Kan Du Attrahera En Vacker Svensk Tjej Utan Att Anstränga Dig?

Kan Du Attrahera En Vacker Svensk Tjej Utan Att Anstränga Dig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta Om Svenska Kvinnor

Svensk Tjejer… Otroligt snygga blondiner med blå ögon, visst har jag rätt? Nåväl:

Du är här av ganska uppenbara anledningar och jag förstår det. Det är därför jag också är här. Med denna korta artikel hoppas jag kunna lära dig allt du behöver veta om svenska tjejer och hur man attraherar och förför dem.

Ett gott råd: Det kommer inte att bli enkelt. Dessa tjejer (och Sverige i allmänhet) har ett par problem som gör det vanliga tillvägagångssättet väldigt svårt.

Oavsett vad så kommer jag bara att dela med mig av allt som gör svenska kvinnor till svenska kvinnor. Efter det kommer jag att dela med mig av det bästa tillvägagångssättet för att ragga upp en av dem (enligt mig).

Låt oss börja med en lista över allt vi kommer att gå igenom. Mer eller mindre en lista över svenska tjejers vanliga drag.

Så, Svensk Tjejer:

 • Är antingen väldigt snygga eller bara normala och knubbiga
 • Älskar amerikansk kultur
 • Är inte så lojala mot sina pojkvänner
 • Blir vanligtvis inte närmade av män
 • Är väldigt få i antal jämfört med svenska killar (det finns även massor av kvinnor från mellanöstern i Sverige)
 • Ger dig inte så många möjligheter under nattlivet
 • Är otroligt blyga
 • Är vanligtvis feminister
 • Kan vanligtvis prata flytande engelska
 • Älskar verkligen att dricka

Nu tänker du kanske: Wow… några av dessa är sjukt bra. Svenska kvinnor är otroliga…

Nå, det är helt normalt att bara se och höra de bästa sakerna. Man kan aldrig vara helt säker förens man gör sin egen research. Och denna artikel kommer hjälpa dig med bra information. Det är så att du inte förväntar dig en sak och istället får något helt annat.

Låt oss gå in på ämnet ifråga.

1. Svensk Tjejer Är Utan Tvekan Väldigt Vackra

Det är vanligtvis sant här. Och jag är säker på att du har sett bilder på otroligt vackra svenskor. Det är också korrekt.

Saken är dock den att det inte är normen. Inte ens i närheten.

Svenska kvinnor tillhör vanligtvis en av två kategorier:

 1. Väldigt vacker (8:or, 9:or, 10:or … ett par 7:or). Dessa är de de snyggaste. Extremt snygga och så vidare. Men det finns massor med problem då dessa inte är normen (återigen) Det är inte så att de är helt unika, det är bara det att det finns MASSOR av komplikationer som kommer med deras skönhet (vi ska gå in på det snart).
 2. De normala och lite knubbiga. De är 5:orna och 6:orna, till och med ett par 7:or. Det är tjejerna som har söta ansikten men som kanske inte är i toppform. Men det är helt ok om det är din grej. Inga problem med det.

Det är helt ok, och ingen plats är perfekt när det kommer till kvinnor…nå väl… vissa är kanske det (Läs här om Polska Tjejer och här om Ryska Kvinnor.

Problemet är att stora delar av världen har fått för sig att svensk tjejer är de vackraste tjejerna i hela världen och jag kan inte riktigt förstå varför. Och även om de var det, bör du plocka ned dem från deras piedestal. Det skulle vara mer hälsosamt för dig om du någonsin hamnar i Sverige och vill träffa någon. Lita på mig.

2. De Älskar Amerikansk Kultur

Det är ingen hemlighet att svenska kvinnor älskar det stora landet i väst. Det är en ENORM sak för dem. Det är därför amerikaner kommer att ha en liten fördel ifråga om att få ihop det med dem.

Detta då de är väldigt influerade av väst. Då Sverige är ett väldigt rikt land, reser svenskar ofta utomlands och en av de populäraste destinationerna är USA (av uppenbara anledningar).

Det är även en av anledningarna till varför de behärskar det engelska språket så bra. De pratar väldigt flytande. De är kanske till och med bättre på det än vissa amerikaner, haha.

Det är otroligt bra, då det kommer göra det enklare för dig att prata med dem. Och då de älskar det så mycket, är det kanske bättre om du inte försöker prata svenska överhuvudtaget (förutom 1-2 ord, jag antar att det alltid är roligt när någon försöker prata ditt språk).

