Dejting Med Afrikanska Kvinnor & Tjejer – Hur Lyckas Man?

Kan Du Attrahera Vackra Afrikanska Kvinnor & Tjejer Utan Att Anstränga Dig?

Svaret är Ja! … Denna Artikel Kommer Lära Dig Exakt Vad du Behöver Veta Om Afrikanska Kvinnor

Jasså, du planerar en resa till södra Afrika? Det är fantastiskt och det är även en otrolig möjlighet för dig att träffa de vackra afrikanska kvinnorna som bor där… Som till exempel:

Det är jättebra och så vidare, men att faktiskt attrahera och förföra dem kan visa sig vara ganska svårt. Du kan liksom inte bara åka till Afrika och göra samma saker med tjejerna där som du gör med tjejerna på hemmaplan. Det fungerar bara inte.

Det är en helt annan plats (såklart) och en väldigt annorlunda kultur.

Det är därför vi nu ska gå igenom konsten med att attrahera och förföra dessa vackra och exotiska afrikanska tjejer. Vi kommer att börja med att lista några av sakerna som du måste känna till. Och sedan går vi in på detaljerna.

När vi är klara kommer du att vara som en välutvecklad och attraktiv maskin som kan förföra alla afrikanska damer du stöter på. Låter det bra? Låt oss då sätta igång med listan:

 • Afrikanska Kvinnor Är Väldigt Heta
 • Afrikanska Tjejer Älskar Utlänningar
 • De Letar Efter Killar Som Är Gentlemän
 • De Vill Lyssna På Din Story
 • De Är Otroligt Lätta Att Gå Fram Till
 • Afrikanska Kvinnor Älskar Komplimanger
 • Afrikanska Tjejer Blir För Seriösa För Snabbt
 • Det Kan Komma Vissa Problem Längre Fram i Tiden

Nåväl, med det avklarat, kan vi nu börja vid den del där du faktiskt förstår vad jag menar med dessa få ord.

Vad sägs om att vi bara börjar med den första och sedan tar det därifrån:

1. Afrikanska Kvinnor Är Väldigt Heta

Den enkla sanningen är att de bara är det.

Det är kanske från en utlännings perspektiv men de är bara helt otroligt exotiska. Men det beror sannolikt på att deras kroppar är helt fantastiska. Du hittar nästan helt perfekta former i Afrika och det är ett faktum.

Och det beror antagligen på levnadsförhållandena där.

Vi vet båda två att Afrika inte direkt är en av de mest utvecklade delarna i världen. Livet där nere är i genomsnitt mycket hårdare än på nästan alla andra ställen, därmed har vi fattigdom. Och fattigdom leder till massor av saker, men när det kommer till det fysiska, ju fattigare du är, desto mindre har du råd med att vara lat, därmed blir din fysik bättre. Och det är antagligen en anledning till dessa otroliga afrikanska kroppar som du kommer att se på dina resor…

Utöver det tror jag inte att det finns så mycket mer att försöka övertala dig om… Afrikanska kvinnor är helt enkelt vackra. Så är det bara.

För att avsluta denna punkt skulle jag vilja att vi kommer att komma tillbaka till de svåra levnadsförhållandena som de flesta afrikaner ställs inför senare i denna artikel, så bara så att du vet så kommer jag att anta att du vet vad jag pratar om senare i artikeln.

Med det avklarat, låt oss hoppa vidare till min nästa punkt:

2. Afrikanska Tjejer Älskar Utlänningar

Som utlänning kommer du att ha ett ENORMT övertag över de lokala killarna i Afrika…

Å ena sidan är det för att du kommer att vara ett nytt inslag, något som är ovanligt och det är intressant.

Å andra sidan är det för att utlänningar vanligtvis kommer från rikare länder, därför kommer de att vara rikare. Det innebär att kvinnor naturligt kommer att bli mer lockade till dig. Det kommer också att vara roten till många problem.

På grund av den andra punkten jag gjorde där, behöver du tänka noggrant för att få ut det mesta av situationen.

För det första bör du se till att du faktiskt inte är fattig. Du behöver inte köpa dyra saker (det är faktiskt bättre om du inte gör det). Istället bör du se till att ha en guide. Du kommer inte bara underhållas på grund av det på dina resor, du kommer även att visa att du kan spendera pengar, och, utöver det, kommer du inte att framstå som konstig för tjejerna. När du är ensam där, syns det att du är malplacé och tjejerna kommer att ogilla det. För dem framstår du då som den där “jag är bara här för sex” killen. Och de kommer inte att gilla det, ALLS.

