Kan Man Verkligen Attrahera Italienska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Kan Man Verkligen Attrahera Italienska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Allt Du Behöver Veta.

Italien… Ett helt otroligt land att besöka. Och när du ändå håller på, varför inte ragga upp ett par italienska tjejer?

Jag menar…

Visst har jag rätt?

Nåväl, saken är den att du inte bara kan åka till Italien och förvänta dig att ragga upp kvinnor på samma sätt som hemma. De är rätt annorlunda.

Det är därför vi måste gå in på krångligheterna med italienska kvinnor. Vi går igenom allt du behöver veta för att attrahera och förföra de italienska kvinnor du drömmer om.

Vi börjar med att sammanfatta alla viktiga punkter som vi kommer att gå igenom. Efter det kommer vi att gå igenom allt mer i detalj.

Så låt oss börja…

  • Italienska kvinnor är väldigt feminina
  • Italienska Tjejer älskar att flirta
  • De vill att du ska vara ihärdig
  • Italienare klär sig väldigt snyggt
  • Det är ett samhälle som lägger stor vikt vid sociala umgängeskretsar
  • Italienska Tjejer är vana vid att män beter sig som gentlemän
  • Italienska Kvinnor letar efter maskulina män

Det är nog det… Men vad innebär då allt detta?

Oroa dig inte, när vi är klara med denna korta artikel kommer du att ha all information du kom hit för att få.

Saken är den att italienare är väldigt annorlunda från andra européer. Det är därför jag skriver detta nu, till dig.

Låt oss gå in på ämnet ifråga:

1. Italienska Kvinnor Är Väldigt Feminina

Mer än de vanliga tjejerna som man hittar på andra ställen.

Vi talar inte om ryska/ukrainska nivåer av femininitet (kolla in guiden för Ryska Kvinnor och Ukrainska Kvinnor, men de är fortfarande mer feminina än de amerikanska kvinnorna.

Saken är den att: italienska tjejer växer upp i ett samhälle som har väldigt bestämda könsstereotyper. Som sådan kommer hon att njuta av fördelarna med bli ekonomiskt omhändertagen under den större delen av hennes liv. Dessutom kommer hon i gengäld vilja ta hand om dig.

Det syns även i hur italienska män dyrkar sina mödrar. Det är inte ovanligt att italienare bor hemma hos sina familjer fram tills de gifter sig.

Det innebär att hon förväntar sig att du tar hand om notorna. Och det är ett tecken på att du är snål om du föreslår att ni delar på det.

Dessutom, eftersom italienska kvinnor brukar leta efter seriösa relationer snarare än en tillfällig relation, kommer hon att screena dig för att se om du har vad som krävs för att bli hennes pojkvän/man (därmed är det inte bra att framstå som snål).

Men om du letar efter något mer tillfälligt är det helt lugnt. Saken är den att hon är tränad till att leta efter dessa saker i killar och kommer (vanligtvis) att bli avtänd av killar som inte lever upp till dem.

Ytterligare en sak om deras femininitet är det faktum att de inte gillar att visa ett stort intresse för potentiella partners…

Om till exempel en tjej ger dig hennes nummer betyder det att hon verkligen är intresserad av dig. Som sådan, om du precis har träffat henne är det bättre att fråga henne om hennes Facebook, Instagram eller Snapchat än hennes telefonnummer.

Be om hennes nummer efter ett par dejter (om hon gick på ett par dejter med dig betyder det att hon gillar dig … självklart … så att du kan driva saker längre).

2. Italienska Tjejer Älskar Att Flirta

Deras kultur handlar väldigt mycket om gentlemannaskap (mer om det senare). Därför har italienska kvinnor kommit att bli väldigt bra på att flirta.

Hon kommer att veta hur man spelar spelet, så det bör du också veta. För italienare är flirtande lika njutbart som sex… Kanske ännu mer än sex…

Förbered dig själv på att du kommer att utsättas för prov. Hon kommer att ställa svåra frågor för att avgöra om du är den coola alfahanen som du utger dig för att vara.Hon kommer även att avvisa dig ganska mycket. Bara för att se hur du reagerar och testa din ihärdighet.

Vilket för oss till: Var Ihärdig.

Italienska tjejer vill inte uppfattas som “lätta”. De vill känna sig som trofén som du jagar.

Det vill du såklart inte göra, du vill vända på det, men du kan inte få dem genom att bete dig som ett svin (som tjejer i Amerika). Du måste jobba lite här, samtidigt som du även får henne att jobba lite.

Det är viktigt att notera att du inte ska vara för ihärdig heller. Om en tjej verkligen inte är intresserad, bör du inte trakassera henne. Du vet när det händer eftersom hon självklart inte kommer flirta med dig (eller om hon bara avvisar dig varje gång … vanligtvis borde fatta läget efter det tredje eller fjärde nejet).

Med det sagt är ihärdighet ett maskulint drag. Och italienska kvinnor letar definitivt efter mer av en maskulin man än en som inte är det.

Många italienska män är så kallade “mammas pojke” (det beror på att deras mamma är otroligt viktig och vårdad i deras kultur). Du vill såklart inte vara det, men du vill inte vara mot mammor i allmänhet (hennes mamma, din mamma osv.)

Detta då du inte vill förolämpa någon. Dessutom ska du inte behandla din mamma dåligt (Hon kommer att skapa kopplingar … Det sätt du behandlar kvinnorna på i ditt liv skulle troligen vara på det sätt du behandlar henne i framtiden).

Men låt oss prata lite om gentlemannaskap, det passar nämligen väldigt bra här…

3. Italienska Kvinnor Letar Efter Gentlemän

Gentlemannaskap är definitivt INTE dött i Italien.

