Dejting Med Colombianska Kvinnor & Tjejer – Hur Lyckas Man?

Kan Du Attrahera Vackra Colombianska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Dig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta Om Colombianska Kvinnor

Så, du vill åka ner till Colombia och få tag på ett par heta colombianska tjejer, eller?

Nåväl, vem är jag att döma dig, vem kan döma detta:

Men det räcker inte med att bara resa till Colombia. För att lyckas attrahera och förföra dessa vackra colombianska kvinnor måste du förstå dem och deras kultur. Det är annorlunda jämfört med andra delar i världen. Du kan inte använda samma tillvägagångssätt som när du går fram till tjejer i Sverige och förvänta dig samma resultat.

Det är där denna artikel kommer in. Här kommer du att hitta all information du behöver för att attrahera och förföra colombianska kvinnor. Och vi ska närma oss detta ämne på följande sätt: Först kommer vi att lista alla punkter om colombianska kvinnor. Sedan går vi igenom detaljerna.

På så sätt kommer det att bli lättare för dig att förstå helheten och förhoppningsvis komma ihåg allt inför din resa till Colombia.

Låt oss gå in på ämnet ifråga:

 • Colombianska Kvinnor Är Otroligt Heta
 • Colombianska Tjejer Är Väldigt Feminina
 • De Letar Efter Maskulina Män
 • De Är Otroligt Oberäkneliga
 • Prostitution Är Ett Stigma i Colombia
 • Colombianska Kvinnor Litar Inte Så Mycket På Män
 • Colombianska Kvinnor Är Otroligt Avundsjuka

Det bör räcka för nu.

Det är såklart inte all information du behöver. Det är därför vi nu kommer att gå in på allt mer i detalj. Ha i åtanke att detta är en STOR generalisering. Det finns såklart några tjejer som inte lever upp till punkterna på denna lista. Du kommer dock märka att de flesta passar in i denna mall, vilket gör det lättare för dig.

Så låt oss gå vidare och prata om det:

1. Colombianska Kvinnor Är Otroligt Heta

De flesta colombianska tjejerna du kommer att träffa och vara intresserad av kommer att vara yngre. Omkring 20 till 30 år gamla. Detta då det inte finns något stigma när det kommer till ålderskillnader. Det kommer inte att vara något problem även om du är väldigt mycket äldre än dem. Om till exempel en 50-åring är med någon som är 20 något i Sverige så kommer folk att kasta dömande blickar.

Det är inte fallet i Colombia. Det ligger helt enkelt i deras kultur. Ålderskillnader är ingen stor grej där.

En annan sak är att kvinnorna VERKLIGEN tar hand om sig och hur de ser ut.

Det tråkiga är att det inte finns några lagar som hindrar män från att ligga runt. Det innebär att männen där ofta är otrogna och om de gör någon gravid kan de bara lämna mamman med bebisen och inte ens hjälpa till med att betala understöd.

Det innebär att colombianska kvinnor alltid kommer att ha konkurrens. De MÅSTE se så bra ut som de bara kan och det är vad de gör.

Och det faktum att Colombia är väldigt fattigt. Folk brukar vanligen använda kollektivtrafiken eller gå till var de är på väg. Detta innebär att kvinnorna är i väldigt bra form.

Sammantaget är Colombias miljö en otroligt stor bidragande faktor till hur dess kvinnor ser ut. Det är därför du kommer att se otroligt vackra tjejer i Colombia.

Och något som är ännu bättre med dessa tjejer:

2. Colombianska Tjejer Är Väldigt Feminina

Precis som i de flesta länderna i Latinamerika, är kvinnorna i Colombia väldigt feminina.

De har växt upp i ett samhälle med väldigt starka könsroller. Tjejerna i Colombia får lära sig vissa principer redan vid ung ålder. Detta gör det otroligt feminina och därmed bra för långvariga förhållanden.

Hon kommer att älska att laga mat, städa och att ta hand om dig. I utbyte kommer hon att vilja att du ska betala för allt.

Mannen försörjer, kvinnan vårdar.

Det är så det är i Colombia (och i de flesta delarna av Latinamerika).

Och det är ju helt fantastiskt om du letar efter något seriöst. Men det kan även vara bra om du letar efter tillfälliga möten.