Du bör även köpa mer presenter till tjejerna om du har tagit längre steg i förhållandet. Se till att det inte är något extremt billigt, men överdriv inte heller. Jag låter dig avgöra vad som är lagom.

Saken är den att afrikanska tjejer älskar presenter, så det kommer att vara ett bra sätt för att visa att du bryr dig OCH att du inte är fattig.

Å andra sidan bör du även vara försiktig med att inte vifta med för mycket pengar. Vi kommer att prata mer om det i den sista punkten.

För nu, låt oss gå vidare till vad du kan göra för att bli bättre på att attrahera afrikanska kvinnor. Du bör verkligen se till att du uppför dig som en gentleman. Det är på grund av att:

3. Afrikanska Kvinnor Älskar Killar Som Är Gentlemän

Gentlemannaskap är inte dött i Afrika och du kommer att göra dig själv en rejäl tjänst om du lär dig hur man beter sig som en gentleman (inte för att det kommer att hjälpa dig med Afrikanska tjejer, utan för att det är en färdighet som kommer att hjälpa dig med tjejer över hela världen).

Många tjejer över hela världen föredrar killar som faktiskt får dem att känna sig speciella. Och det är ännu mer så i afrikanska länder.

Lär dig att öppna dörrar, ge henne en hand att hålla i och att respektera henne. Det räcker låååångt.

Visa även äkta intresse för henne och ha något intressant om ditt liv att prata om. Du bör åka till Afrika för att du gillar att resa, lära dig om kulturen, och för att ditt liv är intressant och äventyrligt… Inte för att du vill ligga med ett par snygga afrikanska kvinnor.

Detta kommer att HJÄLPA dig med mycket…

För det första får det dig att framstå som intressant istället för endimensionell. Du kommer att framstå som attraktiv för henne och hon kommer att känna sig lycklig över att vara med dig. Det är en bra sak att ha. Du får kanske till och med henne att jaga dig och hon frågar kanske ut dig på en dejt eller något liknande. Visst är det otroligt.

För det andra kommer du att ha en bra agenda. Återigen, du reser inte till Afrika för att ha sex, du åker dit för att få upplevelser. Och hon vill också uppleva att träffa en attraktiv och intressant utlänning. Det är så du vill att det ska framstå. Så var tydlig med allt.

För det tredje och sista, genom att visa intresse för hennes kultur, kommer du både att göra ett gott intryck på henne och ha något intressant att prata om. Det gör det även enkelt för henne att framstå som bra för dig, då hon kan imponera på dig med hennes kultur. Det är ett bra ramverk att ha.

Så hur gör du allt detta? Det är faktiskt ganska enkelt…

Allt du behöver göra är att lära dig själv hur du beter dig som en gentleman (det är ganska enkelt då vi alla har det inom oss… Det är ingen raketforskning).

Därefter vill du hitta en bra och intressant anledning till varför du besöker Afrika (och när du är där berättar du bara om din historia för kvinnorna).

Slutligen vill du visa äkta intresse för platsen … Lär dig några fraser av språket i landet du besöker (och om man i landet inte generellt är så duktiga på engelska, lära dig då kanske språket på en bra nivå ). Att lära dig lite av språket kommer också att hjälpa dig då hon kommer att tycka att det är roligt OCH det visar även att du bryr dig mer än vad folk i genomsnitt gör, så gör det (det är faktiskt ett bra råd i allmänhet… Jag föreslår att du lär dig ett par fraser på språket i landet som du planerar att åka till, oavsett var det är).

Men att lära sig ett par fraser är inte det enda du kan göra (och du bör göra mer). Lär dig om ett par traditioner och be henne förklara, lära dig om dem. Lär dig populära danssteg, eller ännu bättre, be henne lära dig dansa med lite afrikanska steg.

Det finns MASSOR av saker som du kan göra…

Kom bara ihåg att vara en gentleman, att ha en intressant story att berätta, och att vara genuint intresserad av kulturen och folket. Om du gör det så kommer du att vara en otroligt attraktiv utlänning som hon kommer att älska att vara med.

