Ryska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Du Attrahera En Vacker Rysk Tjej Utan Att Anstränga Dig?

Svaret är Ja!… Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta Om Ryska Kvinnor

Jag förstår… Du är nyfiken på några av planetens vackraste kvinnor.Jag kan förstå varför du läser denna artikel.

Och för att vara ärlig, det är exakt därför jag skriver den.För att hjälpa dig att förstå svårigheterna med att ragga upp och dejta ryska tjejer.Men du, de är verkligen värda att kämpa för… Detta är exakt vad jag menar:

Haha, jag kunde bara inte motstå att bara lägga upp en bild…

Jaja…
Jag föreslår följande:Vad sägs om att vi lite snabbt listar ett par av fördelarna (ett par, haha, vilket skämt) med att dejta ryska kvinnor.Sedan går vi in på dem lite mer på djupet.Och sedan avslutar vi med andra tips för hur du ska uppnå dina mål.

Så låt oss börja…

Fördelarna med att satsa på Ryska Tjejer:

 • Extremt Vackra
 • Kvinnor av Hög Kvalitet
 • Otroligt Feminina
 • Väldigt Lättillgängliga
 • Letar efter Maskulinitet
 • Perfekta Partners
 • Romantiska

Wow, och det är inte ens hälften av allt vi ska gå igenom…

Tyvärr så finns det även några nackdelar.Bland dessa hittar vi:

 • Det är Dyrt att Bo i Ryssland
 • De Är INTE Lätta att Få i Säng
 • De Har Höga Krav
 • Svåra att Imponera på

Så med allt detta sagt, vad sägs om att vi går in på detaljerna och lär dig hur man raggar upp dessa heta ryska tjejer?Jag kommer också att lägga till lite annan information som kommer till mig och är relevant här och där, så se upp för det, kära läsare …

1. Ryska Kvinnor Är Otroligt Vackra

Det är ingen hemlighet att tjejerna i Ryssland är bland de vackraste kvinnorna i världen.Så pass att det finns MASSOR av 9:or och 10:or med rysk härkomst.

Det är galet hur vackra dessa kvinnor är.Och det kan bli avskräckande.VÄLDIGT.

Det betyder att många av er kan känna en intensiv press och ångest när ni möter en.

Vad jag gör i sådana situationer är något som kallas “3 sekunders regeln”.I grund och botten vill du närma dig tjejen inom de första 3 sekunderna efter att ha sett henne.På så sätt hinner du inte bli nervös.

Du kan använda detta på alla tjejer du vill gå fram till.Om du brukar känna press när du går fram till en främling, implementera bara det i din livsstil och börja närma dig varje tjej du gillar snabbt.

Detta är dock en teknik för nybörjare.I verkligheten är det bättre att ta sin tid och studera situationen (dock inte på ett läskigt sätt).Men denna teknik är perfekt om du kämpar med ångest för att gå fram.

Med tiden kommer du att börja utveckla immunitet mot det eftersom du får MASSOR av erfarenhet och kommer inte hänga upp dig på det lika mycket.Men det är viktigt att bara gå till handling, eftersom (som vi redan har nämnt) ryska kvinnor gillar alfahanar.Modiga män med massor av maskulinitet.Och att gå fram till henne och närma sig henne är en manlig sak att göra.

Vilket leder oss till en annan punkt om ryska tjejer, nämligen:

2. De Älskar Maskulina Män

Alfahanar och liknande, inte svinen som behandlar dem som skit (ja, det finns en skillnad…jag antar att jag måste förklara).

Att vara en alfahane innebär inte att tävla mot andra män om överlägsenhet.Långt ifrån det.Alfa vargen i flocken måste tävla med andra vargar i flocken för att bli ledaren.Men vi är inte djur och dagarna då vi slogs för att överleva i grottorna är förbi.

Vad det här betyder är att slå dig på bröstet och bete dig som en gorilla INTE gör dig till en attraktiv person.

I vårt samhälle idag handlar alfa om att ha ramkontroll:

Om du är någon som vet hur man får folk att respektera dig (verklig respekt, inte rädsla) är du en alfa.

Om du är någon som andra uppfattar som värdefull, är du en alfa.

Om du är någon som vet hur man får andra att vilja vara runt dig, grattis, då är du en alfahane.

Just nu, i denna värld, handlar ALLT om att veta hur man socialiserar. Du kan inte komma någonstans om du inte har “people skills”-Och det är det som är värdefullt.Förr i tiden, om du kunde döda ett djur bättre och snabbare skulle du ha överlevt och blomstrat.Nu för tiden, överlever du om du vet hur man pratar med folk på rätt sätt.

Ingen gillar ensamvargar eftersom de inte ger dig något värde.Det motsvarar den svaga hanen som inte kunde göra sitt på grottmännens tid.

Men, jag håller på att tappa tråden här… Tillbaka till de ryska kvinnorna.

I grund och botten vill du vara alfahanen, den som kan ta tyglarna och leda.Ryska tjejer ÄLSKAR ledare, ta bara en titt på alla ryska ledare så ser du bara starka, mäktiga män som inte är rädda för att ta kontroll och styra.Det är det ryska tjejer letar efter hos en man.

