Dejting Med Kanadensiska Kvinnor & Tjejer – Hur Lyckas Man?

Kan Man Verkligen Attrahera En Kanadensisk Tjej Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Att Lära Dig Exakt Allt Du Bör Se Upp För.

Så, du besöker Kanada? Jo det är ett bra ställe att åka till. Människorna är helt enkelt otroliga. Och de kanadensiska kvinnorna…Wow:

Helt enkelt otroligt vackra.

Men du kan inte bara åka norröver och göra samma saker som du gör hemma. Kanadensiska tjejer kommer definitivt att reagera annorlunda. Vad du behöver för att locka och förföra dem kräver vissa tekniker. Du måste lära dig lite om dem innan du kan behärska samspelet som de är vana vid. Och det är vad vi syftar till att göra här. Lära dig att locka och förföra kanadensiska kvinnor.

Vi kommer att börja med att göra en lista över alla de övergripande punkterna vi ska diskutera i artikeln. Efter det kommer vi att dyka djupt in i detaljerna och lär dig exakt vad du behöver veta innan du åker till Kanada.

Låt oss gå in på ämnet ifråga.

  • Kanadensiska Kvinnor Kan Snabbt Förlora Respekten För Dig
  • Kanadensiska Tjejer Har Större Egon
  • De Lämnar Ganska Enkelt Ut Sina Nummer
  • De Kan Vara Väldigt Coola Om Du Spelar Dina Kort Rätt
  • Kanadensiska Tjejer Kommer Att Älska Det Om Du Visar Intresse För Deras Kultur

Ok, nu ska vi komma till saken. Låt oss dyka in i detaljerna och lära dig exakt vad du behöver göra för att locka och förföra de vackra kanadensiska damerna.

1. Kanadensiska Kvinnor Kan Snabbt Förlora Respekten För Dig

Det gäller över mer eller mindre hela världen, men än mer i Kanada.

Kvinnorna där har nämligen växt upp med andra regler. Vädret är inte så soligt som i andra sydliga länder och män ska inte vara mesar.

Som sådan, om du börjar med så mycket som en svag antydan att söka godkännande eller uppmärksamhet, kommer de kanadensiska tjejerna omedelbart att förlora respekten för dig och därmed se dig som en “gratis saker” kille. I princip kommer de att använda dig för gratis drinkar och liknande saker samtidigt som de inte ger dig något i gengäld. Vilket du såklart inte vill.

Lösningen: Gör inte det.

Gå bara fram till henne och var maskulin. Fastställ att du är en kille som inte bryr sig om vad andra tycker. Du har koll på läget. Du har överflöd. Du har allt du någonsin skulle vilja ha. Du kommer bara till henne eftersom du har kul och du vill träffa nya människor (om de är coola).

Framstå som att du är priset. Hon kommer självklart att invända och utsätta dig för ett par prov, men klara dem och håll fast vid samma inställning. Vid något tillfälle kommer hon inte att ha något val annat än att för att följa den och börja kvalificerade sig själv för dig.

Och det är så du når framgång. Och viktigast av allt, hon kommer att respektera dig. Och om du har det, är det klart, om inte får du inte med henne någonstans.

Men varför gör de det? Varför förlorar de omedelbart respekten för dig om du klantar till det?

Tja, det är för att:

2. Kanadensiska Tjejer Har Större Egon

I alla fall mer än den genomsnittliga tjejen på andra ställen.

Tjejer har vanligtvis ett större ego. Det är en självklarhet. Det beror på att de flesta killarna sätter dem på en piedestal från en mycket tidig ålder. De växer upp och nästan drunknar i ständig uppmärksamhet och beundran, bara för deras utseende. Och eftersom det är så lätt för dem att få det (de inte behöver göra mycket, annat än att se bra ut, som är otroligt enkelt), börjar de bara tro att de är bättre än andra.

Om du ständigt har slumpmässiga människor som kommer fram till dig och ger dig komplimanger om ditt utseende och hur fantastisk du är, utvecklar du definitivt ett stort ego. Och om någon faktiskt krossar det, dras du till dem… Varför är det så?

Enkelt egentligen: Om alla beundrar dig precis hela tiden, börjar du bara acceptera det som normen. Och normen är bekväm. Och plötsligt kommer det en kille som inte tycker att du är likvärdig med solen. Din position som denna magnifika varelse som alla andra avgudar är hotad. Du MÅSTE få dem att gilla dig. Eller så föraktar du dem

Men du måste försäkra dig om att de antingen har fel, eller att de faktiskt gillar dig. Så kan du börja kvalificera dig själv för dem.

Det är precis vad du vill få av tjejerna. Och ännu mer så med kanadensiska kvinnor. Om du kan få henne att kvalificera sig för dig, har du mer eller mindre vunnit henne.

Så hur gör du allt detta?

