Träffa & Dejta Tyska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Tyska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna artikel kommer att lära dig allt du behöver veta.

En resa till Tyskland? Jag avundas dig faktiskt. Tyskland är nämligen ett otroligt land som har några av de vackraste kvinnorna i världen. Du tror inte på mig, eller hur? Nu då:

Ahh… Saken är den att den tyska kulturen är otroligt unik. Du kommer inte att vara så framgångsrik om du kör på samma sätt som på andra ställen. Du kommer att behöva hjälp. Och det är därför jag är här. Efter denna korta artikel kommer du att veta allt för att kunna locka och förföra dessa otroliga tyska tjejer.

Och för att göra det lättare för dig har jag ett system. För det första kommer jag nämligen att skriva en lista med alla ämnen som jag kommer prata om. Efter det går jag in på detaljerna och ger dig lite saftig information. Jag tror att du på detta sätt till slut kommer att få en bra förståelse för tyska tjejer.

Och utan vidare, låt oss börja med listan:

  • Tyska Kvinnor Är Otroligt Vackra
  • Tyska Tjejer Är Väldigt Lätta Att Gå Fram Till
  • Dina Konkurrenter Är Inte Så Läskiga
  • Tyska Kvinnor Är Vanligtvis Kalla
  • Tyska Tjejer Letar Efter En Maskulin Man
  • Hur Man Förbereder Sig För Tyskland

Ok, det var det.

Nu när vi är klara med listan, låt oss bara gå rakt på den första punkten och lära dig vad du är här för.

1. Tyska Kvinnor Är Otroligt Vackra

Det är bara något med blåögda blondiner som gör hela den manliga befolkningen i världen galna. Jag vet inte vad det är, och det gör förmodligen inte du heller. Men oavsett vad det är, vet vi bara att vi gillar det.

Och det finns verkligen inga problem med det (ja, förutom att vi blir galna när vi ser en vacker kvinna med blå ögon och blond hår). Och det är den vanliga bilden i Tyskland. Det är som i himlen.

Så vi har avgjort att tyska tjejer är vackra då de flesta av dem har blå ögon och blont hår. Tja, det finns mer … De har även vackra ansikten (Eftersom de verkligen är söta). Ovanpå det har de otroligt sexiga och små kroppar.

Det är bara… Tyskland är otroligt. Jag har inget mer att tillägga, vidare till nästa punkt som jag kommer att prata om:

2. Tyska Tjejer Är Väldigt Lätta Att Gå Fram Till

Det är sant. Att gå fram till tyska tjejer är vanligtvis inte alls svårt. Även om de flesta människor målar upp tyskarna som kalla människor (vilket är rätt men inte på det sätt du tror … Vi kommer att prata mer om det senare), det är sättet du närmar dig dem på som är viktigt.

Och du vill vara direkt när du närmar dig. Att använda en direkt öppning är ditt bästa (och troligtvis enda) alternativ. Anledningen till det är att tyskarna är mycket enkla människor. De gillar inte att spela spel.

Så om du går fram till en tjej i Tyskland och använder dig av ett indirekt tillvägagångssätt (som att fråga vad klockan är eller något liknande), kommer hon att hjälpa dig (om du frågade om hjälp) och sedan är det över. Hon kommer inte ens har en liten tanke om att du kan vara intresserad av henne.

I denna anda bör du bara gå fram till tjejen och börja direkt. Ge henne komplimanger om något som du tycker är otroligt med henne (sannolikt hennes utseende då hon antagligen kommer att vara otroligt snygg, haha). Och börja bara prata.

Och när vi är vid ämnet, småprata inte. Ta ledningen och var maskulin (vi kommer att gå igenom det senare). Kvalificera henne, diskvalificera henne, få hennes nummer… Sådana saker.

Låt mig berätta exakt vad jag menar:

I grund och botten vill du leta efter fler anledningar till att gilla henne (och samtidigt framstår som en högt värderad man, så att hon kommer gilla dig också). Du gör det genom att fråga henne vilken slags människa hon är. Fråga henne om saker du verkligen är intresserad av.

Du gillar kanske tjejer som kan laga mat eller som bor ensamma. Sedan ställer du dessa frågor. Och om hon säger att hon också gillar matlagning, belöna henne då med något i stil med: ”Det är toppen! Jag beundrar kvinnor som kan laga mat. Du är till och med mer fantastisk än jag trodde, haha.”

Om hon å andra sidan inte lagar mat, kan du diskvalificera henne eller ett potentiellt förhållande i stil med: “Inte? ”Du lagar inte mat? Jag är ledsen, men vi måste göra slut.” ELLER ”Vad synd, Jag började gilla dig.”

Det där är kvalificering och diskvalificering. Och de är fantastiska. Varför? Tja, för att du får tjejen att tänka på om hon vill vara med dig. Se, du kommer från området för “Jag är fantastisk, och du jagar mig”. Hon kan antingen bestämma sig för att leka och jaga dig, testa dig för att se om du verkligen är den där killen, ELLER så kan hon lämna om hon inte är intresserad.