3. De Älskar Gentlemän

Detta går hand i hand med alfahanen.

En alfahane är alltid en gentleman.Idag vet inte så många vad det innebär att vara en gentleman.

De flesta killar tror att du måste vara trevlig mot en tjej, behandla henne som en gudinna, betala hennes måltider etc. och det gör att du får tjejen.

I verkligheten, är vad du gör att du visar att du inte ens är värd luften du andas.

En gentleman är någon som vet hur man behandlar en dam.Det är allt det är.Respektera henne bara.

MEN… Respektera dig själv också.Det skadar inte att visa att du bryr dig om en kvinna genom att öppna dörren för henne.Men få inte dig själv att framstå som värdelös framför henne.Hon är inte värd mer än dig, och om du får det att verka som det, varför skulle hon vara med dig?

Varför skulle en tjej vara med en kille som inte är värd lika mycket som henne eller mer?Hon har alternativ, massor av dem.Det bör du också ha.

Du måste vara en högkvalitativ man.Vanligtvis behöver du vara det mot alla tjejer (och inte för deras skull, utan för att det är bra för dig som man), men ännu mer med ryska tjejer.

Och vad får du i utbyte?

4. De Är Högkvalitativa Kvinnor

Detta betyder inte att de är överlägsna andra kvinnor (nå, de är oftast det när det kommer till utseendet).Det är bara det att ryska tjejer oftast inte är de som gör det svårt för dig utan anledning.

De förväntar sig mycket av dig, men ger också gärna tillbaka.

Behöver jag påminna om att de är bland de vackraste kvinnorna i världen?

Och det är inte deras enda kvalitet (säger jag defensivt, innan alla feminister i världen börjar skrika på mig för att behandla kvinnor som föremål …).Ryska kvinnor är mycket trevliga, stödjande, uppmuntrande, kärleksfulla och mycket mer än så.Jag tror starkt på att en man med en sådan kvinna vid sin sida kommer att växa som person.

Och allt detta beror främst på att:

5. De Är Otroligt Feminina

Sann femininitet är en kvalitet som inte många kvinnor har idag.

I grund och botten rör sig vår värld i en sådan takt att sann femininitet och maskulinitet går förlorad, det blandas samman.

Därför varför vi har MASSOR av kvinnor som visar maskulina drag (som ledarskap till exempel) och män som visar feminina drag (som känslighet).Något är fel, det gör det bara svårare för alla.

Vad jag menar är att motsatser dras till varandra.Femininitet lockas till maskulinitet och vice versa.Och eftersom alla har lite av båda dessa dagar, behöver du de exakta motsatta värdena i den andra personen för att lockas till dem.

I allmänhet är kvinnor dock vanligtvis feminina och män är vanligtvis maskulina, så om du är en hetero man, är det bästa att arbeta med dina maskulina drag (speciellt om du letar efter ryska tjejer).

Men vad innebär det egentligen att vara Feminin och att vara Maskulin?

Låt oss titta lite närmare på dessa:

 • Feminina kvaliteter är de som hör samman med känslor och andlighet.Kärlek, Lycka, Sorg, att Drömma, etc.
 • Maskulina egenskaper handlar mer om logik och fysiska aspekter.Ledarskap, Närvaro, Dominans, Intelligens, etc.

När Femininitet vill uppleva något nytt kastar det sig över det.Maskulinitet vill inte det, den vill stanna på ett ställe och optimera allt.

I grund och botten, om en person är mer feminin, kommer de att handla efter hur de känner.Och när de är mer maskulina agerar de beroende på vad de tycker om åtgärden.

 

6. Du Kan Gå Fram Till Ryska Tjejer Varsomhelst

Klubbar, barer, gallerior, caféet, även på gatan (särskilt på gatan … Jag gillar särskilt att gå fram till tjejer på gatan).Du kan gå fram till dem varsomhelst och det kommer aldrig att vara konstigt.

De är vana vid det och kommer inte att ha något emot om du går fram till dem.Så gå fram bara.

Med det sagt, finns det några ställen som är bättre och några som är sämre… Låt oss gå från toppen till botten, bästa till värsta:

1. Gallerior

Gallerior är helt klart DEN BÄSTA PLATSEN för att gå fram till ryska tjejer.

De fungerar så bra eftersom kvinnor går dit för att handla och därmed får du gott om alternativ på ett ställe.De kommer också att älska det då det inte är något vanliga personer gör.Män går vanligtvis fram på klubbar och barer.

2. Gatan

Återigen, precis som med gallerior:Det finns en enorm mängd kvinnor där och de kommer att gilla dig eftersom de flesta män inte närmar där.

Gatan är på nummer 2 bara för att när tjejerna i galleriorna handlar och kan ha tid och på gatan vet du inte riktigt.Vissa tjejer rusar och är på väg någonstans och har inte tid, andra går på en promenad och har gott om tid.

3. Caféet

Det är väldigt dyrt att bo i Ryssland.Och naturligtvis går unga människor till caféer för att det är inom deras budget.Därför kommer du att hitta tjejer där.

