Dejting Med Rumänska Kvinnor & Tjejer – Hur Lyckas Man?

Kan Du Attrahera Vackra Rumänska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Dig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta Om Rumänska Kvinnor

En resa till Rumänien är ett uppenbart val för någon som vill besöka ett land som kan erbjuda otroligt vackra europeiska kvinnor… Ta en titt för dig själv:

Det är fint och så, men innan du åker till detta fantastiska land (eller om du åker till andra närliggande länder på Balkan så kan du kolla in denna guide, det är nämligen viktigt att förstå hur det fungerar. Du kan inte bara gå runt i Rumänien och göra samma saker som du gör på hemmaplan, det fungerar bara inte. Kvinnorna kommer inte att svara bra på det. Och du kommer att stå där och undra vad som händer.

Det är därför vi är här just nu. I denna artikel kommer du att få lära dig allt som du behöver veta för att kunna attrahera och förföra rumänska tjejer.

Vi börjar med att skapa en lista över alla punkter som jag kommer att prata om. Efter det kommer vi att gå igenom allt mer i detalj. Detta kommer att ge dig en bra insyn i Rumänien och dess kvinnor. Låt oss nu gå in på ämnet ifråga, ok?

  • Rumänska Kvinnor Är Väldigt Vackra
  • Rumänska Tjejer Gillar Att Dejta
  • Det Är Bäst Att Gå Fram Till Dem På Dagen
  • De Älskar Utlänningar Och De Vill Lyssna På Din Story
  • Rumänska Tjejer Kommer Att Älska Att Berätta Om Sin Kultur För Dig

Jag förstår att dessa punkter låter lite vaga, men ha tålamod med mig. När allt förklaras i detalj kommer ljuset att gå upp för dig. Och då du antagligen är på väg att spricka av spänning, sätter vi nu igång med den första punkten:

1. Rumänska Kvinnor Är Väldigt Vackra

De är vanligtvis väldigt, väldigt heta.

De flesta rumänska tjejerna har en olivfärgad hud. De har smala kroppar och gillar att hålla sig i form. De vet även hur man klär sig snyggt.

Du kommer att märka att de flesta rumänska kvinnorna kommer att försöka se så bra ut som möjligt.

Och detsamma förväntas av dig. Det kan till och med vara på sin plats att prata om klädsel innan ni träffas så att hon kan matcha din stil lite. Det är nog bäst så att du inte klär upp dig för mycket eller för lite, vilket skulle vara obekvämt.

Rumänska kvinnor lägger även mycket uppmärksamhet vid sin hygien. Du måste helt klart se till att du luktar gott. Du kommer att tappa många prospekt om du inte gör det.

Och det är mer eller mindre allt det finns att säga om denna punkt. Det finns inte så mycket mer att prata om deras skönhet (eftersom den är uppenbar).

Så låt oss gå vidare till nästa punkt:

2. Rumänska Tjejer Gillar Att Dejta

Det är inte ovanligt för rumänska kvinnor att lämna ut sina nummer. De gör det så ofta att de oftast inte kommer ihåg vem de gav sitt nummer till. Därmed kommer du att ha MASSOR av konkurrens, och du måste kringgå detta problem på ett smart sätt.

En bra lösning är att göra det första mötet minnesvärt. Om du gör något coolt eller intressant med tjejen kommer hon troligtvis att komma ihåg det.

Samtidigt som att möta en utlänning kan vara lite nytt och speciellt, är det inte tillräckligt. Vad sägs om att du använder platsen eller situationen ni befinner er på och skapar ett internskämt med henne? Någonting som bara ni två kommer att förstå. Kanske ta en bild på er två?

Senare, efter att hon har gett dig sitt nummer, nämner du bara den lilla saken i ditt första sms. Nu kommer hon definitivt att komma ihåg dig.

Av samma anledning bör du även sms:a henne ganska snabbt. Vanligtvis nästa dag, vänta max till den andra dagen. Det är också bra eftersom det gör det möjligt för dig att snabbt göra framsteg och förhoppningsvis få till en dejt förr eller senare. Och det är inte alls svårt, eftersom rumänska kvinnor älskar att gå på dejter. Så allt är ganska enkelt för dig om du vet hur man levererar.

