Thailändska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Thailändska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja!… Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad Du Måste Göra

Du har antagligen redan hört från en vän eller kollega att Thailand är helt fantastiskt.Och de har rätt.Det är verkligen det.Och tjejerna där är inte att leka med… Kolla här vad jag menar:

Och, som tur är för dig, är thailändska tjejer några av de bästa (och lättaste) tjejerna att locka och förföra.De är dock fortfarande annorlunda och du kommer att behöva lite hjälp, och det är därför jag skriver denna artikel.

Notera:Visa av punkterna här gäller kanske för asiatiska tjejer i allmänhet, jag har redan skrivit en guide om asiatiska tjejer.Kolla in den här.

Vad sägs om att vi går rätt till köttet av denna artikel?För det första kommer vi att lista allt som täcks i denna artikel, så att du får en övergripande bild av thailändska kvinnor.Efter det kommer vi att gå igenom allt mer i detalj.Nu kör vi:

 • Thailändska tjejer är väldigt vänliga och lättsamma
 • Thailändska kvinnor är väldigt vackra (de flesta är smala)
 • De älskar att lära sig om nya kulturer
 • De verkligen avgudar icke-asiatiska män
 • Sex ligger i deras kultur, det är helt normalt
 • Thailändska tjejer är otroligt feminina och omvårdande
 • De är väldigt undergivna, både i och ur sängen
 • De gillar män som tar hand om sig (personlig hygien, klär sig snyggt, etc.)
 • De älskar maskulina män
 • Vanligtvis pratar de inte jättebra engelska
 • Det finns gott om Ladyboys
 • De är väldigt raka på sak

 

Ok, nu känner du till det grundläggande om thailändska kvinnor.Som du kan se är de jättekul och du kommer säkert att göra dig själv en stor tjänst genom att besöka Thailand.

Men, hur lockar du och förför thailändska tjejer, med all denna kunskap?Nå väl, låt oss prata om det så ska jag förklara.Låter det bra?

 

1. Thailändska Tjejer Är Otroligt Vänliga Och Lättsamma

Thailändare är i allmänhet väldigt snälla och vänliga.Våld och kriminalitet är verkligen ovanligt där, även om det är ett tredje världen land.

Det kallas för “Land of Smiles” av en anledning.

Alla där kommer att vara mycket vänliga och kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig om du behöver hjälp med till exempel vägbeskrivning.Och det gäller även för thailändska tjejer.

Du kommer nog inte se en ledsen tjej på jobbet bakom disken eller en som inte vill hjälpa dig om du har hamnat i problem.

Detta gör även thailändska kvinnor otroligt lättsamma och lätta att prata med.En konversation kan starta från ingenting och det är helt vanligt där.Var inte rädd för att närma dig thailändska tjejer.

 

2. Thailändska Kvinnor Älskar Att Lära Sig Om Nya Kulturer

Att vara utlänning ger dig en enorm fördel i Thailand.

Tjejerna kommer att lockas till dig bara av den anledningen.Tänk på det, du är annorlunda och därmed mer intressant, du är från väst, vilket vanligtvis betyder att du är från ett mer utvecklat land och därmed mer kapabel att tillhandahålla.Det är lätt att förstå varför thailändska kvinnor kommer att vara naturligt lockade till dig.

Saken är den, du kan inte bara åka dit, förväntar dig att få massor av kvinnor bara för att du är från USA eller något liknande (Du får massor av horor men vi räknar inte dem här).Och även om du letar efter Bar-tjejer eller horor är det helt ok.Det är bara att du inte behöver denna artikel om det är vad du ska göra.Jag försöker lära dig hur man får gratis sex med thailändska tjejer här, haha.

Hursomhelst, thailändska kvinnor älskar andra kulturer.De kommer att älska att höra mer om dig och var du kommer ifrån.Det är bra för en konversation och i och med det faktum att de är lättsamma, kommer du förmodligen att finna det omöjligt att inte ha något att säga.