4. Barer

Barer är som mitt emellan caféer och klubbar.

Du kan dricka alkohol på en bar och du går dit på kvällen.Det är fantastiskt.

Det enda problemet är att de flesta ryska tjejerna inte är lätta att få i säng (vi kommer att prata om det senare) så det är verkligen inte optimalt ställe att närma sig dem på (om du går efter bästa resultat per spenderad tid/pengar).

5. Klubbar

Problemen med klubbar är att:

 • De är väldigt dyra
 • De kanske inte släpper in dig

Pengar är kanske inte ett problem för vissa, men med tanke på att ryska kvinnor inte följer med dig hem är det inte den bästa investeringen.

Att gå efter utseendet är stort där.Så om vakterna inte gillar hur du ser eller vem du är med, kommer de inte att släppa in dig … Det gör det svårt att planera något överhuvud taget.

Mitt bästa tips för detta är att se till att du alltid klär dig snyggt (det här kommer också att ge dig en massa poäng hos tjejerna, eftersom ryska kvinnor lägger stor vikt vid deras utseende, de vill att du också ska se så bra ut som du kan).Skaffa dig en fin kostym, ett par svarta, eleganta skor och en fin slips så fixar det sig.

Det är allt som finns att nämna om att närma sig ryska kvinnor.Låt oss gå vidare till nästa punkt:

7. Är Perfekta Partners

Som vi diskuterade är ryska tjejer otroligt feminina.Detta gör dem till en perfekt partner för en väldigt manlig kille.

I grund och botten kan du förvänta dig att de följer din ledning och städar, lagar mat och serverar dig (så länge du uppfyller deras behov – vi talar om det i nästa avsnitt).

De älskar sina män (så länge de fortsätter att vara den alfahanen de är).

8. De Är Väldigt Romantiska

Ryska kvinnor gillar att bli behandlade som prinsessor.De älskar romantiska historier och letar efter sin riddare i glänsande rustning (det är du).

De älskar mer eller mindre allt som är romantiskt och vet hur man sätter stämningen.

Detta innebär också att de älskar att prata.

Deras största behov är att ha intressanta och spännande samtal.En man som kan tillfredsställa det har en mycket stor potential till att bli en partner.

Du måste använda dina ord med dessa tjejer.Men om du vet vad du gör så kommer du att nå MASSOR av framgång.

Och till sist:

9. Ryska Kvinnor Är Svåra Att Imponera På

Det beror på att de aldrig kommer att nöja sig med något annat än en väldigt maskulin gentleman.

Din raggningsförmåga måste vara på topp för att du ska hamna i dessa tjejers tankar.Och det händer efter mycket träning, rätt inställning och lite naturlig känsla för det (eftersom du redan har en penis, är du i alla fall kvalificerad för den sista).

Använd dig helt enkelt av vad du har lärt dig här så kommer det att gå fint.

Men innan vi skiljs åt…

Låt oss prata lite om ett par saker, ok?

 • Varför är det så svårt att få Ryska Tjejer i säng?

Jo det beror på att prostitution och pornografi är otroligt utbrett i Ryssland.Det finns MASSOR av prostituerade där… MASSOR.

Allt detta har en väldigt negativ inverkan på de vanliga tjejerna, de du och jag är intresserade av. Det beror på att de är medvetna och inte vill att andra ska tro att de är slampor.Det är därför de har högre motstånd än tjejer på andra ställen.

 • Hur lockar jag dem?Vilket är det bästa sättet?

Tja, med tanke på att du precis har läst igenom den här artikeln borde du inte behöva ställa den här frågan.Oavsett vad är det bästa vapnet att beväpna dig med snabbtänkthet och konversationsförmåga.

Som vi diskuterade, älskar ryska kvinnor att konversera.De älskar även att flirta.

 • Hur kan jag visa maskulinitet?Kom igen mannen, ge mig några tips…

Jo, det här är verkligen bara upp till dig … Ett av de bästa tipsen jag kan ge dig är att använda dig av uttalanden istället för frågor.

Frågor visar på en brist på säkerhet.Och du vill vara säker på sak.Du vill vara den som bestämmer.

Det är därför istället för att fråga:”Har du planer för lördag?Ska vi ta en drink?”

Du säger något i stil med:”Låt oss ta ett par drinkar på lördag”

Och det är det.Det är allt du behöver veta för att åka tid och ha det lite kul med ett par ryska tjejer.

Kom bara ihåg att berätta för deras sexiga kompisar om mig (jag tackar aldrig nej till ryskor, haha)

Sammantaget är du nu beväpnad till tänderna med den kunskap du behöver för att träffa, locka och förföra ryska kvinnor.

Nu är det upp till dig.Du måste gå upp och gå och skaffa några nummer, Instagram, Snapchats eller vad som nu är trendigt just nu (jag brukar bara satsa på nummer, trevligt och gammaldags).

Kom ihåg att vara en gentleman men även att bete dig som en alfahane.Håll konversationen igång, flirta, flirta, flirta.Jag är övertygad om att det kommer att gå bra!

Comments are closed.