Kan Man Verkligen Attrahera Indiska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna artikel kommer att lära dig allt du behöver veta.

Indien är ett roligt land. Det är inte så utvecklat så allt är ganska billigt. Det finns alldeles för många indiska killar jämfört med antalet kvinnor. Men indiska kvinnor kan vara fantastiska. De är kanske efter din smak:

Oavsett vad, kommer jag i denna artikel att lära dig allt du behöver veta för att resa till Indien. Du lär dig exakt hur man lockar och förför de indiska tjejerna.

Ok så, vi gör saker som så: Först ska jag lista alla viktiga punkter som jag ska prata om. Efter det kommer jag att gå mer inpå detalj på varje punkt. På så sätt får du all information snyggt snyggt ordnad.

Och utan vidare:

  • Indiska Kvinnor Har Ett Par Fantastiska Drag
  • Indiska Tjejer Älskar Att Vara Sociala
  • Det Finns Mycket Fler Killar Än Tjejer i Indien
  • Indiska Kvinnor Älskar Vita Killar
  • Indiska Tjejer Kan Visa Sig Vara Problematiska
  • Var Man Ska Åka Och Hur Man Förbereder Sig För Indien

Okej, med det ur vägen, tror jag att vi kan börja med köttet i artikeln. Låt oss bara börja med det direkt och prata om den första punkten, närmare bestämt:

1. Indiska Kvinnor Har Ett Par Fantastiska Drag

Vad jag menar med detta är enkelt: Indiska tjejer kan vara otroligt snygga.

De har en sorts brunaktig hudfärg (vilket lockar MASSOR av killar). De har oftast också ganska sexiga kroppar … Kanske är det på grund av de sämre levnadsförhållandena i Indien. Att leva ett hårdare liv gör dig vanligtvis mer fit.

Oavsett orsaken till detta är det obestridligt att vissa indiska kvinnor är otroligt sexiga.

Utöver det kommer du troligtvis att vara mer framgångsrik om du närmar dig yngre tjejer. Detta lägger även till snygg faktorn (eftersom yngre kvinnor oftast är snyggare än äldre kvinnor… uppenbarligen).

Det är ganska mycket det … Jag vet inte riktigt vad jag ska säga här. Indiska kvinnor är snygga. Det är det, låt oss gå vidare till nästa ämne:

2. Indiska Tjejer Älskar Att Vara Sociala

Speciellt de yngre. Saken är den att indiska tjejer ofta känner sig förtryckta efter som kulturen är mycket mer konservativ än i väst. Folk har alltför många förväntningar på dem. Och de bedöms verkligen här.

Och indiska kvinnor vill undvika det som pesten. Så, du behöver kalibreras lite.

Och även om det är fallet, finns det inga ”regler” mot att vara social mot andra människor. Så denna sida hos dem är otroligt hungrig.

Därför är det en bra ide att gå till ett socialt möte på en dejt med en indisk tjej. Kanske introducera henne för dina vänner, eller gå till en klubb/bar tillsammans. Hon kommer att älska det. och du får MASSOR av poäng (hon kommer att gilla dig mycket mer).

Men hur får du till en dejt?

Tja, du närmar dig helt enkelt en tjej och får henne att bli tillräckligt intresserad av dig. Om hon gillar dig kommer hon ge dig sitt nummer som du kan använda till att chatta med henne och gå ut på en date.

Närmande kan möta olika nivåer av svårigheter…. Vi kommer att gå igenom det senare i artikeln.

För nu, låt oss anta att du har hittat en indisk kvinna som är helt ensam (osannolikt) och du går fram till henne. Vad vill du göra nu?

Tja, kan du göra ett par saker. Både ett Direkt och ett Indirekt tillvägagångssätt kan göra underverk här, så gör bara vad som känns rätt eller vad situationen kräver.

Om du till exempel känner dig lite våghalsig kan du bara gå fram till henne och ge henne komplimanger för hennes utseende. Detta då det sätter temat av man mot kvinna från början. Hon kommer antagligen att bli smickrad. Men du måste fortfarande försöka föra en konversation.

Ställ några frågor till henne. Försök att kvalificera henne också. För att göra det kan du ställa frågor som du är intresserade av. Till exempel om hon tränar på gym eller om hon kan laga mat eller något liknande. Om hon gör saker som du gillar, belöna henne då med en komplimang. Om hon inte gör det, kommentera då att du inte tycker att det är coolt gjort av henne eller något liknande. Du kan också skoja om att hon är en ”dålig tjej” eller något liknande.

