Dejting Med Turkiska Kvinnor & Tjejer – Hur Lyckas man?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Att Lära Dig Exakt Allt Du Bör Se Upp Med.

Så, jag gissar att du tänker åka och besök Turkiet och se vad landet har att erbjuda (i form av kvinnor). Det är en bra idé, jag menar… resor är fantastiska, och… Jag låter dig bedöma det:

Jag vet, jag vet… Fantastiskt!

Men Turkiet är unikt (visst, det är väl de flesta länderna). Du kan inte åka dit och spotta i samma riktning som du spottar i på hemmaplan (och förvänta dig att få bra resultat menar jag…) Du måste anpassa dig. Till kulturen, till dating, faktiskt till nästan allt.

Och det är därför jag är här. För att ge dig all information som du behöver för att lyckas bra med de turkiska damerna.

Vi kommer att gå igenom detta strategiskt:

Först skapar vi en lista över alla saker som vi kommer att gå igenom i artikeln. Alla viktiga punkter som du måste vara medveten om i Turkiet.

Efter det går vi in mer på djupet. Vi kommer att gå mer in i detaljerna på dessa punkter och mer än så.

Låter det bra? Så låt oss börja:

 • Turkiska Kvinnor Ser Bra Ut
 • Turkiska Tjejer Är Ganska Konservativa
 • Det Finns Många Turister Från Ryssland Och Ukraina.
 • Turkiska Kvinnor Bombarderas Av Kåta Turkiska Män Hela Tiden
 • Några Knep Som Du Kan Använda Under Din Semester I Turkiet

Ok. Med det ur vägen… Låt oss dyka in i de bra sakerna. Detaljerna som kommer att lära dig exakt vad du behöver veta. Så här är det:

1. Turkiska Kvinnor Ser Bra Ut

De är faktiskt otroligt vackra.

Den vanliga turkiska tjejen du stöter på har fantastisk olivfärgad hud, vackra svarta ögon och en otrolig kroppsbyggnad. Det är såklart fantastiskt för dig.

Skojar inte, verkligen… Du kommer att hitta ett par magnifika kvinnor i Turkiet.

Och anledningen till varför jag säljer dem så mycket just nu… Tja… det finns en ENORM nackdel som du kommer att stöta på nästan varje gång du försöker närma dig någon kvinna från Turkiet.

Och vi kommer att gå igenom det om ett litet ögonblick. Men innan dess, en sista kommentar om den turkiska skönheten:

Och nu går vi in på de dåliga sakerna:

2. Turkiska Tjejer Är Ganska Konservativa

http://res.cloudinary.com/dn436c8hc/image/upload/v1526365820/Beautiful_Turkish_Woman_Smiling_wckzpt.jpg

Det är faktiskt ganska uppenbart när man tänker på det. Turkiet är ett land med arabiska rötter. Och den kulturen är otroligt konservativ. Titta bara på den vanligaste religionen: Islam. Muslimer är otroligt konservativa. De är djupt rotade i gamla föreställningar och har ett väldigt patriarkaliskt samhälle. Ta bara en titt på vad vi har att säga om muslimska kvinnor.

Men Turkiet har några försonande egenskaper.

Som ett intressant land och med en intressant kultur.

Turkiet är faktiskt ett av de minst konservativa länderna i den muslimska världen. Du kommer att märka att de flesta kvinnorna inte bär svarta skynken från topp till tå, och bara visar ögonen. Inget av detta (Tja, förmodligen lite här och där, men du gör bäst i att undvika dem).

Och det är goda nyheter. Eftersom det innebär att tjejen du försöker ragga upp är lite mer åt den liberala sidan. Hon kommer förmodligen vara okej med en normal konversation. Hon är kanske till och med lite freaky eller galen om hon är trött på kulturen. Och det är perfekt om det händer.