Det enda problemet skulle kunna vara att:

 

3. Thailändska Tjejer Inte Har Den Bästa Engelskan

Hororna har det, det är en del av deras jobb.Men den vanliga thailändska tjejen kommer inte tala flytande engelska.

Det är såklart ett STORT hinder, men inte hela världen.

Se bara till att du talar en engelska som är lätt att förstå.Tala även lite långsammare, det hjälper helt klart…

Som jag ser det har du två alternativ.Och båda är bra, jag skulle använda båda.

I grund och botten kan du antingen hoppa över de som du inte riktigt kan prata med, de som inte kan prata engelska.ELLER så kan du lära dig thai… Bara lite, på en grundläggande nivå.

Den första lösningen är okej, för det finns bokstavligen TONVIS av kvinnor att välja mellan.Du kommer inte att skada dig själv om du bara skippar tjejerna som du inte kan kommunicera muntligt med.Det är bra för att du inte kommer slösa tid på kalla leads utan istället fokusera på de tjejer som har potential.

Det andra alternativet är faktiskt det bästa.Om du kan lära dig lite thailändska innan du åker dit, kommer du att trivas med alla.Folk kommer även behandla dig bättre om du kan lite thailändska.Det är inte ovanligt att bli debiterad mer, bara för att du till exempel inte talar språket.

En annan stor fördel med att lära sig lite thailändska är att det visar tjejerna att du bryr dig.Och det här kommer definitivt att göra att du sticker ut från resten av de självberättigade västerländska turisterna.

Och att sticka ut är absolut det bästa sättet fört att locka thailändska tjejer:

 

4. Thailändska Tjejer Är Otroligt Omvårdande

Deras femininitet är otrolig.Det är inte ovanligt för dem att laga mat till dig eller att ge dig en massage, etc.

En annan bra sak med detta är att du definitivt kommer att locka dem om du ser till att du tar hand om dig själv.Ingen vill ta hand om en slusk, men hon kommer definitivt att älska att ta hand om en fantastisk man.

Fokusera bara på det grundläggande.Hygien är VIKTIGT.Liksom överallt i världen, kommer thailändska tjejer inte att gilla en illaluktande kille med förfallna tänder.Ingen kommer faktiskt att göra det.Så ta hand om det.

Klä dig även snyggt.De flesta turister som kommer till Thailand har på sig shorts och färgglada skjortor.Var inte den snubben.Du vill se bra ut.Lägg märke till hur andra thailändska människor klär sig och gör detsamma.Thailändska tjejer kommer att märka och vara nyfiken på det.De kan till och med närma sig dig och ge dig en komplimang.

Saken är den att Thailand är ett land med olika sociala klasser.Så att verka som överklass (vilket helt klart är möjligt till en normal västerländsk lön) kommer att vara en STOR boost för din plats i den sociala hierarkin.Och även om det vanligtvis är ganska varmt i Thailand är det värt att klädd i “business casual” för att få bättre resultat.

Förresten, nämnde jag att thailändska tjejer kanske närmar sig dig.Det är inte faktiskt inte så ovanligt.Eftersom de är otroligt lättsamma, har de inga problem med det och tycker inte att det gör dem till mindre värda (som tjejer i väst brukar tänka).

De är också väldigt raka på sak, så du måste också vara:

 

5. Thailändska Kvinnor Verkligen Älskar Sex

Det ligger i deras kultur.Enligt thailändska tjejer är det inte konstigt att ha sex med någon man gillar.Det är därför du träffar många människor som säger att det är lättare att få ligga där.

Saken är den att eftersom de är väldigt raka på sak, kommer de att förvänta sig detsamma från dig.Och om ni gillar varandra (om hon gillar dig) är sex nästa logiska sak.

Det enda du behöver göra från din sida är att vara maskulin och dominerande.Du måste visa vägen.

Så länge du också är ärlig mot dem och uttrycker dig exakt hur du känner, om hon gillar dig, kommer hon vara villig att gå hem med dig och ha sex.