Om du har bestämt dig för att ett indirekt förhållningssätt passar bättre, kan du bara gå och fråga henne om vägbeskrivning eller något. Se bara till att gå fram till henne och prata om något. Vid något tillfälle kan du nämna att du tycker att något om henne är coolt/fint.

Oavsett fallet bör slutmålet vara att antingen få med henne på en omedelbar dejt (när du föreslår att ni två går någonstans där och då – troligtvis ett kafé eller en promenad i parken) ELLER så får du hennes nummer.

Och efter numret kan du bara börja sms:a. Förhoppningsvis någon gång i framtiden kommer så kommer hon att gå med på att gå på en dejt med dig.

Det är fint och så men vilka problem kan du tänkas stöta på när du försöker närma dig en indisk tjej?

Nåväl, låt oss gå över till nästa ämne lite försiktigt:

3. Det Finns Mycket Fler Killar Än Tjejer i Indien

Det finns MASSOR av indiska killar i Indien (haha). Problemet är att det inte finns så många kvinnor jämfört med hur många killar det finns.

Nu är jag säker på att du kan se hur detta kan bli ett problem. För det första, finns det en hel del konkurrens. Det spelar vanligtvis ingen roll eftersom tjejer oundvikligen bara väljer de bästa männen (så du behöver bara oroa dig för konkurrens om du inte är bäst … och så länge du tror att det är sant, blir du aldrig det bästa alternativet).

Det tråkiga är att de flesta indiska killar verkligen inte vet hur man ska locka och förföra en kvinna. De har fått lära sig från ung ålder att se kvinnor som gudinnor och bara försöka göra allt för dem. Det är mycket sorgligt. Det innebär också att de kommer cockblocka mycket. Och du måste vara beredd på det. Förvänta dig det och försök att agera därefter (och då menar jag att antingen bli kompis med dem eller förringa dem, välj det som känns bäst för dig).

Ett annat problem som uppstår ur denna populations felbalansering är att de flesta av de indiska tjejerna utvecklar ett otroligt uppblåst ego. Det blir självklart så om du har ett gäng killar alltid ger dig sitt bästa och behandlar dig som en gudinna. Och det kan leda till att några av de mindre önskvärda kvinnorna beter sig som om de förtjänar en högre nivå av män.

Allt detta är mycket olyckligt. För det första är det väldigt svårt att gå fram till vissa av kvinnorna då de hela tiden är omsvärmade av ett gäng killar. Även de som du vanligtvis inte raggar på kommer att bli svårare att plocka upp.

Så allt som allt blir det svårt att få någon tjej. Och allt detta beror på att obalansen mellan könen.

Lyckligtvis finns det något som du kan använda till din fördel:

4. Indiska Kvinnor Älskar Vita Killar

Du frågar kanske dig själv: ”Med det utbud indiska kvinnor har när det kommer till indiska män, varför skulle de titta på en vit man? Och varför inte män av andra raser?”

Ja, det finns faktiskt ganska många svar på dessa frågor.

En del av anledningen till indiska tjejer älskar vita män är för det faktum att det finns en enorm obalans mellan könen i Indien. Eftersom det finns sååå många indiska killar, blir kvinnorna ganska snabbt trötta på dem. Det finns inget nytt för dem i indiska killar… men vita västerländska män är något som inte hör till det vanliga. Det är därför du har en klar fördel om du är vit.

Men svarta eller asiater då? De är inte strikt indiska heller. Vad är problemet?

Tja, för det första ligger Indien i Asien. Det indiska folket är asiater. De har mycket likartade egenskaper med folk i de asiatiska länderna.

När det gäller svarta människor: Tja, indianerna har oftast en mörkare hudton. Så, en mörkare hudton är inte något nytt det heller.

Och det är därför indiska tjejer älskar vita killar. Tja, det och den gemensamma uppfattningen att västvärlden är mycket mer utvecklad. Och väst kopplas till vita den vita kaukasiska rasen. I grund och botten är den vanliga vita mannen troligen rikare än de vanliga indiska, han är annorlunda och därför intressantare och slutligen, han finns inte i stora kvantiteter (det finns inte många vita killar i Indien… jämfört med de indiska killarna).

Alla dessa faktorer gör den vita kaukasiska mannen mycket mer önskvärd för den genomsnittliga indiska tjejen. Och det är något du ska använda till din fördel (om du passar profilen).

