Asiatiska Kvinnor & Tjejer – Hur är dom?

Kan Man Verkligen Attrahera Asiatiska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Sig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta

Jag måste bara säga det… Denna artikel, jag har väntat så länge på att få skriva den.

Och nu är den här. Jäklar vad trevligt.

Och jag är säker på att du vet varför: Asiatiska Tjejer. Herre. Min. Gud. Asiatiska tjejer är bara… som… Ta en titt:

Vackra, sexiga, heta… Eller hur?

Hursomhelst, vi är båda här av en enkel anledning. Att ge dig kunskapen om hur man lockar och förför dessa otroliga kvinnor. Och det är precis vad vi ska göra nu.

Först och främst tar vi en titt på de karaktärsdrag som de asiatiska tjejerna brukar dela. Sedan går vi in på detaljerna. Jag tror att du kommer att älska den här strukturen eftersom den har allt för alla.

Och innan vi börjar, Eftersom Asien är en kontinent … Och det finns massor av skillnader, så kommer det att bli en mycket generell guide. Vi ska också prata om asiatiska kvinnor som växt upp i Asien OCH sedan pratar vi också om asiatiska tjejer som är från väst.

Låt oss gå in på ämnet ifråga:

Vanligtvis är asiatiska kvinnor:

 • Väldigt Blyga och Tillbakadragna
 • Vänliga och Artiga
 • Intresserade av var du kommer ifrån (i Asien)
 • Upphetsade om att lära dig om deras kultur
 • Väldigt Vårdande
 • Kan ibland komma fram till dig (i Asien)
 • Älskar Utlänningar
 • Väldigt Intelligenta
 • Undergivna
 • Letar efter Maskulina Män
 • Gillar inte fysisk kontakt i det offentliga så mycket
 • Kan vara alltför gulliga (på ett irriterande sätt)

Okej, så låt oss gå direkt till den första delen av den här artikeln:

Asiatiska Tjejer i Asien (ingen västerländsk influens)

Anledningen till att tjejerna i Asien är annorlunda än de i Amerika till exempel, är för att den asiatiska kulturen är mycket mer annorlunda. I Asien är människor mycket mer reserverade och traditioner följs.

I motsats till detta kommer asiater som har växt upp i Amerika att vara mycket mer som amerikaner, eftersom de inte har upplevt dessa traditioner och influenser.

Men vi pratar mer om det i det andra avsnittet. Låt oss gå rätt på köttet i det här avsnittet:

 

1. Asiatiska Kvinnor är Väldigt Blyga och Tillbakadragna

Det är faktiskt en ganska vanlig sak i öst. Och asiatiska tjejer är inte annorlunda. De är inte som amerikanerna; stolta och högljudda.

Det betyder att det finns mindre press på situationen. Du kommer aldrig få ett strängt avslag från en asiatisk kvinna. Hon kommer bara tacka nej på ett artigt sätt.

Detta betyder också att det finns mer press på dig att faktiskt hålla interaktionen igång. Du måste föra (mer om det senare)

Det är faktiskt inte något som är dåligt. Det är viktigt att lära sig hur man gör det ändå eftersom alla tjejer kommer att vara så. Det är bara det att asiatiska kvinnor kräver ännu mer ansträngning från din sida.

Det betyder inte att hon inte kommer att anstränga sig i interaktionen:

 

2. Asiatiska Tjejer är Intresserade av Din Kultur

De kommer gladeligen att lyssna på historier från ditt land och din kultur. De fascineras av utlänningar (mer om det senare).

Så håll bara konversationen igång så kommer du att märka att det faktiskt är ganska lätt att prata med asiatiska tjejer.

Och så enkelt som det är finns det några saker som du bör undvika när du pratar (eller närmar dig) asiatiska kvinnor. Till exempel:

 

 • Prata inte om dina asiatiska fetischer. De här tjejerna vet. Det är uppenbart att du närmar dig dem eftersom du gillar dem. De vill tro att det inte är för att de är asiater, utan istället på grund av vilka de är som person. Så undvik att prata om dessa saker.
 • Sätt henne inte på en piedestal. Det gäller förresten för alla tjejer i världen. Det är otroligt avtändande när du sätter en tjej på en piedestal, så gör inte det.
 • Prata inte om dina asiatiska ster Undvik rasism i allmänhet. Det är aldrig bra att prata som en rasist. Och det är definitivt inte attraktivt.
 • Fråga henne inte om hennes nationalitet. Det ger dig inte någon viktig information och det kan vara ett känsligt ämne för henne.
 • Imponera inte på henne med fakta om Asien. Hon bryr sig inte riktigt om hur många cyklar det finns i Korea eller det kinesiska folkets favoritfärg.
 • Var inte för blyg. Du måste vara maskulin. Leda. Vara dominant.

Innan vi går vidare till nästa punkt, skulle jag vilja nämna att de inte bara är intresserade av din kultur. Ett bra ämne för en konversation kan vara att fråga henne om hennes egen kultur och låta henne lära dig. Lita på mig, de kommer att älska det.

