16 + Ett Okonventionella Ställen Du Kan Träffa & Ragga Upp Kvinnor

Låt oss vara ärliga, du besöker redan dina närmaste barer och klubbar regelbundet. Att prata kvinnor där med hopp om att ragga upp dem och ta med dem hem (eller på en date)… Det är precis vad du ska fortsätta göra. Det är ett av de bästa sätten för att träffa kvinnor och om du inte gör det, missar du alldeles för många möjligheter (gör det bara).

Men alla går till barer och klubbar för att ragga upp tjejer. Det finns inget mysterium med det längre. Oftast kommer tjejerna i en bar att ha tiotals eller hundratals män som kommer och går under kvällen och alla försöker prata med dem. Det innebär att konkurrensen är hård. Inte bara det, men ibland kan tjejen du är intresserad av vara i en grupp med hennes tjejkompisar (eller värre, med andra killar). Det är en helt annan sak, men det är säkert att säga att barer och klubbar är bra ställen för att träffa och ragga upp tjejer, men de är inte de enda alternativen (inte heller det lättaste alternativet).

Det är därför vi ska gå igenom 16 + ett okonventionella eller konstiga ställen i denna artikel där du kan träffa och ragga upp kvinnor. Vi kommer att göra detta i ett listformat, och gå igenom ett ställe i taget och kort förklara fördelarna, nackdelarna samt andra saker om stället.

Men låt oss inte slösa mer tid utan gå rakt på det, ok?

1. Kaféer


Vad som är bra med kaféer är folk nuförtiden går dit för att plugga och jobba. Detta gör kaféer till ett bra ställe för att träffa kvinnor då du kommer att ha mängder av kandidater som sitter där i flera timmar och mestadels gör tråkiga saker.

Och det bästa är att du kan använda hennes dryck eller något annat du märker som en öppning. Inget galet behövs.

Jag skriver faktiskt denna artikel från mitt lokala kafé och tittar runt omkring mig, det finns minst 3 tjejer som jag ska ragga upp när jag är klar med att skriva. Så ta bara en kopp kaffe (eller te om du är som jag) och ragga upp ett par tjejer som håller på med sina skolprojekt eller vad det nu är.

2. Bibliotek

Mer eller mindre samma sak. Rent subjektivt är bibliotek ännu bättre för detta syfte då det är väldigt tyst där och det är inte så många personer på ett litet område. Men här gäller samma sakers som för kaféer: det är en plats som folk ofta går till, du får hjälp med öppningsfraser tack vare alla böcker, och ni kommer att kunna prata om något ni har gemensamt (böcker).

Jag kommer ihåg på universitetet, jag älskade att gå till biblioteket för att få tag i böcker till min kurs… Och självklart för att träffa och ragga upp alla vackra tjejer jag sprang på. Snacka om två flugor i en smäll.

3. Bokaffärer

Bokaffärer har ungefär samma kvaliteter som bibliotek. Så mycket så att vissa bokaffärer blir bibliotek (och vice versa). Det finns dock några skillnader.

En sak är att folk går till bokaffärer av andra anledningar. Man går till biblioteket för att få böcker att läsa och läsa dem där. Å andra sidan går du till bokaffären för att köpa böcker att läsa hemma (eller på kaféet, väntandes på en cool kille som ska ragga upp dig, haha). Du spenderar vanligtvis mycket mer tid på biblioteket, så som man, borde ditt tillvägagångssätt vara lite annorlunda.

Din öppnare kan handla om böcker, men i en bokaffär har du alternativet att gå på en omedelbar dejt. Ragga bara upp tjejen och om allt går bra, fråga henne vad hon ska göra nu och bjud ut henne på en promenad eller en kaffe där och då.

4. Konstmuseer/Gallerier etc.

Museer är bra om du letar efter en mer sofistikerad tjej. Och även om du är likgiltig, är de fortfarande häpnadsväckande bra för att ragga upp kvinnor.

Precis som de tidigare exemplen, har du en inbyggd öppnare i allt omkring dig. Snacka om konsten, prata om konstnärerna, prata om ditt intresse för konst (eller hennes) … Det finns massor att prata om. Så mycket, att jag skulle avråda dig från att använda dessa ämnen mer än en eller två gånger på varje tjej. Det beror på att du förr eller senare behöver övergå till något mer personligt (att prata om ert ömsesidiga intresse för konst kan vara inkörsport).

5. Offentliga Skulpturer

När vi är på det konstnärliga ämnet, låt oss prata om statyer och offentliga skulpturer. De är fantastiska. Punkt slut.

