Träffa & Dejta Australiensiska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Australiensiska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är ja! … Denna artikel kommer att lära dig allt du behöver veta.

Så, Australien, eh? Jag kan utan tvivel säga att jag stöder ditt beslut att besöka detta fantastiska land till 100%. Det är inte bara ett bra ställe att åka till bara för att se sig omkring. Det har även många otroligt vackra kvinnor. Jag menar, ta bara en titt på detta:

Helt otrolig.

Och nu när jag har fått din uppmärksamhet, skulle jag vilja trycka tillbaka din entusiasm ett snäpp. Eftersom att du inte kommer att nå så stor mycket framgång i Australien om du inte gör rätt saker.

Det är dock därför vi är här. Efter denna korta artikel kommer du att veta allt för att kunna locka och förföra dessa otroliga australiensiska tjejer. Först ska jag lista alla viktiga punkter som jag ska prata om. Efter det… Jaa, så ska vi prata om dem mer i detalj.

Ok, låt oss börja med listan:

 • Australiensiska Kvinnor Är Otroligt Vackra
 • Australiska Tjejer Har Väldigt Höga Normer (Vanligtvis)
 • De Flesta Av Dem Är Feminister
 • De är I Allmänhet Mycket Öppnare För Dejting
 • Det Finns Vissa Städer Som Är Bättre
 • Hur Man Förbereder Sig För Australien

Ok, nu är det avklarat. Och eftersom jag är säker på att du längtar efter att lära dig mer, låt oss sätta igång, och börja med:

1. Australiensiska Kvinnor Är Otroligt Vackra


De är bara helt häpnadsväckande. Det är en kombination av det varma vädret och det faktum att Australien är ett utvecklat land.

Jag menar att de flesta som bor i Australien är ekonomiskt stabila och det gör att tjejerna har en stabilitet, så att de kan fokusera på andra saker (som deras utseende). En annan faktor för skönheten i den genomsnittliga australiska tjejen är att de älskar att känna sig attraktiva.

Det hjälper också att det finns fler kvinnor än män i Australien. Detta innebär att det finns mer konkurrens bland kvinnorna och således en önskan att vara mer önskvärda, haha.

En annan sak jag vill nämna är deras accent. Nu, detta är en personlig preferens, men enligt min ödmjuka åsikt, är den australiensiska accenten helt otroliga. Jag älskar verkligen den. Och om du är som jag, kommer du också att älska den. Så bara det är anledning nog att besöka Australien.

Men vad kan sägas om dessa vackra australiensiska kvinnor?

2. Australiensiska Tjejer Har Väldigt Höga Normer (Vanligtvis)

Jag inser att jag säger emot mig själv lite när jag nämnde att ”det finns fler australiska kvinnor än män”. Jag menar, det skulle göra det lättare för män det om så är fallet, eller hur?

Ja, ja, självklart, men det finns ett problem också. Aussie-tjejer har nämligen mycket, mycket höga krav när det kommer till män och dating. De letar efter den ‘perfekta mannen’ och ärligt talat, nöjer de sig inte med något mindre.

Detta skapar ännu större brist på dem och ännu mer konkurrens om de ‘bra männen’, så om du har de kvaliteter som alla australiska kvinnor önskar, blir det lättare för dig. Och vilka är då de? Att bara vara lång, vacker och framgångsrik (genetik, jag vet. Men det är så det är).

Detta är dock inte för att skrämma de som inte är så välsignade. Läs vidare så kommer du att märka att det finns vissa saker som du kan göra (och än viktigare, vissa platser som du kan besöka) som kommer att göra det lättare för dig (och mig, då jag själv inte är särskilt lång, tyvärr).

”Tjejer med höga krav suger faktiskt”! … undrar du kanske! Och du har rätt, det är mycket olyckligt att kvinnor skulle titta på något ytlig såsom utseende och klass. Särskilt då det inte är fallet på andra ställen.

Men det är okej. Det finns ingen anledning till att gråta över det. Istället är det bättre att jobba på sig själv och förbättra sig.

Men jag skulle vilja prata om varför australiensiska tjejer har så höga krav… En av anledningarna är helt klart då att:

3. De Flesta Australiensiska Kvinnor Är Feminister


Det är faktiskt ganska uppenbart när man tänker på det. Självklart kommer de att leta efter ”den bästa av de bästa” bland männen. Speciellt om de är så självupptagna.

Missförstå mig inte, feminism är inte en dålig sak. Jag är helt för lika rättigheter mellan könen. Saken är den att feminismen har dragits för långt nu för tiden. Det handlar inte längre om lika rättigheter, det handlar om att trycka ner män (lika dumt som det låter). Men jag är säker på att du vet att det finns kvinnor där ute som har agerat fel mot män. BARA för att det har varit ojämnt för kvinnor tidigare (fortfarande på vissa ställen, men inte som för 100 år sedan till exempel).