Att vara med en feminin kvinna är otroligt.

Och det skulle vara ännu bättre om du inte behövde jobba lika mycket, men:

 

3. Colombianska Kvinnor Letar Efter Maskulina Män

Utöver att försörja och därmed betala notorna, måste du vara motsatsen till feminin för att kunna attrahera colombianska skönheter. Nämligen maskulin.

Att vara maskulin låter kanske enkelt på pappret, men det är det inte. Du måste ha självförtroende, föra, flirta och mycket, mycket mer…

Och det är inte bara på grund av Colombias feminina kvinnor. Det beror mestadels på latino-män i allmänhet. Män där nere är otroligt maskulina (på grund av de starka könsrollerna).

De är aggressiva. De närmar sig kvinnor utan rädsla och bryr sig inte om de får nobben. De tar kommando över situationen och vet hur man tar tjejen från en plats till en annan.

Det är vad colombianska tjejer har växt upp med och det är vad de attraheras av. Du måste helt klart vara väldigt maskulin.

Och din maskulinitet kommer att testas. Så tro inte att du kan fejka det (visst, det kan du….. men det är bättre att bli en maskulin man. Lita på mig, det kommer att hjälpa dig överallt).

Det du vill göra är följande:

 • Hålla stark ögonkontakt – Colombianska kvinnor kommer också hålla väldigt stark ögonkontakt. Du bör göra detsamma och om ni båda tittar på varandra i över 5 sekunder, går du fram till henne.
 • Var direkt när du går fram – Fråga inte efter tiden eller hjälp med översättningar eller något liknande trams. Du bör vara direkt. Säg att hon är vacker eller något liknande och börja prata om något. Om hon inte är intresserad kommer hon att meddela dig om det omedelbart (men det är hon uppenbarligen om hon har stirrat på dig så länge… Om hon inte är intresserad längre betyder det att ditt tillvägagångssätt eller leverans var dåligt).
 • Eskalera fysiskt – Colombia, och Latinamerika som helhet, är en otroligt het plats där folk är vana vid eskalering. Du måste vara aggressiv i din eskalering, annars tror hon att du inte är tillräckligt maskulin. Pusha bara så mycket du kan och anpassa dig om du stöter på motstånd.
 • Ta kommandot och led – Vi antar att det går bra och att du antagligen redan har kysst henne, då är det dags att slå till. Be henne följa med dig till en bar, eller något liknande ställe. Lär dig hur du ska föra henne omkring. På så sätt gör du flera saker samtidigt.

För det första visar du henne att du faktiskt är maskulin.

För det andra visar du henne att du vet vad du gör och att du antagligen har gjort detta förut.

För det tredje, och sista, när hon har gått med på att följa med dig någonstans, kommer hon antagligen att gå med på det igen, vilket gör det lättare att få med henne hem till dig.

Och det är mer eller mindre så du visar din maskulinitet och ser till att hon attraheras av dig. Att göra dessa saker korrekt kräver viss övning (och försök och misstag), men du kommer på så sätt definitivt nå stor framgång i Colombia.

Ett av de största problemen med colombianska tjejer efter att du har behärskat detta skulle vara det faktum att:

4. Colombianska Tjejer Är Väldigt Oberäkneliga

Det ligger helt enkelt i deras kultur. Det ligger faktiskt i nästan hela Latinamerikas kultur…

Så ingen plan är helt klar tills slutet. Tjejer kommer ställa in dejter hela tiden så du måste planera för detta i förväg.

Gör planer med flera tjejer och om de ställer in, har du fler alternativ. Och om någon av dem inte ställer in, kan du ställa in de andra planerna. Det är acceptabelt i deras kultur att de inte kommer att tycka sämre om dig.

I grund och botten måste du bara vara förberedd på detta. Och veta att det inte innebär att tjejen inte är intresserad av dig längre. Var bara ihärdig och fortsätt att pusha för en dejt.

Ihärdighet är faktiskt ytterligare ett maskulint drag, så nu vet du att du gör dig själv en tjänst genom att vara ihärdig.

