Dejting Med Kvinnor & Tjejer Från Balkan – Hur Lyckas Man?

Kan Du Attrahera Vackra Kvinnor & Tjejer Från Balkan Utan Att Anstränga Dig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta Om Kvinnor Från Balkan

Ohh, Balkan. Det är verkligen en otrolig plats som är full av intressanta kvinnor… Väldigt intressanta..

Nåväl, eftersom du troligtvis kommer att resa till Balkan (varför läser du detta om du inte kommer att göra det?), Och eftersom det här är en artikel som syftar till att lära dig detaljerna om hur man förför tjejer från Balkan, anser jag att det är lämpligt att varna dig om att det kommer att bli lite annorlunda än i andra länder. Självklart är det så, men eftersom att du är här nu, ligger du ett steg före dina jämlikar.

Så låt oss börja. Vi börjar med att lista ett par punkter om tjejer från Balkan i allmänhet och sedan går vi in på punkterna lite mer i detalj. Låt oss hoppa dit direkt:

 • Kvinnor Från Balkan Är Väldigt Vackra
 • Tjejer Från Balkan Älskar Utlänningar
 • De Är Otroligt Lätta Att Gå Fram Till
 • De Letar I Allmänhet Inte Efter Seriösa Förhållanden
 • Balkan Är En Het Plats För Turister

Ok, Nu är detta avklarat. Och med det tycker jag att vi kan gå vidare till lite mer detaljerad information. Vad sägs om det?

1. Kvinnor Från Balkan Är Väldigt Vackra

Det är ingen hemlighet att Balkan är hemmet för några av de snyggaste tjejerna i Europa. Det beror delvis på det faktum att kvinnor från Östeuropa vanligtvis är snyggare (även om Balkan ligger i sydöstra Europa). Och om du inte tror på mig, finns det faktiskt Ryska och Ukrainska damer som bevisar det. Och tjejerna från Balkan ligger straxt efter dem.

Ytterligare en anledning till de höga nivåerna av skönhet på Balkan är de starka sociala normerna i de flesta av dessa länder. De är inte som länderna i väst där feminismen är vitt utbredd. På Balkan kommer du att hitta väldigt feminina kvinnor, de som tar hand om sig själva och därmed ser vackrare ut.

Till sist, kvinnor från Balkan lägger en STOR vikt vid att se bra ut. Du kommer därmed att märka att nästan alla tjejer bär smink och då snackar vi bra smink. Det beror på att tjejerna börjar experimentera med smink redan vid ung ålder (normalt sett när de är runt 14). De flesta yngre tjejerna tar även hand om sitt utseende genom att gå till gymmet eller någon annan form av fysisk aktivitet.

Alla dessa faktorer bidrar till den otroliga standarden för skönhet som finns på Balkan.

Men det finns faktiskt mer att hämta…

Om du går ut i en större stad på Balkan (och det är antagligen bättre att gå ut i en större stad då andra ofta kan vara lite ödsliga – speciellt på vintern), kommer du att märka att det mestadels finns yngre personer på gatorna. Och då yngre tjejer vanligtvis är snyggare, känns det som att alla tjejer på Balkan är väldigt snygga.

Det är såklart inte en dålig sak. Du är antagligen mer intresserad av yngre kvinnor än äldre (ja, inom rimliga gränser, såklart). Och när vi ändå talar om det, se till att du är extra försiktig när du går fram. Då kvinnor börja bära smink väldigt tidigt, är det ibland svårt att bedöma deras ålder. Och det kan leda till vissa problem. Som tur är går det bra att fråga lite artigt om du är osäker (vanligtvis kommer du verkligen att vara osäkert när det kommer till tjejer som verkligen är väldigt unga, och dessa kommer avslöja sin ålder när man frågar… De tar inte illa upp av sådana frågor).

Ytterligare en sak, var försiktig när du frågar om åldern… Äldre kvinnor kommer inte att gilla det. Så ha bara detta i åtanke och agera därefter.

Men med det ur vägen tror jag att vi har klarat av denna punkt och det är nog dags att gå vidare till nästa punkt. Och den nästa punkten handlar om att:

2. Tjejer Från Balkan Älskar Utlänningar

Balkan är inte den rikaste platsen i Europa. De är inte fattiga länder, men de är inte direkt de rikaste heller. Och pengar för fortfarande med sig en viss status där.