Och låt oss gå in lite på varför du bör ha en story om dig själv. Det beror mestadels på att:

4. Afrikanska Tjejer Kommer Att Älska Att Lyssna På Din Story

Du kommer nämligen att vara något nytt. De kommer självklart att vara intresserade av något som de aldrig har sett eller hört förut. Så använd det till din fördel.

Förbered dig på det och fundera på sätt att göra din berättelse om resan och erfarenheterna låta mer intressanta.

Och bara berätta en snabb version för dem när du går fram till dem.

Du vill till exempel inte bara förklara vilka åtgärder du har vidtagit för att resa till Afrika. Du vill också berätta hur du känner dig, vad du tycker är intressant med resan och om du har förändrats på något sätt som du inte hade kunnat föreställa dig.

Sådana saker är vad som kan göra din story väldigt intressant.

Du bör även jobba på hur du berättar den. En bra story handlar inte bara om vad som sägs, utan även på det sätt den berättas. Var passionerad (det är ditt liv och dina erfarenheter, du borde självklart vara passionerad om det oavsett vad). Du behöver inte vara en perfekt berättare (du behöver inte vara en bard), men enkla berättelsekunskaper kommer att räcka långt. Gör paus när det är lämpligt, bygg upp spänning och manipulera din röst ibland (det här är också nyckeln till din normala konversation faktiskt … Om du behärskar dessa saker kommer du att märka att du är mycket bra på att skapa intensiva ögonblick med din kommunikation med tjejer där situationen blir otroligt intim snabbt … det är bra!).

Och det är mer eller mindre varför du vill ha en bra story. Jag nämnde även att du kan använda den när du går fram till tjejer. Och det beror på att:

5. Afrikanska Kvinnor Är Väldigt Lätta Att Gå Fram Till

Det är väldigt lätt att gå fram till afrikanska tjejer. Gå bara fram till dem och ge dem en komplimang (mer om det senare). Sedan berättar du var du kommer ifrån (en kort version av din story). Till sist frågar du något om henne och hennes kultur (då du är nyfiken på den).

Med denna formel kommer du att nå stora framgångar. Detta förstärks även av det faktum att du är utlänning, vilket är en fördel för dig.

Det finns helt enkelt MASSOR av saker som är till din fördel, och det är goda nyheter för dig.

Men var går man då fram till vackra afrikanska kvinnor? Var hittar man dem?

Fantastiska frågor, och det finns gott om alternativ: På dagen, på kvällen, online dating.

Att ragga på kvällen är kanske inte det bästa alternativet i Afrika. Du kommer allt som oftast att se prostituerade på natten. Och det sker ganska många tveksamma saker, så var försiktig med att gå fram på kvällen. Jag säger inte att du inte ska göra det (om du gillar att ragga på kvällen gör det), jag säger bara att du förmodligen kommer att få bättre resultat på annat håll.

På tal om annat håll, att ragga på dagen är nästan raka motsatsen. Det är otroligt.

Och det är ännu bättre om man väger in hur lätt det är att gå fram till kvinnor i Afrika. Du kan till och med gå fram till tjejer när de jobbar (butiker, hotell etc.). Se bara till att du inte skrämmer slag på dem, eller stör dem. Se även till att du inte sätter dem i en position där de måste nobba dig (om du gör det svårt för dem att sköta sina jobb, eller om du får dem att riskera att förlora det, då kommer de nämligen antagligen att nobba dig… Även om de gillar dig, så tänk på det).

De bästa ställena att ragga på är butiker, köpcentrum, turistplatser, hotell och restauranger (det finns många, många mer, men dessa är några av de bästa jag kunde komma på nu).

Och till sist ett par ord om online dating…

Som med alla länder du reser till, är det bäst att bli medlem hos en lokal dating plattform en vecka eller två innan din resa. På så sätt kan du faktiskt börja interagera med kvinnor och till och med boka ett par dejter för när du kommer. Det här är ett utmärkt tillfälle att få någon som guide för ett tag OCH också ha ett överflöd redan från början, istället för att bygga det efter att du landat i Afrika.

Kom bara ihåg vad vi har diskuterat fram tills nu (och det vi ska diskutera till slutet av artikeln) så kommer du att vara på väg till framgång.