Vi räknar inte den sista situationen eftersom det inte riktigt spelar någon roll. Om hon inte gillar dig, gillar hon inte dig. Det händer vanligtvis inte (om du spelar dina kort rätt) och du kan inte göra så mycket åt det.

Så, om hon spelar med inom ramen är det bra. Hon kommer att försöka att bevisa sig själv för dig och jaga dig. Det är toppen då det ändrar spelet från att hon har makten till att du får den.

Å andra sidan, om hon väljer att testa dig och bekämpa din ram… Nåväl, det är också bra. Detta innebär nämligen att hon är intresserad. Och om du råkar vara mannen du har framställt dig som, kommer hon att gilla dig. Klara bara hennes prov. Förlora aldrig ramen av att hon jagar dig så kommer det att gå bra. Hon kommer att komma över det efter lite tid och spela med.

Hursomhelst är det viktigt att hålla en balans mellan kvalificering och diskvalificering. Detta då du ger bort lite makt när du kvalificerar henne och när du diskvalificerar tar du lite makt från henne. Om du ger henne för mycket makt, kommer det en tid när hon är faktiskt ett pris för dig och inte tvärtom. Om du däremot bara diskvalificerar och tar bort för mycket makt, kommer hon att känna sig värdelös och bestämma att du är för bra för henne och att hon aldrig kan få dig. Så hon kommer att lämna dig.

Därför måste du hålla en balans.

Allt handlar mer eller mindre om kvalificering och diskvalificering, men jag håller på att tappa tråden… Det finns en anledning till varför det är så lätt att närma sig tyska tjejer. Och det är:

3. Dina Konkurrenter Är Inte Så Läskiga

Faktiskt väldigt långt ifrån läskiga. Tyska tjejer är nämligen vanligtvis väldigt blyga. De flesta av dem har inte mod nog att gå fram till snygga kvinnor. De nöjer sig med medelmåttorna. Det är goda nyheter för dig.

Eftersom att tyska killar inte går fram till de snyggaste tyska kvinnorna, kommer dessa kvinnor att vara ensamma. Det kommer aldrig fram några maskulina män till dem. Och genom att bara gå fram till dem kommer att skilja ut dig från merparten av de andra killarna.

Det är fantastiskt och du bör helt klart använda det. Gå bara fram till den där söta tyska tjejen där borta. Gör som vanligt så kommer allt att gå bra. Ignorera det faktum att tyska män vanligtvis är blyga, det är bara en liten bonus. Men visst, det är bra.

Men det finns en annan sak som behöver nämnas nör vi pratar om den dåliga konkurrensen. Eftersom tyska män inte brukar närma de hetaste kvinnorna, nöjer de sig med medelmåttorna. Det innebär att de genomsnittliga tyska kvinnorna kommer att ha MASSOR av alternativ. Det betyder att de blir mycket mer självberättigade och otäcka.

Att vara omgiven av en ändlös ström av män kommer att göra dig kaxig (om du är en kvinna). Men eftersom dessa män inte är kvalitetskompisar (blyg och grejer) kommer du aldrig känna dig tillräcklig. Vilket gör de flesta kvinnorna frustrerande och bitchiga.

Så, som en tumregel, håll dig borta från tyska tjejer som inte vackra, eller även om de är bara genomsnittliga… Det är mycket bättre att jaga efter de snyggaste kvinnorna i Tyskland (av uppenbara skäl, haha).

4. Tyska Kvinnor Är Vanligtvis Kalla

Tja, har vi täckt de mest grundläggande sakerna som jag ville säga. Men låt oss tala om något som kan bli ett problem.

Tyskar är nämligen vanligtvis kalla, det ligger i deras kultur. Och det är bra, de är inte dåliga människor, de är bara mer reserverade.

Detta betyder inte att kvinnor kommer att avvisa dig brutalt och förödmjuka dig framför alla. Det innebär att när du ger dem komplimanger, känner de sig till exempel lite otillräckliga.

De kommer definitivt att uppskatta det och gillar dig för det, men förvänta dig inte att de gråter av glädje efter att ha hört en komplimang. Det är bara så det är. Istället för att vänta på en reaktion, bara anta att hon gillar dig och gå därifrån (kom ihåg ramen: hon jagar dig).

Under hela interaktionen med tjejen, bör ditt mål vara att spräcka hennes kalla skal. Så fortsätt bara starkt och se till att det är lättsamt och roligt. Om du får henne att le eller till och med att skratta, är hon mer eller mindre din.

Och medan vi är på detta ämne, låt oss tala om dating. Dating är nämligen inte som på alla andra ställen. Det är därför tyska kvinnor kommer att vara kallare och reserverade. Vanligtvis pratar en tysk man och kvinna väldigt lite när de är på en date. Ovanpå detta kommer det nästan att kännas som en intervju. Han kommer att fråga henne saker som: ”Vad jobbar du med?” ELLER ”Var pluggar du?” ELLER ”Vad är dina planer efter högskolan/universitetet”?