 

6. Thailändska Tjejer Vill Att Du Ska Vara Manlig

De är väldigt undergivna.Både i och ur sängen.

Det innebär att du måste föra konversationen, samspelet och till och med sexet.

Det är både en bra och en dålig sak enligt olika typer av killar, men det är definitivt inte en STOR deal breaker i mina ögon.Som jag ser det är det en annorlunda upplevelse och den är inte bara dålig, så det är bra enligt mig.

Jag säger det här för att du absolut måste vara 100% maskulin med dem.Du kan inte förvänta dig att vara obeveklig och vinna över dem.

Om en thailändsk tjej gillar dig vill hon definitivt att du ska ta kommandot och ta med henne hem.Och eftersom deras kultur är extremt rakt på sak, behöver du bara berätta för henne att du gillar henne, förklara att du vill fortsätta att spendera tid med henne och berätta för henne att du tar med henne hem.Hon kommer gladeligen gå med på det och följa med dig.

I grund och botten:

 • Var inte rädd för att säga som det är.Thailändska tjejer är inte som tjejer i väst.De kommer inte att tycka att du är needy om du uttrycker dig själv och berättar för henne att du gillar henne.Så länge du gör det på ett maskulint sätt.
 • Gå bara fram till henne och sluta oroa dig.Hon kommer gilla dig mer för att du visar modet att närma sig henne.Det är inte en feminin kvalitet.
 • Ta kommandot.Hon vill inte föra.Hon vill att du ska ta kontroll och fatta besluten.Och om du gör det, följer hon gladeligen med.

En sak som man definitivt ska undvika är att jaga efter dem om de inte är intresserade.

Det är mycket mer svart och vitt med thailändska kvinnor.Om de gillar dig, har de inga problem att ligga med dig.Om de inte gör det gör de inte det. Du kan inte behaga alla och agera sårad eller jagar efter att dem då det faktiskt gör dig otroligt oattraktiv.

Gå bara vidare och tänka inte på det för mycket … Det är vad en manlig man skulle göra. Och du vill vara en för att det är vad du behöver för att få framgång i Thailand.

Låt oss nu prata lite om hur thailändska kvinnor vanligtvis ser ut:

 

7. Thailändska Tjejer Är Otroligt Sexiga

De ät väldigt smala.Du kommer att upptäcka att det är väldigt svårt (men inte omöjligt) att hitta en thailändsk kvinna med kurvor.Det är definitivt en dålig sak om du gillar kurviga tjejer, men det är vanligtvis inte en deal breaker.

Och smalare tjejer är oftast mer attraktiva.Och smala är de (thailändska kvinnor).

Det beror främst på att det ses som ett mycket attraktivt drag.Vanligtvis brukar smalare tjejer vara mycket mer gillade (av uppenbara skäl) och sålunda kommer de att värdera det mycket mer.

En annan sak att nämna är den varierande hudfärgen.Du kommer att hitta ett brett utbud av olika hudfärger i Thailand.Från mycket bruna till ljusare tjejer.

Självfallet är det bra eftersom det är ett personligt val.

Ur ett thailändskt perspektiv värderas ljusare hud högt.Det betyder att du kommer att ha en viss fördel om du är vit (men du har fortfarande en fördel om du är av färg, eftersom du är utlänning).Det betyder också att det inte kommer att vara ovanligt att höra om människor som pratar om att bleka sin hud.


En Snabb Sammanfattning:

Thailändska tjejer är otroliga.De är väldigt vackra.De är fantastiska i sängen.Och de är väldigt lättsamma och roliga.

Allt du behöver göra för att locka en thailändsk kvinna är att bara vara maskulin.

Det betyder att ta kommandot, vara direkt i dina inställningar, visa uppsåt etc. Var inte rädd för att säga som det är och säg definitivt att du tycker om henne om du gör det.

