Dejta Latino Kvinnor & Tjejer, Hur Lyckas man?

Kan Man Verkligen Attrahera Latino Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Allt Du Behöver Veta.

Heta, Temperamentsfulla, Lättretliga…Oh Latinamerika…

Jag menar, ta bara en titt på detta, du kan inte förneka att Latinas är bland de vackraste kvinnorna på vår planet:

Och oavsett om du letar efter något tillfälligt, något mer seriöst eller bara vill ha kul. Är det inte lätt att attrahera och förföra Latino tjejer (mestadels då det är sååå annorlunda jämfört med andra ställen i världen).

I denna artikel kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att landa en rykande het Latina. Vi kommer att börja med att lista alla viktiga saker och sedan går vi in på detaljerna.

Om det låter bra så fortsätt läs:

 • Latino Kvinnor Är Otroligt Vackra
 • Latino Tjejer Brukar Spela Dumma
 • Latinas Letar Efter Väldigt Maskulina Män
 • De Bland De Mest Opålitliga Kvinnorna
 • Latino Kvinnor Älskar Verkligen Sitt Land Och Kultur
 • Du Måste Förmedla MASSOR Av Positiva Kvaliteter Till Latinas

Ok, med det avklarat kan vi börja. Ha i åtanke att denna lista inte är i någon speciell ordning.

Med det sagt, ska vi nu gå igenom de viktigaste sakerna som du måste ta hand om, även innan du har gått fram till din första Latina…

1. Du Måste Verkligen Ordna Några Saker

Latino Kvinnor bryr sig faktiskt väldigt mycket om hur du framstår. Mycket mer än i andra länder.

Du måste verkligen ta hand om dig själv!

Detta innebär att:

 • Gå till gymmet
 • Klä dig snyggt
 • Lukta gott

Och mycket, mycket mer…

Träna är en stor sak. Du vill ha en bra kroppsbyggnad eftersom det ger dig en massa bonuspoäng.

Att klä dig bra får dig inte bara att se bra ut. Det visar också att du är rik. På grund av de enorma inkomstskillnaderna som finns i de flesta latinamerikanska länder, värderar de flesta Latinas finansiell stabilitet. Och de kommer att gilla dig om du har stabila finanser.

Detta innebär inte att de är gold diggers Det är de inte, det är bara det att de verkligen värdesätter att ha “säkerhet”. Och som sådan kommer det att hjälpa dig.

Vi kommer att prata mer om detta om en liten stund.

Att använda en bra parfym, och att faktiskt lukta gott är också väldigt viktigt. Hygien är avgörande var som helst i världen (självklart) men Latinas lägger faktiskt en stor vikt vid hur en kille luktar. Så se till att anstränga dig lite här.

Det är inte faktiskt inte allt. Bortsett från att se till att du ser till att du framstår som snygg, väldoftande och så bra som du bara kan, finns det andra saker som du kommer att behöva.

Till exempel platsen du bor på. Den måste vara väldigt nära (5-10 minuter med bil) från stället du vill gå ut på, eller träffar din dejt. Självklart av logistiska anledningar, och det hjälper otroligt mycket när det är dags att ta med henne hem till dig. Istället för att göra det till en smärtsamt lång upplevelse, blir det ett spännande äventyr.

Ditt ställe måste även vara rymligt. Latinas är lite klaustrofobiska. Se till att du inte bor i en skokartong så kommer allt att gå fint. Hon kommer antagligen även att kolla igenom dina lådor och garderober så se till att hon ser vad du vill att hon ska se.

En annan ENORM fördel är om du lär dig lite av det lokala språket (spanska eller portugisiska) och även att dansa. Om du lär dig båda dessa saker på åtminstone en grundläggande nivå så har du en stor fördel mot andra turister och det får dig att sticka ut från mängden. Latinas kommer även att älska det så se till att du lär dig lite spanska, lite portugisiska, ett par danssteg…

När det gäller pengarna. Du behöver faktiskt inte spendera massor och köpa allt som ställs framför dig för att visa din förmögenhet. Visa det istället genom ord och handling. Att kunna resa och bo på trevliga ställen säger tjejen att du inte är fattig. Så använd det till din fördel.

