Träffa & Dejta Litauiska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera En Litauisk Tjej Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna Artikel Kommer Att Lära Dig Exakt Allt Du Bör Hålla Utkik Efter

Baltikum är en intressant plats. Vissa kallar det en blandning mellan väst och de östeuropeiska länderna, och det är faktiskt rätt. Det beror på att man ser många tjejer som är en kombination av de två kulturerna. Och det kan vara en bra eller dålig sak.

Men vi är här för att tala om Litauen i synnerhet. Och mer specifikt, om dess kvinnor. Och jag är glad att kunna berätta att det finns massor att se fram emot i Litauen. Här är en smygtitt:

Trevligt va? Jag vet, jag vet. Men innan du går och bokar din flygbiljett och packar dina grejer, låt mig berätta ett par saker. I denna artikel hittar du all information du behöver för att locka och förföra de lokala underbara tjejerna i Litauen (därav namnet, haha). Och jag skriver detta då det inte kommer att gå till på samma sätt som i andra länder.

Läs bara visare så kommer du förstå vad jag menar. Och vi kommer att göra det på detta sätt: Först ska jag lista alla viktiga punkter som jag ska prata om. Sedan går jag in på detaljerna. Låter det bra? Nu kör vi:

 • Litauiska Kvinnor Är Vackra Och Intelligenta
 • Litauiska Tjejer Är Lite Desperata (Men Visar Det Inte)
 • Att Ragga På Kvällen Är Ok
 • Att Ragga på Dagen Är Bra
 • Online dating Är Otroligt
 • En Bra Taktik för Dina Litauiska Prospects
 • Hur Man Förbereder Sig För Litauen

Okej, med det ur vägen, tror jag att vi kan gå vidare till köttet i artikeln. Här kommer det:

1. Litauiska Kvinnor Är Vackra Och Intelligenta

De är bara helt otroliga. Du kommer att se underbart vackra ansikten, kroppar och hår (ja, hår!). Vad jag menar är att litauiska tjejer tar hand om sig själva på ett bra sätt, speciellt de yngre.

Du kommer att känna dig som att du är i paradiset, omgiven av vackra kvinnor i stor mångfald. Det finns massor av blondiner, brunetter och mörkhåriga kvinnor. Det finns också några (väldigt få) rödhåriga. Merparten av kvinnorna har blå ögon, eller någon annan ljus färg.

Och deras kroppar är inte så dåliga heller. Deras kroppar är i själva verket otroliga. Som jag nämnde ovan, litauiska kvinnor hand om sitt utseende. Detta innebär att gå till gymmet, äta hälsosamt och sminka sig bra.

Allt detta bidrar till att göra litauiska tjejer otroligt snygga. Det finns naturligtvis några mindre perfekta kvinnor här och där men i allmänhet finns det gott om alternativ för dig att gå fram till. Och det är en bra sak … Eller, kanske inte alltid?

Det här är vad jag menar:

2. Litauiska Tjejer Är Lite Desperata (Men Visar Det Inte)

Kom ihåg att jag nämnde att de tar väl hand om sitt utseende? Det finns en anledning till det.

Ratiot mellan kvinnor och män i Litauen är ganska viktat åt ena hållet. Det finns alldeles för många kvinnor och inte tillräckligt många män. I och med detta finns det massor av konkurrens mellan tjejerna. Så mycket så att de är lite desperata (mer om det senare).

Detta är goda nyheter för dig då du har mindre konkurrens (kanske). Saken är den att litauiska killar tar också hand om sig själva. De äter hälsosamt och går till gymmet ofta. Så, din konkurrens kanske inte är så stor i antal men de flesta av dem är av bra kvalitet. Så du måste också föra kvalitet till bordet (detta betyder inte att du behöver se ut som en modell – även om det såklart hjälper, det betyder bara att du måste vara en bra person och människa, attraktiv och så vidare…) Och eftersom du läser detta, kommer du att vara det).

Eftersom siffrorna är kraftigt till männens fördel, finns det många män av låg kvalitet med bedövande kvinnor i Litauen. Det är bara sånt som händer.

En annan besvikelse med situationen är att Litauen har en mycket mer ”traditionell” kultur. Vilket innebär att människor (och mestadels tjejer) värdesätter monogami mer. Detta gör det svårare och nästan omöjligt får ett avslappnat one night stand i Litauen. Det är inte omöjligt, men du når mycket större framgång genom att bygga en förbindelse med dina prospects. Och det är precis vad jag skulle rekommendera (och jag ska berätta mer om det – och faktiskt förklara det i sin helhet – i artikelns sjätte punkt).

Okej, så de litauiska kvinnorna har det svårt. De är lite desperata. Vad är grejen?

Tja, saken är den att de kommer att dö innan de visar att de är desperata. Detta innebär att de oftast kommer att spela lite svåra att få. Detta i kombination med det monogama tänkandet och du har massor av avslag. Vissa på grund av den tjejen som inte är singel, vissa på grund av att hon spelar svår att få. Och du måste lära dig att komma förbi detta.

