Dejting Med Finska Kvinnor & Tjejer, Hur Lyckas man?

Kan Man Verkligen Attrahera Finska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Allt Du Behöver Veta.

Finland är en otrolig plats att besöka (på sommaren). Helsingfors är en väldigt populär destination för turister och de finska tjejerna är otroligt heta.

Kolla här bara:

Jag tror nog att du förstår vad jag menar, haha.

Oavsett vad, är finska kvinnor (såklart) lite annorlunda än andra tjejer på andra ställen. Du bör se till att du är förberedd innan du åker till Finland. Och det är därför vi skriver denna artikel. Här kommer du att få lära dig allt som du behöver veta för att kunna attrahera och förföra dessa vackra finska damer.

Vi börjar med att skriva ner några viktiga punkter och egenheter hos finska kvinnor. Sedan går vi in på detaljerna.

Låter det bra?

Underbart, nu kör vi:

  1. Finska Kvinnor Är Väldigt Feminina
  2. Finska Tjejer Är Lite Blyga
  3. De Är Otroligt Artiga Och Fulla Av Förtroende
  4. De Älskar Att Gå Ut Och Dricka Mycket
  5. Du Bör Åka Dit På Sommaren

Ok! Nu när det är avhandlat, kan vi väl gå in på djupet?

1. Finska Kvinnor Är Väldigt Feminina

De är bara så söta.

Väldigt blyga, omtänksamma, trevliga etc. Jag kan fortsätta i all evighet.

Helt enkelt fantastiska!

Vad det här innebär i praktiken är att allt är lite enklare i Finland än i andra länder.

Du behöver inte hålla på med massor av komplicerade raggnings-tricks och sådana saker. Det kan faktiskt skada dig mer än det hjälper dig.

Vad du vill göra är att bara vara trevlig och normal.

Var en nyfiken turist, intresserad av den finska kulturen så kommer hon att vilja berätta och visa dig allt. Spendera tid med henne så kommer allt att gå bra.

Att vara feminin innebär helt enkelt att de är väldigt tjejiga. Det är fantastiskt om du letar efter en söt finsk tjej (det finns nämligen MASSOR av dem). Det är också fantastiskt då de dras till maskulinitet (vilket du såklart har).

Allt du behöver göra är att visa uppsåt, leda och vara dig själv (vilken kliché) .. Gör det så kommer allt att gå bra!

2. Finska Tjejer Är Väldigt Artiga Och Fulla Av Förtroende

Att gå fram på dagen är helt ok, men på grund av deras artighet är det mycket svårare.

Den finska kvinnan kommer inte riktigt att förstå att du raggar på henne då de är så fokuserade på att hjälpa dig (om du till exempel frågar efter vägen, eller hjälp med att översätta något). De har även ett stort förtroende, så om du kommer fram med någon form av bortförklaring (som de jag just nämnde), kommer de verkligen att tro på vad du säger och att du inte kan hitta till vart du är på väg. De kommer antagligen inte förstå ditt sanna uppsåt.

Därför tycker jag att det är bättre att hålla sig till att ragga på kvällen och kanske till och med online dating. Vi kommer att gå igenom dessa om ett tag…

Deras artighet och tillit bidrar verkligen till vilka härliga personer de är. Det är bara helt förtjusande.

Det är jättebra på grund av finska kvinnors medfödda skönhet. De är otroligt söta, speciellt deras ansikten. Tyvärr är de flesta finskorna lite av den större kroppsstorleken (på grund av den ökande populariteten av snabbmat) men det är inte svårt att hitta en fin finländsk pärla.

Och de är definitivt värda det!

Du kommer att upptäcka att din tid i Finland med finska tjejer verkligen är njutbar.

Men låt oss prata om nattlivet.

3. På Kvällen i Finland

Bland det bästa du kan göra för att få tag på en finsk skönhet är att ragga på kvällen.

Det beror på att nattlivet är otroligt populärt. Och när du är ute kommer du att märka att finnar dricker MYCKET (jag menar verkligen MASSOR), precis som alla andra skandinaver.

Och precis som med alla andra skandinaver, bör du inte försöka att dricka mer än dem, det kommer nämligen att sluta illa för dig (de klarar helt enkelt att dricker mer, så gör inte bort dig).

Det är fantastiskt då folk kopplar av när de dricker. Och samma sak gäller för finskorna. Samtidigt som de på dagen kommer att tänka sina egna saker och inte ta dig på allvar, förändras sakerna drastiskt under natten.

För det första går du till en bar eller klubb för att ha kul. Det gör de också. Det är inte samma upptagna stämning som på dagen. Och kul kan innebära massor av saker:

  • Att dricka
  • Prata med folk
  • Träffa nya människor
  • Hångla med någon
  • Ha sex

Och mycket, mycket mer kan förväntas från nattlivet.

Men låt mig ge dig ett par tips:

Eftersom att alla andra dricker måste såklart du också dricka. Känn till dina begränsningar och håll dig till dem, du är här för att ha kul, och att kanske träffa en söt finsk tjej som du förhoppningsvis kan ta med dig hem… Du är inte här för att bli stupfull och dö på vägen hem.

Spela inte för mycket spel. Jag nämnde detta i den första delen, men se till att du inte är för flashig eller så. Genom att vara normal och trevlig kommer du att samla många fler poäng hos de finska tjejerna. Du har också fördelen av att vara turist, ditt liv i detta ögonblick är mycket mer intressant än hennes eller de andra finska killarnas. Så använd det till din fördel.

Till sist, ha bara kul. Att ha kul är det viktigaste du kan göra när du går ut på kvällen, oavsett om du är i Finland, hemma eller i något annat land. Man kan inte bara gå ut för att fördriva tiden, eller vara uttråkad. Folk går till barer och klubbar för att ha kul.

