Dejting Med Filippinska Kvinnor & Tjejer – Hur Lyckas man?

Kan Man Verkligen Attrahera En Filippinsk Tjej Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Att Lära Dig Exakt Allt Du Bör Se Upp Med.

Ahh, Filippinerna. En fantastisk plats att åka till en vecka eller två och träffa sexiga unga filippinska tjejer för ett one night stand. Och om du inte instämmer… Hmm, hur kan du inte göra det:

Men spelreglerna är annorlunda på Filippinerna … och i Asien som helhet. I själva verket har jag faktiskt skrivit en fullständig guide om Asien också. Du hittar den här.

Men tillbaka till de filippinska tjejerna. Återigen, måste du göra vissa saker annorlunda. Och det är därför vi är här just nu. I denna artikel hittar du all information du behöver för att locka och förföra dessa otroliga filippinska kvinnor.

Vi gör det på det vanliga sättet:

Först kommer vi att lista alla de viktigaste punkterna som vi kommer att prata om. De är de viktigaste sakerna som du behöver vara medveten om.

Sedan går vi in på detaljerna. Vi kommer att diskutera varje punkt från början till slut och även göra lite extra här och där.

Låter det bra? Nu kör vi:

  • Filippinska Kvinnor Är Väldigt Sexiga
  • Filippinska Tjejer Älskar Utlänningar
  • De Är Bra För Tillfälliga Relationer
  • Det Finns Alldeles För Många Prostituerade På Filippinerna
  • Du Bör Ha Vissa Saker I Åtanke (Det Kan Uppstå Problem)

Okej, det låter ungefär rätt.

Nåväl, jag är säker på att du bubblar med spänning nu. Låt oss inte förlora denna stämning. Låt oss gå direkt till den första punkten:

1. Filippinska Kvinnor Är Väldigt Sexiga

Det är mest för att du nästan bara kommer att se yngre tjejer. Kvinnor som är max runt 20 och 30.

Och det är inte ens ett problem för äldre killar, eftersom det är så det fungerar på Filippinerna. Kvinnor kan dejta väldigt mycket äldre killar och det är inte konstigt där.

Det är faktiskt ganska vanligt. Det beror på att det är ett tredje världen land och äldre killar kan oftast erbjuda en större ekonomisk trygghet. Uppenbara skäl är uppenbara, jag vet.

Men det är inte poängen här. Poängen är att filippinska tjejer är otroligt heta. Och du bör vara snabb på att hoppa på den möjligheten. Eftersom de faktiskt inte tar bra hand om sig själva, vilket leder till att de ser väldigt genomsnittliga eller till och med dåliga ut senare i livet.

Det är precis därför du primärt bör satsa på tillfälliga relationer på Filippinerna. Längre förhållanden är ok (om det är det du gillar). Men de flesta kvinnorna är inte särskilt lojala (eftersom tillfälliga förbindelser inte är en stor grej) och om du inte är okej med det, bör du leta efter kärlek någon annanstans.

Å andra sidan, om du letar efter en rolig tid, då kan Filippinerna och dess sexiga damer helt säkert leverera det.

Men ändå, låt oss hoppa direkt till vår nästa punkt:

2. Filippinska Tjejer ÄLSKAR Utlänningar

Det beror på att utlänningar har pengar.

Men det är inte allt. Visst stereotypen kommer därifrån, men i verkligheten finns det filippinska tjejer som är ok med att bara få ihop det (det betyder att inte betala för sex).

Och eftersom utlänningar oftast bara reser ett tag till landet, är de perfekta för kortsiktiga, tillfälliga relationer.

Och det är faktiskt bra för dig (om gillar tillfälliga relationer… Inte så mycket om du är seriös… Varför är du fortfarande kvar här om du är seriös, filippinskorna är inte så seriösa av sig). Det är bra eftersom du kan få din beskärda del av one night stands här (men mer om det senare).

Detta innebär också att du får en ganska lätt stund med de lokala tjejerna.