Och det är mer eller mindre allt för denna punkt Jag tror att jag har pratat mycket om ett par negativa saker med indiska tjejer… Men det finns faktiskt mer, tyvärr. Så, låt oss gå till nästa ämne, nämligen:

5. Indiska Tjejer Kan Visa Sig Vara Problematiska

Det första som inte är helt perfekt med indiska tjejer är att Indien inte är ett utvecklat land. Nästan allt kommer att vara otroligt billigt för dig om du har vuxit upp i väst. Kolla bara online och se hur mycket indier tar betalt för olika tjänster online. Urlåga priser på $2 per timme. Och det är faktiskt ganska bra för dem också.

Varför är det en dålig sak? Frågar du kanske dig själv. Och det är en bra fråga. Vad är problemet med att allt är billigt för dig?

Tja, är det inte ett problem att du har råd med allt. Det är ett problem eftersom du blir ett mål. De flesta i Indien kommer nämligen att vara fattiga, att du är rik där kommer att göra dig till någon som de kan göra dåliga saker mot. När det kommer till indiska tjejer, kan de försöka lura dig.

Ett annat problem är deras arrogans. Som tidigare nämnts kommer de flesta indiska kvinnorna att vara mycket självupptagna. De kommer att spela svåra att få även om de inte är särskilt speciella. Och eftersom de älskar vita killar, kommer du att hamna i konstiga situationer där hon gillar dig, men fortfarande spelar svår att få (eftersom att hon har ett överflöd).

Det bästa sättet att hantera detta är att själv ha ett överflöd. Vilket innebär att du pratar med massor av tjejer på samma gång och du inte bryr dig om en som ger dig lite problem. Detta kan lätt uppnås genom att du går fram till massor av dem.

Men det är tillräckligt med negativitet. Låt oss diskutera något trevligare och mer intressant. Som:

6. Var Man Ska Åka Och Hur Man Förbereder Sig För Indien

Ok låt oss börja med förberedelserna:

Innan du åker till Indien bör du gå online och gå med på ett par datingsidor. Där kan du börja kommunicera med indiska kvinnor som letar efter män. Du kan schemalägga dejter för när du anländer, istället för att ha driftstopp när du landar i Indien. Att starta spelet direkt kommer vara oerhört fördelaktigt. För det första kommer du att dyka direkt in i det, vilket bygger upp ditt självförtroende och överflöd. En annan fördel är att du kan få dessa tidiga tjejer att hjälpa dig på dina resor (troligen som guider, eller kanske översättning eller något).

Att gå online och ragga online är bra och rekommenderas för alla dina resor. Det är inte något exklusivt för Indien, så håll detta i åtanke för alla framtida resor.

En annan sak du kan göra för att förbereda dig är att lära dig lite av språket. Om du lär dig några enkla fraser så kommer du framstå som någon som bryr sig om platsen, istället för att bara besöka platsen för de låga priserna och kvinnorna. Dessutom kommer det att vara en bra ice breaker att få tjejerna att skratta (ditt uttal kommer nämligen att vara fruktansvärt dåligt) och faktiskt engagera henne mer än den genomsnittliga turisten.

Slutligen, lär dig lite om kulturen. Du vill framstå som någon som gillar Indien (varför annars åka dit?). Om du lär dig lite om kulturen kommer du att sticka ut från mängden av turister. Du kommer också ha något att prata om när du har slut på saker att säga. Du kan få henne att förklara vissa saker för dig, eller lära dig mer om kulturen. Det där är ett bra samtal.

Så använd dessa trick så kommer du att ha en trevlig stund i Indien. Men exakt var ska du bo?

Några av de bästa platserna att besöka i Indien är (i ordning efter bäst till sämst):

  • Mumbai – eftersom det lockar massor av vackra indiska tjejer
  • Goa – Folk säger att det är som Indiens Miami
  • Sri Lankas huvudstad – massor av turister åker dit
  • Pondicherry – det finns en hel del fransmän här eftersom det är en fransk koloni

Och det är allt jag hade för denna artikel.

Just nu borde du ha all den kunskap och tips som du behöver för att locka och förföra de vackra indiska kvinnorna. Så, det finns inget kvar för mig att göra förutom att önska dig en bra och säker resa.

Bara en sista sak: Kom ihåg att nämna mig för alla tjejkompisar till kvinnorna du slutar upp med … Inget fel med lite uppskattning, eller hur, haha.

Hursomhelst, lycka till i Indien och ha det så kul.

Comments are closed.