Enkelt, jobba bara på din respekt. Håll inställningen och låt henne aldrig dra ner dig och förminska dig till att bara bli ytterligare en man som ständigt beundrar henne.

Tro helt enkelt att du är den fantastiska mannen att hon är uppenbarligen har tur nog att ha blivit raggad på av dig. Håll denna inställning (Jag kommer att fortsätta att säga det om och om igen… Det är SÅ viktigt). Få henne att kvalificera sig genom att få henne att undra om du är intresserad eller inte.

En snabb sammanfattning:

Först, när du närmar dig, behöver du snabbt förstöra hennes ram och hålla din egen. Du vill vara den som är cool och knuffa ned henne från hennes piedestal. Få henne att undra.

Efter det fortsätter du bara att hålla konversationen rolig. Håll energin på en hög nivå. Och eskalera det fysiskt.

Efter det? Självklart får du hennes nummer, eller hur?

FEL… Eftersom:

3. Kanadensiska Kvinnor Lämnar Ut Sina Nummer Ganska Enkelt

Så är det. De raggas på ganska ofta och lämnar ut sina nummer som om de vore servetter. Förvänta dig inte så mycket från ett nummer.

Hon kommer antagligen inte att komma ihåg vem hon gav sitt nummer till. Och om interaktionen var bra, är det förmodligen bättre att bara göra ett större intryck och redan där och då ta henne på en omedelbar dejt (eller om du träffade henne på en bar eller en klubb under natten, kan du antagligen dra med henne hem där bra saker kan hända).

Så, nu har vi etablerat att du inte bör sikta på att få hennes nummer. Nå, det enda undantaget från regeln kommer att vara att gå för numret när det inte finns ett annat alternativ.

Låt oss diskutera detta scenario lite snabbt…

Så hon blir väldigt upptagen efter ett tag, så att du inte kan ta med henne till dig eller gå på en omedelbar dejt. Du blir då mer eller mindre tvingad att ta numret. Vad ska du annars göra?

Tja, gör mötet så minnesvärt som möjligt. Försök att få henne att ha kul med dig, kvalificera sig själv, kanske även ta ett foto av er två tillsammans.

Sedan, när ni byter nummer, sms:ar du ditt namn till henne direkt. Och senare, när du sms:ar till henne, delar du bilden eller om du inte kan ta en bild, tar du bara upp något unikt från mötet. Ni har säkert skapat ett par internskämt. Ta upp det och få henne att skratta igen. Se till att hon återupplever mötet igen. Och sedan. Bjuder du ut henne på en riktig dejt.

Ok, så låt oss säga att ni är på dejten (ELLER, så är du på en omedelbar dejt direkt efter att du har närmat dig henne… “ELLER så har du bara närmat dig henne på en klubb/bar och det går bra). Vad ska du göra nu?

Här är vad du gör: Du håller helt enkelt konversationen igång. Du eskalerar mer och mer. Du rör henne lätt och lekfullt, du introducerar sexualitet till interaktion. Vid något tillfälle försöker du till och med att få en kyss.

Faktiskt ganska vanliga saker. Men du måste göra dem. Du vill känna efter lite och se vad hon är bekväm med. Om hon är bekväm med att du skämtsamt rör vid henne, pusha lite mer och se om hon är bekväm med mer intim inslag (baksidan av hennes handflata, ben, höfter, etc…). Om hon är det, försök att röra vid hennes hals, försök gå för kyssen.

Låt oss säga att du gör allt rätt. Du har även kysst henne. Vad är nästa steg …

Tja, bör du göra detta samtidigt, men låt oss diskutera logistik.

Du vill lära dig om hennes logistik:

Vem är hon där med?

Vad ska hon göra sedan?

Vad ska hon göra nästa dag?

Sådana saker. Om hon är ledig nästa dag, inte har några planer för resten av natten, och hennes vänner är lugna med lämna er två ensamma… Ja, då är det klart. Du kan dra med henne till dig.

Om inte, ta hennes nummer, göra upplevelsen minnesvärd, och gå för en dejt som har bättre logistik.

Så, hur för du in idén om att ni två går hem till dig (eller till henne, varför inte)?

Låt oss gå till nästa punkt som jag vill gå igenom:

4. Kanadensiska Tjejer Kan Vara Väldigt Coola Om Du Spelar Dina Kort Rätt

Jag antar att du har spelat dina kort rätt (eftersom det är vad jag har lärt dig att göra fram tills nu). Så hur får du med henne hem till dig?

Vad du vill göra är att flytta henne till olika platser. Det är faktiskt ett koncept som fungerar nästan överallt.

Vad du gör är bara att be henne att gå med dig på ett annat ställe “Det här stället håller på att bli tråkigt, jag vet en annan bar som är riktigt häftig”. Och bara gå dit.

