Träffa & Dejta Brittiska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Brittiska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna artikel kommer att lära dig allt du behöver veta.

Storbritannien: England… Jag är säker på att ni alla har hört om detta land innan (det är ett av de viktigaste länderna i världen). Och du har kanske redan tänkt på att resa dig.

I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på England, och mer specifikt: dess kvinnor. Brittiska kvinnor är bra på flera sätt:

Men dynamiken i Storbritannien är lite annorlunda. Om du åker tid för att attrahera och förföra brittiska tjejer, kommer du att behöva lite hjälp. Där är nämligen annorlunda. Efter denna korta artikel kommer du att veta allt för att kunna locka och förföra dessa otroliga brittiska tjejer.

Till att börja med kommer jag nämligen att skriva en lista med alla ämnen som jag kommer prata om. Efter listan kommer jag att gå in mer i detalj på alla ämnen. På så sätt får du all viktig information du behöver, förklarad på ett tydligt sätt.

Och utan vidare, låt oss börja med listan:

 • Brittiska Kvinnor Ser Ok Ut
 • De Flesta Av Dem Är Feminister
 • Brittiska Kvinnor Är Lite Kalla
 • Vad Ska Man Göra På Dejter
 • Britter Festar Annorlunda
 • Vilka Platser Ska du Besöka
 • Hur Man Förbereder Sig För Resan

Ok, det var det. Låt oss inte slösa tid utan istället ge oss in i artikeln, som börjar med:

 

1. Brittiska Kvinnor Ser Ok Ut

Det är knappast någon hemlighet att brittiska kvinnor inte är de snyggaste i världen (det är dock fortfarande något som debatteras). Men det viktiga är att skönhet är subjektivt.

Det hjälper dock inte att man nästan aldrig hittar någon otroligt snygg brittisk tjej (om vi syftar på de dragen som de flesta männen föredrar). Som tur är är Storbritannien otroligt utvecklat. På grund av det finns det MASSOR av internationella personer som under åren har beblandat sig med de vanliga vita, kaukasiska engelska personerna. Vilket skapar en enorm mångfald (precis som i USA…? När vi talar om det, här finns en guide för USA). Detta är bra, eftersom det alltid kommer att vara några brittiska tjejer som du kommer att älska. Bara på grund av mångfalden.

Detta skapar ett intressant samhälle. Ett samhälle som är otroligt tolerant mot mångfald. Du kommer nästan aldrig att se en rasist eller sexistiskt person i England (om du inte letar efter väldigt gamla personer, några av dem är kanske fortfarande kvar i de konservativa tiderna). Att inte vara stötande är väldigt viktigt i Storbritannien. Inte för att människor kommer att ge dig en tuff tid om du spottar ut rasistiska saker … Du kommer nämligen att omges av en mängd olika sorters människor nästan hela tiden.

Vad jag säger är att vanligtvis består en grupp av brittiska vänner av alla raser, kön och några olika nationaliteter. Så nästan vad som helst kan tas på fel sätt. Vilket är som sig bör (du ska inte vara rasist, sexist eller på något sätt stötande), men det skapar lite av en ”Jag är för rädd för att uttrycka mig, så jag anpassar mig till de sociala normerna”. Men nog pratat om sådana tråkiga saker. Du är här för att lära dig att attrahera kvinnor.

Och jag pratar bara om detta eftersom det kommer att vara ointressant att hålla sig utan för linjen. Så dra inte det där rasistiska skämtet.

Saken är den att det har blivit ännu värre den senaste tiden… Varför? Jo, för att:

2. De Flesta Brittiska Tjejerna är Feminister


Det är även de flesta männen, men de är inte vår målgrupp här.

Feminism är något som är bra. Jämlikt mellan könen är så det ska vara. Det är bara ohälsosamt för alla när det dras till det extrema (som med allt här i livet). Problemet idag är att det är gammalmodigt att kämpa för lika rättigheter. Vad som är coolt och ball idag är att hata män.

Så jag föreslår att man undviker extrema feminister. Det finns gott om tjejer som vill se dig ovan jord och som verkligen är jordnära. Så satsa på dessa tjejer istället. Du kommer att bli mycket gladare och det kommer att bli så mycket lättare att skapa någon form av interaktion.

Men hur går det till när det kommer till brittiska tjejer? Hur kan du attrahera och förföra dem? Tja, du behöver tänka på att:

 

3.Brittiska Kvinnor Är Lite Kalla

Det ligger i deras kultur. Och det är därför jag föreslår ett indirekt tillvägagångssätt.

Missförstå mig inte, ett direkt tillvägagångssätt kan fungera och jag själv har nått framgång med det. Men det blir lite konstigt efter det initiala närmandet.

