Kan Man Verkligen Attrahera Spanska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Kan Man Verkligen Attrahera Spanska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Allt Du Behöver Veta.

Jasså, du letar efter kvinnor i Spanien?

Jag kan knappast döma dig min vän… Hur skulle jag kunna göra det:

Spanien är nämligen ett fantastiskt land, fullt av otroligt vackra kvinnor. Det är goda nyheter om du ska resa dit snart … De gillar även äventyrliga scenarier, vilket är perfekt!

Men låt oss inte förekomma oss själva. Vad sägs om att vi börjar med denna artikel med en snabb lista över alla egenheter som spanska tjejer har och sedan går vi in på sakerna lite mer på djupet?

Låt oss gå vidare:

 • Spanska Kvinnor Är Otroligt Heta
 • Spanska Tjejer Är Sociala Varelser
 • De Letar I Allmänhet Inte Efter Seriösa Förhållanden
 • Många Spanska Kvinnor Är Feminister (Inte Så Feminina)
 • Ju Yngre De Är, Desto Hetare Är De
 • Spanska Kvinnor Brukar Gå Ut Med Vänner
 • Spanska Tjejer Är Väldigt Lätta Att Gå Fram Till

Hursomhelst, med det ur vägen, låt oss komma till köttet i artikeln och lära dig svårigheterna med att locka och förföra de spanska kvinnorna.

1. Spanska Kvinnor Är Otroligt Heta

Ja, vad ska jag säga. En STOR andel av tjejerna i Spanien har kroppar som modeller. Det är fantastiskt!

Du hittar mestadels brunetter med långt hår. Blondiner är inte helt obefintliga, men det finns inte så många. Därmed kommer du mestadels att gå fram till brunetter, vilket verkligen inte är så dåligt.

Spanska tjejer brukar vara väldigt vackra eftersom att de tar hand om sin hud. De flesta sminkar sig varje dag. Det betyder inte att de kommer att se ut som clowner, deras smink är i allmänhet väldigt naturlig och ibland märker du inte ens det.

Bortsett från det brukar spanska kvinnor vanligtvis ha snyggare kroppar än ansikten. De kan ha söta, vackra ansikten, men ibland ser du en kvinna med en fantastisk kropp och ett genomsnittligt ansikte.

Om du gillar större rumpor och bröst, kommer Spanien troligen att göra dig besviken…

Spanska kvinnor brukar vanligtvis vara smala, med fasta tillgångar. Det är fantastiskt för vissa och mindre bra för andra. Till syvende och sist, är det fortfarande otroligt vackra.

2. Spanska Tjejer Är Väldigt Sociala

De är så sociala, att de kommer att vara rädda för att vara ensamma. De går nästan aldrig ut ensamma (om de inte shoppar, eller väntar på en vän).

Vad det här betyder är att de å ena sidan kommer att vara väldigt kontaktbara eftersom de älskar att prata och det är en vanlig sak för dem.

Å andra sidan betyder det att du förmodligen behöver några egna vänner, för att de kommer att tro att du är konstig om du närmar dig dem ensam, eller till och med bara en wingman.

De älskar också att gå på fest. Därmed är raggning på kvällen förmodligen ett av de bästa sätten att träffa spanska kvinnor på.

Gå bara bredvid gruppen du vill närma dig och leta efter en ursäkt för att göra det. Identifiera den sociala tjejen i gruppen och använd henne för att ta kontakt med resten.

Utöver det , skulle några tips för raggning på kvällen kunna vara följande:

 • Gör eller säg inget kränkande (då de flesta kommer att vara feminister)
 • Köp inte några drinkar till tjejen, om du inte redan har kysst henne och isolerat henne (en bra idé är att be henne ta några shots med dig, spanska kvinnor älskar shots)
 • Att få ligga samma kväll kan hända, men du måste sköta samspelet väldigt bra, istället kan du få ett nummer för en dejt eller något liknande.
 • Ha bara kul.

Och eftersom att vi har gått igenom raggning på kvällen, varför inte gå igenom raggning på dagen och Online Dating också…

Under dagen kommer du sannolikt inte att se en ensam tjej (igen). Därmed skulle ett indirekt förhållningssätt vara idealiskt. Fråga om vägen, översättning eller något liknande. Styr sedan konversationen mot något mer intimt och satsa på att få en dejt eller ett nummer.

För henne kommer det att vara det nästa logiska steget och hon kommer känna sig väldigt glad över det. Det låter häftigt när du “träffade någon slumpmässigt och allt klickade”. Hon kommer att skryta om det för sina vänner.

Ni kommer vanligtvis att lära känna varandra på den första dejten. Det finns möjlighet till att få ligga på första dejten, men det är oftast bättre att skjuta upp det till det andra dejten.

Se bara till att du håller interaktionen intressant och att hångla med henne i slutet av dejten. Detta kommer att sätta stämningen för en mer intim andra dejt som troligen leder hem till dig (eller henne) där bra saker kan hända.

Modellen med två dejter fungerar väldigt bra och bygger bättre förhållanden (oavsett om du letar efter något seriöst eller inte) än att försöka få ligga samma dag. Med det sagt, det inte helt otänkbart. Spanska tjejer har ganska öppna sinnen (mer om det senare).

När det gäller online dating, registrera dig bara på de populäraste webbplatserna och apparna, skapa en bra profil så du kommer att få se bra resultat.

Större städer kommer uppenbarligen att ha fler tjejer, därmed mer variation och framgång, så jag skulle åka dit om jag ville ragga online.