Du vill göra detta ett par gånger (beroende på tjejen, ser du när hon är redo för din plats). Detta ställer inte bara uppfattningen att du leder och hon följer, vilket gör henne mer benägen att säga ja nästa gång du flyttar henne till en annan plats. Det gör också att du framstår som att du har gjort detta förut, vilket innebär att hon hamnar mer i din ram (vilket är perfekt).

Så, vid något tillfälle säger du bara något intressant om ditt ställe (precis som du har gjort om andra ställen hittills). Kanske har du ett VR-system eller någon annan cool sak. Det spelar ingen roll vad. Det kan vara den enklaste, tråkigaste, vardagliga saken. Så länge som du får den att låta riktigt cool.

SÅ, säg bara något i stil med: “Du, har du någonsin spelat ett spel i VR? INTE, wow, du måste prova det, det är sjukt grymt. Kom med mig, jag har faktiskt en konsol och det är fantastiskt”.

Längs vägen du fortsätta bygga upp det, få det att låta som något häftigt och hur det får dig att känna dig.

Medan vi är på denna punkt … Ditt ställe bör vara i närheten. Det bör inte vara en enorm investering att komma till ditt ställe. Max 5-10 minuter med taxi … inget mer.

Gör det bara. Jag lovar dig, det kommer att vara värt det!

Och sedan går ni bara hem, gör vad du gör och … du vet, ha sex.

Hursomhelst, nu vet du vad du ska göra. Men vad sägs om vi jobbar lite mer på det?

5. Kanadensiska Tjejer Kommer Att Älska Det Om Du Visar Intresse För Deras Kultur

Precis som nästan alla tjejer…

Men dessa saker kan vara oerhört bra för dina närmanden.

Här är några saker som du kan göra:

  • Lär dig lite franska
  • Fråga henne om hennes kultur (var intresserad av att lära dig mer)

Så den första: Att lära sig franska. Ja, vissa kanadensare talar franska (de pratar även engelska såklart. Men att lära sig lite franska kan ha en bra effekt på henne. Hon kommer att vara smickrad över att du har lärt dig lite av ett annat språk som hon talar.

Och för att toppa av det hela kommer det att bli väldigt roligt eftersom ditt uttal inte kommer att vara perfekt. Så, du kommer att ha fler sätt att göra samtalen mer lättsamma och roliga.

Att fråga hennes frågor om hennes kultur visar också att du bryr dig).

I grund och botten ger det dig massor av fördelar:

För det första, det visar att du är intresserad, vilket får henne att gilla dig mycket mer.

För det andra, får det henne att investera i samtalet genom att förklara alla små nyanser. Och ni kan alltid skratta åt konstiga saker, vilket gör hela konversationen mycket enkel.

Det andra tipset, att fråga om hennes kultur, är också en bra idé. Om du visar genuint intresse för var hon har vuxit upp, kommer hon definitivt att tycka om dig mer.

Det beror på att de flesta turister besöker länder på grund av kvinnorna där. De bryr sig inte om kultur, sightseeing eller andra liknande saker. De bryr sig bara om triviala saker, som att ha sex med en exotisk kvinna eller fly verkligheten där hemma under ett par dagar.

Och det är vad du bör undvika. Du bör vara killen som reser eftersom han tycker om sig själv. Du bör besöka Kanada för spänningen i det, inte kvinnorna. De är bara en bonus.

Så bara börja ställa frågor om Kanada så kommer du att komma långt med de lokala kvinnorna. Kanadensiska tjejer, precis som nästan alla andra tjejer, kommer att älska att tala om sig själva och sitt land. Använd det. Låt henne prata och därmed investera i samspelet.

Du får Inte bara intressant information och fakta om ett intressant land. Hon tycker Inte bara att du är en coolare kille… Det får henne också att prata mer än du. Detta innebär att hon investerar.

Och om du börjar kvalificera dig och diskvalificerar henne, får henne att kvalificera sig för dig… Nåväl, låt oss säga att du då är hemma.

Så låt oss sammanfatta:

  • Lär dig lite franska – På så sätt kommer du troligen att imponera på henne. Du ska också visa att du bryr dig tillräckligt för att inte vara precis som alla andra. Du kommer förmodligen också att få henne att skratta eftersom ditt uttal kommer att vara roligt.
  • Fråga om hennes kultur – På detta sätt, kommer du definitivt att imponera på henne. Du bör vara genuint intresserad av de saker som hon har att säga. På så sätt få du henne att tala om sig själv och hennes land. Hon investerar i samspelet OCH du kan enkelt få henne att kvalificera sig, och investera ännu mer.

Och det är mer eller mindre allt som finns i denna artikel. Nu är du är väl rustad för att locka och förföra någon av alla de vackra kanadensiska kvinnorna. Så åk bara dit och ha kul…

Oooh, innan jag glömmer… Säg ett gott ord om mig… Till alla väninnor till kvinnorna du får ihop det med … Inget fel med lite uppskattning, har jag rätt?

Ja, det var det. Lycka till i Kanada.

Comments are closed.