Lyckligtvis, eftersom siffrorna är till din fördel, behöver du bara spela nummerspelet. Låt dig inte avskräckas av avslag, gå fram till fler kvinnor så kommer du hitta vad du letar efter.

Men låt oss tala om skillnaderna på raggning i Litauen.

3. Att Ragga På Kvällen Är Ok

I Litauen går man vanligtvis ut på kvällen för att bara kul med sina vänner. De kommer ofta att vara i en grupp med sina vänner. Utöver det kommer de troligen inte svarar bra på alla som försöker att skilja dem åt, så det är det.

Med det sagt är det inte helt omöjligt. Tjejerna är faktiskt väldigt lättillgängliga och roliga att umgås med, men som nämnt tidigare, letar de inte efter en mystisk främling som ska ta dem på ett äventyr (och de är rädda för dem, så de är ganska svårraggade).

Det finns också ett annat problem, på de sämre ställena finns det många ryska gold diggers. Du ska såklart hålla dig borta från dem, haha.

Dessa två skäl gör att raggning på kvällen inte är optimalt. Mitt bästa råd är detta:

För det första, ta med en wingman. Du kommer aldrig att se en ensam tjej. Hon kommer definitivt vara där med sina väninnor, pojkvän eller ett blandat sällskap.

För det andra, när du närmar dig, hålla det enkelt och kul. Du bör vara där för att ha kul, precis som de är där för att ha det. Huvudmålet ska vara att ha roligt, dansa, dricka, och gå fram om du vill.

Tredje och sista, satsa på att få några nummer. Om du har en bra och rolig kväll med en tjej, ta hennes nummer. Det är förmodligen det bästa du kan hoppas på. Om det går bra (hon är kanske oväntat nog ensam eller så har hennes vänner lämnat henne av någon anledning) kan du såklart eskalera. Men eskalera inte alltför mycket.

Saken är den att i Litauen så gillar man inte offentliga ömhetstecken så mycket. Kom ihåg att hon inte vill ses som lättfångad. Jag ska täcka detta lite mer ingående senare, men för nu, det är allt jag har om att ragga på natten.

Och att ragga på dagen då?

4. Att Ragga på Dagen Är Bra

Litauiska tjejer är väldigt öppna för att killar kommer fram till dem. Så länge som du inte är konstig eller läskig kommer du antagligen att vara framgångsrik när du raggar på dagtid.

Återigen, kom ihåg att det är ett nummerspel även om massor av tjejer har en pojkvän behöver du bara leta vidare och hitta de som inte har det.

Den goda nyheten är att det är väldigt lätt att få nummer. Det beror på att litauiska kvinnor lämnar ut sina nummer ganska lätt. Och även om de inte berätta om sin pojkvän, du bör screena efter det. Fråga något i stil med: ”Du är inte gift, är du”?

Hon skulle definitivt berätta om hon har en pojkvän efter detta. Det är ett bra sätt att screena av hennes tillgänglighet. Och du bör göra det då du antagligen inte får ut så mycket av en dejt med en upptagen tjej i Litauen. Det är ett slöseri med tid om du letar efter sexpartners.

En annan bra sak med att ragga på dagen är att du kan (och bör) satsa på att få till en omedelbar datum. Detta innebär att du går på dejt med tjejen där och då. Detta är bra eftersom det är mycket lätt att gå och sätta sig på en dejt med tjejen (uppenbarligen).

Detta innebär att du kommer att bygga mer komfort med henne från start och därmed öka dina chanser exponentiellt.

Men hur får man till omedelbara dejter?

Tja, om du märker att interaktionen efter den första kontakten går riktigt bra, kan du berätta för henne att du var på väg till ett fik/park/vadsomhelst och fråga om hon har lust att följa med till fiket/parken/vadsomhelst med dig.

Om interaktionen gick bra, och hon är ledig (vilket du bör ha screenat innan du frågar) kommer hon troligen att gå med på det. Efter det har ni en omedelbar dejt.

Och för att screena av hennes logistik, fråga henne bara vad hon göt. Om det är något vardagligt som att ”gå runt” eller något liknande vet du att hon är ledig och kan tillbringa tid med dig.

Jag brukar bara anta att hon är ledig. Jag brukar säga: ”Jaha, så du bara går runt, ok”. Om hon säger ja vet jag att hon är ledig. Om inte, förklarar hon vad hon gör och då vet jag med säkerhet.

Om du inte kan få omedelbar dejt, går efter hennes nummer. En annan bra sak att göra är att få numret och också gå på en omedelbar dejt.

Vad jag tycker om att göra samtidigt som jag får numret är att föreslå ett pseudodatum just där och då. På så sätt för du hennes nummer av en anledning (inte bara för att ha det, utan snarare för att fixa planerna). Och efter brukar jag bara stanna ett tag i samtalet, screena för en omedelbar dejt och göra det om det finns en möjlighet.

5. Online dating Är Otroligt

Helt klart det mest framgångsrika du kan hitta med online dating. Detta beror på en kombination av faktorer.