Varför är de så duktiga på engelska? De börjar lära sig språket när de är 6 år gamla. Det är en sådan stor sak i deras kultur, att det är vanligt att höra svenskarna prata på svenska och lägga till engelska ord och fraser (när det finns svenska ord som skulle ha samma innebörd). Om du skulle göra det i Ryssland skulle folk titta på dig konstigt och vissa skulle kanske inte ens förstå vad du pratade om.

De brukar även vara mer uttrycksfulla när de pratar på engelska. Jag vet inte varför, men när de pratar på engelska så är de mer självsäkra.

3. Svenska Tjejer Är Inte Särskilt Lojala

Det beror i huvudsak på den ökande feminismen där (mer om det senare).

Det beror mer eller mindre på att kvinnor uppmuntras att tänka mer fritt, de uppmuntras även till att njuta av livet innan man slår sig ner (som i USD… återigen, den västerländska influensen).

Det innebär att de får ihop det med fler personer innan de slår sig ner med en pojkvän. Men saken är den att detta även innebär att de alltid kommer att vilja få ihop det med en till om killen ifråga är fantastisk.

De kommer inte lämna sin pojkvän och de letar inte efter att byta ut honom. Det är bara det att de är villiga att ha en liten affär så länge som ingen får reda på det.

Det är inte så jättekul om du letar efter något seriöst. Det är antagligen aldrig bra, då man antingen är seriös eller inte.

Men låt oss prata lite om feminism. Låt oss diskutera det lite mer:

4. De Är Vanligtvis Feminister

De är inte psykopater som är ute efter att förslava alla män(det är inte egentliga feminism, även om vissa kvinnor tror det, usch). De är helt ok med det. Det är bara det att de tror på att ha samma rättigheter, jämlikhet mellan män och kvinnor. Sådana saker.

Det är faktiskt fantastiskt. Det blir bara lite konstigt och dåligt när det tas ett steg längre.

Jag vet att du känner att det finns en skillnad mellan könen. Det är på grund av att det finns det (såklart) men hardcore feminister gillar att tro att det inte är fallet, så det är lika bra att inte ta upp det när man pratar med dem (och man kan inte riktigt veta, så håll det för dig själv när det kommer till svenska tjejer).

Håll dig undan från ämnen som sexism, vetenskap, manligt/kvinnligt så kommer du klara dig galant. Håll dig till vanliga saker som film, musik, etc.

5. Svenska Kvinnor Blir Vanligtvis Inte Närmade Av Män

Visst låter det konstigt? Hur kommer det sig?

Saken är den att de sociala kretsarna i Sverige är väldigt bra. Folk träffas vanligtvis genom att presenteras för varandra och det sker hela tiden.

Det här är bra om du planerar att stanna där tillräckligt länge. Inte like bra om du bara är där i en vecka eller två. Men det finns fortfarande hopp. Sociala kretsar är inte det enda sättet.

I grund och botten, eftersom de flesta är vana vid att introduceras inför varandra är alla ganska glada. Män behöver inte närma sig (och det kan vara skadligt, eftersom om de blir avvisade kommer många att veta om det och de kan få ett dåligt rykte).

Eftersom det finns mycket fler män än kvinnor där, är det bättre för dem så. Tjejer får träffa fler män på så sätt. Det finns även många från mellanöstern i Sverige. Det innebär i grunden att förhållandet mellan svenska män och svenska tjejer är mindre.

Jag förstår att det här inte direkt skapar värde för dig. Men det är faktiskt ganska viktigt.

Det är nämligen så att om de inte blir närmade ofta och du kommer att närma dig, betyder det att du kommer att sticka ut. Det är något som är bra för dig.

Det dåliga med detta är att sociala kretsar kan bli väldigt defensiva. Låt oss säga att du närmar dig en tjej på en klubb och hon är med sina 2-3 väninnor och 5-6 andra killar… Det finns goda chanser till att du inte kommer accepteras och bli cock-blockad och bortskuffad.

Det för oss direkt till nästa punkt:

6. Det Finns Inte Många Möjligheter Inne På Klubben

Svenskar älskar nattlivet. Saken är den att det finns MASSOR av killar runt de snyggaste tjejerna. Du kommer inte kunna närma dig någon av dem på klubben.

Det är inte bra för dig. De hetaste tjejerna kommer också att ha pojkvänner då det helt enkelt gör det lättare för dem (och de har MASSOR med alternativ).

Ett av de bästa sätten för att hitta svenska tjejer, när man har den vetskapen, är att ragga efter klubben. Stanna helt enkelt kvar efter det att klubben stänger så kommer du att se massor av tjejer på gatorna. Närma dig dem (så länge de inte är med en massa killar). Det kommer att vara det säkraste kortet för dig.