Jag brukar spela kortet som äventyrare. Framställ dig själv som den äventyrliga resenären. Och försök att tända igång henne så mycket som du kan, till den punkt där hon inte kan klara av det längre. Och det borde faktiskt vara väldigt lätt eftersom att du är en resenär. Du gör redan något äventyrligt genom att kasta dig in i ett nytt och intressant land och kultur. Det borde inte vara svårt att prata om detta med passion. Och om det är, då har du större problem. För att lösa dessa, är det bara att inse att allt är precis som ett spel. Det ska vara roligt. Du reser. Ha kul…

Men om vi går tillbaka till att de turkiska kvinnorna är konservativa.

En sak som är viktig att nämna i detta sammanhang är att du ALDRIG bör döma dem. Pressa henne inte genom att säga saker som: “Du är för konservativ, du måste leva lite”.

Hon vet det. Det är så hon KÄNNER sig. I stället för att informera henne om det uppenbara och föra fram hennes problem till samtalet, försök att undvika dem och ge henne en ursäkt till att “leva lite” med dig.

Att vara med dig bör vara en fantastisk upplevelse. En tid då hon aldrig bedöms efter hennes beslut och då hon bara kan njuta av att vara och göra vad hon alltid velat göra.

Och jag tror att du fattar poängen nu. Jag kommer tillbaka till HUR du faktiskt kan göra detta lite senare. Låt oss nu gå vidare till nästa punkt:

3. Det Finns Många Turister Från Ryssland Och Ukraina.

Detta har inte så mycket att göra med turkiska kvinnor i allmänhet, men det är faktiskt en riktigt cool grej som du kan använda till din fördel. Och ryska och ukrainska tjejer är ju också väldigt heta. Så om du blir trött på turkiska kvinnor, eller inte tycker att de är tillräckligt intressanta, finns det andra alternativ.

Och vi har faktiskt gått igenom ryska och ukrainska kvinnor tidigare. Så ta en snabb titt.

Men varför tar jag upp detta?

Tja, helt enkelt, för att om du har fler alternativ, mår du i allmänhet bättre eftersom du har vad vi kallar för “överflöd”. Detta innebär i princip att du är fri från resultatet. Du bryr dig inte om du får nobben av någon tjej, eftersom du har annat att falla tillbaka på om saker och ting går dåligt.

Så, vad kan man göra åt alla turister?

Vi ska täcka detta mer ingående i det sista avsnittet, men låt oss säga att du helt enkelt närmar en tjej som du är intresserad av. Oavsett om de är turkiska, ryska, ukrainska, eller vad du nu tycker är attraktivt. Ta för dig bara.

Det räcker för nu. Låt oss gå tillbaka till turkiska kvinnor. Err … turkiska killar för en sekund (jag vet, jag vet … men det är viktigt, tro mig).

4. Turkiska Kvinnor Bombarderas Av Kåta Turkiska Män Hela Tiden

Ganska okomplicerat. När din kultur är väldigt konservativ och du inte riktigt tillåts ligga runt, blir man lite kåt då och då… inte bara lite kanske.

Så detta tillsammans med din frustration eftersom du upplever vissa känslor som du har fått lära dig att trycka ned… Det blir en katastrofal blandning.

Och att uppleva allt detta kommer självklart att få dig att göra några ganska konstiga, slumpmässigt, och rent av självdestruktiva saker. Som att närma sig nästan varje tjej och att vara helt obalanserade.

Och självklart kommer detta att leda till vissa katastrofer. Vanligtvis kan detta blåsas bort direkt, men vissa killar fattar helt enkelt inte grejen. De kommer att fortsätta att vara påträngande och tråkiga. De testar allt de kan komma på och bara allmänt få kvinnor på väldigt dåligt humör. Och sedan, efter denna är “slut” och helt förkastar dem, kommer de att gå till nästa och göra samma sak.

Men detta påverkar väl inte dig på något sätt, gör det? Du är inte som dessa killar. Självklart kommer du att vara vid ljuset i slutet av tunneln för de stackars tjejerna.

Tja, du har fel. Jag menar, du mycket väl kan vara allt det där. MEN, det är inte den viktigaste frågan.