De flesta tjejerna vet nämligen inte exakt hur man reagerar. Hon kommer antagligen att le, tacka dig, ursäkta sig själv (ibland hon kommer stanna om hon tycker att du är söt eller något liknande). Vad jag menar är att det är upp till dig att föra hela interaktionen i början. Och det är svårare att göra det om metoden var direkt.

Så låt oss säga att du har gått fram till en tjej, indirekt eller inte, det spelar ingen roll. Hon verkar stanna där med dig, vilket innebär att hon gillar dig… Bra jobbat. Vad händer nu då?

Ta hennes nummer. Detta är vanligtvis otroligt enkelt då brittiska tjejer kommer att lämna ut sina nummer till nästan vem som helst (oftast bara för att kunna smita undan från interaktionen). Så vill du inte göra, de flesta tjejerna som lämnar ut sina nummer kommer nämligen inte att svara senare (lita på mig, jag har fått så många nummer i England, jag kan fortfarande hitta namn jag inte kommer ihåg i min telefon…till och med efter att ha rensat mina kontakter flera gånger).

Så, hur får du numret på ett sätt som exponentiellt ökar dina chanser att få henne att svara?

Tja, ditt första mål när du närmar dig bör faktiskt inte vara att få numret. Vad du bör leta efter är hennes logistik för tillfället. Du vill bjuda ut henne på en omedelbar dejt, där och då. Du vill se om hon har något viktigt för sig eller om hon bara är ute och går. Om det senare gäller, kan du föreslå en kopp kaffe eller något liknande. Och vanligtvis gör jag detta genom att berätta för henne att jag var på väg till ett närliggande kaffe och ber henne att följa med mig.

Detta är bra eftersom det hoppar hela sms-processen och du gå direkt från närmande till dejt.

Men du kommer inte alltid träffa tjejer som har tid över och som inte är upptagna med annat. Då du måste ta numret. En av de bästa sakerna du kan göra är att få henne att gå med på en dejt med dig någon gång senare i veckan. På så sätt har du en ursäkt till att ta hennes nummer, och du har inte frågat efter det, det blir självklart för henne att ge det till dig.

Men att få numret cementerar det inte. Du måste göra ett bra intryck på henne. Du vill att hon ska komma ihåg dig och har kul med dig. Om du gör det så kommer hon att se fram emot ditt sms och den kommande dejten. Så se till att interaktionen är bra och rolig.

Ok, denna punkt håller på att bli lite för lång och det är ett bra tillfälle för att byta till nästa, så låt oss göra det och prata om:

4. Vad Ska Man Göra På Dejter

Ok, låt oss säga att du har genomfört ett lyckat närmande och du har fått med tjejen på en date. Det är kanske en omedelbar date, eller så har du kanske fått hennes nummer och sms:at med henne ett tag.

Jag bör nämna några saker om att sms:a. De flesta killarna sms:ar nämligen helt fel. Vad du vill göra är att börja med något som gör att hon säkert kommer ihåg dig. Kanske ett internskämt mellan er två från när du närmade dig henne, ni hade det kanske trevligt tillsammans och tog ett kort (berätta för henne hur söta ni ser ut tillsammans). Sedan ska du vara mer rak på sak. Du vill inte slösa en massa tid på att sms:a då det kan leda till att du klantar till det. Du vill komma till dejten så fort som möjligt. Så var uppmärksam på hur hon svarar på dina sms:

 • Om hon ignorerar dig – Sms:a bara saker som är roliga och som ger värde. Dela några memes med henne eller något coolt som du har sett. Ställ inga frågor till henne, dela bara sakerna och kommentera kanske vad du tycker om dem.
 • Om hon gör det svårt för dig – Om hon ”testar” dig innebär det att hon gillar dig. Men hon är fortfarande osäker på om hon verkligen är intresserad. Du måste klara dessa ”test”. Anta helt enkelt att du är en grym kille som hon vill dejta och sms:a saker till henne som den killen skulle ha sms:at. Självklart är det lättare om du redan är den killen, så jobba på det. Vad som är viktigt att komma ihåg är att när hon utsätter dig för dessa ”test”, så måste du klara dem. Sms:a inte efter det. Klara bara ”testet” och vänta på hennes svar.
 • Om hon är trevlig – Detta är perfekt, ni kommer att ha en grym pratstund. Det enda problemet är att du sms:ar med henne som om hon skulle vara din bästa vän. Och hon gör samma sak. Här måste du föra in lite sexualitet i konversationen. Dra några roliga skämt eller något liknande. Du vill förvandla konversationen till något som två personer som gillar varandra skulle sms:a om.
 • Om hon svarar väl på de sexuella kommentarerna – Om detta händer ligger du bra till. MEN istället för att satsa på dirty talk eller ”telefonsex” satsa på att få till en dejt. Om hon gillar dig tillräckligt för att delta och skratta åt fräckisar, vill hon vara med dig. Bjud ut henne på en dejt.