Till sist skall det även nämnas att rumänska kvinnor inte gillar att spela spel. De kommer inte att utsätta dig för en massa prov och de kommer inte att ha en bitchig attityd som tjejer i väst (antagligen för att Rumänien ligger i öst…konstigt va, haha). Och det är enbart goda nyheter. Det gör dem otroligt lättillgängliga och vänliga (mer om det lite senare).

Men var hittar man tjejerna?

Nåväl, den frågan leder oss till nästa ämne som vi ska prata om, nämligen:

3. Det Är Bäst Att Gå Fram Till Rumänska Kvinnor På Dagen

Visst, att ragga på kvällen och online kan fungera bra. Det är bara det att ragga på dagen är det som är bäst av de tre.

Men vi ska inte glömma bort de andra, låt oss istället prata om dem först (då det blir lite kortfattat):

  • Online dating – det kan vara ett bra verktyg att använda när du reser. Den enda nackdelen är att det inte är så populärt i Rumänien. Jag skulle dock fortfarande föreslå att du registrerar dig och laddar ner ett par online dating plattformar och appar ett par veckor innan du landar i Rumänien. Detta kommer att ge dig gott om tid att få till ett par matchningar och kanske till och med fixa ett par dejter innan du har landat. Det är ett bra sätt för att fylla upp dagarna och komma i stämning för resten av tiden som du kommer att vara där (Det är faktiskt ett bra råd för alla länder du reser till, så skriv ner det någonstans).
  • På kvällen – även om jag sa att det inte är fantastiskt, är det inte heller det sämsta. Det är bara det att det har blivit mycket svårare att ragga på kvällen i Rumänien och det betalar inte av sig så bra. Men det är fortfarande värt att nämnas, så jag ska nu berätta för dig varför det inte är det bästa sättet och sedan vad du kan göra med det…

För det första, nästan alla tjejer du ser på klubben eller i baren kommer att vara upptagna. De kommer, oftast, att vara i en väldigt stor grupp. Och bara det är en svår nöt att knäcka. Därför bör du helt klart ha ditt eget umgänge. Och bara en eller två andra killar kanske inte räcker, jag bara säger det (inte att det är en synd att gå ut ensam, det kommer bara att kännas bättre för dig).

Och eftersom de rumänska kvinnorna du letar efter kommer att vara i grupper, skulle det bästa sättet vara att prickskjuta dem. Det innebär att faktiskt vänta på att de skiljer sig från gruppen av någon anledning (gå på toaletten eller till baren för en drink) och då gå fram till dem.

Du vill också snabbt bli bekant med dem vid denna punkt, förhoppningsvis går interaktionen snabbt framåt. Det beror på att hennes vänner kommer att märka vad som pågår och kommer att komma till hennes “räddning”. Du vill bli den fantastiska och roliga killen och få henne att presentera dig för sina vänner. Förhoppningsvis kommer du lätt in i gruppen och får dem att gilla dig (det kommer nämligen att spela en stor roll i förförelsen).

Från och med då bör du göra dina vanliga saker och eskalera vidare med henne samtidigt som du håller interaktionen intressant.

Till sist, du har inte så goda chanser till att få med henne hem till dig (eller till henne). Det beror på sociala normer och hon vill inte bli dömd eller att folk ska tro att hon är lätt på foten. Jag brukar satsa på att få hennes nummer i sådana lägen. Se till att du har varit en positiv upplevelse för henne för kvällen och sms:a henne något redan nästa dag (vanligtvis på eftermiddagen). Planera kanske en dejt redan samma dag?

Att lära sig hennes agenda för nästa dag eller resten av veckan kan vara väldigt nyttigt för att kunna få till en dejt. Så gör det… Och det är mer eller mindre vad som gäller för kvällen.