Jag vill bara snabbt beröra nästa punkt som är:

6. Afrikanska Kvinnor Älskar Komplimanger


Jag menar, vilken kvinna gör inte det? Haha…

Även om de inte visar det och svarar otroligt positivt kan man satsa på att de kommer att tycka bra om sig själva om de hör ett trevligt, hjärtligt komplimang från en utländsk främling. Så ge ofta komplimanger.

Var inte blyg med att berätta för henne hur mycket du gillar hennes sällskap och hur glad du är över att du är i ett sådant fantastiskt samhälle med så vackra kvinnor.

Den viktiga biten är att vara ärlig i din komplimang (och du borde vara ärlig i varje komplimang du ger, inte bara de du ger till afrikanska tjejer).

Och det är mer eller mindre allt, kom ihåg att:

 • Gå fram till henne
 • Ge henne en komplimang
 • Berätta något om dig själv för henne
 • Fråga henne om henne, eller hennes kultur och traditioner

Om du gör detta så kommer det att gå bra för dig.

Och det är mer eller mindre det. Till sist vill jag prata lite om de saker som är mindre bra med afrikanska tjejer. Så tyvärr så ska vi nu prata om:

7. Problemet Du Kommer Att Stöta På Med Afrikanska Kvinnor

Låt oss dyka rätt in i det, det första problemet kan vara att:

 • De Blir Attraherade Väldigt Snabbt – vad detta innebär är att du snabbt kommer att märka att de blir besatta av dig. De kommer redan tidigt i relationen att berätta för dig att de älskar dig och sådana saker. Nyckeln till att undvika detta problem är att veta vad DU vill ha från henne.

Vill du ha ett seriöst förhållande? Då är det inget fel på hennes beteende och du bör bara se till att du inte är otrogen och alla andra normala saker som kommer med ett förhållande.

Vill du bara ha kul med ett par afrikanska tjejer? Då bör du vara tydlig med det redan från början. Jag gillar att avslöja det genom min avslappnade livsstil. Men du kommer definitivt att behöva vara mer tydlig av dig. Du bör inte bara krossa deras hjärtan senare.

 • De Kan Försöka Bedra Dig – du är nämligen en rik person i ett fattigt land. Det kommer såklart att påverka dina möten med lokalbefolkningen. Vissa tjejer kan försöka förföra dig och sedan be om pengar för sex (eller till och med råna dig). För att bekämpa detta bör du se till att du inte är någon lätt måltavla och också se till att du får en bra känsla av tjejen du är med. Överväg även att ta med henne hem till henne eller till ett annat hotell, där hon inte kan sno dina saker.
 • De Kan Tänkas Använda Dig Som En “Biljett Till Ett Bättre Liv” – det är om en kombination av de två problemen ovan. Å ena sidan tycker du kanske att det är ok om du letar efter ett seriöst förhållande. Du “räddar” kanske en tjej från en svår situation och ger henne ett bättre liv. Det är det faktiskt inte. Det hon gör är att utnyttja dig. Hon har inte starka känslor för dig, hon har starka känslor för sin nuvarande situation. Och hon kommer sannolikt att lämna dig när hennes situation blir bättre (efter att du har hjälpt henne).

För att bekämpa detta vill du självklart leta efter tjejer som inte tittar på dig som ett sätt att komma ur fattigdom, utan istället som någon de vill vara med (och som du vill vara med). Det är tjejen som du borde leta efter att ha ett seriöst förhållande med.

Men om du å andra sidan letar efter en tillfällig relation. Är det också ok. I detta fall bör du vara tydlig med dina intentioner. Och om du tror att det är en tjej som försöker utnyttja dig, nobba henne bara. Med denna livsstil bör du ha flera tjejer, vilket innebär att det inte kommer att vara någon större förlust ändå.

Och det är mer eller mindre det… Jag vet att det inte är det bästa, men det kommer även många bra saker med de dåliga (som vi har gått igenom tidigare i denna artikel).

Det är hursomhelst slutet på artikeln. Kom bara ihåg att vara en gentleman, se till att ha något intressant att säga om dig själv och var genuint intresserad av hennes kultur. Gör detta så kommer du att vara på god väg till att lyckas attrahera och förföra dina drömmars afrikanska kvinna.

Och när du gör det, se till att nämna mig för hennes vänner… Inget fel med lite uppskattning.

Lycka till.

Comments are closed.