Jag skulle använda modellen med två dejter även här. Få henne intresserad, bjud ut henne på en dejt, hångla på slutet, gå på en andra dejt, etc.

En annan sak att notera är att det är väldigt fördelaktigt att registrera sig på datingsidor online i förtid (ungefär 1-2 veckor innan du besöker Spanien). På det sättet kommer du förhoppningsvis att ha några leads och till och med några dejter planerade på förhand så att du kan komma igång direkt.

Det här är förresten ett bra råd överallt, inte bara för Spanien. Börja ragga online innan du åker till något land.

3. De Flesta Spanska Kvinnor Är Feminister

De är till 100% västerniserade och de är därmed feminister.

Tyvärr så gör det dem MINDRE feminina. Det här är dåliga nyheter för vissa, och likgiltigt för andra, men det är bra att nämna, så att du blir inte överraskad.

Nu är de inte så många hardcore feminister i Spanien, vilket är väldigt skönt. Kvinnorna är bara inte så “oskyldiga” som i andra, mer östliga länder.

Som sådan borde du försöka att inte göra eller säga något som kan tas på fel sätt. Du kan ha en mycket trevlig konversation och tjejen kommer att gilla dig, men så snart du säger något opassande, kommer du att få du ett extremt svar.

Å andra sidan, kommer det även ett par bra saker med att vara feminist.

Spanska tjejer är till exempel mer öppna, har mindre motstånd mot att ligga med dig, kommer att vara okej med en avslappnad fling eller till och med ett öppet förhållande. De är oberoende och kommer inte försöka att få dig till att försörja henne.

Med det sagt, KOMMER de att försöka få dig att ge mycket känslor och uppmärksamhet, så var medveten om det.

Det är bra nyheter för resenären som letar efter en fling eller något som inte går utanför sängen.

Men bara för att det här är fallet betyder det inte att spanska kvinnor är lätta. Missförstå mig inte, de är inte svåra, men de är inte särskilt lätta heller.

De kommer fortfarande att utsätta dig för en massa prov, de kommer fortfarande spela svåra att få, men så länge du klarar allt och du är en cool kille, kommer hon att vara intresserad. Och det självklara nästa steget för henne är intimitet. Så, spela bara ditt kort rätt så kommer allt att gå bra.

4. Yngre Spanska Tjejer Ser Vanligtvis Snyggare Ut

Det gäller väl för alla tjejer, gör det inte?

Jo, men mer i Spanien än någon annanstans.

Saken är den, som vi nämnde tidigare att spanska kvinnor är otroligt heta och vackra. Som sådana tror de flesta att de kommer att vara vackra för alltid och tenderar att försumma sig själva.

Lägg till dåliga livsstilsval, som att gå ut och dricka mycket, äta mer skräpmat och så … Resultaten är inte så bra.

Detta beror främst på deras kultur och feminism. Att gå ut, dricka, festa … Det spelar in i den “Strong Independent Woman” persona som feminismen försöker pusha fram.

Ett annat problem är att eftersom hon är stark och oberoende betyder det att hon inte behöver vara kock, hon behöver inte laga mat och städa för en familj, så hon kan inte heller laga mat åt sig själv. Det innebär att det slutar med att hon äter skräpmat, vilket allvarligt förstör hennes kropp över tiden.

Och eftersom hon anser att hon kommer att vara vacker för all framtid, behöver hon inte gå till gymmet.

Allt detta innebär vanligtvis att spanska tjejer är mycket snyggare ju yngre de är. Tjejer runt 20 år är vad du ska sikta på, om du är okej med den åldersgruppen. Efter det går det snabbt utför.

Missförstå mig inte nu, det är inte hur alla spanska kvinnor är. Detta är en generalisering och det finns tjejer som tar hand om sig själv och ser fantastiska ut när de närmar sig 30.

5. Bästa Platsen För Att Träffa Spanska Kvinnor

Som avslutande tankar tänker jag på att förklara var du ska åka när du besöker Spanien (för att träffa kvinnor).

Tja, som vi nämnde, större städer har mer variation och ett större urval, så platser som Madrid, Barcelona, Sevilla och Valencia är bra. Det finns en extra fördel av att även träffa utlänningar där.

Som en allmän tumregel har de norra delarna av Spanien (Santander, Bilbao, San Sebastian och liknande) vanligtvis snyggare tjejer. De norra delarna är å andra sidan lite mer konservativa jämfört med de södra (Andalusien… Cordoba är förresten en bra stad för att träffa spanska kvinnor). De södra tjejerna är mer öppna och älskar att festa, men nästan alla spanska tjejer älskar att festa.

Sammantaget skulle jag rekommendera att åka till Andalusien och Cordoba i synnerhet om du letar efter bättre fest och mer nattliv. Åk mot norr om du letar efter ett mer lugnt tillvägagångssätt, eller om du föredrar att ragga på dagtid. Oavsett vad, om du är osäker, åka till några av de större städerna som Madrid och Barcelona så kommer det gå bra.

Och det är alla tips du behöver för att locka och förföra en spansk kvinna. Tänk på att dessa endast är riktlinjer och mycket generella sådana, så lita på din magkänsla.

Bara säg eller gör ingenting som är stötande, vara öppen och ha det bra. Gör dessa så kommer du att vara på snabb väg till framgång med de vackra spanska tjejerna.

Slutligen, se till att säga ett gott ord för mig när du träffar en massa spanska kvinnor. Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Ta hand om dig och lycka till i Spanien!

Comments are closed.