Du måste bara tänka till lite. Om hon håller på att ställa in planer testar hon antagligen dig. För att se hur du reagerar. Om du svarar med ilska och frustration, så är du inte riktigt den maskulina mannen du försöker framstå som. Maskulina män har alltid massor av saker de måste göra så de bryr sig inte.

Därför bör du inte göra någon stor grej av det och försöka boka om dejten. Och till och med vara lite oberäknelig mot henne. Det får dig att sticka ut ännu mer i hennes ögon, och det är exakt vad du vill göra!

Men vilka andra problem kan du stöta på i Colombia? Nå väl, låt oss dyka ner djupare i det, vi kan börja med:

5. Att det Finns ett STORT Stigma Kring Prostitution

Jag nämnde inte detta, men att vara en utlänning ger dig otroliga fördelar.

Colombianska kvinnor kommer att ge dig massor av blickar, enbart på grund av att du inte är därifrån. Detta då deras män beter sig väldigt oansvarigt, och på grund av fattigdom. Det innebär dock inte att hon bara kommer att vilja ha pengar.

Men att vara utlänning kommer även med vissa nackdelar. En sak är att de flesta utlänningarna kommer till Colombia på grund av deras billiga prostituerade.

De flesta män som kommer och besöker är inte intresserade av colombianska tjejer. De är intresserade av de prostituerade. Då de tar mindre betalt, är det en fantastisk plats om du letar efter att betala för att ha sex med vackra kvinnor. Saken är dock att det inte är normen. Därför är normala colombianska kvinnor inte säkra på att dejta en utlänning, eftersom de kan framstå som prostituerade i andras ögon, även om de inte är det. Det innebär att du kommer att möta mer motstånd mot sex och tillfälliga förbindelser. Och allt det trots att du kommer att vara speciell och kvinnor faktiskt kommer att vara oerhört intresserade av dig, bara för att du inte är från Colombia.

Detta är ett stort problem, men det finns sätt att ta sig runt det.

Om du till exempel vill ha ett seriöst förhållande istället för ett tillfälligt, har du inget att oroa dig för. Du måste bara stanna kvar och eskalera och med tillräckligt med tid får du tjejen att ligga med dig. Sedan fortsätter du bara med att involvera henne mer och mer i ditt liv.

Det fantastiska med det är att colombianska kvinnor faktiskt oftast letar efter en familj. Och de blir attraherade ganska snabbt. Hon vill att du ska träffa hennes familj mycket snabbt och eftersom du är seriös, är det bra. Du möter dem och förhoppningsvis kommer det att bli smidigt därifrån.

Om du inte letar efter något seriöst har du fler problem. Du måste vara mycket mer ihärdig, maskulin och eskalera mer aggressivt. Förhoppningsvis får det tjejen att bli tillräckligt kåt för att ligga med dig.

På den positiva sidan, när du jobbar enligt detta tillvägagångssätt, fokuserar du faktiskt inte på en enstaka tjej åt gången. Du gör faktiskt samma sak för flera colombianska kvinnor och går på dejt med alla. Det betyder att du får mycket fler tjejer att arbeta med, vilket ökar dina chanser att ligga med en (eller flera). Det är inte så dåligt när man tänker på det.

Så det är lätt att komma runt det här problemet. Det beror på vad du vill. Om du vill ha ett seriöst förhållande med en colombiansk kvinna, bör du ta din tid.

Men, om du letar efter något mer tillfälligt, spelar du nummerspelet.

Förhoppningsvis får du vad du letar efter.

Men det tar inte slut här, det finns fler problem som kan uppstå. Ett sådant problem kan vara:

6. Colombianska Kvinnor Litar Inte Så Mycket På Män

Det beror till största del på en kombination av colombianska män och utlänningar.

Som vi redan diskuterat är colombianska män inte särskilt ansvarstagande. Eftersom det inte finns så många lagar, kan man bara ligga runt och vara otrogen med många kvinnor. Och det gör de, de lämnar även gravida tjejer bakom.

Å andra sidan kommer de flesta utlänningarna till Colombia på grund av deras billiga prostituerade. Det målar inte direkt upp en fin bild av dem. Faktum är att de flesta kvinnor fortfarande kommer att vara försiktiga med utlänningar eftersom de inte vill framstå som prostituerade (som vi just diskuterat).