2. Latino Kvinnor Är Otroligt Vackra

Nå, du är här av en anledning, eller hur?

Detta gäller för i princip alla länder i Latinamerika. Latinas är helt enkelt galet heta.

Med det sagt finns det vissa platser som har sexigare Latino kvinnor.

Jag rekommenderar Rio, Mexiko och Argentina.

Skillnaderna är att allt kommer att vara enklare för dig i Mexiko. Och det beror på att det är en populär destination för turister, de flesta tjejerna pratar engelska och du kommer att hitta massor av olika människor här.

I Argentina kommer du dock att hitta ett mer klassbaserat samhälle. Du kommer att behöva mycket mer pengar här och tjejerna kommer att vara mer oberäkneliga än i andra länder (mer om det senare). Jag skulle bara rekommendera Argentina om du är väldigt rik och om du vet vad du gör, annars är det inte värt det.

Rio är lite i mitten. Det är en fantastisk plats att åka till och jag rekommenderar definitivt att åka dit.

Men även om du bestämmer dig för att åka till andra länder som Brasilien eller Dominikanska Republiken, kommer du att upptäcka hur vackra kvinnor de har där.

Som en liten sidonotering: Latinamerika är väldigt rasistiskt, så håll dig till storstäderna. Vita killar har även en medfödd fördel, så är det bara.

Hursomhelst, vad sägs om att vi går vidare?

3. Latinas Letar Bara Efter Maskulina Män

Det är mer eller mindre deras kultur. Könsrollerna är otroligt väldefinierade där, så du kommer att behöva anpassa dig.

Förhoppningsvis är du en manlig man så att du inte behöver ändra dig så mycket. Jag tycker dock fortfarande att det är viktigt att nämna sakerna i denna del.

Så utan att krångla till det, här är några av sakerna som du måste kunna göra:

 • Hålla stark ögonkontakt
 • Kunna ta kommandot
 • Vara ihärdig
 • Vara tydlig (inte spela spel)
 • Ta risker

Det är några av de kvaliteter som du måste visa hela tiden.

Ta ögonkontakt till exempel:

För Latinas är en stark ögonkontakt nästan ett måste. Det visar att du gillar henne och om hon gillar dig så kommer hon hålla kvar den. Du måste se till att du visar uppsåt med din ögonkontakt och sedan också agera i enlighet med det.

Det finns inget värre än att stå där och hålla ögonkontakt hela natten (förutsatt att hon kommer att ge dig så mycket tid och inte bli uttråkad efter att hon inser att du inte kommer att agera på det).

Var bara en man och gå fram till henne efter att ni har etablerat ögonkontakt.

Och när du gör det, är det uppenbart att du är attraherad av henne, så se till att du inte går över ån efter vatten. Var direkt. Ge henne en komplimang och få henne att le och fråga efter hennes nummer.

Småprata lite och låt henne lära känna dig, men se till att vara rak på sak.

Du vill visa henne att du är en dominant, maskulin man som kan ta hand om sig själv. Det är det som kommer att locka henne. Så gör det.

Så vad händer efter att du har fått hennes nummer?

Börja sms:a henne såklart, eller ring henne… Beroende på vad du föredrar.

Med det sagt, är det mindre riskabelt att sms:a, och det är vanligtvis mycket svårare att få ut henne på en dejt (dock inte omöjligt) på detta sätt.

Å andra sidan är det mer laddat att ringa henne och en enda felsägning kan sabba allt… Så det är upp till dig, haha.

Med det sagt, är det som med alla andra tjejer, du vill styra allt mot en dejt.

Här är det viktigt att nämna att Latinas är otroligt oberäkneliga. Hon kommer antagligen att ge dig en anledning till varför hon inte kan.

Vid denna punkt kommer hon antingen att försöka boka om den, eller bara lämna dig där. Oavsett vad hon gör så måste du visa ihärdighet.