Den viktigaste frågan är att tjejerna efter dessa killar, känner sig som skit. De kommer att stänga sig själva för nästan alla killar och vanligtvis nobba dig direkt. Även om du inte stör dem så mycket.

Turkiska kvinnor (och alla kvinnor faktiskt), är nämligen inte maskiner. De blir också trötta, uttråkade och frustrerade. Och hur skulle du känna om 10 random snubbar kom och raggade på och trakasserade dig? En efter en. Ganska dåligt antar jag.

Så, därför är det en sak som du måste vara medveten om.

Min rekommendation för att komma runt problemet?

Närma dig helt enkelt innan alla andra. Du måste vara hänsynslös och närma dig så fort du ser en kvinna som du gillar.

Närmar mer kraftigt under början av natten. Du kommer att ha mycket mer framgång.

Du kan även göra ännu bättre genom att göra följande:

Närma dig alla kvinnor i lokalen. Nå, så mycket du bara kan. Men gå inte för något annat än att ha kul. Lyft bara stämningen för alla tjejer och grupper. Få dem att skratta, se till att de har en bra tid, etc.

Sedan är du klar för resten av natten. Vart du än går, har du vänner. Och om du ser någon random turkisk snubbe som tråkar ut en tjej som du gillar… Är det bara att gå fram till henne, high five henne, prata med killen och “rädda henne” från honom.

Förringa honom helt enkelt. Men på ett sådant sätt att han är ok med dig.

Ge honom en komplimang (han kan inte blir arg för en komplimang) och jämför dig med honom:

“Duuude, du har ett grymt skägg. Vad tycker ni tjejer, jag kan inte riktigt sex när den här killen finns… mitt skägg är för dåligt, haha”.

Detta bör göra att alla skrattar, flickorna beundrar dig för att ha roligt, killen är inte arg och beundrar dig eftersom han känner sig som att du hjälper honom. Men vad du gör är faktiskt att förringa honom. Att få honom att låta som någon som försöker för mycket, övermodig, eller något liknande, medan du är den roliga och sköna killen som tjejerna gillar.

Så på det sättet räddar du tjejerna från att få sin kväll förstörd, du får dem att gilla dig ännu mer, och du är inte en skurk, som går runt sparkar killar för sakens skull. Grymt!

Och även om du inte gör det. När alla dessa killar är klara med att förstöra tjejernas humör. Om du har fått henne glad en gång, kan du alltid göra det igen. Och eftersom hon vet att du är cool från första gången, kommer hon inte att nobba dig för ingenting. Och du kan muntra upp henne igen. Bästa delen: hon är bara din nu. Eftersom andra killar har förstört hennes natt, och du är den enda som har haft kul med henne. Även om en kille kommer till för att cockblocka dig, kommer hon bara att avvisa honom och förgöra honom åt dig. Du behöver inte att “försvara” henne eller interaktionen. Fantastiskt!

Så innan vi går in på vad du bör göra efteråt, låt oss sammanfatta:

För det första bör du gå fram till nästan alla turkiska kvinnor så fort som möjligt. Gå runt, ha kul och skaffa ett par vänner. Tjejerna kommer också att se detta och anta att du är en cool kille. Plus, de kommer att slåss om dig. Grymt!

För det andra, var inte rädd för att avbryta en kille under hans strategi om tjejen verkar ointresserad. Förringa honom bara så kommer det att gå bra för dig.

Till sist, kom ihåg att ha kul. Du är i en bar/klubb för att ha kul. Du reser för att ha roligt.

Och, för att snabbt gå över vad du ska göra under dagen: Anta bara att hon inte har haft så många killar som har besvärat henne. De flesta killarna ha inte ens modet att närma sig på dagen. Så närma dig bara och ha kul.

Men låt oss gå igenom vad du ska göra efter det.

Denna punkt håller på att bli för lång, så jag ska fuska lite och skapa en ny.

5. Vad Du Ska Göra Efter Att Du Har Närmat Dig

HA! Det är jag som skriver och därmed jag som bestämmer, haha.