Italienska män öppnar dörrar, betalar notor och kyssar händer … Och du vill göra detsamma om du ska lyckas med att locka en italiensk kvinna.

Att vara en gentleman är definitivt en viktig förmåga (vissa saker mer än andra) i alla delar av världen. Men det är ännu viktigare i Italien.

I vissa delar av världen är det ok om du inte tar notan, du kommer inte att ses ned på för det, men om du inte tar notan i Italien, blir det ingen andra dejt, du får inte hennes nummer och du kommer antagligen inte att höra från henne igen.

Oavsett vad måste du vara en gentleman när det kommer till italienska tjejer. Men oroa dig inte, det är ingen meningslös färdighet… Du kommer att märka att den är väldigt användbar på alla kvinnor i världen, så lär dig hur man är en gentleman.

4. Italienska Tjejer Är Vana Vid Att Män Klär Sig Snyggt

Italienare i allmänhet klär sig väldigt snyggt. De vill imponera med sin klädsel.

Du kan inte gå ut i flip flops, shorts, t-shirt och ett par solglasögon OCH förvänta dig att kvinnorna ska kasta sig över dig. Det kommer helt enkelt inte att hända.

Du måste investera lite i att se bra ut. Skaffa en snygg skjorta och byxor, ett par svarta skor och en blazer.

Men allt handlar dock inte om kläderna. Skaffa en modern frisyr, raka eller trimma ditt skägg, borsta tänderna och använd en deo. Du vill varken se dålig ut eller lukta illa.

För övrigt bör du bara se ut som att du hänger med i modet. Vanligtvis kan du få en ganska bra koll genom att se vad butikerna har i skyltfönstret och fråga personalen i klädaffärer.

Jag glömde nästan: Glöm inte accessoarerna. En snygg klocka, en slips, ett skärp som matchar dina skor… Dessa saker är ett absolut MÅSTE.

5. Italien Är Ett Samhälle Som Handlar Om Sociala Umgängeskretsar

Det innebär att italienare gör nästan allt i grupp (inte ALLT… Men du vet…).

En italiensk kille hittar vanligtvis tjejer genom sina kompisar och deras kompisar.

Det ger dig vissa fördelar OCH nackdelar som utlänning…

För det första har du ett mycket större utbud än en italiensk kille. Du kan gå fram till nästan alla tjejer (inte det att italienare inte kan göra det, det är bara det att de inte brukar göra det).

Å andra sidan kommer det att vara mycket svårare då tjejerna inte kommer att vilja lämna sina vänner… Speciellt för en främling.

Det bästa sättet att gå till väga på är att ta med dig en vän. En wingman.

Eftersom du oftast inte kommer att kunna närma dig en kvinna (hon kommer förmodligen att vara med en kompis eller två) behöver du någon som kan underhålla de andra tjejerna och hjälpa dig med snacket). Det beror på att så snart en av tjejerna förlorar intresse kommer hon att dra sin vän ifrån dig.

Antingen det eller så kan du satsa på ett udda antal tjejer. Så, antingen en tjej eller i en grupp på 3 eller fler. På så sätt kommer tjejen du är intresserad av inte att känna sig dålig över att lämna sin vän eftersom hennes vän kommer att få någon att prata med.

Nu pratar vi om ett scenario som kan utspela sig på en nattklubb. Hon kommer förmodligen aldrig att lämna sina vänner för att gå runt med en främling på dagen (och hennes vänner kommer inte heller att lämna henne).

Återigen, en wingman är nog bästa lösningen.

En annan sak är att italienarna inte brukar gå på dejter utan att ta med sig en kompis. Det är vanligt att se din dejt kommer med en vän och du förväntas också ta med någon.

På så sätt är det inte någon stor press och det kommer inte att bli några besvärliga tystnader under dejten.

Dessutom kommer din tjej att se vem du gillar att spendera tid med, hur de är, och hur du behandlar dem. Så det är också viktigt… Var noggrann när du väljer din wingman, haha.

Hon kommer också att lägga märke till hur du behandlar hennes vänner och hur du beter dig i en grupp. Så se till att du visar positiva kvaliteter.

6. Några Slutgiltiga Tips För Att Attrahera Italienska Tjejer

Nåväl, nu vet du mycket om konsten att locka och förföra italienska kvinnor, men det finns säkert några saker du kan göra för att ge dig ett övertag över andra män.

En av de bästa sakerna du kan göra är att lära dig lite italienska. Du behöver inte tala flytande, du behöver bara visa att du bryr dig.

Lär dig ett par fraser så att du kan hålla en anständig konversation i en minut eller två.

Detta kommer att göra att du sticker ut. Det är även ett bra sätt att bryta isen på. Det kommer helt klart att få henne att skratta. Så lär dig lite av språket (detta är ett väldigt bra tips, oavsett var du är. Försök att lära dig lite av språket när du reser, det kommer att räcka långt).

En annan sak du kan göra är att välja rätt platser att gå till.

Det finns fler män än kvinnor i Italien så du vill hålla dig till de större städerna.

Den bästa platsen att besöka om du letar efter italienska kvinnor och att ha kul, är Milano. En annan populär plats är Rom, men om du är ute efter att ha kul istället för att kolla museer, är Milano platsen för dig.

Hursomhelst… Nu är du utrustad med allt du behöver veta för att locka och förföra dessa underbara italienska tjejer.

Sammantaget, om du ser till att du är maskulin och en gentleman samtidigt som du undviker att se ut som en soptunna så kommer det att gå bra för dig.

Glöm inte heller att vara ihärdig och ta gärna med dig en wingman som kan hjälpa dig.

Till sist, glöm inte att berätta för tjejkompisarna till dina italienska kvinnor om mig, haha. Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Lycka till i Italien och ha det så roligt… Vi hörs!

 

Comments are closed.