Allt detta skapar den misstro mot män som de flesta colombianska tjejerna har. Och du kan inte verkligen klandra dem för det, kan du…

För att komma över det måste du bara ta itu med det.

Det är ingen mening med att försöka ändra hennes syn på ämnet, du måste bara bevisa att det du gör och letar efter inte kommer att få henne att framstå som något dåligt. Du vill ha en trevlig resa och hon vill ha en trevlig upplevelse med en utlänning. Det är inget som är fel eller konstigt med det.

Förstå det och försök att förmedla det till henne. Hon kommer att älska det och vara öppen för det. Du måste bara förmedla det på ett sätt som hon kommer att acceptera. Det är allt det handlar om.

Gör det så kommer du att märka att fler tjejer njuter av ditt sällskap, och förhoppningsvis kommer du att njuta av deras snart.

Och slutligen finns det ett sista problem med colombianska tjejer (men det här är mer av ett problem i Latinamerika). Så här är det:

7. Colombianska Kvinnor Är Otroligt Avundsjuka

De gillar inte att vara otrogna. De avskyr det.

Det är därför de misstror män så mycket (alla män, men mestadels colombianska män).

Det går bara emot deras mycket kvinnliga natur. Könsrollerna definierar nämligen män som älskande och omvårdande, det innebär att de inte är otrogna. Det kommer såklart att ha ett starkt svar till det.

Och det är extremt i vissa fall.

Det har rapporterats fall av kvinnor som är våldsamma mot sina otrogna älskare. Och jag pratar inte om slagsmål och slag…

Dessutom är de också aggressiva mot andra kvinnor. Eftersom de lägger så stort värde vid familjen, vill de skydda den. Och andra kvinnor är en fara för dem. Det är därför du kommer att upptäcka att colombianska tjejer kan bli mycket kontrollerande i ett förhållande.

Jag vet att det kan vara lite alarmerande. Men det är inget som du inte kan hantera. Var bara försiktig och tydlig med dina intentioner, även om du är i ett öppet förhållande och tjejerna är okej med det… Tryck det inte i ansiktet på dem. Det är bättre att hon inte vet hur många andra tjejer du är med, även om hon vet att de finns (eller att det är en möjlighet).

Och det är mer eller mindre allt det finns att säga om denna punkt/problem.

Innan vi avslutar den här artikeln vill jag ge dig några små tips som verkligen kommer att förbättra din tid i Colombia (om kvinnorna).

 • Lär dig spanska – även om det är på en grundläggande nivå. Att lära dig några av språken i länderna du planerar att resa till är en STOR grej. En sak är att kvinnor kommer att gilla dig mer eftersom du är intresserad av deras kultur, till skillnad från de flesta turister som kommer för sex. En annan sak är att de flesta colombianska tjejerna inte riktigt kan så mycket engelska (om någon) så du måste hitta ett sätt att kommunicera på.
 • Lär dig att dansa – Musik och dans är en stor del av den colombianska kulturen. Du gör dig själv en stor tjänst om du lär dig att dansa, även om bara lite. Och när du ändå håller på, lär dig att dansa salsa i synnerhet. Det är en av de viktigaste sakerna du kan lära dig om du vill nå framgång i Colombia.
 • Om du inte kan dansa, be henne att lära dig – När du går fram, fråga tjejen om hon kan lära dig hur man dansar, med en colombiansk twist. Hon kommer att älska det för att du visar henne att du är intresserad av hennes kultur och för att hon älskar att dansa. Självklart väljer du rätt ögonblick och scenario … fråga inte slumpmässiga kvinnor på gatan om att lära dig hur man dansar, men om du är på en klubb är det en bra öppning.

Och det är mer eller mindre allt som finns i denna artikel. Just nu är du bra på väg till att bli duktig och faktiskt locka och förföra colombianska kvinnor.

Kom bara ihåg att vara maskulin, ta kommandot och var försiktig med några av de kulturella problemen som colombianska tjejer möter. Om du har detta i åtanke så kommer det att gå bra för dig.

Slutligen, när du får komma till med din heta Latina, glöm inte att berätta för hennes vänner om mig… Inget fel med lite uppskattning, eller hur?

Hursomhelst, lycka till!

Comments are closed.