Ok, tillbaka till punkten.

Så du har gått fram till henne, allt går fantastiskt, du har inte besvärat henne som alla andra snubbar. Vad händer sedan?

Det är faktiskt ganska enkelt. Du gör de grundläggande sakerna som du gör med alla andra tjejer.

Du håller konversationen igång. Du försöker få henne att skratta. Du försöker föra in några sexuella skämt och konnotationer här och där. Du försöker att eskalera det fysiskt. Du försöker flytta henne till någon annan plats, ställe, eller bara att isolera henne.

Standard grejer helt enkelt.

Men du måste också vara medveten om de subtila nyanser som de turkiska kvinnorna besitter. Som oftast kommer att vara just deras mer konservativ karaktär. Så du behöver bara vara mycket långsammare och smartare.

Om hon svarar positivt, bör du helt klart satsa på det. Pusha så mycket som du kan, men sätt dig inte i en hopplös situation.

Exempelvis om du ser att hon njuter av ditt sällskap, istället för att gå för en enorm fysisk eskalering (som en kyss), gå för något som helt klart är en eskalering, men som inte kommer att förstöra för dig om det misslyckas. Dra ett skämt och rör lite lätt vid hennes arm. Om hon svarar positivt, gör det ett par gånger, och försök att röra vid henne under en lite längre period. Se hur hon reagerar.

Eskalera det långsamt och metodiskt. Inom rimlighet.

Gör det så kommer du garanterat att nå bra resultat.

Bara för referenssyfte, det är de vanliga eskaleringspunkterna:

 • Att vidröra hennes armar lätt och vänligt
 • Att röra på baksidan av hennes handflator
 • Att röra henne på hennes ben och höfter
 • Att röra vid hennes hals och ansikte
 • Kyssar
 • Tja… Jag är ganska säker på att du vet vad som händer sedan, haha.

Jaja… Och det är mer eller mindre det. Och om ni har träffats på dagen. Finns det goda chanser till att du får hennes nummer och kan planera en dejt där du eskalerar, ELLER att ni går på en dejt redan där och då (en omedelbar dejt). Sååå, ja. Låt oss gå vidare:

6. Några Knep Som Du Kan Använda Under Din Semester I Turkiet

Kommer du ihåg att jag nämnde andra turister, speciellt ryssar och ukrainare?

Nåväl, nu ska vi prata om dem lite.

De brukar nämligen resa i större grupper och bo på hotell tillsammans. Så, när du letar hotell, ignorera de som har positiva recensioner från svenskar. Du letar efter ett hotell som har dåliga recensioner som säger saker som: “Alltför många ryssar” eller något liknande.

Satsa på dessa och ha kul där.

Vad du vill göra är att bara stanna i poolområdet på hotellet hela dagen och ragga upp tjejer som du tycker är attraktiva. Jag lovar, det kommer att vara fantastiskt.

Vad mer kan du göra?

Tja, uppenbarligen, hittar du människor som talar ett andra språk när du reser till ett annat land (turkiska till exempel) eller ryska om du kommer att ha att göra med turister.

Därför kan det vara bra att lära sig några nyckelfraser. Och mestadels något roligt, det kommer att gynna dig mycket.

Detta är bra, eftersom du kommer att göra ett bra intryck på tjejerna (eftersom att det visar att du faktiskt bryr sig om deras kultur, och är inte bara är en okunnig turist, som är ute efter sex). Det gör också samtalet roligare och mer lättsamt, eftersom att ditt uttal inte kommer att vara perfekt (vilket antagligen blir roligt för dem).

Och det är mer eller mindre allt du behöver för att locka och förföra dessa underbara turkiska tjejer.

Kom bara ihåg att ha kul, närma dig snabbt och gör ett gott intryck. Du kommer att märka att din vistelse i Turkiet blir fantastisk.

Hursomhelst, när du faktiskt får till det med den otroliga turkiska tjejen, glöm inte att nämna mig för hennes vänner. Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Nåväl, lycka till i Turkiet!

Comments are closed.