Träffa & Dejta Nederländska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera En Nederländsk Tjej Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna Artikel Kommer Att Lära Dig Exakt Allt Du Bör Hålla Utkik Efter

Så du gillar att festa? Du gillar öppna, frihetsälskande tjejer? Du gillar att experimentera i sängen? Ok, jag har kanske något för dig…

Nederländerna! Varsågod – allt detta… och mer. Nederländska kvinnor är bland de lyckligaste och mest öppna tjejerna i världen. Med lite förberedelser kan du komma fram till att detta kan vara en av de mest ovanliga och minnesvärda resorna i ditt liv! Speciellt när det kommer till att ragga.

Detta land kan erbjuda dig mycket – fantastiskt nattliv, ett stort utbud när det kommer till tjejer, ovanliga upplevelser och även ett par överraskningar – och om du verkligen vill spela på topp och fortfarande ha det trevligt, kommer du att vilja känna till ett par saker – och du har kommit till rätt ställe för det.

Naturligtvis vill du få ut så mycket som möjligt från din resa till Nederländerna, eller hur? Låt oss se vad du kan lära dig så att det blir så:

  • Nederländska tjejer är långa och blonda, eller hur?
  • Nederländska kvinnor kan ibland vara brutalt ärliga
  • Nederländska tjejer gillar att experimentera och ha kul
  • Förbered dig på oväntade väderförändringar
  • Nederländska tjejer är trötta på lokala killar
  • Det bästa klubbarna och ställena för dig att gå till

Så nu när vi har listat alla dessa punkter är det viktigt att säga att nederländska kvinnor ibland är lite svåra. Du kommer kanske att behöva arbeta lite extra för att nå fram till dem. Men oroa dig inte för det, inte ens en sekund, låt oss istället gå vidare direkt till tipsen och se vad du kan göra för att maximera dina chanser till att få till det med en av dessa skönheter:

1. Nederländska Kvinnor är Blonda, Långa och Feminina

Du tror kanske att detta är det enda du kommer att se när det kommer till tjejer i Nederländerna. Men du kommer att bli överraskad (eller kanske inte) över att det finns lite av allt – och det innebär att det finns massor av olika tjejer som du kan ha kul med.

Detta gör Nederländerna till en riktigt mångsidig plats, full av olika människor. Om du tar dig lite tid att åka runt i landet – vilket inte är så stort – kan du få en massa olika erfarenheter som gör din vistelse extra minnesvärd. Och eftersom landet är inte är stort kan du på nolltid åka nästan varsomhelst med ett snabbtåg.

Med det sagt kommer du fortfarande att se de typiska blonda och långa kvinnorna bland resten av folket överallt där du går. De är mer vanligt förekommande i den södra delen av landet, så om du är ute efter just dem är det bättre om du köper en biljett till en av dessa städer.

I denna miljö av mångfald måste du hålla utkik efter alla möjligheter – du kan alltid hitta något som du inte ens visste att du gillade. Alla olika människor som stannar, studerar och bor i detta land bidrar till att göra det till en fantastisk plats för att hitta vad du söker efter när det kommer till tjejer.

Oavsett var du går, är denna plats hemmet för massor av fantastiska kvinnor – och de väntar alla på dig.

2. Nederländska kvinnor kan ibland vara brutalt ärliga

Även om de flesta nederländska tjejerna är trevliga och avslappnade, kan vissa av dem vara lite… För bitchiga. Detta innebär att du hittar en massa bitch-sköldar i de stora städerna så var beredd att behöva anstränga dig lite extra.

Det kan vara bra om du härdar dig då folk i Nederländerna inte direkt är kända för att hålla tillbaka sina åsikter – du kan vara säker på att de säger precis vad de tänker på – det är inte alltid trevligt.

Du upptäcker kanske att det kan vara en bra strategi att inte ta allt dessa skönheter säger personligt. Eftersom de är så rättfram, måste du också vara lite trubbig – skitsnack funkar inte här. Du bör anpassa dig snabbt om du vill få resultaten du är ute efter.

Om de är ärliga vet du åtminstone vad i ditt game som funkar, eller hur? (detta innebär att du förstår vad som inte går bra för dig, och således vad du behöver finslipa).

3. Nederländska tjejer gillar att experimentera och ha kul

Nederländska tjejer har väldigt öppna sinnen och gillar att gå ut på kvällarna – och vem kan klandra dem med alla dessa grymma fester! Det finns massor av olika platser att se och besöka och naturligtvis lika många tjejer för dig att gå fram till på alla dessa ställen.