För det första kan du börja med att matcha med litauiska kvinnor ett par veckor innan du ens har landat. På så sätt får du massor av prospects som redo att gå från dag ett, vilket innebär att du inte kommer att ha driftstopp och en anpassningsperiod, du kan sätta igång direkt.

En annan stor fördel med online dating är att eftersom de flesta litauiska tjejerna är i relationer, måste du sålla ut en hel del av dem när du raggar på dagen eller kvällen. Inte med online dating. Alla är ute efter att träffas eller få någon form av relation. Detta innebär att 100% av de kvinnor som du hittar på Tinder eller någon annan plattform kommer att vara potentiella prospects för dig.

Slutligen kan du använda online dating på ett smart sätt. De tjejer du matchar med kan också vara din ”guide”, gå på en date med henne och be henne visa dig runt. På så sätt kommer ni både gå till några trevliga platser och om hon gillar dig kommer hon även visa dig några av hennes favoritplatser. Detta skapar en bra koppling, vilket verkligen ökar dina chanser till att få till det med henne.

Ooh, en sista sak, att kontakta litauiska kvinnor innan du ens anländer hjälper också din raggning när du är där. Se kan du fråga henne om kulturen och att lära dig några ord och fraser. Detta är bra på grund av ett par olika skäl som jag kommer att täcka in den sista punkten i denna artikel.

För nu, låt oss komma till nästa punkt som jag ska visa dig en steg för steg guide om hur man träffar litauiska tjejer:

6. En Bra Taktik för Dina Litauiska Prospects

Den här taktiken kommer faktiskt hjälpa dig mycket. Enligt min åsikt är detta det bästa sättet för att förföra litauiska kvinnor. Det fungerar riktigt bra då man går runt många av de vanliga problemen som kan uppstå. Så, låt oss komma in i det:

 • Först måste du såklart gå fram till tjejen på något sätt, få en positiv reaktion och ta henne nummer.
 • Efter det bör du bjuda ut henne på en dejt. Det kan vara en omedelbar dejt eller vid ett senare tillfälle. En bra första dejt kan vara en promenad i staden eller något liknande. Om du kan få henne att visa dig runt, är det bra (som jag har nämnt ovan). Om du redan är bekant med staden kan ni alltid gå till en park eller något liknande. Kaffe är också en bra dejt. Du vill att dejten ska sluta på topp. Det bästa som kan hända är en godnattpuss så försök att göra ett positivt intryck, bra kontakt och stäng det sedan med en kyss.
 • Efter det försöker du få en andra dejt. Denna gång vill du att det ska vara lite senare på dygnet. Till exempel en bar på en sen eftermiddag, det brukar fungera bra. Se till att det är nära dig, i fall att. Baren bör vara bra då du kan eskalera lite mer där. Det är bra om du klär dig snyggt så att andra tjejer kommer titta på dig, vilket hon definitivt kommer att märka. Förval är ett kraftfullt verktyg. Eskalera ännu mer fysiskt, inte för mycket (kom ihåg att litauiska människor inte gillar offentliga ömhetstecken). Återigen, du vill sluta på topp, om det går riktigt bra du kan bjuda hem henne till dig för ett glas vin eller något (ha något kul hemma). Alternativt kan du bara sluta med en riktigt passionerad kyss.
 • Till sist, nu bör du och tjejen vara väldigt nära. Det är ok att bjuda hem henne till dig på middag. Du kan kanske visa upp dina matlagningskunskaper. Annars kan ni titta på en film eller något. Det är här du lägger in stöten. Efter dejten hemma hos dig kan du äta frukost med henne om du vill och känner för att ha henne omkring dig. Detta kommer att bygga vidare på kontakten.

Och det är så man gör det. Ha kul. Men innan du går, är här den sista punkten. Jag har några extra tips till dig som kommer att hjälpa dig ha kul i Litauen:

7. Hur Man Förbereder Sig

Ok, för det första: var ska du åka?

Enligt mig är Vilnius den bästa platsen att åka till. Helt klart en riktigt bra stad. Testa den bara.

Och av logistiska skäl bör du även bo på en plats som är nära centrum och alla viktiga ställen.

En annan bra sak är att lära dig lite av språket. Detta gör att du kan bryta isen riktigt bra. Ditt uttal kommer också låter väldigt roligt, så det kommer att få henne att skratta. Dessutom visar det henne att du bryr dig om din resa istället för att åka någonstans bara för att ha sex.

När vi är på ämnet, lär dig lite om kulturen. Detta sätt du verkar vara flerdimensionell (igen) och har ett annat ämne kan du prata om.

Och det är mer eller mindre det. Med alla råd du har fått här kan du gå till Litauen och börja locka och förföra dess kvinnor. Och det bästa: du kommer att vara väl förberedd för det.

Till sist, se till att du nämner mig för hennes väninnor. Inget fel med lite uppskattning, visst har jag rätt, haha.

Ha det så kul i Litauen!

Comments are closed.