 

3. Asiatiska Kvinnor är Väldigt Vårdande

De vill ta hand om sin man. Och det betyder också att de kommer att älska män som inte är katastrofala.

Så se till att du tar hand om dig själv. Skippa inte grooming och hygien (och det här är inte bara för asiatiska tjejer… Du borde göra det för dig själv, var du än går).

En annan sak är att klä sig snyggt. Asiatiska kvinnor kommer att älska dig om du ser bra ut. Se bara till att du ser bättre ut än alla andra i rummet (det är inte så svårt i Asien).

Och det kommer även att hjälpa dig mycket då:

 

4. Asiatiska Kvinnor Kan Gå Fram Till Dig

Och, ja, det händer. Och det är mer sannolikt om du ser bra ut.

Till exempel kan en tjej komma fram till dig och säga att hon gillar dig. Eller säga att du är stilig.

Och om hon är för blyg för att göra det, skickar hon en kompis. Se bara till att du ser så bra ut som du kan.

Och även om hon inte kommer fram till dig … Kan du gå fram till henne. Det är inte så komplicerat. Hon kommer inte att vinka bort dig. Om hon inte gillar dig så säger hon bara artigt att hon inte är intresserad eller något i den stilen. Ge henne bara en äkta komplimang. De kommer inte tycka att det är läskigt eller misstänksamt.

En sak du kan göra för att bli mer attraktiv är följande:

 

5. Asiatiska Kvinnor Älskar Maskulina Män

Detta innebär att du ska vara dominant. Var bestämd och ta kommandot. Hon kommer älska det.

Och det beror på att vanliga asiatiska män inte kommer att göra ett drag om de inte är fulla. De flesta asiatiska kvinnor du ser kommer antagligen hålla på med sina telefoner. Det inte för att de är beroende av Instagram eller Snapchat som i väst. Det beror på att asiatiska killar inte kommer att engagera sig i dem på något meningsfullt sätt. Asiatiska tjejer är uttråkade och nervösa eftersom ingenting händer.

Det är därför du bara kan gå till dem och närma dig dem. Och om du visar manliga kvaliteter får du definitivt en bra respons.

Var noga med att vara ihärdig eftersom du nu vet att asiatiska tjejer är väldigt blyga. Fortsätt bara, visa maskulinitet och håll fast vid den. Hon kommer inte att kunna föra samtalet, det är upp till dig.

En annan sak du behöver göra är att driva interaktionen framåt. Hela tiden. Du måste eskalera det sexuellt och flytta fram gränserna. Eskalera bara och när du stöter på motstånd, gå bara tillbaka lite och finjustera.

Detta beror på att asiatiska kvinnor är otroligt reserverade och brukar inte ställa upp på sex på första dejten (du behöver nog 2-3 dejter). Detta innebär att du helt klart måste flytta fram gränserna. För om du inte gör det och bara håller en vänlig konversation, blir du det: en vän.

Eskalera det bara fysiskt då och då. Och om hon visar motstånd, för bara anteckningar om hennes handlingar istället för hennes ord. Kom ihåg att tjejer mest kommunicerar genom handlingar och kroppsspråk. Om hon verkar avvisa dig, men fortfarande är kvar där med dig, innebär det att hon gillar dig. Så bli inte avskräckt utan fortsätt bara.

En annan mycket viktig sak som hänger samman med hela denna punkt är att asiatiska tjejer oftast är mycket undergivna. I och ut ur sängen. Det betyder att du måste göra det mesta av jobbet.

Du måste föra konversationen. Du måste eskalera fysiskt. Du måste ha ordnat logistiken. Du måste ta med henne hem till dig. Du måste dominera henne i sängen.

Och om du gör dessa saker rätt, kommer hon helt klart att älska det.

Det är inte kul för alla killar. Men lita på mig… Det är definitivt värt det. Och det är inte alltid dåligt att vara den som dominerar. Det är faktiskt ganska motiverande och njutbart på ett sätt. Du känner dig otroligt manlig och maskulin. Det är svårt att förklara. Lita på mig, det är värt erfarenheten.

Och du har verkligen en fördel i Asien, det beror på att:

 

6. Asiatiska Tjejer ÄLSKAR Utlänningar

Det är fallet för de flesta östliga länderna, men ännu mer i Asien. Det är mycket vanligt att se heta asiatiska killar ensamma och genomsnittliga amerikanska killar med modellliknande kvinnor i sina händer i Asien.

Det här är en stor fördel, eftersom det plus din uppmärksamhet på hygien, klädsel och att du tar hand om dig själv gör dig utan tvekan oemotståndlig för de flesta asiatiska tjejerna.

Även om detta är fallet, uppmanar jag dig att INTE lita på det. Detta är en knepig nedåtgående spiral som många män faller igenom. Bara för att du är en utlänning ger dig det inte en ursäkt för att överge grundläggande principer.