Du kan använda dessa långa sötnosars villighet till din fördel – vissa av dem kan vara riktigt självsäkra, bitchiga och hårda, men om du är tokig eller intressant kan du kanske bryta igenom deras försvar. Det är bäst att inte ta till sig av vad de säger, och vet att det är en del av spelet där kvinnor tycker gott om sig själva.

Och när jag talar om att bryta försvar, menar jag inte på ett sätt som att du skulle manipulera kvinnor mot deras vilja. Den så kallade “bitch-skölden” är vad tjejer gör när en kille närmar sig dem. De gör det för att ”skydda” sig från dåliga beslut och göra för mycket med en kille som har ett lågt värde. Det är så de väljer.

Kom ihåg, när du går ut på natten är momentum ett måste – flytta runt inne på stället, var snabb på fötterna och gå från en plats till en annan när du är klar. Spendera inte alltför mycket tid i lokalen men få ut det mesta av den innan du lämnar. Om du är ute själv kan det vara bra att använda dessa tips för att öka din prestanda och hjälpa dig att få ut det mesta av natten:

1. Dyk upp sent

– kom till stället runt 12 eller 1 så att du kan ta hänsyn till köerna du kommer behöva vänta vid – om du går till rätt ställen kommer det att finnas mycket folk som vill komma in. Du kan prata lite med folk och om någon undrar var dina vänner är kan du alltid säga att de redan är inne. Om du har ett bra samtal med en tjej i kön kan du försöka att flytta henne omedelbart, till en lugnare bar som ni kan komma in på direkt. Många gånger kommer gruppen hon är med att följa med, men ju fler ni är, desto bättre fest, eller hur? Helst bör du försöka att bara ta med målet och säga att du kommer tillbaka med henne till klubben senare på kvällen (även om du troligen kommer att försöka få med henne hem)

2. BURN

– Spendera inte för mycket tid på ett ställe, det är bättre att bara gå in, gå fram till de du kan medan du är där och sedan gå vidare till nästa. Du har kanske tur och får en tjej på första stället, men stå inte still – rör på dig hela tiden. Om du inte planerar att prata med någon eller att gå fram till en tjej, lämna då stället och gå vidare till nästa.

3. Killer Instinct fram till stängning

– Från kl. 1 fram till stängning behöver du inte ta några nummer, du bör bara försöka få med dig någon hem. Anledningen till att du överhuvudtaget vill gå ut på kvällen är att du kan få snabba ragg, få nummer – det är på dagen man dejtar tjejer. Du ansträngt sig för att komma hit själv, du borde gå direkt efter sex.

4. 3 på morgonen, segervarvet på gatan

– efter det att barerna stänger bör du se på det som att ragga på dagen och gå fram till tjejer som du skulle göra på dagen, ta deras nummer och planera en dejt – det tar ca 1-2 minuter att ta ett nummer. Om det finns attraktion kan du prata längre, vara väldigt fysisk, vilket ofta kan leda till att du får med henne hem.

4. Förbered dig på oväntade väderförändringar

Nederländerna är kanske litet men det är också hemmet för några av de mest oväntade väderförändringarna. Du kan få några riktigt oväntade förändringar som kan avbryta dig mitt i ditt raggande. Det är därför du bör planera var du ska gå, stanna nära skydd och tänk på att du kan behöva ringa en taxi oavsett hur nära platsen du ska ta med en tjej till ligger. Det kommer att vara bättre att ha en bra logistik men om det ändå regnar på er – varför inte ta ett bad tillsammans, blink-blink.

Ha ett paraply i närheten, kolla vädret i förväg och om det oförutsedda händer kan du lika gärna dansa i regnet med tjejen och använda det till din fördel. Enligt lokalbefolkningen är den bästa tiden att besöka landet under sommaren, mellan maj och september när chanserna till bra väder är som bäst.

5. Nederländska tjejer är trötta på lokala killar

Ibland kan du dra fördel av det faktum att nederländska tjejer tycker att nederländska killar är lite… tråkiga. Om du är uppmärksam på vad de gillar kan du komma att upptäcka att du kan få riktigt bra resultat genom att bara vara lite extra underhållande.

