kan förvänta dig från alla extremt vackra tjejer).

Ok, med det sagt, låt oss prata om de 3 andra alternativen som gäller för dig som är en tillfällig turist.

 • Online Dating

Den här metoden är fantastisk.

Du kommer att få massor av leads, bra och dåliga.Men saken är den att du kan använda det innan du ens är i Ukraina.Du kan bli medlem på populära ukrainska datingsidor och börja ragga på ukrainska tjejer direkt.

Det är fantastiskt eftersom att du kommer att ha planer så snart du landar där.Och det är ingen omöjlig uppgift.

Mitt personliga förslag:Börja med online dejting en eller två veckor innan du faktisk landar i Ukraina.Inte mer dock… Du vill att kvinnorna som du chattar med kommer ihåg dig och ser fram emot din ankomst.Och ju mer tid, desto större chanser till att du klantar till det.

 

 • På Dagen (Ragga På Dagen)

Detta är en av mina favoritmetoder, och förmodligen den bästa för Ukraina.

Att ragga på dagen innebär mer eller mindre att du går fram till tjejer på dagen.När folk (vanligtvis) inte festar utan gör något annat.De kanske kopplar av i parken, handlar i köpcentret, dricker kaffe, handlar mat, är på väg till jobbet etc.

Man kan säga att allt som inte räknas som att festa kan räknas till denna metod.Även om den används på kvällen eller natten (att till exempel handla mat sent på eftermiddagen när det redan är mörkt, räknas fortfarande till att ragga på dagen).

Denna metod är utmärkt i Ukraina eftersom tjejerna där faktiskt är bekväma med det.Detta då de raggas på nästan hela tiden (eftersom att de är så pass snygga).

En annan fördel med denna metod är att pressen är mindre.Visst, det känns kanske som större press då du inte är full på en bar och det finns massor av folk som kan se dig.Men det innebär mindre press för tjejen eftersom att din situation inte är fylld med sexuell spänning, det är bara en normal konversation).

I grund och botten, så länge du inte är läskig och om hon gillar dig, kommer du att få en dejt.Och hon kommer inte testa dig lika mycket som om ni var på en bar eller klubb.

När vi talar om det:

 • Ragga På Natten (Barer, Klubbar Etc.)

Så allt som INTE anses vara att ragga på dagen, anses vara att ragga på natten.

Vanligtvis är det på klubbar och barer, men andra platser som restauranger som är öppna 24/7 nära klubbarna kan också kastas in där.

En sak att notera är att nattlivet i Ukraina i allmänhet inte är det mest aktiva.Odessa är ett undantag, men som regel går de flesta ukrainska tjejerna ut en eller två gånger per månad.Det innebär att ragga på natten inte kommer att vara lika framgångsrikt som i Vegas (även om det är ganska svårt i Vegas).

Den bästa tiden att gå ut på är på helgerna.Så om du planerar att gå ut, gör det på en fredag eller lördag.

Hursomhelst, på natten, är stämningen lite annorlunda.Då man på dagen har saker och ting för sig.På natten går man ut för att ha kul.Och därför letar du efter att ha så kul som möjligt hela tiden.

Det är därför som killar försöker ragga upp tjejer och tjejerna kommer att leta efter killen som är roligast för dem.

Det är där den stora screeningen sker.Hon vill inte gå hem med en loser, hon vill gå hem med någon som hon kommer ha kul med.

Eftersom ukrainska kvinnor inte är så vana i tillfälliga relationer så brukar det vara så för dem:

Hon kommer inte tillbringa resten av natten festandes med en loser, hon spenderar den med en rolig kille.Dessutom kommer hon inte att ge sitt nummer och gå med på en date med en loser, hon gör det med en rolig kille.

Så länge som du är en cool, rolig och maskulin kille löser det sig.

Återigen, du vill inte vara läskig, men den här gången är den allmänna situationen förutbestämd så att tjejerna kommer ha sina “sköldar” uppe testa killarna mer.

En sak som är viktig att notera här är att INTE tvinga på henne en drink.Hon vill inte känna att hon är skyldig dig någonting (och hon är definitivt inte skyldig dig någonting).Att köpa drinkar till tjejer är bara manligt när hon är med på det.Om hon inte vill ha en drink är det ett dåligt försök till att köpa hennes tid och uppmärksamhet (som du inte får).

Var bara den manliga killen du är så kommer allt att gå bra.De ukrainska kvinnorna kommer att gilla dig och du kommer att få numret och dejten.

Till sist, hon går antagligen ut med ett par kompisar.Du måste göra något åt det direkt.

Du vill inte försöka separera henne från hennes vänner i hemlighet.Hon är där med dem för att hon gillar dem och om du försöker separera henne, kan de förmodligen komma och ta henne ifrån dig.

Det du vill göra är att engagera hela gruppen.Bli vän med dem och se till att de vet vem du är intresserad av.Vara bara en normal, rolig kille så kommer de att låta dig vara och vanligtvis även hjälpa dig när någon försöker sno den du är intresserad av.

Detta då killar vanligtvis försöker isolera deras “mål” men kompisarna kommer inte lita på någon random kille.Därför ska du inte vara en sådan kille.Var deras kompis, var cool, så kommer du att få deras stöd.