Kommer du ihåg de saker som jag sa att du inte skulle göra?

“Var inte rasistisk, sätt henne inte på en piedestal, var inte blyg” … Ja dessa gäller fortfarande.

I grund och botten vill du bygga en attraktiv persona oavsett din nationalitet och bakgrund. Det är lätt att falla i paradigmet: Jag är amerikan, jag kan göra vad jag vill och asiatiska tjejer kommer naturligtvis att flockas runt mig. Det är inte sant och du är dum om du tänker på det sättet.

Ja, det fungerar till din fördel, men varje asiatisk kvinna kommer att välja en asiatisk man som vet hur man är maskulin istället för en amerikansk pojke som inte kan ge henne positiva känslor.

Det är på grund av att:

 

7. Asiatiska Kvinnor Är Intelligenta

Deras hela kultur lägger en STOR betydelse vid utbildning (följaktligen de asiatiska stereotyperna).

Det är faktiskt något som är bra. Meningsfulla samtal är mycket viktiga för förhållanden (om du letar efter ett) och asiatiska tjejer kan säkert leverera på den fronten.

Detta plus det faktum att de är otroligt vårdande och älskande, vilket gör asiatiska kvinnor till otroliga partners. Om du letar efter något mer allvarligt kommer de inte att göra dig besviken.

En annan sak är att de är väldigt romantiska. De har vuxit upp med romantiska filmer och vill känna sig som prinsessan. Detta kopplar till deras kärlek för manliga män. Det betyder också att de kommer att reagera mycket bra på romantiska interaktioner. Så gör det.

En av de saker som de flesta män inte gillar med asiatiska tjejer är att de kan tendera att agera alltför gulligt ibland. Tänk på alla internet memes om asiater och hur konstiga de är.

Pink, Hello Kitty, sådana saker. Att agera på det sättet kan vara irriterande för vissa och häftigt för andra, det är upp till dig. Men jag var tvungen att nämna det.

En annan avtändande sak skulle vara att de är otroligt reserverade och inte gillar intensiv fysisk eskalering när de är ute i det offentliga. Vissa män kanske inte gillar det, men saken är att du måste lära dig att finjustera med alla tjejer. Så det är verkligen en STOR grej.

Asiatiska Tjejer I Väst…

Och låt oss nu prata lite om de asiatiska kvinnorna du hittar hemma.

Nu är de inte radikalt annorlunda, men det beror mest på hur de har uppfostrats.

Till exempel har du tjejer som har föräldrar som fortfarande värderar de asiatiska traditionerna. Du har också de som inte kommer att vara traditionella alls.

Det bästa för dig är att bara anta att alla är fullt västerniserade, men närma dig dem inte som en idiot.

Du vill undvika rasism.

Låt oss prata lite om båda typerna. Vi börjar med:

 

Asiatiska Tjejer Med Traditionsbundna Föräldrar

Nu är det inte bara deras föräldrar … hon bodde kanske i Asien under en lång tid och nu flyttar hon västerut för att studera eller något liknande. Det betyder att de i grunden är som tjejerna som du hittar i Asien … Med ett enda undantag.

De vill anpassa sig till den västerländska livsstilen. Det betyder att de kommer att vara ännu mer intresserade av att lära sig allt om dig. Det är en stor sak. Det gör det väsentligt lättare och mer intressant för dig.

En annan sak är att hon kommer att ha bra engelska. Det är fantastiskt eftersom språkbarriären kan vara ett problem i de asiatiska länderna, men asiatiska kvinnor som kommer till väst är vanligtvis duktiga på engelska.

 

Asiatiska Tjejer Som Redan Är Västerniserade

Behandla dem bara som de andra tjejerna. Undvik såklart rasism.

Sammantaget, gå fram, precis som till alla andra tjejer (båda asiatiska typerna i väst). En enkel komplimang eller ett indirekt förhållningssätt gör underverk.

Du ska även vara lekfull… Asiatiska tjejer älskar det när du tar fram deras lekfulla sida. Håll konversationen igång, för, var maskulin så kommer det att gå bra. Och fråga ut dem bara. Chansen är att om hon gillar dig, så säger hon ja.

En sak som dessa tjejer kommer att ha gemensamt med de från Asien är att de troligen inte kommer att ha sex på första dejten (såvida hon inte är en helt och hållet västerländsk tjej). Det betyder att du bara måste driva interaktionen framåt och eskalera så mycket du kan. När du stöter på motstånd, finjustera och kom ihåg att se till hennes handlingar istället för hennes ord.

Och det var det. Tack för att du läste igenom den här artikeln och jag hoppas att du har lärt dig hur man lockar och förför asiatiska kvinnor, oavsett var du hittar dem.

Som avskiljande ord: kom bara ihåg att berätta om mig för hennes sexiga vänner … Jag skulle gärna ha lite visad tacksamhet (jag kommer säkert att sprida ordet om dig också, haha).

Hursomhelst, gå ut nu och skaffa ett par Asiatiska tjejer…

Comments are closed.