  • På dagen – och nu ska vi prata om det som du bör lägga ner mest tid och kraft på. Att gå fram på dagen är inte bara lättare, utan fungerar även mycket bättre på rumänska tjejer. Det beror på att de förväntar sig det och älskar det. Det är faktiskt en fin komplimang för dem så gör det.

Utöver det kommer du snabbt att märka att du får sjukt mycket nummer. Det är ingen överdrift då (som vi redan har pratat om) rumänska kvinnor älskar att lämna ut sina nummer. Och så länge som du har lämnat ett positivt och intressant uttryck på henne, finns det goda chanser till att hon kommer att gå med på en dejt.

Då kan ha ett direkt eller indirekt tillvägagångssätt, det är upp till dig.

Ett direkt tillvägagångssätt visar dina intentioner redan från början, kanske genom att ge henne en komplimang (vilket hon kommer att älska).

Ett indirekt tillvägagångssätt kan vara att försöka engagera henne i något (som att fråga om vägen, eller hjälp med att köpa kläder till din syster) och sedan för över det till något mer direkt (jag gillar att säga “du ser ut som en cool person” och sedan “jag skulle verkligen vilja ta en kaffe med dig någon gång” eller något liknande).

Oavsett vad du gör, bör du se till att styra det till ett mer intimt ställe. Sedan kan ni bara prata om vad som helst (och jag ska gå igenom några av de bästa ämnena senare), kom ihåg att ta hennes nummer vid någon tidpunkt, och till sist, (om du kan) försök att gå på en dejt redan där och då.

Om hon inte är på väg någonstans och hon inte bråttom, är chansen att du omedelbart kan ta henne på en dejt ganska stor Du kan kanske säga: “Jag ska gå till det här kaféet, har du lust att följa med?” eller något liknande. Om inte, ta bara numret och försök ta reda på hennes agenda under resten av veckan (så du kan veta när du ska försöka få till en dejt).

Och det är mer eller mindre så man raggar på dagen i Rumänien. Faktiskt ganska enkelt och lätt att förstå om du frågar mig. Det är i så fall mycket lättare än i andra länder (speciellt de i väst).

Och med det avklarat, vad sägs om att vi pratar lite om vad du kan göra när du går fram och vad du gör på dina planerade dejter? Låt oss gå till nästa punkt som jag vill gå igenom:

4. Rumänska Tjejer Älskar Utlänningar Och De Vill Lyssna På Din Story

Det är enkelt, du är något annorlunda för dem. Och det ger dig en ENOOOORM fördel över de lokala killarna.

Du blir godkänd bara för att du talar engelska. Och som en sidonotering är rumänska kvinnor fantastiska eftersom de troligtvis kommer att tala en bra engelska, vilket betyder att kommunikation vanligtvis inte kommer att vara ett problem.

Men att vara utlänning betyder inte att rumänska tjejer kommer att kasta sig över dig … långt ifrån det.

Du måste fortfarande ha en genomtänkt strategi för varje situation. Tänk på tjejen och hur hon ser på saker och ting. Om hon känner sig obekväm med hur andra ser på henne, kommer hon att sätta upp gränser, även om hon är otroligt attraherad av dig.

Tänk på hur andra ser på interaktionen mellan er två. Ser det ut som att det är något konstigt som händer…. då är det ett dåligt tecken. Interaktionen bör se ut som två vänner som pratar och har det trevligt, inte en främling som raggar på en annan främling.

Ha dessa saker i åtanke så kommer du att vara förberedd för att sköta allt mycket smidigare, vilket är bra för er båda två. Om du gör det, kommer hon gilla dig ännu mer.

Men låt oss gå tillbaka till vad ni ska prata om, ok?

Då du är en utlänning kommer hon att fråga om ditt land, din kultur och din story.

Det är också något som är fantastiskt att hinta om, att få henne att faktiskt fråga dig. Om du skulle börja prata om ditt ursprung på ett skrytsamt sätt kan det lätt verka konstigt. Men om du kan få henne att fråga, är det som en investering för henne, så hon kommer bara att bli mer intresserad av vad du har att säga.