Du tycker kanske att jag är fel ute, men jag tycker inte att det är rättvist att döma män som inte ens fanns (eftersom, du vet, människor inte är odödliga) tidigare och eventuellt inte kan ändra vad som hände. Jämställdhet är bra, men kvinnor bör inte vara bättre än män (självklart betyder jämställdhet att män inte heller är bättre än kvinnor). Historien skulle bara upprepa sig om tiderna förändras där vi har ”matriarkatet” som är precis som ”patriarkatet” i det förflutna. Bara tvärtom, haha.

Men det är inte därför vi är här. Vi är här för att förstå hur man kan locka och förföra australiensiska tjejer. Så, låt oss komma tillbaka till ämnet och prata om Australien.

Tyvärr är de flesta kvinnorna feminister. Och jag talar om en mer extrema typ av feminism, inte ”lika rättigheter” det är uppenbarligen för omodernt vid det här laget.

Men tro det eller ej, Australien brukade vara oerhört patriarkalt. Män brukade vara den ”dominerande kraften” eftersom de skulle arbeta under hårda förutsättningar för att bygga landets rikedomar och föra landet framåt. Och efter att det hände, blev Australien otroligt rikt och utvecklat. Den uppenbara rörelsen efter det (som i så många andra utvecklade länder – USA, Storbritannien, de flesta av den västra världen, etc.) började de röra på sig mer till vänster politiskt.

Det är okej, tills det blir extremt. Inga ytterligheter är bra.

Det finns fortfarande hårt arbetande män i Australien som är rotade i det tidigare sättet att göra saker på (eftersom det inte direkt är antik historia, är det faktiskt ganska nyligen). Men feminismen är på uppgång och allt ”moderniseras mer”. En karriär i gruvan (tidigare en riktig stjärna) är inte en särskilt stor sak idag.

Och då kontorsjobb och liknande yrken är på uppgång är nu alla kvinnor för feminism. Och feminismen blir denna otroligt groteska extrema och manshatande varelse, vilket även australiska kvinnor blir.

Det är det…faktiskt inte särskilt coolt. Men låt oss sluta med det negativa och gå vidare till något bättre. Låt oss tala om hur dating faktiskt grå till i Australien. Eftersom oavsett hur mycket feministiska kvinnor hatar att erkänna det, är män en nödvändighet för att världen ska fortsätta. Så det finns fortfarande en del dejting att göra, haha.

Och utan vidare:

4. Australiensiska Tjejer Är I Allmänhet Mycket Öppnare För Dating

Även om dejtingprocessen i andra länder är ganska komplicerad, kan den kokas ner till vetenskap, det är dock inte fallet i Australien. Det kommer inte att hindra oss från att skapa någon slags förståelse för det. Det är nämligen otroligt intressant att göra. Och eftersom det är därför du är här. För att lära sig vad man ska göra.

Så hur fungerar dejting i Australien?

Tja, är hela dejtingprocessen mycket mer laid-back där nere. Vanligtvis brukar folk gå på en dejt efter att de har träffats, samtidigt som de umgås med vänner. Efter det, om de gillar varandra, beslutar de sig kanske för att träffas flera gånger. Ibland händer saker bara.

Det är mer eller mindre så hur förhållanden fungerar.

Men vad händer om du inte letar efter ett förhållande? Och om du ska åka på en trevlig semester och vill träffa några av dessa vackra australiensiska kvinnor?

Tja, de är inte direkt främlingar för mer tillfälliga relationer heller.

Allt detta bör peka dig mot en otroligt avslappnad inställning till hela spelet. I grund och botten, när du ser en söt tjej i Australien, gå bara fram till henne och börja prata.

Varför det fungerar? Tja, de flesta australiensiska killarna inte är särskilt duktiga när det kommer till damerna. Du har därmed en edge genom att bara gå fram och prata med tjejen.

Du kan börja med en direkt eller en indirekt öppnare, gör det som passar dig bäst. Ärligt talat, det finns inga dåliga svar när det kommer till det. Se bara till att du går igenom de självklara sakerna.

Gå till exempel inte bara fram och småprata om vädret eller något annat tråkigt i en och en halv timme. Du måste se till att du kommunicerar att du är intresserad av tjejen och även att du undersöker om hon potentiellt är en cool person.

Du vill se om du skulle vilja vara med henne. Hur gör du det? Du ställer frågor. Letar du efter en tjej som tar hand om sig rent fysiskt? Fråga då de du går fram till om de brukar gå på gym. Om de gör det, prata då om att du också gillar att gå till gymmet och att du tycker att det är grymt att hon också gör det. Om de säger att de inte gör det… Kasta inte bara bort konversationen, men om de verkar vara en person som du INTE letar efter, finns det ingen anledning till att fortsätta.