Jag vet att det låter alldeles för uppenbart, men lita på mig… De flesta killarna glömmer bort att de är på en klubb för att ha kul, och stannar i baren och super ner sig samtidigt som de stirrar på vackra kvinnor (som uppenbarligen märker det och blir äcklade av det).

När vi ändå pratar om det, är det viktigt att komma ihåg att du inte ska scanna av kvinnor som du kanske vill gå fram till. Det är så enkelt att se en kille (eller grupp av killar) som bara står och letar efter något (såklart sexiga tjejer som de kan gå fram till). Det är inte bara uppenbart för alla, utan får dig även att se dålig ut. Återigen, du är där för att ha kul, och om du bara ser dig omkring efter andra personer, ser det ut som att du inte kan ha kul själv utan behöver andra för att ha kul. Och vem vill ha en kille som inte är rolig?

Ingen!

Det är mer eller mindre hur det går till på kvällen i Finland.

Ser bara till att du inte är konstig, använd fördelen av att du är turist och ha kul.

Och online dating då frågar du dig.

4. Finska Tjejer På Online Dating Plattformar

När det kommer till online dating är allt lite annorlunda.

För det första finns såklart den där “jag gillar dig, du gillar mig”-känslan när man matchas med någon. Det är på en ganska grundläggande och primitiv nivå, men alltid något.

Med den vetskapen kan man se det som att det är som att få en tjejs nummer.

För att få en tjejs nummer måste du gå fram till henne, ha en trevlig stund och hoppas på att hon gillar dig och att du gillar henne. Så du får hennes nummer och ni börjar sms:a.

Online Dating är mer eller mindre detsamma i vad som händer efter detta. Skillnaden är att man hoppar över att gå fram och vissa delar av diskussionen.

Med tanke på det måste du se till att kompensera för det. Småprata lite och se hur det går.

Är hon väldigt imponerad av din profil (då har du gjort ett bra jobb)?

Om så är fallet, kan du gå framåt snabbare, fråga efter hennes nummer och sedan börja sms:a, förhoppningsvis fixa en dejt (du bör se till att ni för sms:andet från online dating plattformen till en annan plattform för att få det att kännas mer exklusivt och intimt).

Om hon inte kommer med så positiva svar?

OK, men hon svarar ju i alla fall… Bygg mer komfort. Prata om dina favoritsaker, fråga om hennes. Förhoppningsvis hittar ni saker som båda gillar och kan diskutera dem mer passionerat. Detta kan förhoppningsvis leda till ett nummer och till sist, en dejt.

NOTERA: Bygg INTE bara komfort. Att bara prata som vänner kan snabbt leda till just det … Att bara vara vänner. Du letar efter att ha kul, inte vänskap (även om vänskap kan vara roligt).

Det är mer eller mindre det… Online dating är inte så annorlunda i andra länder. Var bara medveten om de små skillnaderna i finska kvinnor (allt vi har pratat om fram tills nu) så kommer det att gå fint.

Och nu när online dating är avklarat, börjar vi närma oss slutet på denna artikel.

Till sist skulle jag vilja prata lite om var och när man bör åka till Finland.. Så låt oss göra det.

5. Vilka Städer Bör Du Besöka I Finland… Och När?

Jag ska klara om frågan om “När” först…

På sommaren. Åk till Finland på sommaren. Men åk inte i början på sommaren, åk i mitten (mitten eller slutet av juli).

Den enkla anledningen är att det är svinkallt där uppe i norr.

Och kalla temperaturer innebär massor av saker, men framförallt innebär det (då denna artikel fokuserar på att attrahera och förföra finska tjejer) kalla klimatet att färre kvinnor är utomhus. Det innebär även att det blir svårare för dig att ragga när hela din kropp är stelfrusen, haha.

Så, ja… Åk till Finland på sommaren, du kommer inte att ångra det. Lita på mig här.

Och nu till “var”…

Den bästa staden att besöka är Helsingfors.

Helsingfors är en fantastisk plats när det kommer till att ragga i Finland.

Det är här du kommer hitta de vackra finska kvinnorna och det roliga nattlivet som vi har avhandlat i denna artikel.

Vad ska man besöka i Helsingfors då?

The Millionaire Klub (låt inte namnet lura dig, det är inte bara för de rikaste). Det är mer känt som “Milliklubi”.

Detta är en av, om inte den bästa klubben som du kommer att besöka.

Och det bästa med allt är att allt du behöver göra är att närma dig tjejen du gillar och börja prata med henne. Efter det kan du (förhoppningsvis) eskalera det och börja hångla med henne. Och det som följer är helt enkelt nästa logiska steg: Gå hem till dig och ha sex (om du har spelat ditt kort rätt).

Men hur gör du det lättare för dig? Nå:

Det viktigaste är att hitta ett ställe nära centrum eller nära klubben. Därmed blir det inte så svårt att gå hem till dig. Det är inte heller någon stor grej. Hon kommer vara mycket mer tveksam om du bor väldigt långt bort och det kan vara den främsta orsaken till att du inte får henne i säng i kväll. Så gör din läxa och boka ett bra ställe när till där allt händer. 5-10 minuter (även med taxi) är det längsta som är ok.

Och med det avklarat. Vet du nu allt som behövs för att kunna attrahera och förföra vackra finska tjejer.

Ge dig ut och använd dessa tips för att skaffa en härlig finsk dam. Och när du gör det, se till att prata väl om mig med hennes vänner. Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Ta hand om dig och lycka till i Finland!

Comments are closed.