Så ni ska äntligen gå på en dejt…Vad gör du?

Grattis! Vad du vill göra rätt nu är att hålla interaktionen rolig och intressant. Kom ihåg att inte låta det bli tråkigt eller för kompisaktigt. Gör det sexuellt då och då och kom ihåg att eskalera. Att eskalera är avgörande och du bör se till att höja interaktionen med både dina ord och ditt kroppsspråk.

Efter dejten kan du kanske ta med henne hem till dig. Använd något coolt eller intressant. Berätta för henne om hur du har det hos dig och att hon måste se det. Standardsaker.

Men att ragga på kvällen då? Man kan väl gå till en klubb eller var och ragga upp brittiska kvinnor där? Det kan bli lite svårt då:

5. Britter Festar Annorlunda

Britter brukar nämligen samlas i grupper och dricka MASSOR av alkohol under ett par timmar innan de går på klubb. Detta då det är billigare att köpa det i affären än på klubben. Så det kommer att vara väldigt fulla innan de går till klubben för att ha kul.

Du måste helt enkelt anpassa dig. Det är inte svårt att ragga upp berusade tjejer, men de brukar inte heller vara så intressanta. Vad jag brukar göra är att bara gå till klubben och ha kul, förhoppningsvis är jag med kompisar och de tar kanske med en tjej som jag är intresserad av. Annars kan du gå ut och festa med en tjej som du är intresserad av, det är ett annat alternativ.

Och det är mer eller mindre allt jag har om att ragga på natten. Enligt min mening är det inte särskilt bra i England. Missförstå mig inte, du kan få MASSOR av trevliga stunder om du raggar på natten. Du kan kanske till och med få med dig några vackra brittiska tjejer. Det är bara det att jag tycker att det är mycket lättare att ragga på dagen, eller att presenteras för tjejer genom dina vänner och nätverk.

6. Vilka Platser Bör Du Besöka Och Hur Man Förbereder Sig För England

En av de bästa platserna att besöka är London. Ganska självklart faktiskt då London är huvudstaden, den största staden och som därmed har mer människor, många fler tjejer och därmed större potential.

Om du inte riktigt gillar huvudstaden bör du kanske åka till andra stora städer som Birmingham och Leeds. Jag har också hört goda saker om Brighton.

För övrigt tycker jag att folk från de norra delarna är mycket trevligare, men det kanske bara är jag som tycker det.

Men hur förbereder man sig för en semester i London.

Det finns två saker som du bör göra.

 • Online Dating – Bli medlem på ett par datingsidor och börja matcha med lokala tjejer en vecka eller två innan du åker dit. På så sätt kommer du att ha interaktioner med brittiska kvinnor redan innan du landar. Du kan till och med planera ett par dejter så att du påbörjar processen från dag ett istället för att leta efter tjejer under de första dagarna och därmed inte ha tid med något annat. Detta skapar ett överflöd som kommer att hjälpa dig med din raggning.
 • Lär dig lite om kulturen – Detta kan vara lite svårt när man betänker mångfalden i England. Det bästa du kan göra är att verkligen lära dig om alla typer av olika konstiga saker om de vanligaste kulturerna som du kommer att stöta på (kinesiska, japanska, thailändska, indiska, östeuropeiska, skandinaviska). Du kan självklart inte lära dig allt, och det behöver du inte. Se till att först lära dig om den brittiska kulturen. Och ge dig inte på allt. Lite räcker.

Detta kan du sedan använda för att föra en bra konversation. Du kommer att ses som en person som verkligen bryr sig om landet istället bara för att vara där för att träffa kvinnor. Och när du inte vet vad du ska prata om, kan du börja ställa frågor om kulturen. Du kan även be henne förklara mer i detalj. Detta kommer att kunna ge dig många ämnen om du fastnar.

Och det är allt jag hade för denna artikel. Nu har du allt du behöver. Du har all kunskap som behövs inför din resa till England när det kommer till att attrahera och förföra de lokala kvinnorna. Kom bara ihåg att inte vara stötande. Min erfarenhet är begränsad, men ett enkelt snedsteg kan vara förödande. Kom bara ihåg att ha kul så kommer allt att gå bra.

Till sist, kom ihåg att säga bra saker om mig till kompisarna till alla dina tjejer. Inget fel med lite uppskattning, visst har rätt, haha.

Hursomhelst, lycka till i England och ha kul med all grymma brittiska tjejer.

 

Comments are closed.