Och utlänningar ses vanligtvis som folk som har pengar. Och kvinnorna gillar det då det innebär ett bättre liv för dem. Om en man på Balkan kan erbjuda ett vanligt liv, kan (till exempel) en Svensk erbjuda ett liv i lyx. Det är såklart en stor fördel.

Så att vara en utlänning är helt klart en fördel på Balkan. Speciellt om du är från väst. Det blir lättare att få tjejer då.

Utöver det, är killarna på Balkan inte så bra när det kommer till kvinnor. Du kommer att märka att par vanligen träffas via vänner. Och det är inte så intressant för de flesta kvinnorna.

Om till exempel en charmig utlänning går fram till henne på gatan och frågar om vägen eller något, ger henne en komplimang och slutligen frågar ut henne på en dejt … Kommer det bli mycket intressantare för kvinnorna på Balkan. Hon kommer att skryta om det för sina vänner och hon kommer att se fram emot den där dejten från den sekund den är bestämd.

Men pengar är inte den enda anledningen till varför tjejer från Balkan älskar utlänningar. Det är faktiskt ganska missvisande, det får dem nämligen att framstå som gold diggers, vilket de inte är.

Även om det såklart kommer att finnas kvinnor som bara är intresserade av dina pengar, gäller det långt ifrån alla. De är intresserade av din kultur och var du kommer ifrån, du är ju något nytt för dem.

De har växt upp i sin del av världen och de flesta av dem drömmer om att en dag resa och utforska världen. Och platsen du kommer ifrån är intressant för dem. De kommer att vilja lyssna på din story. De kommer att älska det och de kommer att vilja lära sig mer om ditt land.

De kommer även att vilja veta varför du är där, på deras hemmaplan. Eftersom de tror att du har det bättre hemma, blir de förbryllade över varför du skulle besöka dem.

Det är ett prov. Det är enkelt att säga något i stil med “jag hatar mitt land på grund av ditten och datten” eller “jag åkte för att jag gillar tjejer från Balkan mer”. Säg inte sådana saker. Förklara istället att du har varit hemma i hela ditt liv och du ville resa och utforska delar av världen som du inte har sett förut.

Detta är också en bra tidpunkt för att visa lite intresse i dras land och kultur. Länderna på Balkan har en otroligt rik historia, fylld med massor av intressanta traditioner som har utvecklats över tid. Fråga om dessa så är du på god väg till framgång.

Att visa intresse för kulturen kommer att vara bra för dig.

För det första visar det att du inte har en dold agenda … Du är inte bara där för att ha sex med vackra kvinnor.

För det andra låter det henne investera i interaktionen genom att hon får ett ämne som hon kan tala om och att hon kan kvalificera sig för dig (eftersom Balkan är mycket stolta människor, vill hon att du ska vara intresserad och hon kommer att försöka att få det att låta intressant).

För det tredje, och sista, ger det er ett bra ämne att prata om. Du kommer sannolikt att tycka att det är ganska underhållande på grund av de otroliga sakerna som du inte hade någon aning om, och det kommer att finnas mycket utrymme till att prata om det. Detta är ett fantastiskt samtalsämne i början när ni lär känna varandra… Perfekt för den första dejten.

Och på tal om dejter, vad sägs om att vi går in på teknikaliteterna? Hur går man fram till kvinnor på Balkan och vad ska man göra?

3. Kvinnor På Balkan Är Otroligt Lätta Att Gå Fram Till

Vi har pratat om hur du som utlänning har en ENORM fördel när det kommer till tjejer på Balkan. Och det är en del av varför det är så lätt att gå fram till dem. Men det är inte allt.

Enkelt uttryckt, är kvinnor på Balkan underbara. Det kommer att vara intresserade av dig och din story och de kommer att vilja lyssna på mer. Utöver det, kan du komma undan med att gå fram till dem nästa varsomhelst. Så vilka är de bästa platserna och tidpunkterna för att ta kontakt med en tjej från Balkan?

Du har tre alternativ, av vilka alla är bra: På dagen, på kvällen, online dating. Jag föreslår att du använder alla tre.