Eftersom Nederländerna är ett ganska utvecklat land, värdesätter kvinnor där vad du åstadkommer i livet. Detta innebär att om du lever enligt ditt liv som du vill kommer du att vara väldigt attraktiv för lokalbefolkningen. Det kan vara en bra idé att visa dem lite av vad du gör på din fritid och berätta om dina fritidsintressen om samtalet behöver lite extra hjälp (de är ändå perfekta samtalsämnen för en dejt då du kan fråga henne om hennes hobbies).

Och medan vi är på temat hobbies, en bra färdighet att lära sig är förmågan att bara göra antaganden om personen du pratar med. Låt oss säga att hon berättar för dig om att hennes hobby är att ta hand om hennes blommor hemma, då kan du säga något i stil med:

”Vad trevligt, du måste verkligen vara bra med händerna då.”

Med ett leende. Det gör samtalet mer engagerande och ger henne något att arbeta med. Det sätter henne även lite på plats. Allt detta är bra för samtal i allmänhet och mer så för samtal med tjejer.

Forskning visar att nederländska kvinnor vill att deras partner ska vara känslig, snäll, artig och minst av allt ”macho”. Så du kommer inte vinna så mycket på att flexa musklerna för dem, utan det är bättre att vara mer pratsam och trevlig.

Med det sagt ska du inte heller bara vara en trevlig kille. Att vara en bra person och inte vara aggressiv är vägen att gå, men du inte vill lämna allt till henne (eftersom hon inte kommer göra något). Ta initiativet och gå för kyssen om hon ger dig positiva tecken. Och var mycket försiktiga med de blyga tjejerna (de inte kommer ge alltför många tecken). Med dem behöver du ta initiativet snabbare eftersom de måste din försäkran om att du gillar dem och kommer tvivla på sig själva om du inte går till handling.

6. Vilka är de bästa klubbarna och ställena för dig att gå till?

Amsterdam anses vara en väldigt bra plats att åka till om man vill festa – det är även hemmet för några av de vackraste kvinnorna i landet. Så varför inte åka och utforska ställena där? Vissa av ställena som du kan tänkas gilla och som är värda att gå till är:

Jimmy Woo’s: Detta ställe ansågs vara det populäraste stället under flera år. Även om det är så, finns det fortfarande som gillar festerna där. Om Rnb, Hip Hopp och Dancehall är din grej, kommer du att gilla detta ställe. Dörren är svår, men med snygg stil och bra attityd kommer de att släppa in dig. http://www.jimmywoo.com/

Air: En av de populära klubbarna i Amsterdam. Ibland spelas det inte så mycket engelsk musik men om du är där med vänner som vill festa kan du ändå gå tid och ha det roligt. http://www.youtube.com/watch?v=3f1DLTh5b…re=related

Supperclub: ”Supperclub” är en restaurang, cocktail bar, klubb, galleri och experimentellt allt-i-ett koncept. En sak är säker – alla besök hos Supperclub är en unik upplevelse! Oavsett om det är maten, musiken, uppträdandena, personalen eller gästerna själva, på Supperclub är varje element utformat för att stimulera dina sinnen och din kreativitet”. Varför inte! Ta en titt på deras sida på: http://www.supperclub.com/html/amsterdam…upperclub/

Panama: Coolt ställe men utan lika strikta regler i dörren. De har också massor av olika fester så det är helt klart värt att kolla in deras Facebook för datum för de kommande eventen som du kanske vill delta i http://www.youtube.com/watch?v=jqOesaFTkVU.

Escape: Centralt i Amsterdam, en av de populära klubbarna i staden. Här finns det massor med turister så du kommer kunna hitta många olika typer av tjejer. Det kan vara lite dyrt, men du kommer att få en fantastisk resa.

Paradiso: Nära Leidseplein hittas ett av de bäst rankade ställena i staden – Paradiso. Det anses vara ett ställe för mindre men riktigt bra konserter och fester. Inte lika snobbigt och lyxigt utan mer jordnära. Så naturligtvis kan du hitta en mer avslappnad atmosfär för att ragga upp några damer på detta ställe.

Så nu när vi har beväpnad dig med alla nödvändiga verktyg för din resa kan du ge dig ut och använda dem. Ha kul och glöm inte att ge mitt nummer till några extra brudar som du ser på några av dessa klubbar… Det kommer att vara en tillräckligt bra betalning för mina tjänster. Tack så mycket, haha.

Hursomhelst, ha det fantastiskt!

Comments are closed.