Det beror på att du inte kommer att behöva jobba så mycket efter att du har närmat dig dem. Gå bara fram till tjejen och börja prata med henne. Eskalera vid något tillfälle och satsa på en omedelbar dejt eller ett nummer, det är upp till dig.

Men låt oss förklara det mer i detalj, eftersom jag är säker på att du inte är säker på vad allt detta innebär, haha.

OK, så hur man går fram.

Eftersom engelska är ett otroligt populärt språk på Filippinerna, kommer du att kunna prata engelska med nästan alla flickor. Och om hennes engelska är otroligt dålig (du bör även bedöma hennes stavning). Om hon är sms:ar som en alien, är det din signal på att det inte är en tjej för dig.

Tänk dig detta, de lär sig engelska ganska tidigt i deras skolor, så vad säger det om henne om hon stavar varje ord med 3-5 misstag? Alltså, inte så bra för dig.

Så vart var vi? OK, så hur man går fram.

Gå bara fram till henne och ge henne en komplimang. Hon kommer antagligen vara blyg och le. Det är fantastiskt. Fortsätt bara konversationen, fråga något om hennes kultur. Det får det att låta som att du bryr dig (vilket du faktiskt kanske gör). Det är jättebra och får henne att prata, vilket innebär att hon investerar i konversationen.

Det är fantastiskt. Du vill bara hålla liv i samtalet, förhoppningsvis frågar hon dig om något för att göra det enkelt för dig (men du bör kunna fortsätta att småprata, även om hon inte frågar om en massa saker).

Men om hon frågar dig. Kommer hon antagligen att fråga om något enkelt som: “Var är du ifrån”, “Varför är du på “Filippinerna”, “Vad fick dig att komma hit”, etc.

Besvara dem bara ärligt och försök att använda lite humor eller även sexuell humor, för att krydda till det.

Och det är ditt nästa mål, krydda till det rent sexuellt.

Nu, om detta är ett tillvägagångssätt på en vanlig dag, skulle jag faktiskt inte föreslå det. Håll en normal konversation och eskalera sedan till numret eller en omedelbar dejt (en omedelbar dejt där ni gå till någon plats just då och där).

Men om du har gått fram till henne på en klubb eller bar, då vill du vara lite snabbare i ditt agerande.

I princip handlar det om att lägga fler sexuella kommentarer och skämt och sedan känna av hur hon svarar på det. Om hon är ok med det, fortsätt att eskalera och lägg till och med till lite mer fysiskt agerande till det. Rör vid henne lite då och då. Tills du eskalerar till kyssen. Därifrån antar jag bara du kommer att rida på denna våg en liten stund och att du vet hur man sköter saker och ting.

Men vad händer då?

Enkelt, antingen får du hennes nummer, eller så försöker du få henne att följa med dig till en annan plats.

Lär dig om hennes logistik. Fråga saker som vem hon är där med, vad hon ska göra senare, vad hon ska göra imorgon bitti. Sådana saker.

Om hon är upptagen senare, ta hennes nummer. Om hon inte är det, har du utrymme att dra med henne tillbaka till dig där bra saker kan hända.

Och det är ganska enkelt att göra det. Berätta för henne att du håller på att bli uttråkad eller något och fråga henne om hon vill gå någon annanstans med dig. Eller så kan ni bara gå runt i baren/klubben… Ta en drink, gå till rökområdet, dessa typer av saker.

Poängen är att få henne till den punkt där hon överens om att komma med dig här och där. Sedan berättar du för henne att ni kan göra något coolt hos dig. Jag skulle formulera det som en fråga. Låt oss till exempel säga att du har något intressant hemma hos dig. Du har kanske en fantastisk utsikt, eller en ball hängare för toalettpappret … Det kan vara VADSOMHELST.

Säg bara till henne: “Du måste bara se vilken utsikt jag har… Jag kan se det ena och det andra, etc.” Och få henne att komma hem med dig på det sättet.