Men låt oss gå igenom dem separat för att ge dig en bild av hur du ska göra.

 • På dagen – detta är ganska självklart… Du promenerar i en stad på Balkan, imponeras av hur vackert det är och så ser du en söt tjej som du skulle vilja lära känna. Gå bara fram till henne och säg något.

Du kan antingen vara direkt och ge henne en komplimang, uppföljt av något litet om dig själv och sedan ställa en fråga til henne.

Du kan även vara indirekt och fråga om vägen eller be henne översätta något. Det är viktigt att se till att du har en anledning till att stanna kvar, kanske ge henne en komplimang eller något liknande och försöka få igång en konversation, Det finns goda chanser till att hon blir intresserad, om hon blir det kan du alltid fråga om hon vill ta en drink där och då eller vid ett senare tillfälle.

Det är mer eller mindre grunderna, vi kommer snart att gå igenom allt lite mer i detalj. Tills dess:

 • På kvällen – Här handlar det om barer och klubbar. Kom bara ihåg att folk är där för att ha kul, så det bör du också ha. Du bör inte gå ut för att ragga på tjejer, du bör gå ut för att ha kul. Och tjejer kommer att se det och gilla det.

Vad du bör göra är följande: eftersom nästan alla tjejer du vill gå fram till är i en grupp, är det bäst att ha egna vänner med sig. Det är inte jätteilla att vara ensam, men folk kommer att tycka att det är konstigt, jag rekommenderar därmed att gå ut med vänner (det gör det även mycket roligare).

Vad du bör göra är att bara gå fram till gruppen och börja prata med dem. Jag skulle säga något i stil med “hur är läget mer er!” och sedan säga något coolt.

Efter det bara flytta samtalet till den plats ni är på, musiken etc. Senare kommer du att vilja isolera ditt mål genom att erbjuda henne en drink eller något (om hon verkligen gillar dig och hennes vänner gillar dig, du kan till och med komma undan med att berätta för dem att du ska “stjäla henne en sekund” … Det här är ännu bättre eftersom det sätter en mer intim och sexuell premiss).

Efter att ha isolerat henne, vill du ta reda på hennes agenda, vad gör hon när festen är över, vad gör hon nästa morgon, var bor hon … Sådana saker. Du bör även försöka eskalera saker och förhoppningsvis få en kyss.

När du har listat ut hennes agenda kommer du att veta om du kan försöka ta med henne hem till dig samma kväll (eller kanske hem till henne) eller om det skulle vara meningslöst att försöka (du måste även försöka lista ut om hon är sugen på det). Och efter det, kan du antingen ta hennes nummer (eller hennes Instagram eller Facebook, kvinnor på Balkan föredrar vanligtvis detta), eller (om allt går bra) ligga med henne. Lycka till!

 • Online dating – den sista metoden som mestadels är kompletterande Du bör definitivt gå online och registrera dig på en sida eller plattform och sedan använda den i ett par veckor innan du ger dig av på din resa. På detta sätt kan du börja prata med tjejer från Balkan redan innan du faktiskt åker till Balkan.

Detta ger dig en ENORM fördel, du kommer nämligen att ha fått lite träning och kommer antagligen att kunna få till ett par dejter redan innan du landar. På så sätt kommer du förhoppningsvis att ha saker att göra redan från dag 1.

Och det är mer eller mindre allt jag har om de olika platserna som du kan träffa tjejer från Balkan på. Men låt oss utveckla det lite… Du ska få några praktiska tips och steg som du kan följa. Jag tror att det kommer att vara väldigt nyttigt när du hamnar i en situation, där du inte vet vad du ska säga eller göra…

Låt oss börja med ett exempel som man kan använda för att gå fram på dagen:

 • För det första bör du faktiskt gå fram till tjejen. Det spelar ingen roll om det är direkt eller indirekt. Poängen är att fånga hennes uppmärksamhet. Där och då kommer du att får reda på lite om hennes planer. Beroende på uttryck och röstläge kan du uppfatta om hon har bråttom eller inte.
 • Det är väldigt viktigt, om hon har bråttom någonstans så har du inte så mycket tid på dig. I sådana fall råder jag dig att småprata lite, berätta för henne att hon verkar vara en intressant person och fråga om hon vill ta en kaffe någon gång. Sedan ger du henne ditt nummer och låter henne vara.
 • Låt oss säga att hon inte är i någon brådska. Då bör du presentera möjligheten till intimitet i ditt tillvägagångssätt. Antingen genom att ha ett direkt tillvägagångssätt, eller genom att visa någon sorts intresse. Efter det vill du bara ha en normal och intressant konversation.
 • Vid något tillfälle är det naturliga nästa steget att gå på en dejt. Du kan antingen satsa på ett ögonblick (där ni två går på en dejt redan där och då) eller boka in en till ett senare tillfälle. Om du bokar den, är det här ett bra tillfälle att få hennes nummer. Sedan bör du stanna lite och sedan gå. Om ni hamnar på en dejt direkt så är det fantastiskt. Oavsett hur det går är nästa steg en dejt.
 • På dejten vill du lära känna henne bättre (och låta henne lära känna dig). Du bör även försöka eskalera saker och förhoppningsvis få en kyss vid något tillfälle. Sedan är det en bra plan att boka in nästa dejt (som kommer att sluta med sex hemma hos dig). Allt beror på logistiken.

Det är nog det… Så raggar man på dagen på Balkan. Men på kvällen då?

 • På kvällen vill du såklart vara på en bar eller klubb, helst med ett par vänner. Och du vill interagera med ditt mål, eller hennes grupp.
 • När du har kontaktat henne vill du bli vän med gruppen, presentera dem för dina vänner och nästa steg är att isolera din tjej.
 • När det är klart vill du eskalera fysiskt och lära dig mer om hennes planer (som diskuterat tidigare) och agera efter dem. Antingen få hennes nummer och boka in en dejt (vilket kommer att följa spelreglerna för dagen ovan) eller förhoppningsvis så kommer hon att var ok med att gå hem med dig. Oavsett vad så är det mer eller mindre så det fungerar.

Och med det är den mest värdefulla informationen i artikeln avklarad … Slutligen vill jag ge dig några avslutande tankar och några idéer för vilka städer du borde besöka (mer eller mindre):

4. Var Du Bör Åka Och Andra Godbitar

Ok, nu vet du hur otroliga kvinnorna på Balkan kan vara… De är vackra, de är trevliga, vad mer är de? De flesta av dem letar inte efter ett seriöst förhållande.

Jag menar, de tackar kanske inte nej till möjligheten, men de är mer fokuserade på sina karriärer och personliga mål. De kommer därmed att ha ett öppet sinne. Så du kommer mer eller mindre garanterat ha en trevlig stund om du stannar tillräckligt länge och spelar dina kort rätt.

Samtidigt är de väldigt oroliga för vad deras vänner tycker om dem. Det är därför du oftast kommer att stöta på hårt motstånd. Men oroa dig inte, så länge som du väljer en bra stad (och det finns många), kommer du inte att stöta på det så ofta. Stadens population är nyckeln… Ju större, desto bättre.

I de mindre städerna känner nämligen alla varandra. Snacket går och därför blir tjejerna rädda om sina rykten. Det innebär att hon kommer att vara mer tveksam till att ligga med dig eller att till och med gå på en dejt med dig (i mindre städer).

Det är därför du bör åka till större städer. Huvudstäder är vad du bör satsa på. Efter huvudstäder, skulle jag föreslå destinationer som har mycket turister (det finns otroliga stränder på Balkan, så åk dit på sommaren).

En extra bonus med att åka till en turiststad på sommaren (till exempel Varna eller Bourgas i Bulgarien) är att du kommer att se MASSOR av turister … Och eftersom Balkan inte är en väldigt populär västerländsk destination, du kommer faktiskt se fler turister från Balkan (till exempel reser många rumäner och bulgariska till Grekland på sommaren … Det finns också MASSOR av ryssar och ukrainare). Det är bra med lite ombyte.

Och med detta avslutar vi denna artikel… Nu har du all den kunskap och alla färdigheter som du behöver för att kunna attrahera och förföra en tjej från Balkan. Och när du gör det, se till att nämna mig för hennes vänner… Inget fel med lite uppskattning, eller hur?

Hursomhelst, lycka till!

 

Comments are closed.