Hon följer gladeligen med dig om hon gillar dig och sex är nästa naturliga steg, så var inte rädd att ta med henne hem och vara ärlig med henne.

Se till att du ger dig ett boost genom att sticka ut från mängden av sexhungriga turister.För att göra det, ta hand om din hygien, klä dig snyggt och lär dig lite thailändska (det kommer att hjälpa dig, jag lovar).

Och det är mer eller mindre det.


Nu, innan vi skiljs åt, vill jag prata om två saker:

 • Ladyboys OCH Fantastiska Platser Att Besöka I Thailand…

8. Låt Oss Börja Med Ladyboys

Vi kallar de manliga transvestiterna för Ladyboys”.Det är ungefär ett tredje kön i Thailand.De är mycket vanliga.

Oroa dig dock inte, de är inte där och försöker lura dig att de är tjejer.Snarare tvärt om.Som vi nämnde är thailändska människor i allmänhet väldigt vänliga.De vill inte dra nytta av dig.

Om du råkar stöta på en frågar du bara så kommer de att berätta för dig.Om du inte gillar dem, ursäkta dig bara och fortsätt.Det är allt det är.

Den här delen av artikeln är här, för det är en vanlig sak och jag tycker att det är viktigt att nämna.

Om något, gör Ladyboys det enklare för dig att faktiskt få thailändska kvinnor.

Tänk på det:Det finns nästan lika många män som kvinnor i Thailand.MEN, bland männen finns det en massa Ladyboys, vilket faktiskt är en stor fördel.Så det betyder att det finns fler kvinnor än män.Det är faktiskt fantastiskt.Du har mindre konkurrens.

Det och det faktum att du är utlänning betyder att du redan har en stor fördel gentemot de lokala männen.Jag kallar för en vinst.

 

9. Fantastiska Platser Att Besöka I Thailand

Låt oss lista några av de bästa platserna för dig att besöka i Thailand:

 • Bangkok – Såklart, det är huvudstaden.Det är helt klart den bästa platsen att besöka när man reser till Thailand.Det har allt som landet har att erbjuda och i större mängder av det (Ja, jag talar om de vackra thailändska tjejerna).

En av de bästa platserna att besöka i Bangkok är Khaosan Road.Det är en otrolig plats, full av fester och snygga tjejer.Jag rekommenderar definitivt det.

 • Pattaya – Det är den populäraste destinationen för sex-turismen.Full av Bar-tjejer och horor, Pattaya är definitivt en otrolig plats att besöka om du är ok med den sortens arbete.Och även om du inte är det är det fortfarande en fantastisk destination som du bara måste åka till och uppleva.
 • Koh Samui –”Koh” betyder ö.Koh Samui är en helt otroligt vacker ö.En destination som är väldigt vacker för ögonen.
 • Phuket – Det är som en huvudstad för sportiga personer.Du hittar en MASSOR av bergsklättrare, surfare och mer av den sorten här.Definitivt ett bra festområde som du skulle älska att besöka.
 • Chiang May – Den här staden anses vara lite av norra Thailands huvudstad.Det är precis som Bangkok, men mindre och i norr.Som sådan är det lite kallare här.Det är inte riktigt som Bangkok, men det är fortfarande ganska modernt.Det är definitivt ett trevligt ställe att besöka.

 

Och det är allt.Jag är säker på att du har tyckt om att läsa den här artikeln lika mycket (om inte mer) som jag tyckte om att skriva den.

Just nu borde du ha all den kunskap och tips som du behöver för att locka och förföra de vackra thailändska tjejerna.Och om du inte ska åka till Thailand utan istället gör en resa runt i Asien, kolla denna artikel för en guide om asiatiska tjejer.

Sammantaget, se bara till att du berättar för dina thailändska flickvänner om mig när du tar en (eller flera) av dem med dig hem.Inget fel med att ge med ett bra rykte, eller hur?

Hursomhelst, vi ses och hade det så bra i Thailand.

Comments are closed.