Inte bara du har exakt samma fördelar du har på konstmuseer, men du har en mycket större målgrupp (låt oss vara ärliga, inte alla tjejer går på galleri… De flesta går dock runt i parken vid skulpturer).

När vi talar om det:

6. Offentliga Parker

Återigen, det finns massor av folk som går i parker. Det finns även en massa människor som bara sitter ned, har en picknick, läser eller gör vad som helst. Det finns enorma möjligheter med den här.

Öppnaren kan återigen vara allt du märker med henne eller miljön runt omkring dig. Så det är ingen svår uppgift. Och om du besväras av de människor som går förbi … Var inte det, ingen känner dig, eller den person du pratar med. För dem är ni kanske två vänner som såg varandra och som pratar om saker som kompisar pratar om.

7. Mässor

Jag pratar om matmässor, bokmässor och andra liknande event. I till exempel min stad har vi en årlig bokmässa där den huvudsakliga gågatan fylls med tält där folk säljer böcker.

Förutom de intressanta böckerna som du kan hitta där, är det ett bra ställe för mig att hitta och ragga upp massor av tjejer (och jag har under åren gjort det med stor framgång).

Testa själv. Håll utkik efter liknande stora evenemang och gå bara dit. Vanligtvis har du några dagar och du kommer att träffa för många tjejer (jag inte kan hålla reda på alla nummer jag får varje gång).

8. Arbetsplatser/Högskolor och Universitet

Jag talar inte om din arbetsplats (det kan nämligen orsaka problem längre fram i tiden)… Vissa mindre högskolor kan också vara ett dåligt mål för detta.

Vad jag menar med detta är att du bör besöka andras arbetsplatser eller universitet.

Gällande universitet, det är enkelt, gå bara in på campus och ragga upp tjejer där (eller i biblioteket).

För arbetsplatser, du kan uppenbarligen inte bara gå in på ett kontor och börja ragga på kvinnor där. Vad du KAN göra är att ta reda på platser dit människor från andra arbetsplatser går på sina raster.

Ett exempel på detta skulle vara ett rökrum … Även om du inte är en rökare, så kan du följa med din kollega och de kommer naturligtvis att känna de flesta personerna där så de kan presentera dig.

9. Firma-/Högskolefester

När vi talar om arbetsplats eller studieplats… Firma- och högskolefester. Återigen, du vill inte gå till din egen firmas fest eftersom det kommer att vara tråkigt (människor tenderar att tala om jobb där också, eftersom de är med sina kollegor…)

Gå till andras firmafester … Du kommer att bli den mest intressanta personen, eftersom du inte kommer att tala om jobbet, vilket omedelbart ger dig massor av bonuspoäng. Allt som får den där söta tjejen att sluta tänka på jobb när hon är på fest är bra.

För högskolor och universitet, ja … Om du har varit på en högskolefest, vet du förmodligen redan vet vad jag talar om… Om du är på väg att börja på högskola eller universitet… Lita på mig… Det är fantastiskt!

10. Dambutiker

Denna är en personlig favorit. Jag förstår ärligt talat inte varför de flesta männen gör detta (kanske för att de inte använder kvinnokläder).

Men det är inte poängen. Du kan vara där och ”handla till din systers födelsedag” eller något. Det är otroligt lätt att slå upp en konversation med hjälp av en öppnare som den och det kan faktiskt inte misslyckas.

Ingen kommer att tro att du vill köpa något till dig själv (eftersom du såklart inte ska göra det), så det är INTE en godkänd ursäkt. Testa det bara. Jag lovar att det kommer att gå bra.

Okej, vi är nästan i slutet av artikeln (det finns bara 6 platser kvar). Varför jag bryter här är på grund av den anledningen att de följande 6 platserna är lite annorlunda ur en aspekt.

Hittills kan du enkelt hamna i en mot en situation med tjejen på de ställen jag har nämnt. Vilket gör ställena till ställen med ”låg risk”. Skillnaden med de följande är att de har högre risk, vilket innebär att du kommer att hamna i situationer där du är med flera personer under en längre tid, inte bara med tjejen du är ute efter.

Det är det, jag ville bara påpeka detta som en ansvarsfriskrivning. Hur som helst, låt oss gå tillbaka till listan:

11. Kollektivtrafik

Bussar, tåg, andra stationer … Nästan all kollektivtrafik du hittar fungerar bra.

Tanken är att människor använder den för att komma någonstans, och medan de använder den gör de inget speciellt, så det är naturligt att gå fram.