Och medan vi pratar om ämnet att närma sig. Att ragga på dagtid är inte så dåligt det heller. Att närma sig kvinnor under dagen är helt ok och det kan ge dig bra resultat.

Det enda problemet med det är det faktum att:

 

7. Svenska Tjejer Är Väldigt Blyga

Du måste bryta upp dem för att få något ur dem. Och det kommer inte att vara lätt.

För att inte tala om att de inte kommer att prata med dig. Det är bara så att de inte kommer att vara så öppna i början. Du måste jobba lite hårdare.

Det är inte fallet när de dricker lite och slappnar av (som alla andra). Och mer än så… svenskar ÄLSKAR att dricka. Det är en del av deras kultur och svenska kvinnor är antagligen bättre på att dricka än vad du är. Det innebär att du inte ska göra dig själv till åtlöje och försöka dricka mer, och tro att din manliga stolthet står på spel. Njut bara av deras sällskap och ha kul med det.

Och deras dryckeskultur är en otrolig möjlighet. Om de vanligtvis är blyga, öppnar de upp sig när de har fått en drink. Det betyder att om du tar dem till en bar eller till och med en klubb (så länge du är med dem från början) är ett bra sätt att få henne att öppna sig och så småningom få ihop det med dig.

En sak bara: Om du träffar svenska tjejer utanför Sverige kan de verka vara otroligt snåla. Vad jag menar är att de köper billigare alkohol från stormarknader för att dricka innan de går till klubbarna och de kommer att fråga efter gratisdrinkar på stället (eller kanske försöka få några män att köpa drinkar till dem). Det är inte ok, och jag skulle definitivt inte köpa en drink till en tjej som bara använder mig. Så gör vad du vill med detta.

Och det är det som finns att säga när det kommer till svenska kvinnor. Precis som lovat, ska jag berätta för dig vad jag tycker är det bästa sättet för att närma sig och förföra en svensk tjej:

För det första, du vill närma dig henne eller lära känna hanne (såklart). Vad det här betyder är att du antingen har någon som kan introducera er ELLER så kan du bara närma dig henne direkt och hoppas på det bästa. Det tidigare är helt klart enklare och bättre för dig, men beroende på din situation är det kanske inte alltid möjligt för dig. I det fallet, närma dig henne bara, ingen skada skedd (hon gillar dig kanske mer för att du var modig).

Efter det vill du prata med henne tillräckligt mycket. Och jag menar inte att bara prata helt planlöst. Du ska såklart försöka locka henne. Det är det som är målet, att få henne att bli tillräckligt attraherad för att få till en date. Ha bara en bra konversation med henne och var lite rolig.

Efter det gäller det att få till en riktig date. Det bästa du kan göra i detta läge är att få till en date sent på kvällen på en bar eller en klubb. Det innebär att du inte vill ha en fika-date, du vill gå ut med henne och ta ett par drinkar. Som vi nämnde tidigare kommer detta att göra henne mer öppen och därmed får du en möjlighet till att förföra henne.

Sedan gäller det att förföra henne och få med henne hem. Flirta med henne, dansa med henne, drick med henne (se till att du inte blir full eller att du inte kan få stånd eller inte ens kunna ta sig hem, haha) … Sådana saker. Sedan, efter det, ta med henne hem om allt har gått som det ska. Du ska se till att eskalera allt under hela träffen, det är det som kommer att hjälpa dig.

Och det är det. Det är det bästa sättet att locka och förföra svenska kvinnor enligt min åsikt.

Sammantaget, även om deras rykte är en lite uppblåst, är svenska tjejer fantastiska. Som sådana rekommenderar jag definitivt att åka till Sverige för att ha lite kul.

Ett annan ENORMT positiv sak med Sverige är att det är ett extremt vackert land. I grund och botten, om du planerar att åka dit, kommer du garanterad att få en bra upplevelse. Och då du nu vet hur man lockar och förför de svenska tjejerna, är jag ganska säker på att det kommer att gå bra för dig medan du är där.

Sammantaget hoppas jag att den här artikeln har hjälpt och informerat dig om de komplikationer som omger Sverige och dess kvinnor. Kom bara ihåg att ha kul medan du är där så kommer du definitivt att känna dig fantastisk. Och var bara dig själv och få tjejerna att gilla dig. Ta dem bara till en bar och ta en drink. Efter det är de dina.

Kom bara ihåg att berätta för dina vänner om mig, inget fel med lite tacksamhet, eller hur?

 

Comments are closed.