Det kommer helt enkelt att vara väldigt tråkigt. Och det är precis vad du vill undvika. Tyvärr kommer alla tyska tjejer förvänta sig det, så du behöver bara ändra på det. Du kan även berätta för henne från början att detta inte kommer att vara en typisk ”intervju” date. Att du verkligen vill lära känna henne och vad hennes passioner är.

Vad du bör göra är att fråga henne intressantare frågor. Och sådana som hon inte bara kan svara på med ett ord. Be henne att berätta om sina passioner, hur hon känner när hon gör något hon älskar, etc. Men fråga inte bara (som att intervjua) KÄNN dessa saker med henne. När hon säger att hon är passionerad om konst, göra ett uttalande. Säg något i stil med: ”Åh, konst… Jag älskar det. Du måste känna sig otroligt lätt när du målar. Jag tänker mig att det är som något man bara gör, utan att tänka. Att bara att vara i nuet.”

Det är vad som gör ett samtal intressant. Och hon kommer att älska dig för detta. Jag garanterar att du får en otrolig dejt och att tjejen kommer att gilla dig ännu mer efteråt.

Till sist ska vi prata lite om det fysiska. Jag har redan sagt att tyskar är kalla MASSOR av gånger (jag lovar att detta blir sista gången… kanske). Det innebär även att de inte är så känsliga. Det innebär inte att hon kommer att bli arg om du rör vid henne. Och eskalerar det fysiska med henne. Men du måste vara medveten om att hon troligen INTE vet hur man ska reagera på ett lämpligt sätt. Hon kommer troligen titta på dig konstigt och känna sig lite otillräcklig. Men hon kommer att gilla det (om det är inom rimliga gränser).

Så, inte vara rädd att krama tjejen när du har fått hennes nummer eller efter dejten. Var inte rädd för att röra vid hennes arm när du pratar med henne. Var inte rädd för att lekfullt putta på henne när du skämtar.

Hon reagerar kanske inte på rätt sätt varje gång, men hon gillar det.

Och det beror på att tyska kvinnor (och alla kvinnor):

5. Tyska Tjejer Letar Efter En Maskulin Man

Det är ju uppenbart, men som jag har sagt så är de tyska killarna inte särskilt maskulina (ledsen för det alla tyska killar).

Hon kommer att bli otroligt attraherad om du tar kommandot, leder konversationen, och hela mötet i allmänhet. Så lita bara på mig och gör det. Håll din ram och uppför dig som en maskulin man. Jag lovar att hon inte kommer att kunna motstå dig.

Men det är det om det…Kort punkt va? Haha. Och denna artikel är nästan slut. Låt oss bara går till det sista ämnet, ok?

6. Hur Förbereder Man Sig För Tyskland?

Det finns tre saker som jag gör varje gång jag reser till att annat land. Och de sakerna kommer att göra saker så mycket lättare för dig.

  • Online Dating – Skapa profiler på populära datingsidor och börja matcha med kvinnor en vecka eller två innan du ens har kommit fram. På så sätt har du förhoppningsvis redan en dejt från dag 1, vilket innebär att det inte blir någon vila för dig. Du kommer även att kunna skapa lite mer långvariga relationer och dessa tjejer kan hjälpa dig på det nya stället.
  • Att lära sig lite av språket – Att lära sig tyska kan vara riktigt svårt (enligt min mening). Jag förstod det aldrig på högstadiet, haha. Men du behöver inte tala flytande tyska för att kunna ha lite kul. Lär dig bara ett par fraser. Det kan vara något du tycker är roligt eller inte, det spelar ingen roll. Det kommer att bli en bra ice breaker och det kommer antagligen att låta konstigt och roligt för tjejerna när du går fram, vilket talar till din fördel.
  • Att lära sig lite om kulturen – Kulturella skillnader är oerhört intressant för det mesta ändå. Att gräva upp några konstiga traditioner och ritualer är kanske inte bara roligt för dig, det kommer även att få dig att sticka ut från de andra turisterna. Att prata om kultur kommer nämligen få dig att framstå som att du bryr dig (det bör du göra) om den plats du besöker. Det bidrar även till bra samtal. Du kan antingen diskutera saker du vet med kvinnorna du är med, och efter det kan du be henne att berätta mer.


Och det är allt jag hade i denna artikel. Just nu vet du allt du behöver för din resa till Tyskland om du är ute efter att attrahera och förföra dessa underbara tyska blondiner.

Hursomhelst, kom bara ihåg att lägga ett gott ord om mig när du får ihop det med alla dessa tjejer tack vare mig. Inget fel med lite uppskattning, visst har rätt, haha.

Lycka till.

Comments are closed.