Det faktum att hon anstränger sig för att meddela dig betyder att hon gillar dig. Det är hennes sätt att testa dig.

Hon måste se om du verkligen är den där maskulina killen som du framstår som.

Om du reagerar på det och blir irriterad av det, är du inte maskulin.

Och om du låter det vara och låter henne bestämma nästa dejt så är du inte heller maskulin.

Om du är tillgänglig hela tiden, framstår du inte som särskilt attraktiv.

Vad du vill göra är att vara ihärdig med dejten, men gör det på dina villkor. Du bör också vara oberäknelig. Du bör vara upptagen med andra saker. Det är så en man som vet vad han gör beter sig, och det är maskulint. Så var den mannen.

En annan sak som ska nämna är att Latino tjejer kommer att spela dumma. De förstår att du är attraherad av dem och att du tar på dem. De är helt medvetna. Men de vill även fortsätta vara den där roliga, barnsliga personen. Så de spelar det spelet.

De släpper föresten alla spel efter att ni har haft sex, så bli inte skrämd av den plötsliga förändringen.

Gör ingen stor grej av det. Förvänta dig det och spela med så kommer allt att gå fint. Det värsta du kan göra är att reagera på det här och ifrågasätta det … Hon kommer definitivt bli avtänd av det.

Ok, så efter ett par sms har du lyckats få till en dejt. Ni har båda gått med på det och du väntar på henne. Hon är självklart sen då hon bryr sig så mycket om hur hon ser ut, och det är helt ok. Hon kommer. Du är på en dejt med en het Latina… Vad gör du?

Börja med att skippa den traditionella dejten. Du vill ju visa maskulina kvaliteter, eller hur?

Du vill ta kommandot. “Vi går hit!” säger du. Ta hennes hand och gå.

Du bör även byta plats då och då. Gå till en bar, sedan en promenad, sedan en klubb och sedan (förhoppningsvis) hem till dig… Eller något liknande. Byt bara ställe.


Detta visar flera otroligt värdefulla kvaliteter:

För det första kommunicerar det maskulinitet. Du leder henne och hon följer. Det är otroligt attraktivt och hon kommer att älska det.

En annan sak det visar är att du har gjort det förut. Det betyder att andra kvinnor har blivit attraherade av dig och låtit dig göra detta förut. Det gör dig mycket mer attraktiv.

Det visar också att du har erfarenhet och vet hur man har trevligt. Du vet de bästa ställena och du vet när du ska gå in och ut för att få ut det mesta av varje ställe.

Slutligen får det henne att känna sig säkrare. Om du flyttar från parken till ett fik. Sedan till en bar … Tja, hon blir van vid att du leder. Det kommer bli mycket lättare att leda henne hem till dig efteråt, där bra saker kan hända, eller hur?

4. Latino Kvinnor ÄLSKAR Verkligen Sina Länder Och Kultur

Därför rekommenderade jag dig att lära dig språken och ett par danssteg.

Jag tycker även att du ska försöka lära dig lite om länderna du besöker. Om du ska till Mexiko borde du lära dig spanska, för Brasilien – Portugisiska.

I Rio dansar de salsa, i Dominikanska Republiken är det bachata.

Lär dig skillnaderna och anpassa dig till var du är på väg. De är väldigt stolta över sina länder.

Så visa intresse. Fråga om deras kultur. Be dem lära dig dansa.

De kommer att älska det och verkligen attraheras av dig.

Allt som allt är Latino kvinnor helt otroliga. De är som från en annan värld.

Var bara maskulin, led henne och var ihärdig. Du kommer att komma långt med det.

Glöm inte heller att se bra ut och att visa att du inte är fattig.

Allt detta, i kombination med lite språk, dans och nyfikenhet om kulturen, så kommer du att få en fantastisk stund i Latinamerika.

Se bara till att du säger ett ord om mig till din Latinas vänner. Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Ta hand om dig och lycka till i Latinamerika.

Comments are closed.