6. Hur Bjuder Man Ut Ukrainska Tjejer På En Date?

För det första, du kan göra nästan vadsomhelst.

MEN, nu känner vi till “regeln om 3 dejter”, så vi kan planera lite smart.

Vi har därmed två kategorier med alternativ för dejting:

 • Mer Avslappnat
 • Mer Intimt

Du vill antagligen börja mer avslappnat och sedan eskalera det.Därefter, beroende på hur långt du har kommit, kan du antingen satsa på en mer intimt date eller ytterligare en avslappnad date för att ytterligare eskalera saker och ting.

Så “regeln om 3 dejter” ser ut ungefär såhär:

 1. Avslappnad Date (Fika)
 2. Avslappnad Date (Promenad i parken)
 3. Intim Date (Middag hemma)

 

Med det sagt.Om allt går jättebra efter den första dejten, eskalera då till en intim date vid nästa tillfälle.Och om det inte går lika bra på den andra dejten, fortsätt då med avslappnade dejter till du känner att ni har nått en nivå då sex kan vara aktuellt.

Det är dock viktigt att INTE fortsätta med avslappnade dejter.Om du inte eskalerar det under dejterna, visar dina avsikter etc. är du helt fel ute.Du måste vara maskulin och föra saker till någon form av intimitet.Antingen det eller så blir ni vänner.

Innan jag berättar om bra ställen att dejta på, bör jag nämna att du förmodligen inte vill dricka mycket alkohol på dina dejter.För det första är hon antagligen bättre på att dricka än vad du är (det är deras kultur).För det andra har hon sett massor av män som är alkoholister och hon blir antagligen avtänd av sådant beteende.

Låt oss prata lite om några bra platser att ha dejterna på.

Vi har redan pratat om några alternativ, men låt oss kategorisera ett antal möjligheter:

 • Avslappnade Dejter

Detta kan vara:Att ta en fika, gå på en promenad (ukrainska kvinnor älskar promenader), gå till ett köpcentrum, gå på bio (jag rekommenderar dock inte det… Det sker nästan INGEN interaktion med den andra personen), ta en drink på en bar (detta är lite mer intimt, men fortfarande ingen stor grej).

Det finns såklart många fler.I grund och botten är allt som inte innebär för hög press en normal, avslappnad date där ni kan lära känna varandra bättre och förhoppningsvis vill träffa den andra igen.

 • Intima Dejter

Detta kan vara:Äta middag hos dig (eller henne), gå ut och handla så att du kan laga något speciellt hos dig (eller hos henne), gå på en fest tillsammans, gå till en bar och sedan hem till dig (eller henne) etc.

I grund och botten allt som två fullständiga främlingar sannolikt inte skulle göra. Något som två mer nära människor skulle göra.

7. Du Måste Vara Ihärdig Med Ukrainska Kvinnor

Och jag menar inte på något läskigt ihärdigt sätt.Den sorten där du fortsätter att vara ihärdig när hon helt KLART avvisar dig och ger dig tecken på att hon verkligen inte gillar dig.

Jag menar, när hon gillar dig, men invänder mot dig för att se hur du reagerar.FÖR att se om du är den där maskulina killen som du framställer dig att vara.

Nyckeln här är kroppsspråk och signalerna hon skickar ut.Säger hon “nej” på ett lekfullt sätt, samtidigt som hon sitter där med dig, för att inte framstå som desperat?Då gillar hon helt klart dig, hon är bara inte redo ännu, eller så testar hon dig.

Å andra sidan:Försöker hon desperat komma därifrån, ignorerar dig och ser allmänt ointresserad ut?Då spelar hon helt klart INTE svårfångad… Hon gillar dig bara inte och du måste gå vidare och lämna henne ifred, det kallas nämligen för trakasserier.

Men vad menar jag med att vara ihärdig?

Nåväl, en manlig kille kommer att veta vad han vill ha och hur han får det.Han kommer bara att gå och ta det.

Hon vill vara säker på att du är den killen.Och hon vill inte framstå som en slampa.Därför kommer hon att neka till det ett par gånger.

Nyckeln här är inte vad hon säger, det är hur hon agerar.Återigen, om hon drar sig undan från en kyss, men inte har något emot att du rör vid hennes händer, då gillar hon dig.Hon vill bara se hur du reagerar.

Ett bra trick i sådana situationer är att aldrig verkligen försöka få kyssen.Känn alltid av stämningen först.Typ som att luta dig framåt och prata för att se om hon ryggar tillbaka.Eller att verkligen komma nära och försöka viska något i hennes öra.

Om hon lutar sig tillbaka, kan du låtsas som att du ville säga något till henne och reta henne lite för att tänka på kyssen.Nu är det hon som förväntar sig en kyss när du är helt avslappnad.Nu är det hon som jagar.Det är fantastiskt.

Och du vill känna av stämningen då detta är att eskalera saker.Om du inte eskalerar är du inte på väg någonstans (rättelse, du är på väg att bli hennes kompis).Det är även maskulint att eskalera saker.