Det är viktigt att notera att du bör ha ett ställe i närheten. Som mest en taxiresa på 5-10 minuter.

Så, du får henne hem, du har en drink eller något och, Tja… Självklart händer bra saker.

Det är ganska mycket det…. Och nu tror jag att jag faktiskt har täckt det mesta av nästa punkt som jag har velat prata om… Men låt oss komma in på den ändå, det finns mer att säga:

3. Filippinska Kvinnor Är Bra För Tillfälliga Relationer

Tja, vi har diskuterat detta redan, men det finns mer.

Låt oss tala om saker ur andra perspektiv. Låt oss säga att du har närmat dig tjejen på dagen.

Förhoppningsvis har hon inte bråttom någonstans och har tid att spendera. Hon kan även vara på en promenad eller något liknande. Eller i ett köpcentrum. Vad det än är, kommer hon inte att blåsa av dig direkt eftersom hon är sen till jobbet eller vad det nu kan vara.

Så du pratar, du lägger på några sexuella skämt men inte för mycket. Du inser att hennes logistik är bra: Hon dödar tid, gör inte något särskilt. Det är perfekt.

Vid denna punkt, skulle jag försöka att få till en omedelbar dejt redan där och då. Säg bara något i stil med: “Du, jag tänkte ta en kaffe på Starbucks här, vill du följa med på en snabb kopp?”.

Om hon följer med, bra, då har du fått en dejt!

Och om hon inte gör det, ta då bara hennes nummer med något i stil med: “Ja, du verkar vara en cool person, låt oss ta kaffe eller något någon gång” och när hon går med på det, ber du bara om hennes nummer. Jag skulle faktiskt bara dra fram min telefon och ge den till henne och be henne lägga in det.

Men låt oss säga att hon följer med på en omedelbar dejt (eller om hon vill, bara sms:a henne senare och planera en dejt … Och vi kan säga att ni är på en dejt… eftersom båda i stort sett är samma sak).

Så dejten ja, vad du bör göra nu är att hålla konversationen igång, vara mer aggressivt och lära dig mer saker om henne. Hon kommer också att ställa frågor om dig.

Återigen, som på klubben/baren, du vill göra saker sexuellt vid något tillfälle. Lägg bara ett par sexuella skämt här och där så kommer det att gå bra. Eskalera fysiskt genom lekfullt att röra hennes armar när du gör en poäng eller skrattar. Det är ett bra sätt att se vad du kan komma undan med.

Om hon svarar positivt och skrattar medan du rör henne, går det bra. Om hon ryggar tillbaka, bör du tona ner det lite. Och om hon vidrör dig tillbaka, går det väldigt bra.

Nu någon gång snart bör ni börja röra på er. Du kan inte stanna på Starbucks i 5 timmar. Berätta bara för henne att du vet detta cool bar eller något och gå ta några drinkar där.

Gå igenom några platser på det sätt, så kommer du snart att vara vid den punkt där du kan ta hem henne.

Ibland sker detta väldigt tidigt, ibland måste du spendera mer tid med tjejen. Vad det än är, får du förmodligen känslan för det när du är där och gör det. Om hon svarar positivt på allt du gör, då kan du nog få henne att komma hem ganska fort.

Studera hennes reaktioner och agera utifrån det.

Du vet redan hur det går till. Berätta bara för henne om något coolt hos dig (på allvar, kan det vara så dumt som dina toalettrullar … Du måste bara presentera det på ett tillräckligt coolt sätt). Ta sedan hem henne, visa henne runt lite och så kommer ni sannolikt ha sex ganska snart.

Och det är mer eller mindre hur du vill att dina träffar ska gå (och hur de oftast går till). Men allt är inte solsken och lätt sex på Filippinerna. Och vi bör definitivt tala om några av de problem som du kan stöta på längs vägen.

Så här är det:

4. Det Finns Alldeles FÖR MÅNGA Prostituerade På Filippinerna

Tja, det är bara ett problem om du inte vill betala för sex.