Men om hon till exempel inte går på gym (och du gillar tjejer som gör det) bör du svara med något i stil med: ”Åh vad synd, vi skulle ha varit ett söt gympar”. Eller något liknande som diskvalificerar henne eller ett potentiellt förhållande mellan er två.

Detta är fantastiskt om hon gillar dig, hon kommer nämligen att försöka rättfärdiga att ett förhållande mellan er två är något som är bra. Hon börjar kvalificera sig själv för dig och berätta om hur fantastisk hon är på andra saker. Det är fantastiskt. Och om du hör något som du gillar, bör du definitivt uppmuntra henne genom att beundra det.

Kvalificering och diskvalificering är bra verktyg som du kan använda när hon gillar dig. Om du vet hur man väver in och ut dem i samtalet, kommer du snabbt att upptäcka att tjejer ofta är ute efter att bevisa sig för dig. Detta innebär i princip att de jagar dig, istället för att det är tvärtom.

Hursomhelst, nu vet du hur man gör. Helt ärligt, om du bemästrar dessa färdigheter, kommer det att gå bra för dig med kvinnor i allmänhet. Och efter det behöver du bara behöver väl vara ensam med tjejen och har några kondomer i närheten.

Men låt oss gå till nästa ämne eftersom jag längtar efter att dela med mig av det…

Minns du när jag berättade att australiska tjejer har höga krav? Tja, jag lovade också att berätta något häftigt som kan hjälpa dig om inte du är vacker, lång, rik och populär.

Det är egentligen inte en färdighet, det är mer att ”välja och spela dina kort rätt”:

5. Det Finns Vissa Städer Som Är Bättre

Med kort menar jag plats. Beroende på plats förändras spelet rejält. Och vissa städer har de mest extrema feministerna som antingen dejtar presidenter/fotbollsspelare eller som dör som singlar. Men andra städer är hemmet för de mest jordnära kvinnorna i Australien. Och skillnaden är verkligen skrämmande ibland.

Men utan vidare, vilka är de bästa ställena för att leta efter australiensiska tjejer?

 • Adelaide – Den absolut BÄSTA platsen om du letar efter otroliga och jordnära australiensiska kvinnor. Spelet här är mycket enklare än nästan överallt annars i Australien. Du hittar även oroligt snygga tjejer här (det är inte en plats som är enkel på grund av att kvinnorna är mediokra). Det här beror främst på att kvinnorna inte är så galna som i andra delar, samtidigt som det finns mycket, mycket fler kvinnor än män. Dessutom är det inte ovanligt för kvinnor att gå fram till män här, du behöver bara hålla stark ögonkontakt och vara en anständig människa.
 • Sydney – Ja, allt jag har pratat om i denna artikel handlar mer eller mindre om Sydney. Det är en fantastisk plats att besöka om du är ute efter australiensiska tjejer. Kom bara ihåg att många av dem kommer att ha de höga kraven jag har pratat om. Om du är lång, vacker och rik, är Sydney en fantastisk destination.
 • Melbourne – Ungefär i mitten mellan Sydney och Adelaide. Detta då det finns MASSOR av utlänningar som har emigrerat dit. Du kommer att träffa många jordnära tjejer från Östeuropa här.

Okej, med det är ur vägen, är det dags för några avslutande tankar:

6. Hur Man Förbereder Sig För Australien


Det här är faktiskt ganska allmänna råd. Men det finns två saker du kan göra för att avsevärt förbättra din upplevelse.

 • Online Dating – Gå med på några datingsidor online och börja prata med de australiensiska tjejerna innan du ens har satt din fot i landet. På så sätt har du kontakter på dag 1. Det är också en bra idé bestämma några dejter för de första dagarna som du kommer att vara där. På så sätt har du ingen dötid när du kommer och börjar se dig omkring.
 • Lär dig om kulturen – Att lära sig lite om kulturen i landet du reser till är alltid en bra idé. Det skapar bra ämnen att prata om, det skiljer dig från de turister som verkligen inte bryr sig, och du kan be tjejen att berätta mer (vilket innebär att hon pratar mer). Allt detta leder till en ökad chans till att träffen kommer att gå till din fördel.

Och det är mer eller mindre allt för denna punkt Du vet nu allt du behöver för att locka och förföra dessa underbara australiensiska kvinnor. Så åk bara dit, njut av den grymma accenten och få till det med några vackra tjejer.

Kom bara ihåg att nämna mig för kompisarna till alla dina tjejer. Inget fel med lite uppskattning, visst har rätt, haha.

Hursomhelst, lycka till i Indien och ha det så kul.

Comments are closed.