Problemet, som nämnts ovan, är att det finns många människor i den och det kommer att vara svårt att få det att verka som en situation där två vänner slumpvis har träffats. Du måste därmed hantera trycket av att vara i centrum för allas uppmärksamhet.

Oroa dig inte … Ingen tycker illa om dig. Alla är ständigt i sina huvuden, tänker på hur andra uppfattar dem, så ingen uppfatta någon annan med flit. Ha det i åtanke och du har egentligen inte något att oroa dig för.

12. Livsmedelsbutiker

Inte lika tätt befolkade som kollektivtrafik (om det inte är rea eller om butiken är en av väldigt få i närheten) men det är fortfarande inte en plats där man vanligtvis ser män som raggar på kvinnor. Och det är vanligtvis där det magiska kommer från med dessa platser … Det är okonventionellt och mystiskt, så det är spännande för tjejen.

Jag kan berätta om jag har hittat en skälig andel vackra kvinnor som handlar dagligvaror (eftersom alla behöver köpa ägg och mjölk, eller hur). Så det är bara en plats som ingen tänker på, vilket gör den idealisk.

13. Vänta i Kö

Postkontor, paketutlämning, nästan varsomhelst där folk väntar i kö på en tjänst.

Eftersom de är bara där och väntar, kommer de att vara där under en lång tid, så det är något som är till din fördel. De är även uttråkade eftersom det inte finns något intressant att göra, så du har en publik som kommer att underhållas av nästan vad som helst.

Det finns ingen press på dig att komma med något grandiost, bara pressen av att andra människor är där och lyssnar på konversationen … Eftersom de inte har något bättre för sig.

14. Hotellobby

Vem är på hotell? Turister.

Vad gör turister i ditt land? De är där på semester.

Vad betyder det? Att de har fritid och är ute efter att ha kul.

Så en hotellobby är en bra plats för att besöka exotiska människor som är ute efter ett äventyr. Dessa platser är oftast packade med personer väntar på personal eller någon annan, så det är mycket lätt för dig att komma och prata med den söta tjejen om ditt land, hennes land, språk, etc.

15. Politiska Kampanjer och Volontärarbete

Om du tycker att något måste förändras, eller om du bara intresserad av att hjälpa ditt lokala samhälle, så är detta en stor möjlighet.

För det första, det finns massor av kvinnor som gillar den här sortens saker. Och för det andra, ni redan har något gemensamt.

Detta gör att samtalet börjar enkelt och intuitivt, ingen press på dig att komma på något.

Det enda problemet är att du inte bara gå och göra volontärarbete för att ragga upp tjejer… Du måste också göra det verkliga arbetet. Men igen, om det är din grej, kör på det.

16. Nätverksevent

Detta är den sista okonventionella platsen i denna artikel. Det är ganska likt firmafester, men istället för att bli full är du är för att träffa affärspartners.

Men det betyder inte att du inte även kan träffa personliga partners där.

Möjligheterna är stora här eftersom folk redan är där för att träffa nya människor, så att du har en enkel uppgift framför dig. Kom bara ihåg att inte bara prata om affärer, annars kommer tjejen att tro att du bara är intresserad av att göra affärer.

17. Online Dating

Ahh, träffa kvinnor online. Du förväntade troligen inte att den skulle vara här (eftersom att det inte är så okonventionellt eller konstigt… Eller ett faktiskt ställe som du kan fysiskt besöka, haha) men sanningen är att jag skulle ljuga om jag sa att online dating inte är ett otroligt sätt för att ragga upp kvinnor.

Tänk bara på det: Det är ett nästan oändligt utbud av kvinnor som är intresserade av något slags samröre med män. Och dina ”matchningar” indikerar att ni gillar varandra på något sätt eller form. Utöver det är allt du behöver göra att spenderar några minuter varje dag på din telefon (om du säger att det är för mycket ljuger du för mig och dig själv).

Och det var det. 16 + Ett okonventionella eller konstiga ställen där du kan träffa och ragga upp kvinnor. Kom ihåg att detta inte innebär att du kan skippa barer, klubbar och de vanliga ställena. Lägg bara till dessa som en bonus.

En sista sak att notera är att du kan träffa en tjej nästan var som helst och det kommer fortfarande att vara ok. Denna lista är bara några av de vanligaste ställena där jag hålla mina ögon öppna för potentiella ragg.

Hur som helst, lycka till med kvinnor som du är intresserad av och jag hoppas att vi ses i nästa artikel, ha det.

Comments are closed.