Om du är okej med det (och verkligen, det kommer att vara otroligt billigt), gör det. Det är verkligen inget fel med det.

Men om du vill ha en trevlig stund utan att betala en tjej för att ta av sina kläder, är det också helt rimligt (uppenbarligen).

En subtil men typ av oskyldig sak du kan göra för att veta säkert är att föra samtalet vidare till något fullt av sexuella undertoner. Då du skämtsamt frågar om hon skulle överväga att ha sex för pengar. Om hon är tveksam och säger något som “kanske” eller “beror”, då du vet att hon förmodligen kommer att be dig om pengar i slutändan.

Och verkligen, en hora kommer inte att ge dig MASSOR av tid för bara en dejt, hon vill avsluta saker ganska snabbt, så var försiktig med tjejer som är för sexuella för tidigt (och såklart även de som faktiskt sysslar med sexualitet redan från början).

Genom att vidta alla dessa försiktighetsåtgärder, kommer du förmodligen trygg på denna front. Vilket lämnar oss med färre problem… Färre, men fortfarande problem. Låt oss diskutera dem som helhet:

5. Andra Eventuella Problem Som Kan Uppstå

OK, det minsta problemet kommer att vara alla ladyboys.

  • Ladyboys är extremt utbrett i de sydöstra delarna av Asien, så pass att du förmodligen känner till dem redan nu.

Och hur du handskas man med dem? Fråga bara. Ingen kommer att bli förolämpad. Fråga henne bara: “Du, är du möjligtvis en ladyboy?”. Så enkelt är det. Om vi går vidare till nästa problem …

  • Ett annat ganska litet problem är storleken på kondomerna. De har inte riktigt alla storlekar på kondomer på Filippinerna. Så det kan sluta med att du står där med tomma händer.

Därför är det viktigt att du tar med dig egna. Du vill inte använda kondom som är för liten, och du vill VERKLIGEN inte köra utan kondom.

Det är nämligen förbjudet med abort på Filippinerna. Så missöden är permanenta. Ha det i åtanke och förbered dig inför dina resor. Ha ett stort antal kondomer i förväg och ta med alla.

Samtidigt vill du inte åka på några sjukdomar. Inte för att det är väldigt vanligt, men det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Speciellt om du väljer att betala för sex.

  • Det kan hända att du blir rånad. Återigen, detta är ett land i tredje världen, folk kan vara desperata och gör ganska elaka saker.

Var bara vara försiktig med vem du ta hem. Låt inte saker ligga framme, göm så mycket som möjligt.

Detta är inte alls vanligt , men du vet… Ta det säkra före det osäkra. Låt oss gå vidare.

Det är nog de flesta problemen som du kan ställas inför. Det är bra om du är lite på tårna. Blir inte för full (du bör aldrig bli för full, oavsett land). Undvik även vissa tjejer. Se till att hon förstår att allt du letar efter är en tillfällig relation. Berätta det för henne. Säg det med lite finare ord, men lova henne inte om att göra en massa saker med förhoppningen om att få henne i säng.

Hon kan till exempel se dig som en biljett till ett bättre liv. Det vill du DEFINITIVT INTE HA. Då ber du mer eller mindre om att hon ska bli helt besatt. Och du vill inte lova sådana saker heller. Det blir ett helt fruktansvärt förhållande. Hon kommer definitivt att använda dig bara för att få ett frikort till bättre land och ett bättre liv. Värre ändå, lämnar hon förmodligen dig senare. Usch.

Hursomhelst, om du är smart med vad du gör kommer du nästan garanterat att ha en bra stund med alla filippinska kvinnor. Kom bara ihåg vad jag har sagt redan: Närma dig henne, hålla konversationen igång, byta platser, dra med henne hem till dig. Det är allt det är.

Och när du träffar den där filippinska tjejen, kom ihåg att berätta för hennes väninnor om mig… Inget fel med att visa lite tacksamhet, eller hur?

Hursomhelst, lycka till på Filippinerna.

Comments are closed.