Jag kallar det för “själveskalering”.I grund och botten vet ni båda att interaktionen blir mer spänd, men du kommunicerar att den är avslappnad samtidigt som du anklagar henne för att göra saker och ting till en stor sak.

Detta får henne inte bara att undra om du verkligen gillar henne (vilket får henne att jaga ännu mer) utan ger dig även en stund med färre tester, där du kan vända på dem (som i exemplet ovan) och göra det lite svårare för henne.

Allt som allt, fortsätt bara att eskalera.Var ihärdig tills du kommer till slutet.

8. Ukrainska Tjejer Kommer Att Fråga Dig MASSOR Av Kuggfrågor

Dessa är några av testen som jag har pratat om.

MEN, eftersom att du är en turist, kommer du att få ännu fler kuggfrågor.

Saker som:

 • Varför är du i Ukraina?
 • Varför gillar du INTE ditt land?
 • Vad tycker du om ukrainska tjejer?
 • Gillar du ukrainska tjejer?
 • Varför gillar du ukrainska tjejer?

Och fler, många fler.

Dessa är uppenbarligen tänkta att vara kuggfrågor.Som sätter dig i en svår situation.

Du kan inte ljuga, det kommer nämligen att märkas.Men du behöver inte heller vara 100% ärlig (eftersom “jag kom för att ha sex med ukrainska tjejer” inte är något som de vill höra).

Tricket till att svara på dessa frågor är att vara ärlig, utan att avslöja något.Gå inte hela vägen.

Berätta sanningen för henne men lämna lite mystik i svaret.Låt henne gissa lite.Var lite mystisk.Detta ger dig inte bara godkänt i hennes test, utan får henne även att tända på dig.Det finns inget mer spännande än en lite mystisk kille, som är lite utom räckhåll.

Och som du vet från den föregående punkten måste du vara mycket mer ihärdig med ukrainska kvinnor.Så förvänta dig inte att bara svara på en och det blir slutet på det … Hon kommer att fråga en hel del frågor.Och du bör svara konsekvent.

Bli inte förvirrad av frågorna bara.Om du tvivlar, säg bara sanningen och få den att låta acceptabel:

“Jag är i Ukraina för att jag älskar att träffa nya människor och jag har hört bra saker om Ukrainska Tjejer”

ISTÄLLET FÖR:

“Jag är i Ukraina eftersom jag älskar att ha sex med många tjejer och jag har hört att ukrainska kvinnor är sexiga”

Jag är säker på att du förstår vad jag menar.Men lycka till med denna del av deras kultur.

9. Ukrainska Kvinnor Är Väldigt Feminina

Det är ingen överraskning att några av de vackraste tjejerna i världen skulle vara väldigt feminina.Det är därför vi rankar dem så högt.

Hur mycket än samhället tror att män bara bryr sig om utseende, är kvinnlighet en STOR tillgång som en tjej kan ha när det kommer till dejting.Vanligtvis vet män bara inte hur man ska uttrycka och säga exakt vad femininitet är.

Att vara feminin innebär att vara omtänksam, stödjande och en kärleksfull person.Det säger inte att män inte kan bry sig och älska, det är bara ett mer väldefinierat kvinnligt drag.

Och ukrainska tjejer är omtänksamma och kärleksfulla.Herr min skapare.

Det ligger i deras kultur.Det finns otroligt starka könsstereotyper (precis som i Ryssland).Kvinnan kommer gladeligen ta hand om matlagning, städning, barnen och sin man.Han å andra sidan förväntas försörja familjen.

Och det är så dynamiken kommer att vara under dejtingen.Du kan förvänta dig att en ukrainsk tjej lagar mat och tar hand om dig under dejtingen.Du förväntas samtidigt betala räkningarna.

Detta är en STOR generalisering.Alla tjejer är såklart inte såhär.

Bara i allmänhet, om ni delar på notan (eller tvingar henne att betala) kommer du anses vara snål.

När vi ändå talar om kön och stereotyper och familj.Förvänta dig att bli introducerad till familjen om ni dejtar i ett tag (vanligtvis mer än 2-3-4 månader).

Om du är i ett seriöst förhållande, vill hon definitivt att du ska träffa hennes föräldrar.Och det är en helt annan sak att hantera.

Hennes pappa kommer nämligen antagligen att försöka supa ner dig för att se hur mycket du klarar av.Hennes mamma kommer att placera MASSOR av mat på bordet och kommer aldrig att lämna dig med en tom tallrik.

Förvänta dig att de håller koll på vad du gör.

Med det sagt.Har vi gått igenom allt du behöver veta för att locka en ukrainsk tjej.

Sammantaget, om du letar efter några av de snyggaste kvinnorna i världen, är Ukraina definitivt en plats du borde besöka.

Kom ihåg att vara på topp, var maskulin, klär dig bra och lär dig lite ryska.Om du gör det kommer det att lösa sig.

Kom bara ihåg mig när du raggar upp någon het ukrainsk skönhet och berätta om din mentor för hennes kompisar.Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Hursomhelst, lycka till i Ukraina.Du behöver antagligen ingen tur, men det hjälper ju haha

Vi ses i framtiden.

Comments are closed.