När du går fram, kan det vara bra att nämna att du reser och lite annan information för att väcka hennes nyfikenhet. Senare, när ni är på en dejt kan ni prata om allt detta. Och hon kommer att älska att lyssna på det.

Du kommer även helt klart att få frågor i stil med: “Varför åkte du och kom hit?”

Dessa är lite svåra. Ditt första misstag skulle vara att uttrycka negativa känslor om ditt land. Jag vet att det här mycket väl kan vara fallet, men du låter som någon som inte gillar sina rötter, och det är inte sexigt. Vad som är sexigt är att vara spontan och äventyrlig. Så kom på med en vinkel i din berättelse som visar dessa egenskaper. Kanske kan du prata om hur du alltid undrat vad som finns utanför gränserna och att du ville besöka ett land där allting är väldigt annorlunda och intressant.

Rent kortfattad kan man säga att du bör ha en intressant story. Och ljug inte om ditt liv inte är så spännande… Det är inte storyn i sig, utan hur du berättar den. Alla storys kan vändas till ett äventyr med rätt leverans, så tänk på hur du kan göra det.

Jag kan garantera att hon kommer att ÄLSKA detta. Men det tar inte slut där. Det finns ett annat ämne som ni kan prata om då du är utlänning. Och det passar även väldigt bra för ditt syfte. Så låt oss gå in på ämnet ifråga:

5. Rumänska Tjejer Kommer Att Älska Att Berätta Om Sin Kultur För Dig

Fråga henne om hennes kultur. Visa ett genuint intresse för henne så kommer du att märka att hon kommer att hamna djupare in interaktionen.

Precis som poängen med din story. Att prata om hennes är en väldigt bra sak.

För det första, när du går fram till henne första gången, kan du nämna att du är intresserad av hennes kultur och det var det som fick dig att åka till Rumänien. Det är väldigt bra att nämna det från början.

Det visar att du är intresserad istället för att ha en annan agenda.

Senare, när ni är på en dejt, kan du prata om det och ställa frågor till henne. Det är även ett bra sätt för dig att kvalificera dig för henne. Så gör det också.

Allt som allt borde dessa räcka till två otroliga konversationer. Det enda som finns kvar är att faktiskt komma någonstans med interaktionen.

Och det är faktiskt ganska lätt.

Eskalera bara det fysiskt kontinuerligt (inte så mycket från första början, utan mer så under dejten). Du bör även testa att byta ställe då och då. Gå kanske till ett kafé, sedan på en promenad och sedan till en bar. Eller något liknande. Målet med dessa är att få med henne hem till dig (eller henne) och ha sex med henne. Trots att hon kanske är ovillig till det, får hon något att tänka på när hon följer dig, vilket gör det mer troligt att hon följer dig igen, och det får dig att framstå som om du vet vad du gör. Det är väldigt positivt för de flesta tjejerna, så var inte blyg för att göra det. Ni behöver inte ha en normal dejt för att de ska gå bra.

Och det är vad jag har om dejter.

Vad sägs om att vi pratar lite om de bästa städerna i Rumänien: Bukarest…

Bukarest är den bästa staden då det finns flest människor där. Det finns såklart andra platser och städer i Rumänien, men där känner alla varandra. Det gör det bara svårare för dig. Men inte i Bukarest.

Det är faktiskt mycket lättare i Bukarest vilket kan leda till bra resultat.

När det kommer till var du ska på så bör du sikta på den gamla delen av stan där du bör hyra en lägenhet. Det är där de bästa ställena ligger, vilket innebär att alla vackra kvinnor kommer att vara där. Så gör det.

Och med detta avslutar vi denna artikel.

Allt som allt är rumänska kvinnor helt otroliga. Kom bara ihåg att vara försiktig med hur du går fram, pratar om ditt land, hennes kultur och skillnaderna…. Så kommer det att gå strålande.

Och det är mer eller mindre allt du behöver veta för att förföra nästa rumänska tjej du stöter på. Och du, när du gör det, lägg då in ett gott ord för mig till hennes kompisar… Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Nåväl, lycka till i Rumänien.

Comments are closed.